Wilders: Defensie is geen ISIS-opleidingscentrum

PVV nieuw

Screenshot_46

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Marokkanen, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Wilders: Defensie is geen ISIS-opleidingscentrum

 1. Thoth zegt:

  Heel goed van Geert. Ik heb dit ook geschreven als reactie op zo’n artikel in de Telegraaf.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Precies, Geert. Bovendien vallen moslim-jongeren niet bij te sturen met radicale heropvoeding. Daarvoor is teveel mis gegaan in de opvoeding (islam-haat tegen het westen en onze normen en waarden), om nog maar te zwijgen van het gemiddelijke lage IQ van veel moslims door een afkeer van onderwijs en eeuwenlange inteelt. Ze zijn alleen ’n beetje in toom te houden in hun eigen dictatoriale wereld. Dus: denaturaliseren en uitzetten die hap!

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Zoals ik al op GeenStijl schreef:
  11.58 Q; “Het is fnuikend als een samenleving zijn onderlinge binding verliest.”

  Over welke binding heeft die man het in vredesnaam? Er is helemaal geen bindingen en als die er ooit al was, is deze zeker het afgelopen decennia totaal verloren gegaan. Het mixt niet en dat zal het ook nooit gaan doen ook. Als meneer daarnaast denkt dat er aan deze verplichting voldaan gaat worden, heeft het gewoon niet begrepen, maar daar hebben onze “leiders” wel meer last van in hun ivoren torentjes!

  Like

 4. Leo zegt:

  Leer NOOIT apen klimmen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Dat kunnen ze al van zichzelf. Misschien kun je in dit verband beter zeggen: Geef Apen nooit munitie in handen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 2 juli 2016 om 15:57

    Precies! En DIT moet je een aap óók niet leren!

    Voor de zoveelste keer heeft Geert Wilders gelijk.
    Hij is de enige in Den Haag die kan nadenken en zinvolle woorden kan spreken.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  100 % mee eens !

  Like

 6. Marc zegt:

  Een alleszins juiste observatie!

  Like

 7. Peter selie zegt:

  Is dat zo? Waarom laat Obama de wapens voor de z.g. bestrijding van IS nog steeds droppen daar waar IS nog steeds de lakens uitdeelt?

  Like

 8. Tja het populistische en doorzichtige gebral van Sybrand van Haersma Buma begint duidelijke vormen aan te nemen naar de aanloop van de in 2017 te houden Tweede Kamerverkiezingen, verkiezingsretoriek dus. Buma en zijn misselijke makende christelijke “democratische” club kan betreft mij naar de hel lopen, het CDA wil weer de dienstplicht invoeren en waar zou dan het geld vandaan moeten komen Buma?

  Natuurlijk daar moet het hardwerkende autochtone volk weer voor opdraaien zoals altijd het geval is. Nee dit gaat het niet worden Buma, de islamitische achtergrond en cultuur van deze relschoppende knapen moeten WERK hebben, er moeten meer banen komen i.p.v. de dienstplicht weer in ere te herstellen.

  Jongelui met een islamitische achtergrond mogen wat mij betreft nooit en te nimmer in het armzalige beroepsleger wat Nederland nu heeft dienen, in wat voor functie dan ook mijns inziens. Oók de dubbele paspoorten kwestie van de nieuwkomers, zij moeten voor eens en altijd voor de keuze gesteld worden, Nederlands of stateloos.

  Wanneer deze “moslim” knapen de zorgvuldig opgebouwde haat tegen alles wat de Nederlandse cultuur vertegenwoordigd laten varen en ook trots kunnen zijn om in Nederland te werken en leven dan zou er na een zeer zorgvuldig antecedentenonderzoek plaats in het leger voor hen kunnen zijn.

  Maar dat laatste geeft óók geen garantie voor eventuele radicalisering en jihadisme. Iedereen in Nederland weet dat er geen genoeg banen zijn en de gehele reguliere politiek slaagt daarin ook niet om in voldoende mate banen te scheppen en ook geen onzinbanen zoals de misselijk Ad Melkert in het verleden erin geslaagd was om banen op kosten van de bevolking te creëren…

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Het IQ van het CDA is blijkbaar bedroevend !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Nou geloof ik best dat dienstplicht goed zou zijn voor de huidige jeugd .
  Het is een zwerm watjes , die alleen handig zijn met hun elektronische speeltjes .
  Verder kunnen ze niks meer , zag er een met een lekke fietsband , pakt ie z’n telefoon en gaat googelen hoe ie dat op moet lossen .
  De enige die niet zo feminien zijn , zijn de voetbalhooligans .
  Tuig waar je ook niks mee van doen wil hebben , natuurlijk .

  Maar hoe wil dat refohoofd dat verwezenlijken , dienstplicht ?
  We hebben niet eens genoeg munitie voor de bestaande militairen .
  Tanks verkocht , lekker slim .
  En wie moet al die apparatuur onderhouden ?
  Daar moet je ook al weer goed geoutilleerde werkplaatsen voor hebben met hoog gekwalificeerd personeel .
  Heel veel is al opgedoekt en dan nu opnieuw beginnen ?
  Weer in alles investeren , geld zat zeker ?
  Gereedschap en machines , kennis en ervaring , alles raakt op .
  Nou ken ik toevallig twee van die gasten die daar werken , hopeloze a- technische klootzakken , aan wie ik nog geen eens een hamer zou durven uitlenen .
  Je zal als militair maar op pad gestuurd worden met apparatuur waar ze aan gezeten hebben .
  Deserteren lijkt me dan de beste optie !

  Geliked door 1 persoon

 11. Taljaard zegt:

  Wanneer die papkereltjes onder handen zouden worden genomen door sergeant-instructeur Van der Schoor van het Korps Mariniers zou ik mij een bult lachen. Maar die goede man is waarschijnlijk allang met pensioen, en misschien zelfs wel overleden.

  ”Haal GVD je ballen uit je reet, ellendig stuk lui en traag vreten of ik schop ze d’r uit! En nou LOPEN GVD!!! Heeft je moe jou GVD soms scheef uit d’r kut geperst, dat je nou nog niet eens recht vooruit kunt lopen, vieze gannef? Heb je een hekel aan mij, jochie? Nou dat is wederzijds hoor! Het verschil tussen jou en mij is alleen dat ik jou HELEMAAL IN DE VERNIELING KAN RAMMEN!! En jij GVD nog te beroerd bent om je reet af te vegen na het schijten! Maar wanneer ik met je klaar ben kun je jezelf pijpen tegelijk LEVE DE KONINGIN piepen, ellendig stuk stront dat je daar staat!” 🙂

  Benieuwd hoelang ze dat vol zouden houden.

  Geliked door 1 persoon

  • oud-marinier zegt:

   @Taljaard , Dat soort taalgebruik , daar wordt ik nou vrolijk van. Dat is lekker iemand oppeppen . Ha ha ha…Enne , zo ken ik nog wel meer uitspraken . Dat is , indien ik mij niet vergis : ” De betere mariniers vocabulaire , …toch ? ” Maar zo te zien nog voor “aspirant mariniers / mariniers in opleiding ?

   Like

   • Taljaard zegt:

    Ene oud-marinier tegen de andere.
    Inderdaad..
    Er in mijn latere beroepsleven (onderwijzer en predikant) nog wel eens aangesproken op mijn taalgebruik wanneer ik een beetje boos werd. Want vergeten of verleren doe je het natuurlijk niet.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ik wordt er ook nog regelmatig op aangesproken….Maar ja , ” Eens ’n marinier , altijd ’n marinier !! ” .

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Taljaard 2 juli 2016 om 13:46

   Ik kan een dergelijk taalgebruik wel waarderen; humor!

   Like

 12. Juist Geert, géén militaire opleiding. Dan kunnen ze ons nog makkelijker afmaken.

  Like

 13. Ad Melkert banen ja die zn potje geld was op en nu lopen de laag iq debielen jouw op de bon te slingeren als parkeer wachters en zo stelen ze nu hun salaris bij elkaar.

  Like

 14. Onze tot op het bot verwende jeugd valt niet meer in het corset van de dienstplicht te proppen, die beginnen meteen om hun moeder te krijsen als er zo’n opgefokte vent ‘geef aaaaaaacht’ gaat staan te schreeuwen. En wat denk je van de dienstplichtigenvakbonden die tegen de plinten aan klotsen. Ik garandeer dat er dan meer hulpverleners en luisterende oren met soppende kruisjes aan de soldatentelefoon zitten dan dat er dienstplichtigen ooit op appèl zullen staan. Die Buma zegt maar weer eens wat. Niks van aantrekken, ze zijn daar bij het CDA net zo zot als die knuppels bij DENK plus die doos. Opzouten de hele zooi namaakreligieuzen en de door hullie opgerichte namaaksocialistenreligie, van hetzelfde laken maar dan met zonder God, meenemen de Noordzee in.

  Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ze zijn gewoon bezig om de vijand in huis te halen!

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/magazine/geloof-niet-de-makelaars-in-angst~a326804/

  Frans Timmermans 18 april 2009:

  Geloof niet de makelaars in angst

  Hoe is het mogelijk dat aan de loyaliteit wordt getwijfeld van mensen die bereid zijn ons uniform aan te trekken?..

  Ik heb in mijn eigen omgeving meegemaakt dat mensen een halfjaar lang hun leven in de waagschaal stelden in Afghanistan, omdat zij geloven in de waarden waar Nederland voor staat en bereid zijn voor die waarden en onze veiligheid het hoogste offer te brengen. Dit moet door alle Nederlanders, en zeker door politici, met het grootst mogelijke respect worden begroet. Hoe is het toch mogelijk dat aan de loyaliteit van mensen wordt getwijfeld die bereid zijn ons uniform aan te trekken en bovendien ook vrijwillig de onveiligheid in te stappen? Als zelfs dan aan je loyaliteit wordt getwijfeld, heb je geen enkele kans het vertrouwen te krijgen dat je verdient. Dan is de boodschap: ‘We willen je niet, donder op..

  De opvattingen van Brinkman en Wilders zijn genoegzaam bekend en hoefden mij dus ook niet te verrassen. Veel meer ben ik verrast door het ontbreken van ook maar enige politieke of maatschappelijke reactie sinds Pauw & Witteman. Zijn wij inmiddels zo afgestompt en zo bevangen van de nieuwe politieke correctheid, die ons gebiedt elke natte wind uit de onderbuik te begroeten als ware het welriekend parfum?

  Ik wil aan mijn kinderen blijven voorhouden dat het onfatsoenlijk is andere mensen te verhinderen hun geloof uit te oefenen en dat mensen die hun land dienen, moeten worden benaderd met respect en dankbaarheid. Daarom zie ik het als mijn burgerplicht mijn mond open te doen als mensen onfatsoen propageren.

  Ik geloof niet in het recept van de makelaars in angst. U toch ook niet?

  Like

 17. Jade zegt:

  100% mee eens…
  Geen moslims in ons leger!!!
  Diensplicht ok, maar alleen voor de “kaaskoppen”
  om te redden wat er nog te redden valt.

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  @Adriaan Jansens: 23.42. uur, op 2/7. Inderdaad, Adriaan, ik had het al gelezen in het “leugenaartje”, te weten: ” De Telegraaf”. Deze PvdA, heeft inmiddels alles kapot gemaakt, waarvoor de fatsoenlijke PvdA, onder leiding van Willem Drees, in de jaren ’50 voor gevochten hadden. Het is niet voor niks geweest, dat “vadertje Drees”, in 1972, dacht ik, uit de PvdA was gestapt. Daarna is de PvdA verworden tot een verraderlijke, marxistische en fascistische bende. Het is zum kotzen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s