Joden waarschuwen voor islamitische immigratie: “Het gevoel van veiligheid was wel eens groter.”

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn/Wenen – Nu valt ook bij de Centrale Raad van de Joden het kwartje – steeds meer “vluchtelingen” zijn niet automatisch een “verrijking”, maar kunnen ook een duidelijke bedreiging vormen. De president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland waarschuwt in ieder geval plotseling voor de ongebreidelde immigratie naar Duitsland – letterlijk: “De vluchtelingen komen grotendeels uit landen die grote vijanden van Israël zijn.” Het gevaar van een nieuw antisemitisme zou bestaan. Bij veel “vluchtelingen” zouden haat op Joden en intolerantie vaste bestanddelen van hun cultuur zijn.

Duits - Zuerst

Tijdens een voordracht aan de Katholieke Academie in München stelde de president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Josef Schuster, veeleer gelaten vast: “Het gevoel van veiligheid was wel eens groter.” De angst van de Joodse medeburgers zou daarom “wel degelijk gemotiveerd zijn.” Er zou onder veel jonge moslims in Duitsland een “behoorlijk ontwikkeld antisemitisme” te herkennen zijn.

Zo zien dat overigens ook Joodse burgers in Oostenrijk, die de nauwelijks afgeremde immigratiegolf als “wel degelijk gevaarlijk” kwalificeren. Zo verklaarde de president van de Israëlische Cultuurgemeente, Oskar Deutsch, al in de winter: “Oostenrijk staat bij de opname van de vluchtelingen aan de rand van zijn capaciteiten.” Deutsch waarschuwde eveneens voor de gevolgen van de immigratie van radicale islamieten: ze zouden hem “meer zorgen baren dan ´traditionele´ vormen van antisemitisme bij Europees extreemrechts.” Het radicaalislamitische antisemitisme zou geen genoegen nemen met “hate speech”, maar zou ook in staat zijn tot “hate crime”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Joden waarschuwen voor islamitische immigratie: “Het gevoel van veiligheid was wel eens groter.”

 1. paulzwueste zegt:

  Rijkelijk laat om de waarschuwende hand op te steken…
  Ze wisten het wel….. Ik kan het me dat heel goed voorstellen.
  Goed dat ze het doen. Het zal zeker helpen.

  De Joden moeten juist en met meer en meer kracht waarschuwen en de straat op gaan. Natuurlijk zal de laffe overheid dit niet goed keuren.
  Ze moeten er lak aan hebben!
  Laat die islam maar aan vallen! Dan eerst zal het volk in ingrijpen…

  Like

 2. Helemaal mee eens. De Joden moeten veel meer van hun laten horen.

  Like

 3. Thom zegt:

  Dat weten ze toch al lang. Zelfs niet-Joden weten dat. Dit is toch niet van vandaag of gisteren.
  40 jaar geleden was het in het Midden-Oosten nog redelijk veilig en heb door Turkije, Iran, Afghanistan en even in Syrië en Irak geweest als rugzaktoerist. Met de goedkope treinen/bussen ter plaatse. Ik wilde zonder visum vanuit Turkije door Syrië naar Mosul in Irak. In Irak werden we uit de trein gehaald en werden achterop een vrachtwagen ’s nachts in de woestijn afgeleverd op 1 km van de Syrische grens. De chauffeur wees naar een licht in de verte en zei: Suria. daar moesten we dus naar toe lopen. een Turks meisje had mijn gezelschap opgezocht want dan dacht ze blijkbaar vrij veilig te zijn. Bij het licht stond een gebouwtje en 3 mannen bij het dorpje Telli Kocek.
  Omdat ik een meisje bij me had werden we uitgenodigd binnen te komen. ze waren uiteraard zeer geïnteresseerd in die vrouw. aan mij vroegen ze waar kom jij vandaan? Ik zei : “Holland”. Daarop werd de sfeer zeer gespannen en zo’n grenswacht zei: “Holland, Israël friends” en tikte met zijn vingers op de bovenkant van zijn andere hand. ze waren knettergek, maar dat wisten ze wel. Zo zijn ze allemaal daar in dat soort landen. Ze haten de Joden als de pest en hier worden ze biinnen gehaald alsof het onze verlichtende bevrijders zijn.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Naastenhaat; haat voor joden, haat voor ongelovigen, haat voor ongelovigen; is hun religie. Dat wordt er vanaf hun geboorte ingeramd.

   Like

  • boorzalf zegt:

   deze dus

   Like

   • Harry zegt:

    Zonder meer een schitterende vlag , mooie frisse kleuren .
    Soms kom je er nog een tegen met een heerlijke inhoud ook ……………….
    Veel fraaier ook dan die domme rood wit blauwe vlag van ons .
    En daar zijn we om onverklaarbare redenen nog trots op ook .
    Wie heeft dat eigenlijk verzonnen ?

    Like

 4. Bas zegt:

  Het kwartje is misschien gevallen, nu de praktijk nog !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s