KRANKZINNIG!: Bezoek aan de moskee

Screenshot_122

Wij, de groepen 7a en 7b, zijn op dinsdag 14 juni zeer gastvrij ontvangen in de moskee in Hoofddorp. Doordat je in de moskee altijd je schoenen uit moet, voelden we ons gelijk al een beetje thuis en zeer welkom. We mochten alles vragen en hebben ook geoefend met een gebed. Aan het eind kregen we cake en wat drinken, dat terwijl zij zelf niks mochten, want het is nu ramadan! (citaat van de leerlingen van groep 7b)

Bron:
www.jozefschool.net
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op KRANKZINNIG!: Bezoek aan de moskee

 1. Hoezo “gastvrij “? schoenen uit? . Op de knibbels liggen ?????? Niks geen gastvrijheid.

  Als het gastvrij zou zijn geweest, schoenen aanhouden en NIET op de knibbels VERPLICHTEN.
  Maar ja, de NEDERLANDSE kinderen MOETEN ook geindoctrineerd worden met de Allah’s.

  Snap ook niet dat de ouders daar toestemming voor hebben gegeven……….
  Gewoon een rondleiding was beter geweest.

  Like

  • Anna-Groot zegt:

   ik zou mijn kind gelijk van die school afhalen,of gaan die moslims ook een kerk bezoeken????

   Like

   • sebsel zegt:

    Ja als er een uitstap is waarbij we een of andere kerk bezoeken is er geen een moslim die niet meekomt of geen respect heeft en dat zeg ik als christen. Uw kind van school afhalen zodat die niet naar een moskee gaat gaat niets bijbrengen aan uw kind buiten dat u ervoor zorgt dat uw kind oppervlakkig zal beginnen denken en niet open is voor andere culturen, wat zeer spijtig is volgens mij.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ sebsel 1 juli 2016 om 16:51

    [quote] Uw kind van school afhalen zodat die niet naar een moskee gaat gaat niets bijbrengen aan uw kind buiten dat u ervoor zorgt dat uw kind oppervlakkig zal beginnen denken en niet open is voor andere culturen [/quote]

    En u weet zeker dat u geen mohammedaan bent?

    Like

  • marij zegt:

   Stelletje mafklappers zijn het. Mijn kind zou ik die dag thuis houden, niks naar zo`n haattempel toe gaan. Die moeten hier opsouten. Met de reet omhoog liggen doen ze maar in die zandbak landen.

   Like

 2. Marc zegt:

  Ga gewoon naar de kerk!

  Like

 3. Slimme actie! Kinderen zijn gemakkelijk te indoctrineren!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] Aan het eind kregen we cake en wat drinken, dat terwijl zij zelf niks mochten, want het is nu ramadan! [/quote]

  Natuurlijk, lekker paaien, die kindertjes. Kregen ze na afloop ook een koran mee naar huis?
  De ouders van die schoolkinderen zouden ze moeten kielhalen!
  En dat drie keer achter elkaar!

  Geliked door 1 persoon

 5. Welke zak van een onderwijzer heeft dat die kinderen gedicteerd?
  “Doordat je in de moskee altijd je schoenen uit moet doen, voelden we ons gelijk al een beetje thuis en zeer welkom.”
  Een 10- of elfjarige máákt zo’n associatie helemaal niet!

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Als ze niet oppassen moeten ze de shahada nazeggen en zijn ze voorgoed mohammedaan.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Je geeft de ideologie van haat eigenlijk te veel eer. Als ik verzin dat iemand die een bepaalde psalm opleest behoort tot mijn sekte, dan bepaal ik dat voor diegene en heeft het nog geen enkele waarde. Pas als diegene waarde gaat hechten aan mijn oordeel heb ik hem in mijn macht.

   Maar je hebt wel gelijk natuurlijk dankzij opvolgende stemvee importerende regeringen die een te grote mate van islamisering hebben toegestaan, waarbij ieder onderdeel van de islam in ons land geen plek heeft.

   Zeg NOOIT de shahada op, al was het alleen maar om vervelende situaties te voorkomen waarbij mensen die wel waarde hechten aan het leven van Mohammed ineens gaan eisen dat je iedere week naar de moskee komt en trouwt met een moslima.

   Geliked door 1 persoon

   • Tja…..maar dat lijkt die onderwijzerskliek, de ‘zachte sector’ eigen, zich maar niet te willen realiséren.
    (Overigens, het gaat nergens om, maar uw nickname brengt me elke keer wéér aan het grinniken, ongelogen!)

    Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    Wat de onderwijskliek wil maakt mij in dit geval niets uit. Net als PVV-bashend Nederland zal de kliek wel moeten veranderen willen we de verloren trots terugpakken. Door dat na te laten maken we het leven voor onszelf en anderen alleen maar vervelender en dat wil eigenlijk niemand. Je ziet bij velen dat de fase van ontkenning (dat men het verkeerd ziet) achtergelaten wordt.

    Geliked door 1 persoon

  • aafke zegt:

   De shahada/bekeringszinnetje zeggen is denkelijk al gebeurd, want “een gebed oefenen” …
   Eéns gezegd, altijd geldig!
   Wat een misleiding, schandalig

   Geliked door 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Ze hadden er een uitwisseling programma van moeten maken, geloof nou niet dat ze nu de kerk komen bezoeken hoor. Het moet allemaal van onze goede kant komen. Maar ga maar lekker op je knietjes leggen hoor, hoop dat je het poepie van je voorganger nog mag ruiken

  Like

 8. Japio zegt:

  Dit is echt te zot voor woorden zeg, welke malloot heeft er een vlaag van verstandsverbijstering gehad om die arme zieltjes bloot te stellen aan die moordlustige k*t religie? Moeten ze nou echt dat dhimmi gedrag vertonen aan dat zooitje islam schorriemorrie? En ik snap die ouders ook niet, ze moeten geweten hebben dat hun kinderen een moskee gingen bezoeken. Wat zijn veel Nederlanders onderdanig en naïef zeg, of is het meer een vorm van zwakzinnigheid? Je kind vrijwillig naar een moskee laten gaan, het gaat ver mensen heel erg ver.

  Like

  • Cathja zegt:

   Het is maar te hopen dat de ouders van tevoren op de hoogte zijn gesteld van het feit dat hun kind(eren) een moskee zou(den) gaan bezoeken. Is dat niet het geval, dan zouden ze met mij nog niet klaar zijn! IK bepaal waar mijn kind(eren) mogen komen, en niet de schooldirectie.

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  En binnenkort gaan de moslim- kinderen zeker allemaal op bezoek naar een katholieke kerk. Nemen in de bankjes plaats, krijgen daar te horen over Jezus en zijn vader God de vader, en bidden gebeden uit een kerkboekje. Gaan ter communie en komen nog eens ooit terug voor de biecht. Ziet u het al voor u ? Geen enkele moslim die dat wil. Als het er op aankwam zouden ze de kerk nog gaan platbranden. Maar dat gerommel met zo’n moskee moet zeker heel normaal zijn. Ouders die hier achter staan zijn geen knip voor hun neus waard !

  Like

 10. wim zegt:

  Zie ik het goed dat de juf (Theresa het zijn tegenwoordig bijna allemaal juffen op school), niet door de knieën gaat, maar in de …houding zit? Misschien overvallen door die ‘oefening’ en te weinig doortastend om deze onzin een halt toe te roepen…

  Like

 11. Ad de Koning zegt:

  Kinderen zijn tegenwoordig zo vroeg al zelfstandig en weten wat ze wel en niet willen, dan ga je toch je schoenen niet uit doen en zeg je tegen de onderwijzer dat je in de moskee niets te zoeken hebt en daar beslist niet naar toe wilt, als ik een van die ouders was zou ik razend zijn om mijn kind zoiets op te dringen.

  Geliked door 2 people

 12. hslot4 zegt:

  Eens aan de school vragen of ze al in de kerk geweest zijn voor een rondleiding .
  Tevens even vragen aan de schoolleiding of ze de Koran en de hadits kennen die haat prediken tegen ongelovigen en dus dood moeten .
  http://www.well.com/~aquarius/Qurannotes.htm

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Bij dit soort berichten kan ik wel huilen.

  Like

 14. Pieter zegt:

  Volgende keer: Laat moslimkindertjes eens te biecht gaan in een katholieke kerk.

  Like

 15. Corine zegt:

  En nu rond kerst iedereen incl moslim kids naar de kerk en kennis laten maken met het christendom. Goeie deal toch?

  Like

 16. Onno zegt:

  Krankzinnig de moskee in: ‘Et interessiert mai keen bal, iek ka so de moschee in’

  Neêrlands ultieme verzetsheld (SS/SA/Abwehr/nazi juridisch referendaris) ZKH prins Bernhard

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Onno, je bent de Gestapo vergeten, daar is Bernhard kort lid van geweest.
   Staat allemaal zwart op wit. Niemand van de overheid etc. interesseert zich er voor want hij is nu toch dood.
   Weet je wel…

   Like

 17. piet travestiet zegt:

  ach,als die kinderen horen wat ze als moslim allemaal NIET meer mogen is de lol er zo af…..

  Like

 18. boorzalf zegt:

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/alarmerend-geloofsbelijdenis-christendom-en-islam-lijken-identiek-lees.html
  Ook doorgestuurd naar de Jozef school, misschien dat ze er iets van leren.
  Een citaat uit de link,
  Moslimgeestelijken geloven dat christenen en Joden in de eindtijd zullen erkennen dat Hij (Jezus Christus) leeft en nooit is gestorven, en daarom ook niet God is, noch de Zoon van God, maar enkel de slaaf van Allah. De Bijbel waarschuwde ons hier al voor in 1 Joh.4:2-3.

  Like

 19. Kruimel zegt:

  Ik laat mijn kinderen daar echt niet in mee gaan. Ik vind het te gek voor woorden. We zijn een christelijk gezindt land, geen islamitisch. Ieder zijn mening maar dit is de mijne. God is mijn schepper en niets anders. Love Jesus!

  Like

 20. Pilgrim zegt:

  Ik heb op die site een reactie geplaatst waarin ik vroeg of die kinderen verplicht naar die moskee moesten of dat dit vrijwillig gebeurde. Mijn reactie werd niet geplaatst en er kwam geen antwoord. Ik zie trouwens op die site ook geen enkele andere reactie. Heeft iemand van jullie daar ook iets proberen te plaatsen?

  Like

 21. piet travestiet zegt:

  En misschien mogen ze binnenkort ook nog wel een besnijdenis bijwonen….????
  Of is dat andere….cake ?
  Eens kijken of ze zich dan nog zo thuis voelen….

  Geliked door 1 persoon

 22. Fubar zegt:

  Hmm, deze vertaling van je kon ik niet plaatsen bij hun als reactie (was te lang, even iets anders zoeken).

  Koran – handboek voor de vernietiging van de mensheid
  https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/#more-53043

  Like

 23. Fubar zegt:

  Ow, mijn comment moet gemodereerd worden. Nou, dan zal die er wel niet doorkomen gok ik zo:

  Deze ingestuurd:

  Als men aan massamoord denkt, schiet Hitler te binnen. En als niet Hitler, dan misschien Stalin, Tojo, of Mao. 20ste Eeuwse dictators krijgen de eer voor de ergste soort van tirannie die ooit ontstaan is. Echter, de waarheid is dat islam meer doden op zijn geweten dan wie dan ook van deze, en ze zelfs ‘bij elkaar opgeteld’ met gemak verslaat in aantallen en wreedheid.

  De enormiteit van de slachtpartijen van de ‘religie van de vrede’ gaan zo ver elk begrip te boven dat zelfs eerlijke historici de schaal hiervan over het hoofd zien. Als men voorbij onze bijziende focus kijkt, is islam de grootste moordmachine in de geschiedenis van de mensheid, niks uitgezonderd.
  https://fubar.mobi/2016/01/08/de-grootste-moordmachine-in-de-geschiedenis/

  (was niet te lang dit keer)

  Like

 24. Pingback: islamiseringsindoctrinatie: Bezoek aan de moskee – Fubar

 25. Rick zegt:

  Onze cultuur is gebaseerd op joods-christelijke en atheïstische invloeden en zeker geen islam. Houden zo als je vrijheid , voorspoed en technische ontwikkeling waardeert… Noem mij een automerk, computer of hifi of wat dan ook dat is uitgevonden in een islamitisch land of door islamitische invloed ( high tech bomgordel uitgesloten)

  De EU landen zijn niet islamitisch en zullen dat hopelijk ook nooit worden. Islam is de enige cultuur die niet integreert.. Zie jij het gebeuren dat christelijke asielzoekers zich in Turkije blijvend kunnen vestigen om vervolgens het zover te laten komen dat de Turkse islamitische kinderen door hun school op excursie worden gestuurd naar door hen gebouwde kerken in Turkije?

  Like

 26. Henk zegt:

  ‘Geoefend met een gebed’…
  Godgeklaagd!
  In plaats van deze leerlingen klaar te stomen voor een verderfelijke ideologie, zouden ze zich beter op hun noodzakelijke vaardigheden, zoals fatsoenlijk rekenen en schrijven, kunnen concentreren. Want daar mankeert het al jaren aan.
  En die onderwijzers die dit organiseren: onmiddellijk ontslaan!
  Die verzaken hun taak en spelen voor landverrader.

  Like

 27. Gerrit Tienkamp zegt:

  PUUR KRANKZINNIG

  Like

 28. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s