Deense politie confisqueert voor het eerst contant geld van “asielzoekers”

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Kopenhagen – De Deense politie heeft voor de eerste keer sinds de invoering van de “sieraden-wet” contant geld van “asielzoekers” geconfisqueerd. Politieagenten in Kopenhagen confisqueerden dinsdagavond 80.000 Deense kronen (ongeveer € 11.000,-) van vijf Iraniërs. De twee mannen en drie vrouwen in de leeftijd tussen 26 en 35 jaar probeerden met valse documenten Denemarken binnen te komen, deelde de politie mee.

Junge Freiheit

In februari trad in Denemarken de “sieraden-wet” in werking, die ondanks heftige internationale kritiek met een grote meerderheid door het Deense parlement werd aangenomen. Sindsdien kunnen van “asielzoekers” contant geld en waardevolle voorwerpen vanaf een waarde van 10.000 Deense kronen (ongeveer € 1.340,-) worden geconfisqueerd om daarmee hun verblijf mede te financieren.

Denemarken nam een groot aantal “asielzoekers” op

Tot nu toe had de Deense politie “asielzoekers” alleen maar verzocht om aan te geven of ze contant geld of waardevolle spullen met een waarde van meer dan 10.000 Deense kronen bij zich zouden hebben. Hierop werd echter geen beslag gelegd.

Door de wet werd ook de gezinshereniging moeilijker gemaakt en de duur van verblijfsvergunningen ingekort. Verleden jaar hadden meer dan 21.000 mensen in Denemarken asiel aangevraagd. Dit was, afgemeten aan het bevolkingsaantal van 5,6 miljoen, een van de hoogste aantallen in de EU.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Deense politie confisqueert voor het eerst contant geld van “asielzoekers”

 1. Angie1968 zegt:

  Goede actie! En die lui nou ook weer zo snel mogelijk het land uitschoppen. Tenzij het homos of andersvervolgden zijn. Maar Iraniers zijn vaak islamieten, en daar wil je er zo weinig mogelijk van in je land hebben!

  Like

  • Harry zegt:

   Zo kun je het natuurlijk ook zien , je berooft ze van hun geld en schopt ze weer terug naar waar ze horen . Ongewenst toerisme , waar je nog aardig aan kunt verdienen .
   Zo zal de animo wel snel dalen . Laat die lui het begrotingstekort maar oplossen .
   Moesten alle landen doen .

   Like

 2. Zo’n goeie hebben wij nog niet gehad tra-la la tra-la la.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Mooi. En vergeet niet ze ook te plunderen als ze weer terug gaan. De audi, de poen, de drugs, alles wat niet is verdiend met eerlijke arbeid inleveren en alleen het schepje mogen ze houden voor in de zandbak.

  Like

 4. Bas zegt:

  Quote: Deense politie confisqueert voor het eerst contant geld van “asielzoekers.

  Oeps!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Moet je kijken… Wat een handel!
  Ze pakken 5 asielzoekers… Kassa! Gelijk 11.000 Euro in the pocket!

  Like

  • Bas zegt:

   Ik begrijp niet dat ze hierover niet meer regeringsbeleid op maat op maken, Het komt er op neer dat asielzoekers hun verblijfsrekening sowieso mogen ontduiken maar de geregelde belastingbetaler moet bijspringen om de miljoenen voor hun gelag en verblijfskosten te betalen. Deze scheve situatie moet zo snel mogelijk de wereld uit worden geholpen, zo niet moet men bij de eigen burgers ook de zon in het water laten schijnen. Er is sprake van voortrekkerij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s