Aboutaleb doet niet mee aan verkiezing

Screenshot_132

DEN HAAG – De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb doet niet mee aan de verkiezing van de PvdA om tot een lijsttrekker te komen. Dat zei hij woensdag op RTL Nieuws.

,,Ik doe niet mee aan lijsttrekker-verkiezingen en de PvdA organiseert verkiezingen om tot een lijsttrekker te komen”, aldus Aboutaleb. ,,Volgens mij is daar veel mee gezegd, toch?”

Eerder zei hij dat hij niet zou meedoen als de huidige leider Diederik Samsom opnieuw kandidaat zou zijn. Maar nu lijkt het er dus op dat hij helemaal niet opgaat voor het lijsttrekkerschap als hij tegen iemand in het strijdperk moet treden op de manier waarop de PvdA zich die nu voorstelt.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

35 reacties op Aboutaleb doet niet mee aan verkiezing

 1. Jackie2015 zegt:

  Te gek voor woorden dat Binnenlandse Zaken indertijd Aboutaleb die in Marokko geboren is te benoemen tot burgemeester van de zo heel belangrijke havenstad Rotterdam.

  Geliked door 3 people

 2. Hé, dat stemt tot nadenken:
  Dan zou het dus definitief vaststaan, dat de in het Westen algemeen gangbare manier om het lijsttrekkerschap te verkrijgen, namelijk door middel van een reële verkiezingsstrijd, voor Aboutaleb al een brug te ver is!
  Tja…..-Neem me niet kwalijk, dat ik weer eens begin, maar automatisch dwalen mijn gedachten dan toch weer richting Daniel Greenfield:
  Dé manier om moslims ertoe te brengen, zich te schikken naar de westerse normen is: Ze consequent confronteren met de realiteit.
  Geef ze één vinger en ze nemen de hele hand, maar zeg rustig, maar consequent: Zo doen wij dat hier en niet anders en ze zingen meteen een toontje lager.
  Zíe je wel, dat het westen het direct zó had moeten doen!
  Enfin, een dreigend gevaar is hiermee voorlopig op een lager pitje gezet!

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik blijf hem niet vertrouwen…
   Ik denk dat de truck zit in het omdraaien van de werkelijkheid…
   Hij heeft namelijk nooit duidelijk gezegd dat hij er in deze situatie definitief voor gekozen heeft om persé burgemeester van Rotterdam te willen blijven.
   Hij zegt alléén: “volgens mij wordt er veel mee gezegd…” als hij het heeft over het niet mee zullen doen met de verkiezing voor lijsttrekker van de PVDA.
   Ik denk dat we er bij hem tot het laatste moment rekening mee moeten houden dat er iets heel anders gaat gebeuren…

   Like

 3. Harry zegt:

  Moslims liegen altijd .
  Je weet het pas zeker als iets helemaal achter de rug is .
  Moet nog zien , als de partij dreigt helemaal naar de kloten te gaan en er wordt een dringend beroep op hem gedaan , door een fors aantal mensen , of ie dan nog hetzelfde zegt .

  Socialisten zijn niet te vertrouwen .
  Moslims zijn niet te vertrouwen .
  De combinatie van die twee is helemaal zo berekenbaar als een adder .

  Maar ik hoop dat Dodo Samsom blijft zitten , het gaat net zo lekker !

  Like

 4. Pieter zegt:

  Interessante foto About Aleb met zijn sex-concubine.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Zeker zou het westen al eerder hebben moeten aangeven dat wij de ‘manieren’ en ‘gewoontes’ van de moslims niet tolereren, omdat ze totaal haaks staan op onze normen en waarden, maar ik denk niet dat dit de reden is voor Aboutaleb om zich niet verkiesbaar te stellen. Het heeft ermee te maken dat de tijd niet goed is om dit te doen voor hem. Hij bemerkt dat deze verkiezing hem eerder terug in positie zal gooien dan dat het hem vooruit zal brengen.
  Hij bemerkt de spanningen binnen Nederland, de tegenzin in de Tweede Kamer tegen de moslimse groep Denk en ook de rijzende tegenzin van de Nederlandse bevolking tegen Marokkaanse vertegenwoordiging in de partijen door Kamerleden met dubbele paspoorten.
  De Brexit en de daarmee groeiende verafschuwing van nog meer buitenlanders die Engeland overspoelen. Het fragiele klimaat van de burgers in het algemeen tegen de eindeloze stroom asielzoekers, die Nederland en de andere landen blijven overspoelen: nu weer door de Afrikanen.

  Het alom vertegenwoordigd zijn van criminelen van Marokkaanse afkomst in het Nederlandse criminele circuit en de daarbij behorende afrekeningen en de Nederlandse regering die daar weinig tot niets aan doet. Nederlandse burger beginnen het moe te worden en wil van deze last af. Willen ook een Nexit. en wil nieuwe verkiezingen, want Rutte, de eeuwige afwezige, maakt er moddersoep van en interesseert zich niet voor ons land, alleen voor de EU, omdat hij zich voorbereid op zijn nieuwe, overbetaalde baantje en daar volop voor lobbyt.
  En dan de Bilderberg bijeenkomst, waar Aboutaleb ook voor uitgenodigd was, met nog een paar regeringsvertegenwoordigers. Een (af) gesloten bijeenkomst waar over politieke, sociale en economische dingen werden gepraat, en waar, God weet wat, besloten werd. DOOR REGERINGS LEIDERS EN CONSORTEN!. En dan zou er niet over beslissende onderwerpen worden gepraat wat de wereldpolitiek aangaat? Kom op, zeker wel!. En dat is gewoon verraad, juist ook omdat er maar een paar, lees, geselecteerde leden van de regeringen werden uitgenodigd. Dus dat had en heeft een bedoeling. Deze mensen waren ergens voor nodig, dienen ergens voor te worden ingezet, om doelen en visies van deze zelfgekozen ‘elite’ groep te verwezenlijken.

  Aboutaleb is slim en beseft dat nu niet de goede tijd is voor deze verkiezing wat hem betreft. Het zou tegen hem kunnen werken en hij zit nu op een goede positie, maar zou kunnen afzakken naar minder, als hij niet als voorzitter gekozen zou worden voor de PVDA. En het is gewoon nog niet de tijd. Nu, met die onlustgevoelens van het Nederlandse volk tegen buitenlandse inmenging zou hij eerder het onderspit delven dan winnen en dat weet hij. Hij past.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En dat voor een man met zo’n carriere dankzij zijn tomeloze inzet.

   Hij werd wethouder in Amsterdam… omdat die job hem werd toegeschoven…
   Hij werd burgemeester van Rotterdam… omdat die baan hem werd toegeschoven…

   Voor de functie van lijsttrekker zal hij moeten vechten… en zal hij verliezen…
   Dat kan meneer Aboutaleb zich niet permitteren, want dan wordt duidelijk dat hij zèlf niks kan klaar maken. Hij kan zelf namelijk niks.
   Hij is geen vechter, hij is een allochtone profiteur! Samson is een keiharde vechter!
   Aboutaleb heeft altijd alles toegeschoven gekregen…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Jawel Paul, let maar op, ondanks het feit dat hij, zoals je zegt, alles toegeschoven heeft gekregen, weet hij ook strategisch wat beter is om niet te doen dan wel. Als hij lijsttrekker wordt, in de huidige situatie, dan zal de partij, gezien de huidige tegenzin van de burgers inzake ‘buitenlanders met twee nationaliteiten in de politiek’, waarschijnlijk niet genoeg stemmen krijgen om mee te regeren. En dat is een vernedering voor hem en zet geen zoden aan de dijk voor de PVDA en daarvoor blijft hij liever waar hij is, en dat is wederom op zeker spelen. ‘Denk’ doet hem ook geen goed, want het is een partij die bestaat uit allochtonen met dubbele paspoorten, én een sterke aan hun ‘religie’ en afkomst gerelateerde visie welke niet synchroon loopt met die van onze autochtone burgers en wat voor vele burgers wederom een reden is om geen buitenlanders in onze regering te willen.

    De Brexit en de kijk op de ‘vluchtelingen’ zet hem op ‘hold’ op het moment en ook het feit dat hij heeft deelgenomen aan de Bilderbergbijeenkomst. Geheime bijeenkomsten van o.a. geselecteerde personen met regeringsposities, waar de Europese burgers sowieso niet over te spreken zijn, omdat deze als verraad worden gezien aan de volkeren en hun landen. Hij kan zich nu niets permitteren en probeert en maakt pas nieuwe stappen, als hij denkt dat het veilig is, om dat te doen. Hij is niet te vertrouwen, en hij zal ook nooit vertrouwd worden. Wij willen geen islamisten in onze regering. Wij willen eerlijkheid en transparantie. Wij willen Nederlanders, echte Nederlanders in onze regering.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Samson is trouwens geen leider en ook geen PVDA-er. De hele PVDA zou zich zelf niet meer zo moeten noemen, want ze zijn hun bestaansrecht verloren, omdat ze de grondbeginselen van deze partij helemaal niet vertegenwoordigen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tsja, en dan moet je weten dat er in Rotterdam heel veel blanken rondlopen die per se willen dat Aboutaleb HUN burgemeester blijft. Want hij doet het zo goed…

    Je vraagt je wel eens af waar doe je het allemaal voor…

    In ieder geval. Hij heeft zijn kans gemist en dat is de vooruitgang ontstaan door de mentaliteits–verandering die er de laatst 2 jaren heeft plaatsgevonden, nadat Merkel de massa-immigratie op gang bracht…

    Like

 6. carthago zegt:

  Alles wijst er dus op dat deze moslim het westerse waarden normen debat,voor wat daar nog van over is, niet wil en kan aangaan uit pure onbekendheid ermee, of nog erger uit verborgen weerstand ertegen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Feniks zegt:

  Aboutaleb is vlgs mij een wolf in schaapskleren.
  Blijkbaar schrijft de koran moslims voor om te liegen als dat zo uitkomt.

  Like

 8. laura van der storm zegt:

  Hij wil zijn baantje als burgemeester niet kwijt. Hij heeft visioenen van Joppie Cohen en zijn mislukking. Ik blijf het absurd vinden: een Marokkaanse burgemeester in Rotterdam, een Marokkaanse als voorzitter van de tweede kamer en 2 Turken met hun eigen partij in de tweede kamer. Hoe heeft het zo ver kunnen komen! Het is het failliet van Nederland.

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Aboutaleb zou compleet afgaan. Alles kreeg die nul toegeschoven, hoefde er niets voor te doen, alleen moslim zijn en beroepsmarokkaan zijn was genoeg. Geen enkel wapenfeit kan hij presenteren en als er iets ernstigs aan de hand is zie je bij hem het niveau van Hillary Clinton ten tijde van Benghazi: tot niets in staat en totale desinteresse en als het volledig uit de klauwen loopt de ander de schuld geven. Hillary Clinton gaf een maker van een filmpje de schuld, Aboutaleb gaf na de dood van een relschopper op het strand van Hoek van Holland de politie de schuld. Beide zagen wat er gaande was, maar grepen niet in terwijl zij de direct verantwoordelijken waren. Geestelijk onvolwassen met bloed aan hun handen.

  Geliked door 2 people

 10. leefbarbaar zegt:

  De enige Marokkaan met een beta-opleiding zou eindelijk eens een baan moeten zoeken in plaats van de islam promoten in ons land. Tijd dat meneer eens wat terug gaat doen voor zijn gastland.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Dit artikel vond ik op Fenixx. Het is gewoon te gek om waar te zijn, dus ik weet niet of het echt is of niet. Maar als het wel waar is, dan moet Sylvana Simons écht een lange tijd psychische hulp krijgen.

  Sylvana Simons ontstemd over berichtgeving Limburgs noodweer

  Posted on juni 30, 2016 by Bolo in Headlines // 3 Comments

  “De straten staan blank” bij Sylvana in het verkeerde keelgat geschoten

  DENK politica Sylvana Simons is niet blij met de berichtgeving van de Limburgse media omtrent het noodweer van de afgelopen dagen. Volgens Sylvana wordt teveel de nadruk gelegd op ‘blank’.

  “Waar ik ook kijk, overal staan teksten als: ‘De straten staan blank’. Waarom moet er steeds weer gerefereerd worden aan blank? Ik neem het de journalisten in kwestie zeer kwalijk dat ze zelfs noodweer aangrijpen om voor verdeeldheid te zorgen!”

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam

   Als dit bericht op waarheid berust, dan vrees ik het allerergste voor mevrouw Simons’ bovenkamer!
   Er mag onderhand wel een boek worden uitgegeven m.b.t. datgene wat we tegenwoordig wel en niet mogen zeggen….

   Laten we hopen dat dit bericht ‘grappig’ bedoeld is. Ik kan bijna niet geloven dat een verstandig en normaal denkend mens dergelijke uitspraken doet!

   Like

  • Ah, U wist nog niet, dat die manier van redeneren bij Surinamers en Antillianen schering en inslag is?
   Dan weet U het nu.
   Ik zal nog maar eens -ik heb het al vaker gedaan- het voorbeeld aanhalen van Astrid Roemer, een ‘gekleurde aanwinst uit het Caraïbisch gebied, die ooit, in het grijze verleden, Kamerlidwas voor GL (hoe kan het ook anders), naar verluid vaker níet dan wèl aanwezig was, en zich nog het meeste kon opwinden over de uitdrukking “Dat was een zwarte bladzijde in de geschiedenis……” die haar ooit verontwaardigd deed opspringen en uitroepen “dat het woord ‘zwart’ niet in zo’n negatieve context mocht worden gebrui-uikt!”
   Men ziet aldus, dat relnegerin Simons niet enig in haar soort is.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Theresa

    Dit verhaal kende ik nog niet. Nu dus wel. Het is te zot voor woorden dat mensen dergelijke uitspraken nog menen ook.
    Gekker kan bijna niet.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies… het LimburgsLACHblad… Dat zegt alles.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Helemaal niet, moeilijk lezen, Bert, maar het zou zo maar een uitspraak van haar kunnen zijn geweest, het zou me totaal niet verbazen…

    Like

  • Jan zegt:

   Later stond het zwart van de mensen die de schade eens goed opnamen.

   (Ich sehe schwarz für Frau Simons)

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Dit bericht is fake..! Goed gevonden overigens.

   Like

 12. Pete zegt:

  Hij is zeker slim… Heeft door dat tie (nu) wordt afgefakkeld, als hij toevallig wordt gekozen..

  ISIS wegvagen riep onze hypocriete, moslim-burgervader, na de zoveelste islamitische moordpartij/aanslag in Europa.

  (De bloemen op de begraafplaatsen zijn nog niet verwelkt of er vindt weer een nieuwe moordpartij plaats.)

  En met wegvagen bedoelt tie, uitmoorden !!

  En met ISIS wegvagen, natuurlijk ook al die duizenden klonen van ISIS over de hele wereld.. Boko Haram, Abu Sayyaf, Al Qaida, Al-Shabaab, Hezbollah, Jemaah Islamiyah, enz. enz.. enz..
  (Goh wat gek toch.. allemaal geïnspireerd door die pislam)

  Zou mooi zijn natuurlijk, in 1 klap, circa 60/70 miljoen mislukte produkten van islamitische makelij wegvagen/vernietigen.
  Maar ! over 3 jaar moet je weer opnieuw beginnen. Tot er geen moslim meer overblijft.. Dat weet ‘moslim’ Aboutaleb natuurlijk als geen ander..

  Op naar een Jood als partij-‘lijder’ en hun islamitisch stemvee loopt weg/over naar DENK…

  Like

 13. M. Devrindt zegt:

  De enige reden dat Abu Taleb zich niet verkiesbaar stelt is, dat hij bang is dat hij VERLIEST.
  Verliezen is voor een moslim het ergste wat hem kan overkomen, gezichtsverlies, verlies van eer en schaamte, schaaamte, en nogmaals schaamte over dat verlies.
  Hij is wel beschikbaar als men hem VRAAGT, dan kan hij nl. niet verliezen en kan hij voorwaarden stellen over in te nemen standpunten, over de samenstelling van de verkiezingslijsten, enz.
  Hij is dan niet alleen listaanvoerder, maar hij belichaamt dan de partij.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Hoe vaker Aboubje dit roept / schreeuwt…hoe MINDER Annie dit geloofd. Heb zèlf juist een tegenovergesteld vermoeden…Die zieke politici spreken met een intens VALSE TONG.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Taggiya. Enige tijd geleden noemde hij Fortuyn een wolf in schaapskleren…

  .

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , heel duidelijk !
   Alles wat ie tegenwoordig zegt is dus gelogen , taqiyya dus , want een moslim zal nooit veranderen .
   Je moet wel zo stom zijn als een socialist om zo’n vent te geloven .

   Goed om ons geheugen even op te frissen !

   Like

 16. Aboutaleb heeft een gluiperig gedrag. Na de roep van Geert; meer of minder Marokkanen. Wist hij met bijna tranen in zijn ogen te vertellen. Dat zijn vader hem had gebeld met de vraag, moet ik nou mijn koffers gaan pakken ? Hij zei; mijn vader heeft zijn hele leven lang hier gewerkt. Hier kots ik gewoon van.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Mohammedaanse Abou houdt zich gewoon een tijdje gedeisd totdat de tijd rijp is om toe te slaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s