Hoe Orbán na Brexit verandering Brussel wil afdwingen

Screenshot_138

(Door: Elif Isitman)

Hongarije is niet van plan zijn strenge aanpak van de migratiecrisis terug te schroeven. Het aangekondigde Hongaarse referendum over de herverdeling van migranten gaat gewoon door, en richt zich op een ‘beleidsverandering in Brussel’. Dat zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán woensdag tijdens een persconferentie.

Migratiequota

Orbán lijkt aangespoord door de uitkomst van het Brexit-referendum en de wanhoop bij Europese leiders over het naderende vertrek van de Britten. Er zijn geen initiatieven om Hongarije uit de EU te schoppen, en zelfs de eurosceptische Jobbik-partij is nu voor een Hongaars lidmaatschap, zegt Orbán.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, EU-critici, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoe Orbán na Brexit verandering Brussel wil afdwingen

  1. Cathja zegt:

    Mooi dat er nog altijd presidenten bestaan die niet klakkeloos wensen toe te geven aan de walgelijke plannen van die machtsmisbruikers in Brussel, maar die pal staan voor eigen cultuur, waarden en normen, en waar nog rekening gehouden wordt met de bevolking! Waar duidelijk wordt uitgesproken wat wel en niet wordt getolereerd. Waar niet met ‘dubbele agenda’s’ wordt gewerkt, maar waar de bevolking klip en klaar weet hoe hun regering handelt en wandelt.

    Hongarije is een voorbeeld voor alle overgebleven EU-lidstaten.

    Geliked door 2 people

  2. Angie1968 zegt:

    Ik vind die Victor Orban wel een bovenste baas. Een echte patriot, dat is tegenwoordig een zeldzaamheid in de politiek. Iemand die staat voor zijn eigen volk en cultuur en die heel.goed begrijpt wat voor een schade massa-immigratie (vooral moslims) in een land aanricht. Die EU kan doodvallen met zijn open-grenzenbeleid. Wij willen ons continent vooral homogeen blank en christelijk houden!

    Geliked door 2 people

  3. Die blijft te minste bij zijn standpunt. Kan die ja, nee knikker van ons nog een voorbeeld aan nemen.

    Like

  4. fransdewit zegt:

    Goedzo, laat jullie maar niet gek maken in dat parlement hoor. Poot stijf houden, kijken wie er aan het langste eind trekt.

    Like

  5. Bas zegt:

    Victor, je bent goed bezig !

    Like

  6. aegoliuscs zegt:

    Hongarije heeft na de bevrijding door de Russen (WO II) voldoende kenniservaring opgedaan met zijn “bevrijders”.

    Like

  7. Japio zegt:

    Deze heer Orbán is honderd keer meer man(s) dan die liegende, dolle dwaas van een Rutte.

    Like

  8. Marc zegt:

    Kijk eens aan, Orban redt Juncker op deze manier nog net van het executiepeloton!

    Like

  9. koddebeier zegt:

    Daar kan Rutte de slapjanus een voorbeeld aan nemen !!

    Like

  10. Anneke zegt:

    Hongaren zijn geenszins domme sigaren…Zulke mentale / morele krachtpatsers, wens ik ook ‘op de Haagsche – en Brusselse zetels’.

    Like

  11. paulzwueste zegt:

    Ik kan mij toch weer opnieuw niet aan de indruk onttrekken dat bepaalde landen niet uit de EU willen omdat ze dan geen geld meer zullen ontvangen…!

    Vreemd dat bijvoorbeeld landen als Polen en Hongarije met geen woord over uittreden reppen maar wel enorme moeite met Brussel hebben…
    Ik zou zeggen ga er dan uit…!

    Like

Plaats een reactie