Moslims boos op burgemeester Hilversum wegens link tussen ‘ramadan’ en ‘meer overlast’

Screenshot_50

De Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes (PvdA).

(Door: Bert Brussen)

Terreur allochtone jongeren jaarlijks tijdens ramadan op hoogtepunt, mag niet van booslims.

De voorzitter van Bewust Moslim, Ali Ozturk, is woest op de burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes (PvdA). In een burgemeestersbrief (PDF) reageerde Broertjes onlangs op de aanhoudende terreur door voornamelijk allochtone jongeren in het ghetto Hilversum-Oost. In deze brief wordt expliciet de link gelegd tussen de ramadan en extra straatterreur want “de ervaring leert dat er dan meer ongeregeldheden zijn. Tijdens de ramadan zijn we dan ook meer alert.”

Dat mág natuurlijk niet van Bewust Moslim, want “het is onjuist dat er een causaal verband bestaat tussen crimineel gedrag en de maand Ramadan. De islamitische maand Ramadan staat voor moslims in het teken van bezinning, aanbidding, goed gedrag, tolerantie & saamhorigheid en zet nergens aan tot grensoverschrijdend gedrag”, aldus Bewust Moslim in een uitgebreid en woedend persbericht.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, ramadan, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Moslims boos op burgemeester Hilversum wegens link tussen ‘ramadan’ en ‘meer overlast’

 1. Angie1968 zegt:

  Die Ozturk moet zijn arrogante ontkennende kutsmoel houden. Het is werkelijk stuitend, de mate van ontkenning, zelfbeklag en gebrek aan verantwoordelijkheid die de gemiddelde moslim aan de dag legt, en maar steeds respect voor zijn schijtgeloof eist. Ik kots op de Islam, ik kots op die respectloze tuigjongeren, ik kots op de moslimcultuur. Het is barbaars, respectloos en hoort niet thuis in de westerse wereld. Alle overlastgevende moslims het land uit!

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Hoe hard moet zo’n rooie klootzak op z’n smoel vallen vóór ie wakker schrikt ?
  Wij weten het al tientallen jaren , maar hij zit er net bij te kijken of ie een paard een Boeing ziet besturen .
  Socialisme MOET wel een defect aan de hersenen zijn , want niemand is toch van zichzelf zo achterlijk ?

  Like

 3. aegoliuscs zegt:

  Terecht!

  Als de Euro commissie een dwingende “richtlijn 1605” ter uitvoering stelt en “onze” regering strikte handhaving pleegt, is het zo’n klein burgervadertje die buiten de pot piest.

  Overigens de originele link 1605 na veel zoeken hervonden mits de EU het niet weer herplaatst:
  Resolution 1605 (2008) Nieuwe link

  European Muslim communities confronted with extremism

  Zoals artikel 9 (Engels)

  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17634&lang=en

  En met groot genoegen deze nog:

  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/26127879/__Hilversum_beeft_voor_Marokkaans_tuig__.html

  Hilversum beeft voor Marokkaans tuig

  Hilversum-Oost wordt geteisterd door een groep criminele jongeren die al meerdere vernielingen en berovingen op hun naam heeft staan. Volgens buurtbewoners gaat het om jongeren van Marokkaanse afkomst die de boel verstieren.

  Like

 5. Hoezo mag dit niet van ‘Bewust Criminelenknuffelaar’?

  Like

 6. Nee, hoor, de Ramadan zet ner-gens aan tot grensoverschrijdend gedrag!
  Behalve dan misschien door het nep-vasten, anders gezegd: het eten ( volproppen) op rare, onlogische tijdstippen, zodat het leidt tot slaaptekort en stofwisselingsstoornissen, maar een kniesoor, die daar op let!
  Neem daarbij in aanmerking, dat Marokkanen het al niet nódig hebben, dat iets tot grensoverschrijdend gedrag leidt, omdat hen dat in de genen zit en het plaatje is compleet.
  Maar ja, ze pikken het niet, dat een ‘ongelovige’-burgemeester of niet- dat onder de aandacht brengt, dat is alles.

  Like

 7. Johan zegt:

  Ik krijg helemaal het ramadan van die overgevoeilige moslims. Wanneer wordt nou eindelijk eens het leger ingezet om dat zootje behoorlijk aan te pakken ?
  Waar hebben we die mooie dure JSF-straaljagers voor nodig als onze mensen in de wijken gewoon geen leven meer hebben door die achterlijke molim-terreur ? Laat de overheid daar eerst eens beginnen om de zaken aan te pakken in plaats van mooi weer te spelen in Verweggistan met het bombarderen van leegstaande pakhuizen.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  “het is onjuist dat er een causaal verband bestaat tussen crimineel gedrag en de maand Ramadan. De islamitische maand Ramadan staat voor moslims in het teken van bezinning, aanbidding, goed gedrag, tolerantie & saamhorigheid en zet nergens aan tot grensoverschrijdend gedrag”

  Een gore leugen van de bovenste plank.
  Er is een causaal verband tussen de islam en crimineel gedrag tegen niet moslims en met ramedan is het gewoon erger.
  Zie de kapotte ramen van bussen in ALLE steden waar veel moslims wonen.
  Zelfs IS heeft wereldwijd moslims opgeroepen zoveel mogelijk slachtoffers te maken en het is aan de oplettendheid van de veiligheidsdiensten dat er geen honderden doden zijn gevallen uit naam van de profeet.
  Al is de leugenachtige moslim nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel!

  Geliked door 1 persoon

 9. Alphons Mantel zegt:

  de irrationele import van moslims brengt duidelijk kosten en risico’s; met zich mee voor alle Nederlanders, niet slechts in H’sum

  Like

 10. Jan zegt:

  De aanwezigheid van ‘ongelovigen’ die er voor zorgen dat moslims tot terreur verleid worden is…
  een grotere zonde dan het doden:

  They ask you about the sacred month – about fighting therein. Say, “Fighting therein is great [sin], but averting [people] from the way of Allah and disbelief in Him and [preventing access to] al-Masjid al-Haram and the expulsion of its people therefrom are greater [evil] in the sight of Allah . And fitnah is greater than killing.”
  http://quran.com/2/217

  fitnah= ‘verleiding’ of ‘beproeving

  Dus, die geitenneukers hebben dit dus als excuus om te moorden en zijn dan ook nog eens onschuldig, hadden die homo’s maar geen homo moeten zijn dan had de geitenneuker niet hoeven te moorden, of had de ander in zijn nabijheid maar niet een patatje met moeten nemen, want ja, dan moet je wel moorden, toch?

  Like

 11. De ‘profeet’, islam, moslims wereldwijd en natuurlijk de Duivel (Allah) hebben allemaal twee gezichten. Het ene gezicht roept om vrede, respect voor alle moslims, schijnheilig respect voor alle mensen en het andere gezicht roept op tot terreur tegen de ‘ongelovigen’. Om hen te terroriseren op allerlei manieren en hen te doden en de jonge vrouwen en kinderen tot slaven te maken. Of door hen te bekeren tot de islam. Met het doel om de hele wereld te islamiseren.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Als de overheid maar is één keer zou laten zien dat ze ballen hadden en het tuig met de ME van de straat zou slaan dan zou het geetter en getreiter snel afgelopen zijn.
  Maar ja het is een Dhimmi-Overheid van laffe achterbakse z……………………..

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Wat moslims willen en PvdA-ers willen, is al lang niet meer relevant, ze liegen allemaal om er zelf beter van te worden.
  Ik ben het er wel mee eens dat de ramadan waanzin is. Er is nog nooit 1 moslim beter van geworden, kijk maar naar hun gedrag.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jean zegt:

  Wij moeten massaal eisen dat die rotzooi verboden en verdreven wordt uit onze westerse samenleving, iedereen die de rotzooi knuffelt is onze vijand.

  Like

 15. Pieter zegt:

  Ach ach, nu krijgt die rooie bestuurder Broertjes (PvdA) die al jaren wegkijkt in Hilversum, ook nog van zijn knuffelmoslims de wind van voren.
  Zo wordt Broertjes ongewild nog een beetje een antiheld. De malloot had al jaren geleden in moeten grijpen maar heeft het vuurtje gewoon door laten sudderen. Wordt tijd dat hij nu opstapt want hij heeft Hilversum in de kou laten staan.

  Over salafisme gesproken zie de Rotterdamse school die men wil openen, dat salafistische gebroed is al lang in de Nederlandse samenleving aanwezig en strekt zijn tentakels steeds verder en opdringeriger uit. Ook het clubje van Ali de Ozturk (BM bewust moslim) is zo’n haatclub.
  Toch speelt men in de 2de Kamer stommetje en is men “verbijsterd” over de salafistenschool die op stapel staat.

  Ons land wordt geregeerd door een stel supergevaarlijke gekken en hun aanhang is groot. CDA,CU,GroenLinks,D66.

  Like

 16. elisah zegt:

  De bewuste moslimpipo is een bewuste struisvogel en een bewust liegbeest.

  Like

 17. Tom Hendrix. zegt:

  Ach, de moslims zijn weer eens boos. Ik noem hen daarom maar “booslims”, dat lijkt meer op de werkelijkheid. De Islam, is het probleem. Iedere moslim wordt opgeroepen, ongelovigen te doden, omdat de pedoprofeet Mo de geiteneuker, dat zelfs bevolen heeft. En onze islamofiele Overheid, onder leiding van de zak hooi, Rutte, gaat het niet oplossen! Mark my words.

  Like

 18. Harry zegt:

  Wat me ook altijd opvalt , is dat ze na het vrijdaggebed veel gekker zijn dan normaal , want dan begint altijd het echte gedonder . Let maar op , dan gaan ze echt los !
  Nou is er wel een overeenkomst , wij , hier in een uitloper van de bible-belt , merken ook altijd dat die refo’s s’maandags veel gekker zijn dan bij voorbeeld op donderdag .

  Dat heeft uiteraard te maken met de sfeer en de preken .
  Als er een god zou zijn , waarom doet ie ons dit dan aan ?

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Die Broertjes PVDA- heeft jaaaaren lang weggekeken…

  En nu dat niet langer meer gaat zegt hij iets dat iedereen al lang weet en dat wordt hem dan gelijk hoogst kwalijk genomen door de opper-moeftie van het crimineel mocro-tuigkoor dat hier Nederland regeert en terroriseert.

  Maar Broertjes heeft er maling aan en heeft keihard teruggeslagen.
  De foute mocro’s krijgen in de toekomst de wijkagent op bezoek voor een degelijk gesprek.
  Vervolgens krijgt de criminele jeugd hulp van het “Sociaal Plein”…
  Daarna komt de politie op bezoek voor een wel héél bijzonder degelijk gesprek.
  Maar er komt naast dit alles ook een geheel nieuwe aanpak van problematische jeugdgroepen dat zelfs landelijk wordt “uitgerold”…!

  Nou, als dat niet helpt weet Broertjes het niet meer.
  Welke mocro kan aan een dergelijke aanpak weerstand bieden?
  Ik heb maar een angst. Pak die “jongeren niet te hard aan!…

  Oh ja, was ik helemaal vergeten. Er is óók cameratoezicht!!!

  Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  28 Dead in Bangladesh as Jihadis Tortured, Killed Those Who Couldn’t Recite Quran

  http://www.breitbart.com/national-security/2016/07/02/20-hostages-killed-13-saved-bangladesh-restaurant-attack/

  Like

 21. Avidia zegt:

  Wat hebben we eigenlijk met die moslims te maken?????Ze leven vrijwel allemaal van uitkeringen, door ons opgebracht, mogen wij dan ook iets zeggen??? Nou, zal ik het dan maar zeggen? Ophoepelen, allemaal terug naar jullie geweldige landen waar het zo goed was!!!!! Het was zo geweldig in jullie landen, wat doen jullie hier nog? O shit, daar moet je natuurlijk werken, daar is geen PVDA die jullie het hooft boven houdt. Natuurlijk, ik snap het volkomen, lekker lui leven, de boel in elkaar schoppen, nooit tevreden zijn, natuurlijk jullie hebben alle recht met steun van de regering, leef je maar uit, de slaafse werkers in Nederland gunnen jullie alles!!!!! Donder a.u.b. op, smerig volk!!!!!

  Like

 22. Sabeltant zegt:

  3-7-2016… Zeker 78 mensen zijn omgekomen bij twee verschillende bomaanslagen in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Zeker 160 anderen raakten gewond. (bron NU)
  Deze tellen we er ook maar bij.
  Heeft niets met rameldan te maken en al helemaal niets met de islam.
  Dat het altijd moslims zijn die bomaanslagen plegen is gewoon toeval.

  Like

 23. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als moslims boos worden, heeft ergens iemand iets goed gedaan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s