Kabinet weigert lijst moskeeën bekend te maken

Screenshot_39

(Door: Milena Holdert)

Het ministerie van Buitenlandse Zaken houdt een lijst met islamitische instellingen die geld uit Saoedi-Arabië zouden krijgen geheim. Wel bevestigt het ministerie het bestaan van een dergelijke lijst. Tot nu toe hield het kabinet vol dat dergelijke lijsten niet bestaan.

De Tweede Kamer maakt zich al jaren zorgen over de buitenlandse financiering van moskeeën. Met name geld dat uit landen als Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar naar Nederland vloeit, is volgens veel politieke partijen een probleem. In deze landen wordt een ultraconservatieve versie van de islam gepredikt, die zou kunnen leiden tot radicalisering.

In Oostenrijk is buitenlandse financiering van moskeeën verboden. In Nederland nog niet. Minister Asscher zegt dat een verbod vanwege de vrijheid van godsdienst in Nederland niet mogelijk is. 

Lees verder>>>
(h/t “Aegolius cs”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PvdA, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kabinet weigert lijst moskeeën bekend te maken

 1. Mirjam zegt:

  In Oostenrijk, mensen die hun verstand tenminste gebruiken, is buitenlandse financiering op moskeeën verboden. Die mensen hebben tenminste nog verstand dat ze gebruiken! Hier mag het wel! Idioten. Dit zijn ook weer verovering tactieken van het Oosten, ze willen ze hun ‘troepen’ hier zelfs vormen doormiddel van opleidingen in de moskeeën. En de idiote Nederlanders kijken en laten alles toe. Waarom geven ze zich niet meteen over? Waarom onderwerpen ze zich niet meteen aan het oosten? Ze zijn er slaafs genoeg voor hier, de regering.

  Ze moeten zich schamen dat ze dit zolang hebben door laten gaan en dat ze de lijst niet willen bekendmaken is al helemaal ten hemel schreiend! Want ze weten dat dan het hele Nederlandse volk die moskeeën met hand en tand zullen bestrijden. Wat voor een corrupte regering is dit, die ons land niet beschermd of verdedigd, maar juist willens en wetens in de handen legt van veroveraars. Ik kan er met mijn verstand niet bij, echt niet. Hoe heeft dit zo kunnen komen, dat we worden ‘geleidt’ door een groep zombies die sloffend achter moslim salafisten aanlopen als hun slaafjes.

  Geliked door 2 people

 2. Thoth zegt:

  (..)Minister Asscher zegt dat een verbod vanwege de vrijheid van godsdienst in Nederland niet mogelijk is(..)

  G.v.d Asscher, maak dit dan mogelijk zoals in Oostenrijk. Of nog beter, laat het over aan de PVV volgend jaar..

  Geliked door 2 people

 3. N.E. Derlander zegt:

  Ook hier worden de belangen van het Nederlandse volk, met het achterhouden van relevante informatie, door Rutte II geschoffeerd. AntiDemocraten66 speelt met haar vragen hierover aan Rutte II weer een leuk spelletje voor de bühne.

  Wat heeft financiering van moskeeën door buitenlandse partijen in Godsnaam met vrijheid van Godsdienst te maken? Met het achterhouden (niet informeren van de Tweede Kamer) gaat Rutte II ook hier weer (net als met het Oekraïnereferendum) ver haar boekje te buiten. Hoever kan Rutte II gaan voordat ze naar huis worden gestuurd of juridisch vervolgd? Nou ja, in de politiek is inmiddels veel leugenachtigheid geslopen, er loopt immers nog steeds een leugenaar rond in de Tweede Kamer, die de onderzoekscommissie Stiekem keihard heeft lopen voorliegen.

  Like

 4. Jean zegt:

  Asscher, als waanzin in strijd is met de seculiere wetten dan vervalt vrijheid van godsdienst, voor alle duidelijkheid “die bullshit” staat niet boven de wet.
  Iedereen is vrij te geloven wat hij wil maar iedereen is ook verplicht zich te houden naar de seculiere wetten, heb je daar problemen mee sodemieter dan heel snel op want dan ben je een laffe eikel.
  Stop de financiering van die haatketen en start met het slopen van die mosselkoten, wij walgen, wij haten zelfs die smeerlapperij uit die zandbak.
  NOOIT zullen wij die perverse smeerlapperij tolereren in ONZE westerse samenleving.

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Het lijkt wel alsof het Westen nog steeds strak in het politiek correcte keurslijf zit en zich niet realiseert hoe gevaarlijk deze moslim-infiltratie is. Met die zelfhatende jood v/e Asscher voorop. Westen:Moslims willen ons onderwerpen en vernietigen!!!! Wanneer dringt dat ‘ns tot jullie door?! Laat die lui niet in je samenleving toe, en schop wat er al is zo snel mogelijk eruit. Dit is de vijand van het vrije Westen, dit is puur vergif!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Hoe lang moeten wij nog gegijzeld blijven door “vrijheid van godsdienst” en ons land daarmee verpesten.

  Like

 7. Hier mag alles, daarom is Nederland zo’n fijn land voor immigranten.

  Like

  • exter39 zegt:

   Nederland wil toch steeds het braafst jongetje zijn in Brussel , wetten van uit Brussel zijn toch in Europa gelijk , waarom mag Oostenrijk het dan wel en Nederland niet ???? of houden wij er andere wetten op na , die kunnen dan zo veranderd worden , dat mag dan zo van Brussel , om dat ze het Oostenrijk ook laten doen .

   Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Kelen moeten worden doorgesneden en hersens moeten worden ingeslagen.”

  Daar kan ik het alleen maar roerend mee eens zijn. Of heb ik weer iets niet goed begrepen?

  Goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Ze roepen dit omdat ze zich zorgen maken over het klimaat.
   Minder ongelovigen, minder CO2 vervuiling, beter voor het milieu.

   Like

 9. fransdewit zegt:

  Snap echt nog steeds niet dat er niet een staatsgreep hier plaats vind hoor. Is er misschien iemand die terminaal is, die dat gajes even wil meenemen?

  Like

 10. Zelfhatende joden lmao nou daar lopen er nogal wat van rond in de politiek en met een burgerambts ketting.
  Vergeet even de muzzi lover Job Cohen niet en wat voor een zootje Amsterdam is ik zou er mn hond nog niet laten schijten.
  Maar de kerk kan er ook wat van .
  Een beetje teveel geindoctrineerd met het toekeren van de andere wang en te weinig met het oog om oog tand om tand idee.
  In hoc signo vinces en dat doe je niet door je nederig en vergevingsgezind op te stellen.
  Vergiffenis is niet aan ons daar mag onze lieve heer zich over buigen scheelt ons weer werk.
  Dat hebben die islam apen dan weer wel begrepen voor het geval dat christenen hier dat nog niet door hadden.

  Like

 11. Pingback: EUROPA’S ISLAMISERING IS AL EEN FEIT! | eunmask

 12. Kabinet weigert lijst moskeeën bekend te maken, ja u leest het goed het is toch immers óók door uw het beste gekozen kabinet ooit. Een kabinet om de vingers bij af te likken volgens de geslachtsloze Rutte, want een man kan ‘k hem niet noemen. Het beste kabinet ooit heeft vanaf dag het grootste gedeelte van het volk in de kou laten staan, door één grote leugenachtige overeenstemming met bijna de volledige medewerking van de oppositiepartijen heeft u weten te naaien waar u bijstond…

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Ook het Ministerie van Buitenlandse Zaken staat onder links (PvdA!) beheer.Genoemde partij heeft in de loop der tijden een sterk gevoel voor strategisch denken ontwikkeld .Op belangrijke posten in het bestuurssysteem van ons land zien wij vaak PvdA lieden belanden, die daarmee de overheid een socialistisch tintje kunnen geven: in de beslissingen die worden genomen zal vaak de opvatting van de PvdA doorklinken.
  Buitenlandse Zaken houdt -door te weigeren inzage te verstrekken in de lijst van zwaar orthodoxe , veelal antiwesterse islamitische gebedshuizen andermaal de naar jihadisme neigende moslims de hand boven het hoofd, TEN NADELE van de veiligheid ons land.

  Aan deze situatie MOET absoluut een einde gemaakt worden.

  Ik zeg al keer op keer dat elke partij die een bijdrage levert aan de islamisering van ons land genadeloos moet worden afgestraft bij verkiezingen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Gewoon even aan meneer Carel Brendel vragen, die weet waar de haat tegen de plinten klotst.

  Like

 15. alex zegt:

  Nee minister ascher wil liever even afwachten zodat er aanslagen komen in Nederland. Nou dan moeten ze hem als eerste ophangen. Wat een slappe politiek. Geert had het wel aangepakt. Maar kan niets in zijn eentje. Bah. Vr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s