“Weg met ons”: de multiculturele samenleving

Screenshot_7

(Door: “Wachteres”)

De opvatting van politiek correct is dat wij – de blanke Europeanen – slecht waren, en we zullen altijd slecht blijven. En daarom moeten we verdwijnen en plaats maken voor iets heel moois: DE MULTICULTURELE SAMENLEVING. Die samenleving is de natte droom van elke rechtgeaarde linkse politiek-correcte ‘Gutmensch’. Niemand wordt geacht daar vragen bij te zetten, want als je dat wel doet, dan maak je deel uit van de slechteriken uit het verleden, je bent dan: EEN RACIST of EEN FASCIST of zelfs EEN NAZI. Het christendom deugt vanzelfsprekend niet, want ‘wij, de christenen’ hebben niet alleen de Joden vervolgd, maar in het verleden – in de middeleeuwen bijvoorbeeld – hebben wij ons ook erg misdragen. EN DAT ZULLEN WE WETEN!

Laten we daarbij de slavenhandel vooral niet vergeten. De Joden op hun beurt deugen ook niet, want zij onderdrukken de arme “Palestijntjes” en stelen hun grondgebied. Dan blijven over, want de politiek-correcte ‘Gutmenschen’ moeten wel IETS of IEMAND hebben om zich zorgen over te maken en in bescherming te nemen, de moslims. Zij worden hier binnengehaald om onze wereld te verbeteren. Dat vooral de nieuwe instroom uit gebieden komt die achterlijk en arm zijn, ligt niet aan hen, ook daarvan dragen wij de schuldenlast op ons. Dus komen ze hier niet om een bijdrage te leveren aan onze maatschappij – velen zijn trouwens zo slecht opgeleid, dat zij daartoe niet in staat zijn – maar om door ons vertroeteld te worden.

Vanzelfsprekend hoeven zij zich niet aan te passen, maar passen wij ons aan hen aan. We accepteren het als islamitische meisjes en vrouwen in Europa onderdrukt en zelfs vermoord worden en als homo’s en lesbiennes gepest en getreiterd worden. Want dat maakt deel uit van hun cultuur, nietwaar? Lees je dagelijks in de kranten over – soms zelfs extreem – geweld, gepleegd door vooral Marokkaanse jongens, dan knijpen we een oog dicht, want per slot van rekening zijn ‘onze mannen’ ook wel eens gewelddadig. En anders halen we het verleden er nog een keer bij. Hetzelfde geldt voor het in heel Europa opkomend seksueel geweld door moslimmannen, die vooral autochtone meisjes op alle mogelijke gewelddadige manieren verkrachten.

In een periode van ongeveer dertig jaar zijn in GB naar schatting zo’n  miljoen meisjes verkracht. We wilden liever niet dat dit naar buiten kwam, want dat zou onze mooie en vooral vreedzame multiculturele samenleving maar aantasten en misschien worden de moslims wel gekwetst. Dat moeten we niet willen, toch? Dat er ondertussen in Europa honderden no-go-areas zijn, waar de sharia het voor het zeggen heeft en waar autochtone vrouwen simpelweg in elkaar worden getrapt door groepen moslimmannen, nemen we maar voor lief. Dat hoort nu eenmaal bij hun godsdienst en wij – als slechteriken, die in een nog slechtere maatschappij wonen – kunnen het niet maken om aan hen onze opvattingen op te dringen.

Tja, en dan die Joden: de laatste jaren zijn er honderden [duizenden?] Joden uit Europa vertrokken, vanwege een weer opkomend antisemitisme en in de nabije toekomst zullen er nog honderden [duizenden?] vertrekken. We horen links politiek-correct daar niet over, want per slot van rekening kun je niet op elke slak zout gaan leggen.

Waar het om gaat, is dat wij een maatschappij krijgen waarin iedereen zich gelukkig voelt – vooral de nieuwkomers moeten zich ‘thuis’ voelen – en dat bereiken we alleen door onze cultuur op te heffen en daar een betere voor in de plaats te zetten. De islam in het Midden-Oosten – en nu in het Westen – heeft immers bewezen dat hij qua beschaving ver uitsteekt boven die van ons.

Door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Weg met ons”: de multiculturele samenleving

 1. Angie1968 zegt:

  Ik hoef er geen woord meer aan toe te voegen. Briljante analyse. Maar het allerengste is dat er zo’n GROTE meerderheid aan regressief linkse psychoten zijn die meeheulen met de vijand, en ze dus moeilijk te verslaan zijn. Zij zijn de ware ondermijnende factor in Europa, want als alle neuzen dezelfde kant op zouden staan, trapten we het schorem uit Afrika en de Orient erzo uit.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  O’ dit is weer zo goed opgeschreven, complimenten aan de opsteller

  Like

 3. Hans zegt:

  Kortom: islamieten eruit.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Tja wanneer de ”witte” atrbeider gecorrumpeerd en verburgelijkt is door de kapitalistische consumptiemaatschappij en ze daarom niet meer naar jouw utopische praatjes willen luisteren.
  En wanneer je in 1989 tot jouw absolute afgrijzen hebt moeten zien en horen dat zelfs mensen, die meer dan 40 jaar socialistische heilstaat achter de rug hadden, met nationale vlaggen gingen zwaaien en massaal ”Wir sind ein Volk!” riepen, dan moet je als rechtgeaarde socialist wel tot de conclusie komen dat er met de ellendige ”witten” helemaal niks te beginnen is.
  Om dan alsnog jouw hoge en prachtige ideaal te kunnen verwezenlijken, en daarmee het morgenrood alsnog te doen zegevieren over het verderfelijke kapitalisme, rest je niets anders dan het massaal importeren van ”onbedorven zonnekinderen” uit de Derde Wereld, die je naar hartelust kunt manipuleren en van alles wijsmaken. Bovendien zijn en blijven zij altijd direct van jou afhankelijk omdat ze chronisch aan het uitkerings-infuur liggen, en zullen zij daarom altijd op jou stemmen.
  Het is ook nog eens een keer de ultieme wraak op het kapitalistische imperialisme waarvan jouw professor vroeger zei dat het de oorzaak van alles was wat slecht,verkeerd en verdorven was in de wereld. En dat Fidel Castro’s Cuba het grote voorbeeld voor heel Latijns Amerika en de Derde Wereld was.
  En de internationale zal morgen heersen op d’aard.
  Bis zum Verrecken!

  Like

  • wim zegt:

   ‘Om dan alsnog jouw hoge en prachtige ideaal te kunnen verwezenlijken, en daarmee het morgenrood alsnog te doen zegevieren over het verderfelijke kapitalisme, rest je niets anders dan het massaal importeren van ”onbedorven zonnekinderen” uit de Derde Wereld, die je naar hartelust kunt manipuleren en van alles wijsmaken. Bovendien zijn en blijven zij altijd direct van jou afhankelijk omdat ze chronisch aan het uitkerings-infuur liggen, en zullen zij daarom altijd op jou stemmen.’
   En dat nu zal een grote misrekening blijken.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    ”onbedorven zonnekinderen” uit de Derde Wereld, die je naar hartelust kunt manipuleren en van alles wijsmaken.”

    Dit is voorzover ik kan nagaan de enige misvatting in het verhaal. Je kunt die onbedorven zonnekinderen namelijk niets wijsmaken. Hun enige wijsheid is de koran. Want daar staat alles in wat ze hoeven te weten en wat niet in de koran staat is dus overbodig. En gemanipuleerd zijn ze ook al.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 5. Fred zegt:

  Twee woorden staan er niet bij.
  Het woord extremist. (voor iedereen die het niet met de multiculturele heilstaat eens is)
  Het woord rechts extremist. ( voor iedereen die het niet met de multiculturele heilstaat eens is en daarbij ook nog eens op Wilders stemt

  Like

 6. Cathja zegt:

  Uitstekend verwoord. Niets aan toe te voegen.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Het grootste kwaad in onze samenleving zijn niet de moslims, maar degenen die ons willens en wetens overleveren aan de fundamentalistische islam.

  En dan heb ik het over de EU regering en de schoothondjes van de EU, de landelijke regeringen die klakkeloos haar beleid volgen.

  En vanzelfsprekend politiek correct dat ons verraad waar wij bijstaan.

  http://www.ninefornews.nl/eu-is-een-fascistische-communistische-dictatuur/

  “EU is een fascistische, communistische dictatuur”

  De Britse voormalig BBC-presentator David Icke is groot voorstander van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Icke, die een populaire complotwebsite runt, heeft gezegd dat de EU een ‘fascistische, communistische dictatuur’ is en dat EU-leiders ‘duistere figuren zijn die je leven bepalen’.

  Hij zei: “De keuze is als volgt. Of je kiest voor ongekozen duistere bureaucraten die zich boven nationale wetten en parlementen plaatsen, of voor wetten die in Groot-Brittannië zijn gemaakt.”

  Icke vindt dat mensen wakker moeten worden. Hij zei dat de EU ‘één grote fascistische, bureaucratische, gecentraliseerde superstaat is’.

  Like

 9. Alphons Mantel zegt:

  de Europese witte man is zeker dom en fout, maar dat blijkt uit het feit dat hij (althans als hij minister of wethouder of EU-commissaris is) kiest voor aantasting der natuur en kostenmaximalisatie voor alle belastingbetalers door de niet-onderbouwde import van laag opgeleide jodenhaters van buiten Europa

  Like

 10. Jan zegt:

  Doden voor een zaak: sharia en civilisatie-jihad

  Like

 11. Jan zegt:

  De Islamisering zorgt alleen maar voor nog meer overlast dan we al hebben met al die Moslims die hier al wonen. Ik kan er over mee praten want ik woon hier in een wijk met voornamelijk Moslims waar wij overlast van hebben. Het lijkt wel of bepaalde bevolkingsgroepen en dan met name de Moslims in bescherming worden genomen. Ik mocht van de woningbouwvereniging niet eens Turken zeggen en werd uitgemaakt als racist. Het stond niet letterlijk zo geschreven maar dat is wel wat ze bedoelde in die brief. Als ik de macht had dan zou ik net zo handelen als Erdogan doet met zijn eigen volk: straffen. Want die Turken wat hier voor overlast zorgen worden niet eens gestraft! En pesten en treiteren er lekker op los. Die mensen horen niet in Europa maar in de bergen tussen de schapen waar ze vandaan komen! Ga terug naar je eigen geitenlanden!

  Like

 12. Pingback: Het grote volksverraad | E.J. Bron

 13. Jan zegt:

  Wordt in de ‘Palestijnse gebieden’ antisemitisme via de schoolklas de kinderen ingelepeld, in Amerika is een school met hetzelfde begonnen (er zijn meer alleen zij doen het (nog) niet volgens een vast programma), alleen nu tegenover blanke kinderen die volgens het curriculum als racisten geboren worden. Doel van het programma:

  Elite K-8 school teaches white students they’re born racist
  An elite Manhattan school is teaching white students as young as 6 that they’re born racist and should feel guilty benefiting from “white privilege,” while heaping praise and cupcakes on their black peers.

  http://nypost.com/2016/07/01/elite-k-8-school-teaches-white-students-theyre-born-racist/

  Like

  • Cathja zegt:

   Hier word ik echt kotsmisselijk van!!!

   Like

   • Anneke zegt:

    Anneke ook….Hoe-vaak nog een geschied-herhaling….”Iedere keer, als men meent ‘we redden het nu wel’, komt er wéér een ‘knauw’ met een fikse douw naar de fig. afgrond. Ben het zó ZAT…..De weergoden blijkbaar óók…De zomer is ingeruild voor treurig herfstweer.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Walgelijk politiek-correct volk! ZIEKMAKEND!

   Like

  • Freija zegt:

   Misselijkmakende linkse multiflauwecul! Weg met ons! Het wordt er met de paplepel ingegoten door dat linkse tuig van de richel. Het is tijd voor een revolutie!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s