VIDEO: Reiswaarschuwingen voor Parijs – Vrouwen bruut in elkaar geslagen door buitenlandse bende

 

(Vertaling: E.J. Bron)

In Parijs nemen buitenlandse bendes steeds meer de controle over complete stadsgebieden over. Onlangs werden door bewakingscamera´s dramatische opnames gemaakt voor een metrostation in Parijs. Twee vrouwen werden op een plaats die geliefd is bij toeristen het slachtoffer van tientallen migranten, die zich op hen stortten en bruut in elkaar sloegen. Van de politie ontbrak – ondanks grote veiligheidsbeloftes van de socialistische regering – elk spoor.

Meute migranten valt weerloze vrouwen aan

De jonge vrouwen liepen in begeleiding van hun vrienden van een jaarlijks plaatsvindend muziekfestival in het stadscentrum van Parijs in de buurt van de Notre Dame richting metrostation “Châtelet”. Daar bevonden zich op dat moment al honderden migranten in verband met een bendeoorlog. De vrouwen kwam in de mêlee terecht en werden onmiddellijk aangevallen. Eerst werden ze in het nauw gebracht, daarna in elkaar geslagen en uiteindelijk op de grond liggend ook nog geschopt. In de video is te horen hoe een vrouw schreeuwt om haar leven. Een moedige vriend kon de jonge vrouwen uiteindelijk voor het ergste behoeden.

Politie zou hier niets van hebben meegekregen

Ondanks de enorme politieaanwezigheid in heel Frankrijk op grond van het EK en talrijke terreurdaden zou het politiebureau heel dicht in de buurt helemaal niets hebben meegekregen van de bendeaanvallen. Het enige wat ze deed was het oproepen van potentiële slachtoffers zich te melden.

In Parijs komt het steeds opnieuw tot willekeurige overvallen op vrouwen en toeristen door gewelddadige migranten. Parijse vrouwen kleden zich inmiddels al in toenemende mate kuis om niet seksueel geïntimideerd te worden. Amerikaanse media kwalificeerden bepaalde wijken in de Franse hoofdstad al als “No-Go-Areas”.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Reiswaarschuwingen voor Parijs – Vrouwen bruut in elkaar geslagen door buitenlandse bende

 1. Jan zegt:

  Het was voor mij altijd een raadsel waarom dat volk, herstel, dat kutvolk in Afrika geholpen werd. Het zijn en blijven simpelweg beesten, daar of hier, geen verschil.
  Dit werd zelfs door zwarten in Amerika bevestigd toen het ineens in de mode was om je ‘roots’ te vinden in Afrika, dit nav de Hollywoodsoap ‘Roots’ in 1977. Allen kwamen van de koude kermis thuis. De énige plek echter waar zij zich thuis voelden was Zuid-Afrika onder Botha, want dit was het enige niet intens verrotte en corrupte land.

  UZI does it

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Niet lullen maar gewoon met scherp schieten

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Grote genade, waarom staan we de influx van deze moslimmongolen nog toe!? Hoever moet het komen in Europa voordat we deze barbaren eruit schoppen? Dit kan toch zo niet langer? Dit is tahharush, overheersing door intimidatie. We zij gewoon op de straat al in oorlog met de Islam!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Angie1968 29 juni 2016 om 17:15

   O, jawél hoor. Dit gaat net zolang door tot wij zijn vervangen door dat schurftige mohammedaanse schorem.
   We zien tot nu toe toch geen enkele verbetering van de situatie?

   Like

 4. Jan zegt:

  En in Canada (met dank aan landverrader Trudeau):

  Terroristen werden immigranten en daarna studenten om vervolgens in het klaslokaal anderen uit te schelden, te bedreigen en meisjes van 14 seksueel lastig te vallen en te bepotelen.

  Like

 5. Bennie zegt:

  Tijd voor de grote schoonmaak, wel boven aan beginnen.

  Like

 6. Harry zegt:

  En dan lees ik dat Timmermans over de aanslag in turkije zegt : “haat zorgt overal voor dood en verderf ” en “weer zijn tientallen mensen uit het leven weggerukt” !

  Maar als je dan zelf gewoon doorgaat met die haatbaarden en haatlorrenkoppen te importeren , die straks op hun beurt ook weer allemaal mensen uit het leven gaan rukken , zie je die link dan niet ?

  Het kan niet anders of socialisme komt voort uit een defect aan de hersenen .
  Anders zou je toch maatregelen treffen ?
  Of zien ze het wél en mogen ze van de NWO op persoonlijke basis een klein beetje morren voor de bühne , maar moet “het project” toch gewoon doorgang vinden ?

  Dan zijn ze nóg erger dan de NSB-ers .
  Gaf er nou maar eens één gewoon een eerlijk antwoord .

  Like

 7. Jean zegt:

  Hoelang gaan wij die barbarij nog tolereren?????Voor mij is he reeds 15 over 12 met die troep op ons grondgebied.
  Laten we snel handelen zoals G.B. en die EU misdaadorganisatie uitschakelen want “ZIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK” voor deze misdaden op Europees grondgebied.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Er moeten Reis-waarschuwingen komen voor Turkije, Zweden Frankrijk, Duitsland en als ze zo doorgaan, voor HEEL Eropa!

  Like

  • Cathja zegt:

   En wat te denken van onze eigen steden? Daar zijn ook al wijken te vinden waar de blanken beter maar niet kunnen komen. Baas in eigen land zijn we al niet meer.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  In een ander deel van Parijs liet men zich ook niet “onbetuigd”.
  Maar hier betrof de “men” asieligerts/migranten, die elkaar met ijzeren staven en balken aan-,t-afmaken waren….

  Like

  • Harry zegt:

   Een beetje off-topic , Delamontagne , maar als je naar Nederland komt en je hebt zin om met aanhang , met mij een hapje te eten in mijn favoriete restaurant , vraag dan Bron mijn e-mail adres maar .

   Like

   • delamontagne zegt:

    Hallo Harry. Paar dagen weg-geweest en las nu pas je bericht.
    We zijn maar kort in NL en verblijven dan in Ridderkerk, bij R,dam.
    Komen vrijwel nooit [meer] in NL, te druk en autorijden durf ik daar ook nauwelijks.
    De “men” uit NL komen eerder naar ons toe, ook voor de rust.
    Wel leuk idee, maar zijn erg bezet, zien dus wel.
    Mijn E-mail is mijn nick-name “delamontagne” , maar dan met een “s” erachter.
    En de provider is: sfr.fr
    Een andere “Vandenberg” in Fr heeft m,n E-mail ontfutseld, dus ik moest er een “s”achter zetten.
    Groetjes vanuit [zonnig] Fr.

    Like

 10. Dat is een goede zaak, als ze elkaar afslachten dit is alleen maar toe te juichen. Een Romeinse keizer zei eens, gun het volk zijn spelen om de agressie kwijt te raken. Misschien terug naar de tijd van de arena’s ?

  Like

 11. Marly zegt:

  Denken jullie dat zolang wij op onze stoel blijven zitten en ons ongenoegen wegschijven er iets opgelost geraakt ??? neen dit wordt hoe langer hoe erger en tegen dat IEDERS ogen opengaan en zien wat er werkelijk gaande is ,zal het zeker te laat zijn voor onze kinderen en kleinkinderen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s