Duitsers buitengesloten: Zwembad in Frankfurt alleen voor moslima´s

Screenshot_136

Rebstockbad in Frankfurt

(Vertaling: E.J. Bron)

Al enkele jaren draait het Frankfurter Rebstockbad met verlies. Autochtonen komen er bijna niet meer om te zwemmen. Om ervoor te zorgen dat er weer meer gasten naar het zwembad komen, stelt de SPD in Frankfurt voor om het zwembad fundamenteel te verbouwen en te veranderen in een vrouwenzwembad voor moslima´s. Daar kunnen zij dan ongestoord – ver weg van de autochtone bevolking en andere mannen – plezier maken in het water.

Duitsers buitengesloten

Hoewel deskundigen twijfelen aan een rentabiliteit van deze onderneming en het plan heel duidelijk afwijzen, zijn de linkse politieke functionarissen niet meer van het idee af te brengen. Hoewel aan de autochtone samenleving dagelijks het woord “integratie”, als doel waarnaar gestreefd wordt, verkocht wordt, zetten diezelfde personen zich nu in voor een parallelsamenleving.

Screenshot_135Om aan de als getraumatiseerd omschreven immigrantenkring “comfortzones” te kunnen bieden, dient in de toekomst de autochtone bevolking buitengesloten te worden en moet het zwembad alleen maar toegankelijk zijn voor islamitische vrouwen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Duitsers buitengesloten: Zwembad in Frankfurt alleen voor moslima´s

 1. Karen zegt:

  Echt belachelijk. Ik heb een veel beter idee. Laat ze er een zwembad uitsluitend voor niet mohammedanen voor maken. Moet je opletten wordt het nog rendabel ook. Het is toch idioot. Die mohammedaanse vrouwen lekker met elkaar zwemmen en ons opschepen met hun mannen en zonen?

  Like

  • Ja, dat mag dan weer niet, hè: Dan heet het “apartheid” en staat heel Links op z’n achterste benen!Maar stel dít voor en heel links is niet meer te houden van enthousiasme!
   It’s a mad, mad, mad world, indeed!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb ’n nòg beter idee.
   Laten we ’n zwembad reserveren voor het verzuipen van moslima’s…!
   Burka’s worden ter beschikking gesteld bij de ingang.
   Van onderen dichtbinden en huppekee het water in…!

   Like

 2. Jackie2015 zegt:

  Te gek voor woorden

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De foto deed me meteen denken aan dat mooie zwembad in R,dam [ in begin jaren 90 wel-te-verstaan []

  DAARNA…………..
  Incidenten TROPICANA ROTTERDAM………..
  In de jaren ’90 vonden verschillende incidenten plaats waarbij veelal allochtone jongeren vrouwen in het zwemparadijs lastig vielen. Ook andere zwembaden in Rotterdam kampten met overlast van deze groepen
  ………….
  Zou in Frankfurt niet hetzelfde gebeurd zijn ?

  Like

 4. Thom zegt:

  Die vrouwen kunnen en durven niet eens te zwemmen. Hoe stelt de SPD zich dat voor? Moslima’s mogen zonder begeleiding van man of zoon hun huis amper verlaten. Als het alleen voor moslima’s is moeten die mannen dan buiten op straat staan te wachten of zitten die binnen in een zaal in het zwembad te kaarten. Als dat laatste het geval is dan komen de mannen om te babbelen en te gokken en brengen zogenaamd hun vrouw naar het zwembad waar ze haar nog in de gaten kunnen houden ook. Dat aanbod wordt door de moslima’s acuut aangenomen, dan veranderen ze het zwembad in een gebedsruimte.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Over discriminatie gesproken…..! Apartheid was toch afgeschaft?

  Like

  • elisah zegt:

   Precies, maak het dan een vrouw en kind-vriendelijk zwembad, niet alleen voor moslima’s.

   Like

   • Karen zegt:

    Elisah, toch klopt dat ook niet. Alleen voor vrouwen en kinderen? Dat is toch discriminatie van onze mannen? Mannen waar niemand last van heeft. Als er dan toch gediscrimineerd moet worden zullen we dan de juiste discrimeren? En dat zijn de overlast veroorzakende Marokkanen en andere niet Westerse mannen. En als de mohammedaanse vrouwen niet met onze mannen en zonen willen zwemmen, simpel dan zwemmen ze maar niet.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    elisha.
    Nooit doen!!!

    Overal waar moslims en moslima’s zwemmen wordt het water vergiftigt met allerlei bacteriën…!
    Voor je ’t weet wordt je kind opgezadeld met ’n vreselijke onbekende arabische pleuris of iets dergelijks.
    Bovendien kan je dochter zomaar zwanger raken van ’n zaad verliezende moslim die in je buurt zwemt…!!!

    Like

 6. Pieter zegt:

  Haha, zeker met subsidie opgebracht door mensen voor wie het te duur is om daar te zwemmen.
  Ach ja, dat is socialisme; lukt het bij de ene doelgroep niet, dan richten zij zich op de andere doelgroep(moslima’s) om de sociale heilstaat na te bereiken.

  Like

 7. Deze woestijn vrouwen zijn opgebracht met weinig water….moeten ze nù zonodig gaan zwemmen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik M. zegt:

  Wanneer dat bad van een particulier ondernemer is, moet die ondernemer het lekker zelf weten.
  Is het een gemeentelijk bad, een ander verhaal; dan is het overdragen van gemeenschapsbezit aan een discriminerende, parasiterende, niet integrerende vrouwelijke helft van een ongewenste parallel samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 9. biebie zegt:

  Is dit geen discriminatie en racisme ?
  Ik dacht van wel.
  Voordragen voor het Europese hof zolang het nog bestaat !

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Zouden die geile moslima,s hier op zitten te wachten, zonder andere mannen, geloof er geen pest van.

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  En wie gaat dat betalen?

  Like

 12. Inderdaad, het tegendeel van integratie wordt hiermee bereikt. Het enige wat hiermee wel bereikt wordt is dat ze hun zin weer krijgen alsof ze meer zijn dan wij. Waar zijn we mee bezig. Onze gebruiken moeten we wijzigen voor de tere zieltjes van de moslims. Als ik een nudist zou zijn op een nudistenkamp, zou ik me niet aan hoeven te passen omdat er een AZC in de buurt komt. hoeven de meisjes op een gymnasium in Gorcum hun kleding niet aan te passen omdat er een AZC naast komt. En ga zo maar door en ga zo maar door. Kerstbomen die niet geplaatst worden omdat ,…… grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nee, nee en nog eens nee. Het kan en mag niet zo zijn dat wij ons moeten aanpassen aan hen, zij moeten zich aanpassen aan ons. Zij zullen altijd sharia wetgeving blijven hanteren, dat geven ze zelf toe en wij moeten ons daar aan aan passen ?? Onder geen voorwaarde. De partij DENK wil dat hele kamer zich aanpast door de dag van de ramadan/suikerfeest, een vrije dag te maken want dan kunnen ze niet aanwezig zijn. Als ik in een 24/7 bedrijf werk, horeca bijvoorbeeld, moet ik ook met Kerst werken … geen probleem toch ? Mensen, dit gaat wat mij betreft een beetje te ver. Waar zijn we mee bezig? Waarom accepteren we dit allemaal?? Ik begrijp de Nederlanders niet meer. De EU steelt ons geld en de moslims straks onze vrijheid …….. Dat willen we toch niet ?

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik wil even zeggen laat ze verdrinken, ze willen ons veranderen in een moslim kalifaat, is dat ons moederland??? Laat ons a.s.b Ons eigen land verdedigen. Ik houd van mijn land ik wil geen islam land, het is een afschuwelijke provocatie tegen mensen en hun rechten. Help tegen de Islam !!!!

  Like

 14. Avidia zegt:

  ik wil er geen woord over vuil maken, het is te erg voor woorden

  Like

 15. johan zegt:

  En dan zeggen de politieke correcte landsverraders media BNers nog er komt meer racisme en xenofobie en nazie in Europa. Dit is dus het gevolg van bovengenoemde tuig.

  Like

 16. Ik vraag mij af, of die woestijn trutten wel kunnen zwemmen ? Anders kunnen ze wel met een pierebadje toe.

  Like

 17. Anneke zegt:

  De discriminatie van de INHEEMSE Europeaan wordt met de seconde duidelijker zichtbaar !!! Gelukkig komen meer en meer autochtonen tot besef, DANKZIJ ellende waar ZIJ mee van doen krijgen. Of het drama van allah en mohammed zich nu in Duitsland afspeelt, in Nederland of elders in Europa…Dat maakt géén verschil. Het is een heuse OORLOG tegen de joodse – christelijke – en humanitaire cultuur. Zie zelf de moslims al jaren als marionetten van de verradende politici. Máár heel triest dat TOEN dit besef nog niet doordrong, bij het gros van de inheemse bevolkingsgroep. Compleet gehersenspoeld, door verschillende actieve (goed) succesvolle factoren.

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Mijn buurvrouw zwemt tegenwoordig ook met bedekte kleding,

  De Kuklukini.

  Geliked door 1 persoon

 19. Pieter zegt:

  Moet kunnen die meiden hebben helemaal niets
  Worden na gekeken met vreemde blikken
  Laat ze toch eens met rust

  Like

 20. Jan zegt:

  Weiger je je aan te passen aan de westerse normen en waarden, dan geen Zwitsers staatsburgerschap:

  Muslim-Mädchen die Einbürgerung verweigert
  Kein Schwimmunterricht – kein Schweizer Pass

  BASEL – Zwei muslimische Mädchen (12 und 14) besuchen weder den Schwimmunterricht noch das Klassenlager. Deshalb haben sie den Schweizer Pass nicht erhalten.

  Wer nicht schwimmen will, kriegt auch keinen Schweizer Pass: Die Bürgergemeinde Basel hat einem 12- und einem 14-Jährigen Mädchen die Einbürgerung verweigert, weil die beiden aus religiösen Gründen weder am Schwimmunterricht noch an Klassenlagern teilnehmen wollten.

  http://www.blick.ch/news/schweiz/basel/muslim-maedchen-die-einbuergerung-verweigert-kein-schwimmunterricht-kein-schweizer-pass-id5196788.html

  Like

 21. tinekevanschagen zegt:

  Snappen wij het nou nog niet!?
  het weg met ons,,,,,,is mij zo onderhand wel duidelijk,
  GADVERDAMME!!!!!

  Like

 22. Patricia zegt:

  INTEGRATIE, waar is dat woord voor uitgevonden.

  Speciale scholen, speciale wijken, speciale clubs nu ook speciale zwembaden.

  We hebben in de 60-er jaren al zulke enorme fouten gemaakt mbt integratie waar we nu de nadelen van zien en radicalisering is ontstaan en wat gaat men doen nog meer onderscheid maken tussen moslim en niet moslim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s