Albanezen fietsten al stelend het land door

Screenshot_137

(Door: “Fubar”)

Twee Albanezen die in Ter Apel in het asielzoekerscentrum verblijven zijn met een derde kompaan op de fiets aan het inbreken geslagen. Ze hadden geld nodig voor hun zieke moeder, zeggen ze.

Het Openbaar Ministerie had gisteren maar weinig op met de verklaring van de drie (19, 25 en 28) waarom ze in een woning aan de Hertelaan in Wassenaar hadden ingebroken. De aanklager eiste tot tien maanden cel.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Albanië, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Albanezen fietsten al stelend het land door

 1. Angie1968 zegt:

  Dat is dus precies het probleem:het schiften aan de poort. Er e helemaal niet gelijk geselecteerd wie een AZC in mag, en wie gelijk moet opzouten. Die Albanezen hadden nooit het land binnen gelaten mogen worden. Maar ja, open grenzen, he..

  Like

 2. Natuurlijk niet Angie, daar waren het er teveel voor. Er is geen oorlog in Albanië, dus er meteen uit flikkeren. Gisteren op tv stukje gezien over Albanië, vreselijk arm land werd er bij verteld. de reporter begreep dat ze naar de rijke landen van Europa wilde. Tja en dan komen ze, het is hier toch langzamerhand een jungle geworden, waarin ze op ons kunnen jagen. Alles eruit sodemieteren en grenzen DICHT !!!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Het was de bedoeling dat na de eerste geweldpleging/criminele actie, asielzoekers sowieso het land uit moeten.

  Like

 4. Albanezen zijn bij voorbaat al kansloos voor een verblijfsvergunning en die hadden direct teruggestuurd moeten worden naar Albanië om daar hun straf te moeten uitzitten. Hier kost een detentie immers 500 euro per dag!

  http://www.pvu.nu

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ach nou en? Als dat het ergst is! Van der Steur zal persoonlijk toezien dat ze in de toekomst het beter doen, dat ze niet betrapt worden bedoelt hij vast en zeker.

  Want, het ministerie van Veiligheid en Justitie pleit voor een permanent verblijf voor vluchtelingen die hier nu nog tijdelijk mogen verblijven. Dat betekent dus ALLEMAAL. Hoeft er niet meer worden gescreend, alsof ze dat al deden, Nee dus!

  Hoeveel autochtone Nederlanders werken er nog in de top van dat ministerie? NUL?

  Volgens van der Steur is de dreiging voor aanslagen in Nederland verdubbeld. Maar dezelfde idioot en zijn hulpje willen nu, als bovenstaand waar is, alle ‘vluchtelingen’ gewoon een verblijfstatus geven want, ach, ze doen zo hun best om Nederlands te leren en een vriend van hulpje is zelfs al getrouwd met een ‘vluchteling’.

  Alle Nederlanders moeten een vriendschapsband met een vluchteling aangaan, Ja laten we nog duidelijker naar alle criminelen op de wereld maken dat Europa en met name Nederland het land van belofte is, zeker zolang als idioten als De Boer en Van der Steur en hulpje het voor het zeggen houden.

  En woningen staan er inmiddels genoeg leeg voor al die statushouders die er dan in een keer bijkomen zodat de opvang weer leeg is voor een nieuwe lading die al staat te trappelen.
  Geweldig hulpje van Van der Steur, prima gedaan jong, dan kunnen eindelijk die 100 duizend woningzoekenden of hoeveel het er zijn waarvan velen al jaren en jaren wachten op een woning direct eens aan een woning worden geholpen, hulpje, of niet soms?

  Fijn voor De Boer, weer een heerlijke lading goedkope werknemers voor hem, dan kan hij nog meer miljoenen verdienen, niet fijn voor de gewone Nederlanders waar nog meer zal worden ingebroken, die nog minder veilig op straat kunnen lopen et cetera maar die ‘onderbuikschreeuwers’ moeten gewoon hun bekken houden, nietwaar Halsema?

  Like

 6. Jean zegt:

  10 maanden cel? Dus mogen ze nog 10 maanden op kosten van de belastingbetalers hier verder parasiteren?
  Man, flikker ze dadelijk het land uit en geef ze verbod nog één voet op ons grondgebied te zetten, dat is wat wij eisen voor dergelijk krapuul uit den vreemde.
  In Vlaanderen maken ze ook de kachel aan, officieel is “onverdoofd” slachten bij wet verboden! Wat doet die club wereldvreemde uitgerangeerde verzameling politiekers die zich noemen “de raad van state”? Zij laten door moslims onverdoofd slachten toe omdat het bij hun geloof ingebakken zit????? Van wanneer is islam hier een religie? Wij walgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij maar die club wereldvreemden heeft er geen moeite mee, ze leggen zich lekker in hun zetel en laten zich bedienen en kijken vanuit hun ivoren toren neer op het pleps,
  Wordt het niet hoogtijd die waardeloze clubjes van parasieten heel snel droog te leggen? Wij hebben het echt wel gehad met die oerdomme instellingen gevuld met omhooggevallen uitgerangeerde nietsnutten.
  Laten we nooit vergeten: “Wat we zelf doen doen we beter” en wat wij vooral zelf willen doen is die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam totaal verbieden en verdrijven van ons grondgebied want wij willen die smeerlapperij niet in ONZE samenleving, nu niet en nooit niet.
  Ik heb al islamofobie (waar ik mij heel prettig mee voel).

  Like

 7. Cathja zegt:

  Tien maanden cel? Dat is dus 10 maanden 3-sterrenverzorging. Als Albanees kun je het gewoon niet beter treffen!
  Wat doen Albanezen in een AZC? Weg wezen!! Jullie komen niet uit een oorlogsgebied, en opvreters hebben we al genoeg. De overheid maakt zich schuldig aan fout beleid, door ze op te vangen in plaats van uit te zetten. Dat ze hier opgevangen worden weten velen in Albanië nu ook, en meer Albanezen zullen spoedig volgen.
  Nergens zo fijn als in Nederland!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Aha…., Van der Steur is zijn fiets kwijt. Gestolen…..! 😉 De inbrekers hebben nog nooit op zo’n dure fiets gereden. 🙂

  Like

 9. Albanezen un een AZC! Treffend staaltje van wanbeleid!
  Zie je nu el, dat er niet eens op gelet wordt of het nu asielzoekers betreft of niet!

  Like

 10. Anneke zegt:

  Fietsen natuurlijk ook gejat…..Oh, oh, oh,….hoe-lang blijven de inhemen dit spektakel nog accepteren ??? Merk héél duidelijk dat de jongere generatie meer en meer frustratie ervaren in de maatschappij. Zij voelen / ervaren véél duidelijker het voortrekken van de allah-tonen….”Wát zijn voltooide beroepsopleidingen eigenlijk waard, als men toch nergens wordt aangenomen. Zo jong en gedreven als je bent”.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  De mensen die deze Albanezen onterecht in een AZC geplaatst hebben voor alle kosten op laten draaien lijkt me een goede optie.

  Like

 12. carthago zegt:

  Overduidelijk nazaten van de fietsenjattende nazi’s,die naar Albanië gevlucht zijn. Voor de pvdakbar en groenslinks is dit het nieuwe Europa, het moet namelijk veel eerlijker.

  Like

 13. aafke zegt:

  Onmiddellijke deportatie naar thuisland. Eerst natuurlijk alles maar dan ook alles van hen registreren, zodat ze later niet terug kunnen keren.
  In de gevangenis is het een hemel op aarde voor hen … beter kunnen ze voorlopig niet krijgen. NL is dommmm

  Geliked door 1 persoon

 14. bronlezer zegt:

  Kunnen die Albanezen niet beter in Albanië hun 10 maanden celstraf uitzitten?

  Geliked door 1 persoon

 15. Zieke moeder?…ha,ha….

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Albanezen die op gestolen fietsen, fietsend het land door stelen…?
  Om daarna op kosten van de belastingbetaler 10 maanden niks hoeven te doen en eens goed uit te rusten… alvorens zij weer aan een nieuwe toer door het polderland kunnen beginnen.

  Gaattie lekker ???
  Hè?… Ja zeker… lekker fietsen, windje in de rug en hier en daar pikken we wat mee…
  Je weet hoe het gaat.
  Nou doeiiii ! Ik moet nog even wat in Amsterdam ophalen…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s