‘Deze man heeft zich 10 dagen laten fêteren’

Screenshot_13

(Door: “Bolo”)

Frank Giltay, de ‘zonnekoning’ van de ondernemingsraad van de politie, reisde begin mei naar Curaçao. Tien dagen lang genoot hij van zon, zee en strand. Op kosten van de belastingbetaler.

Ik heb besloten onze partners mee te vragen, anders zou dit problemen opleveren in het privéleven – Frank Giltay

‘Wat heb ik genoten en wat is het toch een fantastisch eiland’, schrijft Brenda Giltay eind mei in het Almeerse magazine Beauty036. ‘De drie kilo’s, die ik met veel moeite kwijt was, zaten er echter alweer snel aan. Maar mijn nieuwe bikini’s pasten geweldig en mijn pareo’s boden een glamourachtige uitkomst wanneer ik mij een weg naar de bar baande voor een drankje.’

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op ‘Deze man heeft zich 10 dagen laten fêteren’

 1. Wat een schoften gedrag voor iemand uit de ondernemingsraad, die vent moeten ze een paar keer kielhalen.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Ik verbaas mij nergens meer over, ik hoop dat ze hem in plaats van een schop onder de kont een paar trappen in z’n rug hebben gegeven.

  Like

 3. elisah zegt:

  Wat bezielt zulk soort mensen toch, ze hebben geen enkel eergevoel en geen greintje fatsoen in hun pompeuze lijf.
  Meneer Frank is Guilty aan gewetenloze graaierij, zulk soort gedrag hoort streng afgestraft te worden en elke verkwistte cent hoort terugbetaald te worden.
  Gelukkig hebben we nog een virtuele schandpaal op het internet.

  Geliked door 1 persoon

 4. vanhetgoor zegt:

  Ik begrijp dit niet! In het zakenleven worden mensen overgehaald om producten of diensten in te kopen door grote cadeaus te geven, dat is duidelijk, maar iemand die in de ondernemingsraad zit heeft geen beslissingsbevoegdheid over inkoop van producten en diensten. Hij is niet over te halen. Iemand die in de ondernemingsraad zit bespreekt met de werkgever de arbeidsomstandigheden van het personeel.

  Iemand die in de ondernemingsraad zit kan dus worden omgekocht, het doel is dan om de eisen van het personeel af te zwakken, de werkgever heeft het dan makkelijker in de onderhandelingen. Goed geoliede vakbondsmensen en ondernemingsraadsleden die maken het makkelijker en goedkoper voor de werkgever. Dus de belastingen gaan omlaag als de ondernemingsraad minder eisen heeft.

  Er zijn twee mogelijkheden: of Frank Giltay, de ‘zonnekoning’ van de ondernemingsraad van de politie was een slechte voor het personeel dat hij vertegenwoordigde of de journalist die dit verhaal opschreef heeft het niet helemaal begrepen. Ik vermoed het laatste. Want een ondernemingsraad-voorzitter of lid die niet het welbevinden van het personeel blijft benadrukken ligt er snel uit. Of, wat ook kan, het snoepreisje heeft niets met de ondernemingsraad te maken want wie wil nu tenslotte wat smeerolie aanbrengen in de onderhandelingen tussen personeel en werkgever. Wat was het doel? Waarom wil de belastingbetaler de ondernemingsraad omkopen? Dit zijn twee retorische vragen, iemand die het antwoord weet mag het zeggen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Wat dacht je van omkoperij door de korpsleiding om de reorganisatie van de nationale politie erdoor te drukken? Let ook eens op de exorbitante beloningen van commissarissen ten op zichte van dienders. Daar heb je ook medewerking van vakbonden bij nodig.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wie heeft het nou niet begrepen, Van het Goor? Er is helemaal geen sprake van omkoping, er is sprake van zichzelf en z’n partner trakteren op een leuk reisje van de centen van het COR.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste vanhetgoor,

   er is geen directe sprake van corruptie. Meneer de graaier is beloond voor bewezen diensten. Er zijn duizenden ambtenaren en politici die vorstelijk beloond worden voor bewezen diensten.
   Natuurlijk heeft een ondernemingsraad een beperkte reikwijdte, het gaat erom dat mensen die elkaar aan banen hebben geholpen, of elkaars dossiers hebben laten verdwijnen, (bijvoorbeeld) beloond worden.
   Vaak zelfs in niet-bestaande functies. Voorbeelden te over. En in Brussel worden de hoofdprijzen uitgekeerd.
   Tot slot, de politie is van de PvdA en ze kunnen geen paperclip kopen zonder steekpenningen. Dat is corruptie, mogelijk gemaakt door de commissarissen, die hun functie hebben gekregen wegens hun verdienste aan de PvdA. Niet vanwege hun functioneren; de pakkans in Nederland is vrijwel 0.

   Like

 5. witte raaf zegt:

  Muiterij in ondernemingsraad politie,vertrek Giltay brengt rust niet terug!
  Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Zou eerst wel eens willen weten met wat voor reden dit creatuur zo nodig voor de dienst naar Curaçao moest en wat hij daar dan moest doen.
  “Ik heb besloten onze partners mee te vragen, anders zou dit problemen opleveren in het privéleven” zei het creatuur; onze partners, meervoud, er waren dus meerdere mensen mee.
  Geen 10 dagen zonder partner kunnen; wat voor lui zijn dat?
  Kennelijk heeft een hogere ome bij de politie deze geldverspilling toegestaan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s