WAANZIN!: Gevallen staatssecretaris Wilma Mansveld (PvdA) burgemeester van Tytsjerksteradiel

Screenshot_44

Tweede Kamer onjuist informeren vormt geen beletsel voor nieuwe bestuurlijke job

Wilma Mansveld is benoemd tot waarnemend burgemeester van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. De oud-staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu volgt Eric Keus op. Mansveld wordt op 29 augustus geïnstalleerd.

Post online

Het debacle rond de hogesnelheidstrein Fyra kostte Mansveld in oktober vorig jaar de kop. Na een keihard rapport van de parlementaire enquêtecommissie over de Fyra stapte ze op. De commissie wierp haar voor de voeten dat ze de Tweede Kamer onjuist had geïnformeerd. Door perikelen bij spoorbeheerder ProRail was ze al in zwaar weer beland.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op WAANZIN!: Gevallen staatssecretaris Wilma Mansveld (PvdA) burgemeester van Tytsjerksteradiel

 1. koddebeier zegt:

  Liegen en bedriegen loont bij deze pinokkioregering………………..Dus toch een nep parlement.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  De baantjescarrousel werkt dus als vanouds…

  Geliked door 1 persoon

 3. Typisch voor de PVDA…………………dat mens heeft werkelijk OVERAL verstand van……..een miskleun betekend bij de PVDA gewoon …………..wij hebben nog wel een baan voor jou……….. MISDAAD loont dit keer OOK.
  Hoop dat er in Tytsjerksteradiel heftige opstanden komen…………..( voor die Mansveld dan he )

  Like

 4. Pieter zegt:

  Mevrouw gaat tijdelijk in de luwte van Tytsjerksteradiel. Als zij daar al geen burgemeester wordt, duikt ze vast in een grotere gemeente op om daar het felbegeerde ambt uit de baantjescarrousel te bemachtigen.
  Een socialist op macht en geld belust laat zich niet zomaar aan de kant zetten.

  Like

 5. Tweede Kamer onjuist informeren vormt geen beletsel voor nieuwe bestuurlijke job, ach het gejank houdt niet op niet vanzelf. Een groot gedeelte van het Nederlandse electoraat welke op deze arrogante, elitaire fascistische politiek correcte zombies hebben gekozen krijgen uiteindelijk waarvoor zij gekozen hebben…

  Geliked door 1 persoon

 6. Angie1968 zegt:

  PVDA heeft een lange traditie van clientelisme en zelfverrijking. Al die gevallen coryfeeen vd Linkse Kerk weten zichzelf goed te bedelen na hun politieke carriere (Melkert, Kok, Bos etc..). Niks geen rekening houden met de achterban, of de looneisen/onkostenvergoeding wat temperen. Het zijn de grootste kapitalisten die er zijn, en ze gaan allemaal voor het grote graaien, waar ze zeggen zo tegen te zijn (die trui ve Spekman voorop).

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Angie1968

   En als klap op de vuurpijl: het door de PvdA (de partij van de arbeiders, maar niet heus) overhevelen van de door de arbeiders met hard werken zuurverdiende en gespaarde pensioenpotten naar de EU…………

   Like

 7. Cathja zegt:

  Ongelofelijk!
  Maak je er een puinhoop van, waardoor de belastingbetalers flink de pineut zijn, dan kom je na wat je hebt aangericht niet in de WW of de bijstand terecht, maar krijg je gewoon weer een goedbetaalde baan als ‘waarnemend burgemeester’, wat deze functie dan ook moge inhouden. Uiteraard heeft mevrouw Mansveld gebruik kunnen maken van de uiterst riante wachtgeldregeling van de overheid, waardoor het haar aan niets heeft ontbroken.

  Mensen die buiten hun schuld hun baan kwijt zijn geraakt, solliciteren zich een ongeluk, maar zitten toch soms jarenlang thuis en in de WW of erger, de bijstand.

  Zo niet een ex-Staatssecretaris.
  Het is opnieuw bewezen dat een bekend gezicht wonderen doet.

  Like

 8. Het land gaat kapot door burgemeesters die lid van de pvda zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. Trouwens de “democratisch” gekozen “volksvertegenwoordigers’ zijn na gebleken disfunctioneel nog zó waardevol voor de bestuurlijke elite dat vroeg of wat laat een “passende” nieuwe functie wordt gevonden. Het old boys network werkt ook voor de vrouwelijke exemplaren perfect die behept zijn met het degeneratie van het bestuurlijke brein kuch…

  Like

  • wim zegt:

   Zo is het maar net. De (virtueel) geminimaliseerde PvdA zou geen enkel post meer binnen moeten halen. Maar u ziet het heel goed. PvdA adepten op bestuurlijke posten zullen er straks voor zorgen dat nieuw beleid gefrustreerd wordt waar het maar even kan…
   Zo kan een partij die zwaar verloren heeft toch nog aan de touwtjes blijven trekken…

   Geliked door 1 persoon

 10. fransdewit zegt:

  Allemaal vriendjes politiek

  Like

 11. Hahahahahhahaha ja dat kan in nederigland zag van de week fred teeven nog een petitie mede in ontvangst nemen .
  Dit na het schandaal van de miljoenen deals die hij met hardrugs criminelen maakte .
  Wat doe je dan ? Je stapt op en gaat weer verder met je werk dat kan in nederigland de burgerlul en justitie slikken het toch wel.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Ach, er wordt weer goed gezorgd voor de PvdA’er. Ik heb even nagekeken, haar loon is dus 6018 Euro per maand….

  Like

 13. cln zegt:

  ieder ander gaat direct de goot in. Want je komt nooit meer aan e n en goeie Job maar deze lui spelen elkaar het balletje toe

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Dat zal nog wat worden na de verkiezingen wanneer de hele PvdA-fractie op zijn minst gehalveerd zal worden. Wat zullen ze dan een spijt krijgen van die gemeentelijke herindeling .
  Want waar moeten al die rooie faalhazen dan heen?

  Het beste zou zijn om ze in de verkorte WW-regeling en daarna in de bijstand te gooien en ze dan ook gelijk maar, in het kader van de reintegratie in het arbeidsproces, met een geel hesje aan hondenpoep te laten rapen.
  Maar dat gebeurt natuurlijk nooit.
  Zoiets overkomt alleen maar mensen die zich meer dan 20 jaar het schompes hebben gewerkt om zulke faalhazen met de door hen opgebrachte belastinginkomsten te onderhouden en dan op straat worden geschopt..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Taljaard: 13.00. uur. Inderdaad zou het meer overeenkomen met de moraal, als deze madam, in de WW en daarna in de Bijstand zou komen te zitten, Taljaard. Maar ja, de PvdA, net als de VVD, het CDA en D66, de grootste baantjesjagerspartijen, die zich onbeschoft alles permitteren, omdat ze ermee weg komen ook nog. En de grootste schuld, de Nederlandse kiezers, die maar blijven stemmen op deze leugenaars, met voorop de PvdA,CDA,VVD en D66. Het is zo wat mijn overleden vader al zei over dit soort politiek volk: ” ze dronken een glas, deden een plas, en lieten alles zoals het was”. De Pvda, is verworden tot een totaal verrotte politieke bende!

   Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  Burgemeester van Tytsjerksteradiel zijn kan niet veel voorstellen, veronderstel ik.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Zelfs al zou de PvdA geheel worden weggevaagd, dan nóg blijven we voorgoed met de PvdA graai-zakkenvul-mentaliteit opgescheept zitten omdat die linkse idioten zich in ELKE bestuurslaag hebben ingevreten met hun levensgevaarlijke denkbeelden. Ze zullen ALTIJD en OVERAL de dienst blijven uitmaken. PvdA of geen PvdA…

  De baantjes carrousel; eeuwig kom je dezelfde koppen tegen, ‘ons kent ons’ en ‘de ene hand wast de andere’.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Vreemd dat deze splinterpartij weer een burgemeester mag leveren !!

  Like

  • Thoth zegt:

   Nu nog wel, ze hebben ong. 37 zetels in de 2e kamer. Volgend jaar dat een nieuw parlement gekozen wordt, krijgen ze 8 zetels of nog minder….

   Like

 18. Anneke zegt:

  Wat ben ik blij, dat ‘k daar niet woon…in dat Tittjesdiel….

  Like

 19. Harry zegt:

  Ik vind het toch zo’n raar mens , het lijkt een vrouw met het kapsel van een Friese lasser .
  Is ze soms ……eh , nou ja , je weet wel ?i

  Like

  • Och, dàt zou nog niet eens het eerst bij mij opgekomen zijn.
   Om je héél eerlijk de waarheid te zeggen, vraag ik me dat elke keer weer af bij het zien van Marjolein Faber, ook al doet dat verder niets af aan haar capaciteiten.
   Overigens schijnt die een zoon te hebben……

   Like

   • Harry zegt:

    Sommigen gaan in de loop der tijd overstag , Theresa .
    Dan hebben ze het verdrongen of het komt later tot “wasdom” .
    Maar als het een PVV-er betreft , is het gewoon minder erg , omdat ze verder deugen .

    Like

 20. Jean zegt:

  Wanneer wordt nu eens begonnen met het opruimen van alle instellingen & clubjes “zonder toegevoegde waarde”??? Het is anders al 15 over 12
  Weg met die monarchieën, weg met die provincievreetclubjes, wet met sponsoring van vreemdelingen en vooral weg met die EU dictatuur, die 55.000 werklozen nemen we er graag bij want nu trekken die ± 15.000 euro gemiddeld op per maand en dat wordt dan ± 750 euro per maand, tel uit je winst.
  Lintjes doorknippen doet mijn kleindochter volledig gratis en een fles tegen een schip smijten ook.

  Geliked door 1 persoon

 21. aegoliuscs zegt:

  Gevallen ministers en/of staatssecretarissen verdienen een goed vangnet ter voorkoming van een respectabel uit te betalen wachtgeld en de burger wordt met een nitwit opgezadeld.
  Per politieke verantwoordelijkheid/saldo is hij/zij niet persoonlijk verantwoordelijk voor het gemis aan kennis.

  Like

 22. paulzwueste zegt:

  Nou moeten we ook weer niet overdrijven.
  Burgemeester van Tiettjerkstradeel is en blijft natuurlijk wel heel erg raar.
  Stel dat ze aan haar dochter vragen wat doet je moeder…?
  Wat moet dat kind dan zeggen?
  De moeder is al ’n pot. Kijk maar naar die pottekop.,
  En dan wordt ze ook nog burgemeester van Tiettjerkstradeel… Als het nou Amsterdam was.
  Dan zou ik nog zeggen daar zou ze blij mee zijn. Zo tussen de potten en de poten…
  Maar nee. Ik vind dit maar niks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s