Brexit BOOM: Slechts een week na het EU-referendum schiet de London Stock Exchange op hoogste notering sinds 2011

Screenshot_33

(Door: “rommel”)

Na de verklaring van Groot-Brittannië over zijn verlaten van de EU verleden week schiet de ­FTSE 100 Index van de Londense beurs nu naar zijn hoogste notering sinds vijf jaar, meldt de Daily Express.

Na de aanvankelijke onrust verleden week en een daling van meer dan 6% heeft de aandelenmarkt zich nu hersteld en is de interesse voor aandelen in Britse industriële ondernemingen nu hoger dan voor de onverwachte Brexit.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, EUSSR, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Brexit BOOM: Slechts een week na het EU-referendum schiet de London Stock Exchange op hoogste notering sinds 2011

 1. Harry zegt:

  Goed nieuws !
  Hopelijk gaat het daar in Engeland straks zó goed , dat alle anderen groen worden van jaloezie .
  Voorlopig blijven de remain-collaborateurs nog halsstarrig proberen om het tij te keren en terug te draaien zelfs .
  Ook hoogleraren in Nederland . En wéér wordt de PVV beschimpt , alsof het hún schuld zou zijn .

  En dat achterlijke Schotland , dat leeft van de subsidie , kan die straks weer van Engeland ontvangen in plaats van uit de EU . Zouden ze dat niet snappen ?
  Engeland hoeft dan niet meer elke dag miljoenen over de Brusselse balk te gooien .
  Normaliter maakt het handophouders niet zo veel uit wáár het geld vandaan komt .

  Wat jammer dat die lui zich zó door geld laten leiden .
  Ze zouden de restanten van het Verenigd Koninkrijk nog verder versplinteren vanwege de uitkeringen .
  Als ze eens ophouden met zich iedere avond af te bunkeren met whisky en als enige lichamelijke inspanning boomstammen zo ver mogelijk weggooien , de twee nationale volkssporten , maar hun energie in werken steken , kunnen ze wellicht over een paar jaar hun eigen broek ophouden .
  Maar ik zie het aan mijn buurman , iedere dag dronken en dan komt er van werken geen donder meer terecht . Dus uiteindelijk een uitkering .
  En dan piepen dat de hypotheek zo duur is .
  Oud marinier , maar kennelijk geen ruggengraat .
  Of een , van het kaliber Rutte .

  Dronkenschap , de grootste overeenkomst tussen de Schotten en Juncker .
  Drankorgels smeden op die manier een sterke band .
  Bloodbrothers , maar dan met alcohol .
  Geen wonder dat ze elkaar niet los willen laten .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Merwaardig volk.
   Naast het whiskey drinken en boomstamslingeren zijn ze ook berucht door het eten van ingewanden. Geen wonder dat ze in die EU willen blijven,
   ze stinken vreselijk uit hun bek.

   Like

 2. Zo slecht kan het dus gaan na een BREXIT, voor andere landen ben je nu juist een spannend land geworden. Zo gaat hij goed !!!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Het is gewoon normaal. Mensen kunnen soms zo hysterisch zijn, over dingen die hun zogenaamde ‘rijkdom’ bedreigen, dat ze helemaal doorflippen. Engeland is een sterk land en bestaat al eeuwen en het zijn de burgers van de onderste laag die Engeland hebben groot gemaakt en niet de yuppies/elite. Zij profiteren er alleen maar van. Ze mogen blij zijn dat er een heleboel arme mensen in Engeland wonen, met een hoog IQ en gezond verstand. Dankzij die mensen hoeven de yuppies niet te verhongeren.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  De heer Wilders uitte zijn vreugde over de Brexit in de Tweede Kamer, hetgeen hem op belerende vragen van de gevestigde ordepartijen (met Buma voorop) of de heer Wilders zich niet realiseerde welk onheil met een verwijzing naar de beurs in Londen) nu over het VK gekomen was. Staan die gevestigde ordepartijen nu met die omhoog geschoten beurskoers toch voor gek, zeg! Er blijkt daaruit immers hoe kort het blikveld van deze opportunisten kennelijk is.

  De stijging van de beurskoers in Londen binnen zo’n korte tijd na het aangekondigde vertrek van het VK zou in Nederland een stimulans moeten zijn voor het snel voorbereiden van een Nexit…………

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat wil Frau Merkel nou met Engeland?


  Er was dus een Brutus aan het Borishof, als ik de Engelse pers mag geloven.

  Meteen werd er, ook hier, geroepen dat Boris zelf een verrader was, een slappeling, iemand met alleen maar mooie praatjes, maar zonder oplossingen. Iemand die straf verdient.

  Straf. Dat woord viel vaak na de Brexit. Engeland moet gestraft worden! Als we Rusland straffen, dan straffen we de Russische regering. Als we Noord-Korea straffen, dan straffen we de Noord-Koreaanse regering.

  Maar als we Engeland gaan straffen, straffen we de Engelse bevolking. En waarom? Omdat ze een democratische beslissing namen.
  ….
  http://www.parool.nl/opinie/wat-wil-frau-merkel-nou-met-engeland~a4331358/

  Like

 6. Cathja zegt:

  Het licht gaat dus NIET uit na een Brexit….! Wat zullen alle bangmakers op hun neuzen kijken als het straks beter gaat dan ooit!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 2 juli 2016 om 10:42

   Zie je nu wel? Ik wist al die tijd al dat het pure, kwaadaardige bangmakerij was. De ‘regenten’ in Brussel willen onder geen enkele voorwaarde hun luizenleventje kwijtraken en dáárom maken ze iedereen die uit die walgelijke, corrupte EU graaibende wil stappen, zo bang als ze maak kunnen. Nederland moet ook uit die boevenbende; liever gisteren dan vandaag! Elk land dat die schurftige EU verlaat, zal heel snel opknappen. Vooropgesteld dat de ‘socialist’ die nog steeds aan de macht is, ook een schop onder z’n hol krijgt!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het licht gaat juist feller branden…!

   Over ’n paar maanden kan en zal Engeland triomferen en zal de verbittering en jaloezie van de EU absurde vormen aannemen…

   Wat is er allemaal niet voor gruwelijks voorspeld?!
   Engeland zou in de zee verzinken. Alle Engelsen zouden op hun verjaardag overlijden. De voorouders zouden uit hun graven herrijzen…! De Queen zou nog 100 jaar langer leven… The English-thee zou in vergif veranderen… Enz.

   Like

 7. Anneke zegt:

  En natuurlijk brengt de NOS het tegenovergestelde nieuws….De Pond heeft ‘het zwaar te verduren’….De AEX heeft eveneens een fikse knauw moeten ervaren. Deze leugens kan men niet blijven verkondigen, de realiteit staat STERK. En…zal ZE GE VIE REN…..

  Like

 8. erickuijpers zegt:

  IK feliciteer Londen.
  IK ben ook heel blij dat de economie weer omhoog gaat schieten.wat zijn ze in de Eu toch dom. DICTATORS zijn het.Nederland zou ook uit de EU moetten.

  Like

 9. Arend Bouma zegt:

  De EU is net een sekte, als je de foute beslissing hebt genomen om er lid van te worden, wordt het een hele toer om er weer vanaf te raken…..

  Like

 10. aegoliuscs zegt:

  Interessant in samenhang met Brexit: wat zal de EU node missen en waarom boomt London Stock Exchange?!
  The Super Rich And Us | Season 1 Episode 2
  Gepubliceerd op 22 jan. 2015
  FULL EPISODE :
  Britain has more billionaires per head than anywhere else, yet we’re also the most unequal nation in Europe. In this two-part series, Jacques Peretti investigates how the super-rich are transforming Britain.

  In episode two, Jacques investigates how inequality was pinpointed as a business opportunity before the crash by the biggest bank in America, as a way of making money from a more divided society. Jacques also looks at how our work life was made deliberately more unstable in the 70s to drive a new 80s profit culture, and how an acceptance of huge executive bonuses was manufactured.

  Jacques meets the billionaires who have gained, and those that are fearful for the society being created, and the people whose decisions are changing the very way we live.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s