Vernietigingspolitiek: EU-resolutie 1743

Screenshot_54

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities het leven van de gewone Europeanen te verpesten. Deze leugenresolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op. Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

Als je nog niet overtuigd was van het feit dat wij getuige zijn van het grootste verraad uit de geschiedenis van de mensheid, dan heb je het hier zwart op wit:

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

http://www.assembly.coe.int

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, New World Order, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

75 reacties op Vernietigingspolitiek: EU-resolutie 1743

  1. koddebeier zegt:

    Dit is hoogverraad door de EU, want we zijn toch in oorlog met de islam.
    En op hoogverraad staat de doodstraf………………………dus EU parlement !!

    Geliked door 3 people

    • Drs.P. zegt:

      Ja ruimen die hele tering nsb-zooi in Brussel!!!

      Geliked door 1 persoon

    • Sjaak zegt:

      Over hoogverraad gesproken !

      Like

    • abouneenee zegt:

      De uitverkoop van VVD, PvdA, D’66, CDA, Groenlinks en andere NSB’ers aan de Europese Unie is op zich al hoogverraad, want door het overdragen van soevereiniteit aan een vreemde mogendheid pleegt men hoogverraad.

      Geliked door 1 persoon

      • Drs.P. zegt:

        En dan ook nog even in een paar dagen tijd (afgelopen week) onze 1400 miljard pensioenen overgeven aan Brussel om er Italiaanse maffia banken mee te helpen door debiel jette Kleinsma. Hier is alleen maar een vuurpeleton genoeg voor, wat een gigantische smerige nsb-club is dat, die club van de allochtonen!!!

        Geliked door 1 persoon

      • exmarineman zegt:

        ALLE besluiten, overeenkomsten, resoluties enz aangegaan door de Nederlandse regering ná ons NEE tegen de Grondwet/Verdrag van Maastricht zijn allemaal illegaal en zijn ZONDER ons mandaat getekend, akkoord bevonden enz. Alles is ook helemaal in strijd met het Handvest van de V.N. in New York waarin staat dat geen enkele regering enige soevereiniteit kan en mag overdragen aan een ander land of organisatie ZONDER toestemming van de bevolking. En dus zijn al die genomen beslissingen ook in strijd met de basisregels van de mensenrechten.

        De vraag is alleen: WIE of welke organisatie kan of wil een juridische rechtszaak beginnen en het aankaarten o.a. bij en de V.N. én het Hof voor de universele rechten van de mens?????!!!!!!
        Of wellicht ook het Europese Hof van Justitie in Luxemburg…

        En dit dus naast een BINDEND referendum om een NEXIT te verkrijgen. Na het referendum met welke uitslag dan ook kan dan via de Nederlandse rechter en zo wordt de hele procedure opgestart via Hoge Raad naar de hogere Europese en/of VN-organisatie.

        Geliked door 2 people

    • Anneke zegt:

      Evil Union 666

      Like

    • jazzinforbluejean zegt:

      dit is niet van het EU-parlement.

      Like

  2. hslot4 zegt:

    Dealing with isis 🙂
    Kijk dat zijn nog eens zoom opties op je camera enjoy I know I did 🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Angie1968 zegt:

    You have got to be kidding me…. mijn mond klapt open in ongeloof! Ik zal GEENEEN van deze stelregels OOIT onderschrijven. Dit moet met veel protest bestreden worden; het betekent het einde van onze prachtige cultuur ten gunste van die barbaarse smeerlapperij vd Islam. Wie verzint zoiets? Zijn onze leiders compleet gestoord ofzo?

    Geliked door 1 persoon

    • exmarineman zegt:

      NEE @Angie1968, ze zijn niet gestoord. Ze doen het allemaal met en bij het volle verstand. Maar men vergeet dat er ook nog in 1977 een Resolutie van Straatsburg is getekend en wel door de EU en de USA met alle Arabische olielanden zoals Saoedi Arabië, Qatar, Abu Dhabi, Koeweit, VAE met als inhoud en als basis: verzekering van olie uit het M.O. voor vrije toegang van de islam/moslims in Europa en de USA. Toen was Joop den Uyl minister-president van Nederland. Deze overeenkomst/resolutie kwam tot stand ná de beruchte olieboycot door deze landen van het westen en de usa. We hadden toen oliebonnen en konden per dag max 15 liter olie tanken. Het hoogverraad is toen dus al begonnen en anderen zeggen dat het zelfs al in 1945/46 is begonnen.

      Geliked door 1 persoon

  4. aegoliuscs zegt:

    Trump of Poetin zullen uiteindelijk “ons” verenigd Europa tot stand brengen. Afschuwelijke gedachte overigens maar wel bevrijd van de islam.

    Like

    • john zegt:

      @aegoliuscs
      Vanwaar hebt u die wijsheid , ” een afschuwelijke gedachte overigens” als zouden Poetin en/of Trump één groot europa willen ? Tot nu heeft geen van beiden ook maar één meter grond ‘veroverd’ ( lees gestolen van de eu of europa.) Want mocht u aan ” de crim” denken .De crim is per referendum met 90% terug naar hun land gebracht. En voor zoveel ik ervan weet was het een bindend referendum. U bedoelt toch niet dat het “afschuwelijk” zou zijn als we van de islam verlost worden ? Dàt zou pas “afschuwelijk” zijn. Beter toch eens de recente geschiedenis erbij halen . Lees welke oveerkomst de navo heeft gebroken toen ze een kontrakt maakten om geen leden van sovjetunie in de navo op te nemen. Wie is hier dan de afschuwelijke woordbreker. En laat de eu eens in alle landen een referendum plaats vinden ; eu ja of neen. U zal snel vernemen hoeveel miljoenen burgers de eu” een afschuwelijke ” geld en vrijheidsberovende organisatie vinden . Vraag het eens aan de nederlanders, de Fransen en aan engelsen. De eu heeft niet het minste respekt voor afspraken en referenda, laat staan voor de burgers die uit dat cordon willen stappen. We zijn erin geluisd maar sommigen weten het nog niet, behalve zij die baat heeft bij zo’n unie.

      Like

    • abouneenee zegt:

      Wat is er afschuwelijk aan die gedachte? Rutte en de gevestigde kliek doen het niet voor ons, dus hulp van Trump en/of Poetin zou mij best welkom zijn! Ik weet niet in hoeverre men Wilders wederom zal proberen te dwarsbomen zoals in Oostenrijk, maar ik heb graag elektronisch stemmen volgend keer!

      Like

      • aegoliuscs zegt:

        Ach, de een was aanvankelijk bezetter en daarna met behulp van de EU het de droom laten uitkomen en de andere partij omstreeks 1945 wordt door de NATO in de afgelopen tijd meer en meer bedreigd, strikt in tegenstelling met wat H. Kohl.inzake de hereniging was afgesproken. Angela Merkel als ex Ossie had ook beter moeten weten. Mat wat wil je dat haar familie van het Westen, zonodig naar de DDR meende te moeten verhuizen?

        Like

    • hslot4 zegt:

      Heeft Nostradamus in 1500 al voorspeld gaan hoopjes dooien vallen .
      http://nostradamusinvasion.blogspot.nl/

      Like

      • aegoliuscs zegt:

        Ik wil u niet ontrieven, geachte respondent:

        Nostradamus voorspellingen zoals 9/11 en WOIII ontmaskerd?
        Volgens mij sluiten zijn profetieën aan in ZIJN tijdsgewricht en kennis. Overigens te dien tijde functioneel verpakt/gecodeerd (…).

        Gelovigen/aanhangers zijn als alle andere volgers en verdedigen/verklaren door dik en dun de mogelijke code/voorspellingen.

        Deze docu geeft tussendoor meermaals en pas aan het eind een overtuigende conclusie, welke ik kan delen.

        Verder zijn er weinig/geen negatieve “Nostradamus gelovigen” op het internet te vinden.

        Like

  5. Jean zegt:

    Mensen kies enkel voor PVV (NL) , VB (B) , FN (F) , AfD (D) , FPÖ (A) enz. en jaag die EU misdadigers weg en sluit ze op anders gaat ons Europa totaal naar de kloten door de aanwezigheid van die perverse smeerlapperij islam.
    NOOIT zullen wij die smeerlapperij tolereren noch respecteren, wij zullen het bestrijden en verjagen op ons grondgebied.

    Like

  6. dutchdl zegt:

    Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
    V E R R A A D !!
    ============

    Like

  7. joopklepzeiker zegt:

    Top stuk , proficiat .

    Like

  8. 1743 dus……Wie déze gotspe hebben samengesteld, verdienen óf een dwangbuis, óf meteen een kogel in hun kop!

    Geliked door 1 persoon

  9. Pieter zegt:

    Men zoekt nog steeds naar documenten waaruit zwart op wit blijkt, met handtekeningen van Adolf Hitler, Heinrich Himmler e.a , dat de uitroeiing van het Joodse volk in Europa een vooropgezet plan was.
    Dit document is tot op heden nog niet gevonden.

    We hebben hier nu een document van de EU, dat we met ons volle verstand kunnen lezen en begrijpen en dat met zekerheid tot een of meerdere conclusies leidt:
    – Men wil genocide plegen op de Europese bevolking.
    Met de kennis die wij ondertussen hebben opgebouwd over de islam als monsterlijke ideologie
    die alles en iedereen die niet hetzelfde gelooft naar het leven staat, is geen andere conclusie
    mogelijk. De EU is een moordmachine geworden. Hier is het bewijs, men was zelfs zo arrogant
    om het op schrift te stellen.

    Geliked door 1 persoon

  10. TvBeek zegt:

    Was het een en ’t ander niet vast gelegd in het verdrag van Straatsburg??????
    Of sla ik nu de plank mis😓

    Like

    • exmarineman zegt:

      Heel goed antwoord, maar het is niet alleen de NAVO die haar woord gebroken heeft maar juist ook de EU. En met de uitspraken gedaan door de “leiders van de EU en de landelijke politiek” blijkt dat ze géén enkel respect hebben voor andersdenkenden noch een democratisch gehalte hebben. De democratie is al veel langer dood en bestaat alleen nog in naam omdat wij 1* per 4 jaar mogen stemmen. Daarna is het mondje dicht en doet men alles wat ze zelf willen, Zoals ik hierboven al heb verwoord hebben ze geen enkel mandaat om welke beslissing dan ook binnen de EU te accorderen. Elk deel van overdracht van soevereiniteit of beslissingsrecht aan een ander land of organisatie is zonder mandaat van de bevolking ILLEGAAL en dus niet rechtens. Het staat in het Handvest van de VN en elke regering moet het volk er over raadplegen (dus via een referendum of verkiezingen). Ik heb het al eens eerder gezegd ook hier op de site, dat n.m.m. een regering/kabinet van welke samenstelling dan ook alleen mandaat heeft over en/of voor die zaken, onderwerpen e.d. die zijn vermeld in de verkiezingsprogramma’s van de desbetreffende partijen en/of ter sprake of ter discussie zijn geweest tijdens de verkiezingsperiode voorafgaande aan de verkiezingen. Daarover heeft de bevolking dan haar keuze van stemmen kunnen bepalen en maken en dus daar heeft men mandaat voor gegeven. Alle andere onderwerpen die plotseling opnieuw ontstaan dienen dus aan het volk te worden voorgelegd en het is niet aan de 2e kamer om daarover te beslissingen want ook die hebben slechts mandaat voor wat in de verkiezingen heeft plaatsgevonden en is besproken. En zoals dus nu met deze EU-resolutie is gebeurd en ook wat er met die nieuwe EU-richtlijnen m.b.t. de pensioenen in de EU is gebeurd heeft men geen mandaat voor gekregen. Daar MOET dus een referendum over komen en niet binnen 1 uur worden gestemd zonder fatsoenlijke discussie tussen volksvertegenwoordiging en de bevolking.

      Like

  11. Driek zegt:

    DE DAGELIJKSE STANDAARD

    Een politieagent zegt tegen De Dagelijkse Standaard: “Ja, dat mag.”

    Stel je voor: je loopt door Den Haag en ziet opeens een groepje nazi’s staan voor de Israëlische ambassade in ons land. Ze wapperen met het hakenkruis, scanderen allerlei nazi-slogans en proberen jodenhaat aan te wakkeren door middel van het verspreiden van leugens over Israël.
    In Nederland zou zoiets vrijwel zeker niet geaccepteerd worden. Waarom komen de nazi’s van deze tijd — islamofascisten — er dan wel mee weg?

    Onze eigen Paul van der Bas was vanmiddag op weg naar een afspraak toen hij ineens een menigte voor de Israëlische ambassade zag staan. De menige bestond voor de volledige honderd procent uit radicale moslims (en hun enablers). Ze wapperden met de terreurvlag van Hezbollah — een terroristische organisatie — en hadden allemaal portretten van Hassan Nasrallah. Nasrallah is de leider van Hezbollah en is onder meer berucht omdat hij gezegd heeft dat hij hoopt dat “alle joden” in de hele wereld naar Israël verhuizen zodat hij ze “in één keer kan uitroeien.”

    Ook zag onze redacteur portretten hangen van Ali Khomeini, de voormalige (en heel dode) leider van Iran nadat het extreem-islamitisch werd. Ook deze haatbaard was een fanatieke antisemiet.
    De demonstranten staan voor de Israëlische ambassade omdat het “Al Quds-dag” is. Dat is Arabisch (en Perzisch) voor Jeruzalem. Deze radicale moslims geloven namelijk dat Jeruzalem toebehoort aan de moslims en dat ‘de joden’ weggejaagd moeten worden uit de stad die hun historische hoofdstad is.

    De gele Hezbollah-vlag wappert in het midden. Foto: Paul van der Bas (bron: De Dagelijkse Standaard).

    De portretten en vlaggen van terreurorganisaties en hun leiders zijn al erg genoeg, maar het verhaal wordt nog erger. De demonstranten riepen namelijk ook allerlei leuzen die we tegenwoordig in verband brengen met islamitisch terrorisme. Taqfir, Allahu akhbar en meer van zulks. Natuurlijk riepen ze voor de goede orde ook nog even “Amerika terrorist” en “Huis van Saoed, terrorist!” Al Quds-dag wordt namelijk georganiseerd en gesponsord door… Iran. Het Iraanse regime haat niet alleen joden, maar ook Amerika én Saoedische koningshuis.

    Dit is het tuig dat onze regering de afgelopen jaren en decennia naar binnen heeft gehaald. Het is werkelijk een grof schandaal — en wat het nog erger maakt is dat deze mensen zich nergens zorgen over hoeven te maken omdat ze ook nu compleet met rust worden gelaten door de autoriteiten.

    Geliked door 1 persoon

  12. Henk.V zegt:

    Een zeer belangrijk artikel, waarvoor dank!

    Geliked door 1 persoon

  13. jantjeuitnl zegt:

    Ongelooflijk want een idioten daar in Brussel.

    Geliked door 1 persoon

  14. Marc zegt:

    Stelletje tyfus fascisten, dat hele Brussel.

    Ik verklaar de oorlog aan dat tuig!

    Like

  15. Bob Fleumer zegt:

    islam maakt iedereen LAM !

    Like

  16. Tom Hendrix. zegt:

    Vuile vieze RODE, LINKSE en POLITIEK-CORRECTE VERRADERS, van de gore, vieze smerige EUSSR! Ze willen ons monddood maken. Laat dat smerig GEDROCHT, de EUSSR, vandaag nog kapot gaan.

    Like

  17. Ron zegt:

    En weer een stevig argument voor een Brexit, Nexit, Fexit, Bexit, enzovoorts.
    Zo snel mogelijk die Nexit.
    In ieder geval ook voordat de nederlandse pensioenfondsen het land uitgetrokken zijn en hun geld is weggetrokken om allerlei italiaanse en andere banken te redden.

    Like

  18. elisah zegt:

    Waar zijn de resoluties voor de Christenen en Joden die in islamitische landen onderdrukt, verdreven en uitgemoord worden?
    Wie is er verantwoordelijk voor het maken van deze zwakzinnige pro-islam EU resoluties?

    Like

  19. Jean zegt:

    Wat voor zwijnerij mogen we nog verwachten van die EU lafaards?

    Like

  20. witte raaf zegt:

    Verslag 6 april 2009 over een gemeenschappelijk immigratiebeleid voor Europa.
    Beginselen,maatregelen en instrumenten. Europees parlement.

    http://www.europarl.europa.eu/oeil/popups/ficheprocedure.do?lang=en&reference=2008/2331(INI)

    Like

  21. 1743 – 25 Gooi een A-bom op de oliestaten want dat zijn toch een stelletje gluipers. Hoe dichter bij de Ka-aba hoe slechter het volk.

    Like

  22. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Ik heb deze verachtelijke Resolutie opgezocht en ik denk dat wij dit Verradersreglement massaal moeten verspreiden. Onderstaand enige artikelen uit deze resolutie.

    Like

    • exmarineman zegt:

      Allemaal een uitvloeisel van de in 1977 gemaakte afspraken zoals vastgelegd in de Resolutie Van Straatsburg tussen de Arabische islamitische olielanden in het M.O. en de EU/USA: olie voor islamisering van Europa en USA. En vergeet u daarbij ook niet de motie-Halsema mede-ondertekend en ingediend door Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP)!!!!! En last but not least de laatste motie van vorige maand ingediend door de linkse partijen met als tekst dat de islam in Nederland moet worden beschermd. M.a.w. de christenen en andersgelovigen/-denkenden zijn vrij wild geworden en de moslims kunnen zich ALLES permitteren en het land is al weggeven door die partijen en is HUN cultuur leidinggevend geworden.

      Like

  23. Pingback: Vernietigingspolitiek: EU-resolutie 1743 – Islam door je strot, slikken of stikken | eunmask

  24. Avidia zegt:

    Ik vertrouw niemand meer, zeker geen verkiezingen of referenties. Er wordt wat af gesjoemeld, en de tegenstemmers worden weer in een verdomhoekje gezet, en dat komt door links. Mijn Vader zei het altijd al, Links zal en moet het worden. We zullen allemaal Links moeten stemmen. Hoe komt dat nou???? Zijn die mensen niet goed in hun hoofd of zo??? Onbegrijpelijk!! Daar kan ik uren over nadenken. Ik had ook linkse vrienden, ik mocht geen weerwoord zeggen, daar heb je haar weer!!!! Ik heb met iedereen gebroken die links is, ik kan er niet meer tegen. IK wil ze slaan, erg he??? :-}
    En ik ben echt niet rechts opgevoed, mijn familie zijn allemaal rechts, ik ben op een internaat opgevoed, wist niets van links of rechts, maar toen ik terug kwam en de debatten aanhoorde dacht ik, daar ben ik het niet mee eens, walgelijk wat ze allemaal willen, gewoon werken voor je geld, alleen uitkeringen als het echt nodig is. En dan krijg je “vrienden” die z.g. van alles mankeren, en je ziet ze aan alle kanten naast hun uitkering bijklussen, toen dacht ik, hier klopt iets echt niet, dat kan gewoon niet, waarom moet de maatschappij bijdragen aan hun onderhoud terwijl ze van alles en nog wat doen voor een extra uitkering. Woedend kan ik daarover worden. Ik heb meer dan 20 jaar l een eigen zaak gehad, deed alles zelf, bekaf was ik vaak, maar tevreden bekaf, dan zei ik tegen mijzelf, dat heb je maar mooi weer voor elkaar gekregen. En daarom heb ik al die z.g. vrienden gedag gezegd, past niet bij mij. Ook hoor je als zelfstandige: Ja, dat kan jij wel doen, jij hebt een eigen zaak, alsof dat gemakkelijk is, eigen pand aflossingen, tot laat werken, nooit vakantie, want dan moet je je winkel sluiten. O jeetje, wat een toestand, en nu komen er vrachtwagens vol handophouders die nooit zullen deelnemen aan onze maatschappij, moeten we ook weer voor hen opdraaien, ze stelen de huizen van jullie kinderen, worden in de watten gelegd, ik kan het honderd maal herhalen, het is meer dan erg. Het ergste is, ik wil het allemaal weten, ik lees wat af, daarom zijn dit soort sites een uitkomst voor ons, we steunen elkaar. En nu ga ik naar bed :-}

    Geliked door 2 people

  25. Avidia zegt:

    Ik heb hier geen woorden voor, veel te erg. Stemmen allemaal!!!!! Weg met de EU a.u.b. Ik kan vast niet slapen na dit. Dat rot volk, en die linkse rotzakken, ik hoor mijn vader nog zeggen, vertrouw nooit op links, ze halen je rechterzak leeg. En zo is het!!
    Ik zou wel eens willen weten hoeveel uitkeringstrekkers links zijn ten opzichte van rechts. Dat zou best wel eens interessant zijn.

    Like

  26. Ik begrijp – punt 20 – dat arabist Hans Jansen een gebrek aan kennis van de islam had.

    Like

  27. Nicky zegt:

    Hier staat de oorspronklijke tekst van de resolutie (Resolution 1743 (2010)1; Final version; Islam, Islamism and Islamophobia in Europe; Parliamentary Assembly) – Engelstalig uiteraard, maar volledig, zonder knip- en plakwerk:

    http://semantic-pace.net/tools/pdf.aspx?doc=aHR0cDovL2Fzc2VtYmx5LmNvZS5pbnQvbncveG1sL1hSZWYvWDJILURXLWV4dHIuYXNwP2ZpbGVpZD0xNzg4MCZsYW5nPUVO&xsl=aHR0cDovL3NlbWFudGljcGFjZS5uZXQvWHNsdC9QZGYvWFJlZi1XRC1BVC1YTUwyUERGLnhzbA==&xsltparams=ZmlsZWlkPTE3ODgw

    Zegt net even meer… 🙂

    Geliked door 1 persoon

  28. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  29. Neelen e zegt:

    Dit is ons land vlaanderen/nederland,ieder geloof is hier welkom, BEHALVE DAT TERROR ISLAM geloof ,geen intergratie mogelijk.

    Like

  30. Jan zegt:

    EP zegt dat de EU een staat is en beweert dat zij de meeste medailles in Rio heeft binnen gesleept

    How dare the EU try to claim Britain’s Olympic gold medals as its own?
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uotIcx-PSg4J:www.telegraph.co.uk/olympics/2016/08/19/how-dare-the-eu-try-to-claim-britains-olympic-gold-medals-as-its/+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

    Like

  31. Moet dit niet veel meer naar buiten komen en vooral groots met veel trompet geschal om het hele volk wakker te schudden en desnoods een revolutie te starten?
    Dit maakt mij angstig en terecht!

    Like

  32. Pingback: Bewuste vernietigingspolitiek van de EU – Fenixx.org

  33. Pingback: Bewuste vernietigingspolitiek van de EU | E.J. Bron

  34. Beschouwer zegt:

    Deze resolutie draait precies de waarheid om zoals satan ook altijd de waarheid omdraait. Het geeft wel weer aan uit welke koker deze resolutie komt. Deze resolutie komt uit de koker van satanische geheime genootschappen die ook actief zijn in pedonetwerken. Het vieze en valse komt zo weer een duidelijk naar voren.

    Geliked door 1 persoon

    • Tom Hendrix zegt:

      @Beschouwer: 13.33. uur, op 15/4. Dat is absoluut zo. Maar het domme stemvee in Nedrigland, blijft stemmen op de partijen die volkomen islamofiel en eurofiel zijn. En wij worden daar mede de dupe van.

      Like

  35. Pingback: Dodenherdenking ‘de Europese “verbroedering” met islam’ – Fenixx.org

  36. Pingback: VRIJHEID | E.J. Bron

  37. Het volk moet er eens wat aan doen en om ons kalm te houden hebben ook zij die stink moslims hier in gelaten om ons de kop in te drukken

    Like

  38. Pingback: ISLAMISERING IS EEN VOOROPGEZET PLAN VAN DE ELITE! | eunmask

  39. Gentleman zegt:

    Wie o wie heeft dit verzonnen en heeft zoveel macht dat hij/zij dit voor elkaar krijgen en het in uitvoering kunnen brengen en miljoenen Europianen en vele andere naties hierbij betrokken worden van Canada tot Australie,vanEuropa tot de USA wie heeft deze macht om wereldwijd deze doelstelling te willen en waarom?
    George Soros word genoemd en de Rotchilds en de Paus en Koningen en Koninginnen en Egypte,alle originelen bevolkingen,de Batavieren,Hunnen,Kelten,Noormannen,Galliers,Romeinen,Grieken enz doen er allemaal niet meer toe alleen de Turken die Erdogan wil weer een Osmaans rijk maar het ergste is dat dit tuig de blanke mensen die hun ineens de WITTE noemen gemengd moeten worden met (Licht gekleurd) of (donker gekleurd) dus er is keus maar waarom er voor de Islam gekozen is moeten wij maar aan de Paus vragen en al die andere religiën moeten uitgeroeid worden dat is er dus bepaald voor ons,dit wetende en kijk om U heen en lees en luister en denk aan je kinderen wat dit is hun toekomst en besluit niet meer te stemmen op partijen die het niet meer goed voor hebben met ons en onze toekomst en woorden wij net als de Joden afgevoerd en iedereen keek er naar en deed niets net als toen en net als Nu.

    Like

  40. Ruud.Beijer zegt:

    Allemaal de schuld van de vele Nederlandse wegkijkers en huichelaars. Zij stemmen op de Weg met ons partijen. Hopelijk krijgen zij veel problemen met hun innig geliefde islam en de vluchtelingen.

    Geliked door 1 persoon

    • M. zegt:

      Men liet de stemmen in de grote steden door de vijand tellen. Om het frauderen makkelijk te maken moest het met een potloodje ingevuld worden en waren er vele briefjes over die na believen ingevuld of omgeruild konden worden. En de grootste partij werd gewoon weggezet omdat die de grenzen dicht wil. Dus hou eens op de mensen de schuld te geven. Het is niet voor niets dat alles meteen vernietigd moest worden na de verkiezingen door de winnende partij om de fraude niet te laten uitkomen.

      Geliked door 1 persoon

  41. Theodoor zegt:

    Rekening houdende met zo’n actielijst van de EU ben ik nu doodsbang voor de islam.
    We zijn verraden door Rutte en co.

    Like

  42. Kokkelkorn zegt:

    Al deze smeerlappen die ons dat aanhangen, zijn schuldig aan HOOG VERRAAD, en dienen daar voor gestraft te worden. Te beginnen met Rutte en Pechtold, Buma , segers. De Hele PvdA en D66. Het zijn de smerigste landsverraders die ooit op de wereld hebben geleeft. Als God het goed wil doen , dan straf hun voor hun smerige daden, die puur tegen het eigen volk zijn gepland.. wat hebben we toch met smerig tuig te doen in onze door fraude gepleegde regering, die zich daarmee in het zadel hebben geholpen. Voor hun de doodstraf weer invoeren ,en allemaal opruimen.. Het tuig in Brussel moet hetzelfde lot ondergaan. Zij zijn door de duivel aan de macht gekomen, en moeten voor dat duivels gedrag berecht worden. Er zal geen of weinigen zijn die het met deze bloedhonden eens zijn. De EU moet van de kaart geveegt worden, ondat ze de tumoren voor de bevolking zijn. Wie het toch met hun eens zijn ,zijn ook strafbaar, en krijgen de cel tot het eind van hun leven. Wij moeten dat gedrocht EU stoppen, of je vergeven aan die ziekte. Wij moeten onze kinderen NU BESCHERMEN, niet als we dood zijn. Dan hebben we hun aan hun lot overgelaten. Ik zou me in mijn graf omdraaien, als ik dat wist. Wie nog niet begrijpt wat de EU is , heeft geen hersens, en is verloren. We moeten Rutte en zijn aanhang verpletteren, of de dood ondertekenen.

    Like

  43. Arn Bollen zegt:

    Grappig! Maar nu serieus.

    Like

  44. Nadine Gorter zegt:

    Ter relativering: Xzemenisme. Meer zeg ik er niet over.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s