Wapenindustrie financiert verkiezingscampagne van Hillary Clinton

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de financiering van verkiezingscampagnes door de Amerikaanse wapenindustrie staat Hillary Clinton van alle 21 kandidaten die aangetreden zijn voor het Amerikaanse presidentschap op de eerste plaats. Donald Trump daarentegen staat op de 16e plaats. Terwijl Clinton persoonlijk geen enkele dollar in haar verkiezingscampagne heeft gestoken, heeft Trump zijn campagne met een bedrag van $ 45,7 miljoen voor 72% zelf gefinancierd.

DWN

Hillary Clinton heeft tot nu toe meer schenkingen van de Amerikaanse wapenindustrie gekregen dan welke andere kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap dan ook. Clinton ontving in de periode van januari 2015 tot februari 2016 in totaal van 50 Amerikaanse bedrijven uit de wapenbranche $ 454.994,-, bericht “Politico”.

Op de tweede plaats staat Bernie Sanders. Hij heef tin totaal $ 310.055,- van Amerikaanse wapenbedrijven gekregen. Na Clinton volgen Ted Cruz, Chris Christie en Jeb Bush. Van alle 21 kandidaten vanaf het begin van de campagne voor het presidentschap staat Donald Trump bij de schenkingen door Amerikaanse wapenbedrijven op de 16e plaats met een bedrag van $ 10.586,-. “Politico” bericht dat Trump zijn verkiezingscampagne hoofdzakelijk zelf financiert. Trump had in maart gezegd dat de Amerikaanse begroting de wereldwijde stationering van Amerikaanse troepen niet meer zou kunnen dragen. Hij is voorstander van bezuinigingen op de uitgaven voor bewapening. Volgens het Center for Responsive Politics heeft Trump 72% van zijn campagne met een bedrag van $ 45,7 miljoen zelf gefinancierd. Hillary Clinton daarentegen heeft geen enkele dollar in haar campagne gestoken, maar is uitsluitend aangewezen op donateurs.

De totale schenkingen aan de kandidaten voor het presidentschap door de Amerikaanse wapenindustrie bedroegen tussen januari 2015 en februari 2016 in totaal $ 7,5 miljard.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Elite, Graaien, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wapenindustrie financiert verkiezingscampagne van Hillary Clinton

 1. Jan zegt:

  Hillary-stemmers zijn politieke zombies, weten niets van haar criminele gedrag, interesseert hen ook niets, stemmen alleen op haar omdat zij een vrouw is, hoewel ik dat vrouw-zijn sterk in twijfel trek.

  4th Of July Zombies – Americans Don’t Know Why We Celebrate Fourth of July…

  Zo zie je maar weer, vermink de geschiedenis en je hebt de macht over het volk en kunt hen daarna alles wijsmaken. Orwell 1984

  Like

 2. Jan zegt:

  Is Hillary Clinton dom? Ja, grenzeloos. Hier steekt zij een speech af van de teleprompter waarom tussendoor ook staat hoe je je hebt te gedragen. Hillary Clinton spreekt het woord ‘zucht’ uit, ipv te zuchten:

  Like

 3. Dan weten we waar Hillary voor staat, oorlogje spelen.

  Like

 4. Het is, Goddorie, toch ook duidelijk, wie de volgende president zou moeten worden: Als het er op aankomt, heeft Trump misschien wel meer integriteit in z’n pink dan Clinton in d’r hele lijf!

  Like

 5. Jan zegt:

  … knives kill five times more people than all rifles. ….According to Unbiased America, there are half as many firearm murders today (adjusted for population) than there was in 1991, yet only 12% of Americans know that. …
  So why the heck are liberals going after guns? Because by blaming guns, liberals can kill two birds with one stone by both defending Islam and attacking gun ownership.
  …..
  http://www.thefederalistpapers.org/us/truth-bomb-about-guns-terrorism-that-democrats-are-running-from

  FBI: Nearly 5X More Murders Committed With Knives Than Assault Rifles

  http://www.infowars.com/fbi-far-more-murders-committed-with-knives-than-assault-rifles/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s