Marine Le Pen: “Nu onmiddellijk Schengen afschaffen!”

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitster van het Franse Front National, de Europarlementariër Marine Le Pen, heeft tegen de achtergrond van de Britse EU-uittreding de onmiddellijke opheffing van de Schengen-zone geëist. “Wij eisen een onmiddellijke afschaffing van Schengen om onze veiligheid te garanderen”, verklaarde Marine Le Pen tegenover de radiozender LCI.

Duits - Zuerst

Daarvoor al had de politica, die komend jaar haar partij zal vertegenwoordigen als presidentskandidaat, gezegd dat Frankrijk meer reden voor een uittreding uit de EU dan Groot-Brittannië zou hebben. Tegelijkertijd eiste ze eenzelfde referendum voor Frankrijk. President François Hollande wijst dit nadrukkelijk af.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Marine Le Pen: “Nu onmiddellijk Schengen afschaffen!”

 1. leefbarbaar zegt:

  Eens. En dan mag Duitsland al zijn moslims terug krijgen. Gratis en voor nop en kunnen ze fijn elkaars cultuur verrijken en samen oud en nieuw vieren. Doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  En nog een stap verder gaan: ook al dat tuig uit de Maghreb en donker Afrika denaturaliseren, en eruit flikkeren. Dan is het probleem van de no-go-areas en de verpauperde banlieus ook zo opgelost. Vive la France!

  Geliked door 1 persoon

 3. Als dat zou kunnen, Marine Le Pen een vrouw met ballen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. fleckie zegt:

  Zomaar een bericht van de Duitse zender ARTE , vrijdag 1 juli , om 9 uur :Frankrijks mythische plaatsen , betr. Hardnekkige vervolging van Katharen[Albigenzen] door katholieke kerk. ………..
  ‘Montaillou, een ketters dorp in de Pyreneeën 1294-1324′ is het boek geschreven door Emmanuel Le Ry Ladurie, uitg. B.Bakker, isbn 9035103408.. …..{de Volkskrant van 26.11.1987, schreef:’PERSOONLIJK’:’Emmanuel Le Roy Ladurie, schrijver van onder meer MONTAILLOU, is benoemd tot directeur v.d.Nationale Bibliotheek in Parijs. De bibliotheek wordt de laatste jaren geplaagd door ministeriële conflicten en stakingen. De 58-jarige Le Roy Ladurie heeft invloed als leider van de zogeheten Annalesschool van historici. Deze school legt de nadruk op sociale,culturele en economische geschiedenis en vooral op de rol v.d.plattelandsbevolking, de gewone man en vrouw in de geschiedenis. Dit in tegenstelling tot de traditionele geschiedschrijving die de meeste aandacht richt op de machthebbers en hun daden. <<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   Op de Duitse zender ‘ ARTE ‘ kan man op teletekst no.201 ‘t.m.204, ‘betr.’herhalingen’ en tijden opzoeken.<<<<<<<<<<<<<<<<< OP 2 juli om 1.20 u'( met ondertiteling voor gehoorbeschadigden 'MANGANKNOLLEN vom Meeresgrund'…( o.a. om mangaanknollen ging het in de ARGENTIJNSE oorlog met ENGELAND ook, ( de eilanden de FALKLANDS) + krill,.?…(zeer eiwitrijk)

   Like

  • Wat wil je benadrukken ”fleckie”(durf je je echte naam niet te noemen?)Dat de katholieke kerk ook fout bezig is geweest is bekend…maar hebben zich aangepast(ik moet ze ook nu niet als opgericht katholiekje).

   Like

   • fleckie zegt:

    De katholieke kerk heb ik helemaal buiten beschouwing gelaten, bedoeling is op de ‘diepzeemijnbouw’ te attenderen, bij de MALVINAS,[Falklands]nu u er toch om heeft gevraagd,: waarschijnlijk is ook minder bekend het woord ‘GURKA”S’, ?uit INDIA afkomstige mannen] in dienst van Engeland, en misschien weet u het antwoord op de naam ‘.invisibel? >>>WAt mijn pseudoniem betreft , dat gebruik ik al jaren, op de site van e.j.bron, en ik voel mij niet verplicht mijn ware naam bekend te maken!!

    Like

 6. Diaz Vivar zegt:

  grenzen dicht, alle moslims met bussen over grens naar duisland zetten, merkel heeft ze gevraagd
  ze mag ze hebben, probleem opgelost, problema solvitur …

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens!

  Geliked door 1 persoon

 8. Guardiacivil zegt:

  Daar sta ik VIERKANT achter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s