Zweedse politie wil seksuele intimidatie stoppen – met armbandjes

Screenshot_40

Armbandjes moeten “de aandacht vestigen op de kwestie van seksuele delicten”, zegt de Zweedse politiechef Dan Eliasson (links).

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de talrijke seksuele overvallen tijdens festivals start de Zweedse politie nu een nieuwe campagne. Politiechef Dan Eliasson wil een einde maken aan de seksuele intimidatie – door armbandjes met de tekst “Raak me niet aan” uit te delen.

“De politie neemt seksuele intimidatie serieus, want het gaat daarbij vooral om jongeren”, zegt Dan Eliasson in een persmededeling.

In een nieuwe campagne moeten politieagenten, uitgerust met armbandjes met de tekst “Raak me niet aan”, jongeren ontmoeten. De armbandjes worden in de zomer op festivals en andere grote evenementen uitgedeeld aan jongeren.

“Op deze manier willen we de aandacht op de kwestie vestigen. Slachtoffers van overvallen moeten aangifte doen”, zegt Dan Eliasson.

In een in mei gepubliceerd rapport over seksuele delicten in zwembaden en andere publieke ruimtes stelt de Zweedse politie vast dat de daders in de allermeeste gevallen mannelijke “asielzoekers” zijn. Een van de conclusies van het rapport was dat de seksuele delicten van de “asielzoekers” op Zweedse meisjes en vrouwen “een gevolg zouden kunnen zijn van de Scandinavische alcoholcultuur, maar ook van niet-traditionele geslachtspatronen.”

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

51 reacties op Zweedse politie wil seksuele intimidatie stoppen – met armbandjes

 1. en daar zullen de azielige zoekers van schrikken ???????????????Een armbandje……………..hoe verzint men het. Net zoals hier in Hilversum de stenen weghalen en het gajes laten lopen………… KNETTERGEK!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Berthe zegt:

  Of een ectronisch ENKELbandje……..?

  Like

 3. Ja, vooruit: De hidjab in de vorm van een armbandje! Leg de verantwoording maar weer lekker bij vróuw, jongens!
  En wat gaat de politie dan zeggen bij een volgende verkrachting? Eigen schuld; had je je armbandje maar moeten dragen?
  Wat een mietjes-suggestie! En dat durft zich nog politie te noemen!
  (Het zou me niets verwonderen als de nitwit, die dit heeft bedacht, aan de geestverruimende middelen had gezeten: Daar vind ik het nèt een idee voor.)

  Like

  • Angie1968 zegt:

   BLAMING THE VICTIM!

   Like

  • elisah zegt:

   Inderdaad, het is infantiel en onnozel.
   Zo’n armbandje heeft alleen een symbolische betekenis, zoals die al bestaande armbandjes tegen zinloos geweld, dat de politie met zoiets achterlijks komt is diep treurig en laat zien op welk niveau ze daar denken en functioneren.
   Arme Zweedse vrouwen….

   Like

   • wim zegt:

    Elisah, ik begrijp je verzuchting ‘Arme Zweedse vrouwen’, maar ze hebben het over zichzelf afgeroepen én door hun stemgedrag én door hun politiek correct labelen van elk tegengeluid als racistisch. Ze kunnen nog terug. Maar ik hoor/zie van die vrouwen geen massale tegenstem tegen de massa immigratie.

    Like

 4. Mirjam zegt:

  Dit is dus het ‘logische’ vervolgadvies voor de stelling ‘houdt een armlengte afstand’ van je belager.
  Van de arm naar de pols, zullen we maar zeggen…
  Het zal waarschijnlijk bij de vingertoppen eindigen, of verlengd worden naar de enkels met het dragen van enkelbandjes. De meeste verkrachters zullen het nu wel uit hun hoofd laten om zich aan het Zweedse vrouwelijk schoon te vergrijpen, vooral ook omdat een ieder van hen zo goed de Zweedse taal beheerst dat ze de moeite nemen om zo galant te zijn en ze, voor de geplande verkrachting, te lezen. En ná het, eventueel, lezen, vindt dan de ommezwaai plaats en bedenken ze zich,

  Goede actie! Wie dit heeft bedacht die verdient ongetwijfeld de Nobelprijs voor de vrede!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Oh ja, daar schiet me nog iets te binnen: en als je zo’n bandje niet draagt, dan ben je vrij wild en wil/mag je verkracht worden? Het is nog me nog niet helemaal helder….

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Gelukkig dat de politie keihard ingrijpt en de vrouwen nu een duidelijk signaal kunnen afgeven

  Like

 7. Geert zegt:

  Ik heb zomaar het idee dat dit wel gaat werken, net zoals een armlengte afstand houden.

  Like

 8. Angie1968 zegt:

  Zweden is werkelijk het meest achterlijke, het meest policor gebrainwashte klootland van Europa. Volstrekt belachelijk in hun moslimgepamper en hun wegkijken en vergoeilijken van de MOSLIMverkrachtingscultuur, die alle Zweedse vrouwen bedreigt. Wat een verschrikkelijke sociale desintegratie hebben ze op hun hals gehaald. En dat alles om maar niet racistisch en xenofoob over te komen! Schop die achterlijke kut-moslims en ander gespuis je land uit, stelletje domme lafbekken! En dan te bedenken dat deze mensen (Noormannen/Vikingen) ,Europa vroeger terroriseerden. Eens een trots en dapper volk…

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ik vind ‘een armlengte afstand houden’ nog een briljanter idee.

  Wat zijn de politiek correcten toch verbijsterend intelligent!

  Je moet er maar opkomen.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   “Ik vind ‘een armlengte afstand houden’ nog een briljanter idee.”
   Nou Wachteres, mits voorzien van een metalen vork met aangescherpte tandjes kun je daar heel wat oogballen mee uit hun kassen peuren. Hopelijk worden ze dan wat minder kortzichtig. Enkele centimeters onder de adamsappel prikken en de vork flink ronddraaien geeft ook een leuk effect vanwege het aantrekken van valse lucht. Als je dat bij meerdere tegelijk doet klinken die rochelende geluiden best wel muzikaal. Het klinkt dan als jodelende negers,, maar dan meerstemmig. Erg leuk dus.

   Like

 10. Hendrik zegt:

  En dan te bedenken dat die parasieten geen eens Zweeds spreken of zelfs analfabeten zijn. Oh, nee! Fout Hendrik, het zijn allemaal chirurgen en doktoren. Compleet gestoord!

  Like

 11. Pieter zegt:

  Kijk nou toch eens wat een fijne invoelende Gutmensch kop hij heeft.

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Ach, deze mafketels kwamen toch al eerder met van die achterlijke dingen aanzetten, die geen zoden aan de dijk zetten. Ik kan het artikel zo gauw niet vinden, maar vrouwen moesten met uitgestrekte arm en opgestoken hand, halt roepen; of zoiets?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik lach me te pletter met jou…

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Persoonlijk vind ik het niet lachwekkend, deze loopt tegenwoordig met een hele stevige plu (ook als het niet regent, nu is dit gelukkig Nederland…) en die vouw ik diegene die ook maar aanstalten maakt mij op niet gewenste wijze te benaderen origineel om z’n nek of ik sla ‘m aan flenters op zijn hoofd! Daarnaast heeft deze plu nog zo’n ouderwetse stalen punt; ook daar kunnen heel vervelende ongelukken mee gebeuren.

    Dan moeten ze peperspray maar niet verbieden!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ik snap het wel en het is ook niet kwaad bedoeld, maar je moet toch ook lachen om zoveel waanzin, wat ze steeds weer verzinnen, terwijl de oude vertrouwde middelen (een flinke schop ‘ergens’ onder) meer zoden aan de dijk zet dan al die ‘liflafjes’ bij elkaar. Wat jij bedoelde is misschien dat wat de Duitse burgermeester zei na de rellen op oudejaarsavond in Keulen: een armlengte afstand en nee zeggen. Daarom vond ik de ‘uitgestrekte arm en halt roepen’ zo komisch.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Claudia M. 2 juli 2016 om 11:14

   [quote] met uitgestrekte arm [/quote]

   En dan straks zeker weer roepen dat ze de Hitlergroet brengen?

   Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zo’n armbandje werkt alleen als het om de jongeheer van zo’n testosteronbom wordt geplaatst en dan zó strak dat de bloedtoevoer wordt afgesloten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 14. fransdewit zegt:

  Wat een mafkezen ofdat tegen zal houden, beter ondergoed en overige kleding met varkens erop, lijkt me beter te helpen en die armbandjes, moet een verklikker in zitten, met een heel schel hard geluid

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Er is wel iets op de markt, dat schijnt te werken. Het is een zaklamp die, als je ermee in de ogen van de belager schijnt, voor tien minuten blindheid veroorzaakt. Ik heb het artikel gelezen, maar misschien weet iemand van jullie, waar de zaklamp te koop is?

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Ach, ach, ach, wat een seniele idioten die dit bedacht hebben. Wat vrouwen allemaal niet zouden moeten doen om zich tegen die horde geile, wilde mohammedanen te beschermen! Ze zouden zelfs een soort rattenklem in hun vagina moeten stoppen om de leuters van die ‘testosteronbommen’ onschadelijk te maken.
  En dan dat bespottelijke ‘armlengte afstand houden’! Ga toch fietsen, krankzinnige ‘Gutmensch’!

  Er is maar één oplossing voor dit probleem met de ‘vluchtelingen’ en die luidt:
  TRAP DIE SCHURFTIGE, HITSIGE MOHAMMEDANEN ER ALLEMAAL UIT!

  A L L E M A A L!!!!!!!!!

  En wéér heeft Wilders gelijk met de benaming ‘testosteronbommen’!
  Laag soort volk, dat de hele dag wil neucqen!
  Het maakt me misselijk, dat dat gore tuig overal rondloopt en dat er elke dag meer van die smeerlappen geïmporteerd worden.

  Ik wou dat Pechtold eens een keer flink anaal zou worden uitgewoond!

  Like

 17. Ron zegt:

  “een gevolg zouden kunnen zijn van de Scandinavische alcoholcultuur”

  Typisch weer zo’n Zweedse conclusie.
  Met een grote boog om het probleem heen lopen.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Allemaal zo’n ding aan (ZELF LATEN BETALEN!) tot ze met z’n allen het land uitgetrapt worden!

  Like

 19. bigljohn zegt:

  Wat een armoedige gedachtenkronkel zo’n armbandje. Het heeft hetzelfde effect als men voor zijn huis een bord neer zet met de tektst; Het is verboden om in dit huis in te breken. Ze lachen je achter je rug uit, drijven de spot met je, en ze doen dat met die simpele Zweden ook !

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Geweldig idee. Eén aanmerking; doe de armbandjes rond de hals.

  Like

 21. Jenny zegt:

  Niet te geloven hoe dom de regering kan zijn met tolerantie en begrip en…….armbandjes Hoe verzin je het ? …….. Die gasten veranderen niet Het zit te diep in die zieke hersenen van die Moslims …..Neem hun vingerafdrukken en foto , Schop ze het land uit met een verbod op heel Europa !!!

  Like

 22. paulzwueste zegt:

  Zoiets kunnen ze alleen maar bedenken in een land dat al tweehonderd jaar door links bestuurd wordt. De mensen wilden dat zo en weten niet beter.
  Inderdaad, typisch dat zoiets alléén maar mogelijk schijnt te zijn in een land met veel bossen.

  Zo kan ik me voorstellen dat die “vluchtelingen “klaagden” over het stinken van hout, waardoor ze wel aan de hongerstaking moesten.
  En laten we eerlijk zijn. Zo’n bandje is nog zo slecht niet. Vroeger hadden ze helemaal niks.
  Nu hebben ze tenminste dat bandje. Helpt het niet dan schaadt het ook niet.
  En je kunt later altijd zeggen dat je het bandje hebt laten zien.
  Eigenlijk een hele bijzondere uitvinding. ’n Bandje waardoor je zwanger kunt worden.
  Wie heeft zoiets? Je moet het positief zien.

  Like

 23. Wie verzint er nu een armbandje. Een lekkere scherpe priem, doet het op alle delen van het lichaam goed.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk, eindelijk een vrouw met een scherpe geest en een helder oordeel…!
   De vrouw regeert de wereld met haar tong…
   Een vergelijking met ‘een lekkere scherpe priem’ dringt zich hier onweerstaanbaar op.

   Maar ik ben het met je eens.
   Overigens ’n 9-mm Walther in een BH-holster is veruit het beste.
   Als ik vrouw was en ’s nachts door de donkere bossen van Zweden zou zwerven zou
   ik zo’n beha in ieder geval bij mij hebben.
   Je hoeft hem zelfs niet te dragen. Ik zeg maar iets.

   Like

 24. Mirjam zegt:

  Eigenlijk is de beste oplossing, voor nu, zoals ik al eerder zei, gewoon hen de keuze laten. Ze willen het land in, dan alleen het land in als ze zich vooraf laten castreren. Als ze dat niet willen, dan NIET het land in. Moet je eens zien hoe snel ze een ander land gaan beziebelen. En hoe SNEL ze dit via twitter aan hun ‘volgers’ of achterban doorgeven. Zijn we voorgoed verlost van de ‘virtile rabbits’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s