Amsterdams homostel met dood bedreigd door buren

Screenshot_36

“Alle homo’s moeten dood, om te beginnen met jullie.” Deze bedreiging zouden de (Marokkaanse!) buren hebben geuit aan het adres van Daan Winter-Stroman en zijn partner Wim. Het stel staat machteloos tegenover de bedreigingen. De politie heeft geadviseerd om geen aangifte te doen tegen de buren om erger te voorkomen.

Daan heeft lang getwijfeld, maar uiteindelijk toch besloten om over de pesterijen te schrijven op zijn Facebook-pagina. Dit omdat volgens hem de politie, de gemeente Amsterdam en de woningstichting die de woning in Amsterdam Nieuw-West verhuurt, te weinig zouden doen aan de bedreigingen. Winter is naar eigen zeggen sinds 30 mei niet meer alleen naar buiten geweest en is doodsbang. Daan: “Ik zal niet beschrijven wat er allemaal gezegd is, het is te smerig voor woorden.”

Lees verder>>>
h/t “Felix”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, homofobie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Amsterdams homostel met dood bedreigd door buren

 1. Pingback: Amsterdams homostel met dood bedreigd door buren – Revolutieblog

 2. Angie1968 zegt:

  Ik stel voor dat we de Gay Pride dit jaar omleiden dwars door de buurt van Daan en Wim. En dat we iedere week een disco daar organiseren met de homo hot one hundred popsongs uit de speakers loeiend. En dat we ondertussen kunnen kijken of we de moslimburen en ander buurtschorem kunnen verplaatsen naar een andere locatie. Bijvoorbeeld het Rifgebergte.

  Like

 3. Helena zegt:

  Geen aangifte doen?? Ze hebben dat gajes nota bene ‘in het vizier’ makkelijker kan het niet! Als Daan en Wim aangifte hebben gedaan: politiebescherming bieden en vieze tuig oppakken!! Wat is Amsterdam toch een verschrikkelijk rot stad, vooral voor homo’s.

  Like

 4. Mooi gezegd, nu nog doen.

  Like

 5. Steven zegt:

  ‘De politie heeft geadviseerd om geen aangifte te doen tegen de buren om erger te voorkomen.’

  Als die marokkanen waren bedreigd met de dood…had de politie ze dan zelfs thuis opgehaald om ze naar het bureau te brengen om aangifte te doen, of hadden ze dan ook gezegd …doe geen aangifte om erger te voorkomen?

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Elke stad met cultuurverrijking zal vervallen in een anarchie waar geestelijken de dienst uit maken en wij de oorspronkelijke bewoners enkel goed genoeg zijn om subsidiestromen op gang te houden.
  We hebben meer nationalisme nodig om ons te beschermen tegen dit soort achterlijke import wat ons gaat vertellen wat goed of fout is.
  Denk daar aan als u uw stem uit brengt.
  De enige oplossing is een politieke oplossing!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Als de politie de raad geeft om geen aangifte te doen “om erger te voorkomen…!” betekent dit dat de politie bekent het homostel niet te kunnen beschermen. Ook al zal ze dat nooit toegeven.
  De reden is dat de politie weet dat de overheid niet bij machte is de buren, die doodsbedreigingen doen en het leven van het bedreigde paar onmogelijk maken, niet uit hun woning te mogen/kunnen zetten.
  De politiek in Nederland zou buigen voor het geweld van de islam dat hiervan het gevolg zou zijn.

  Het geweld van de islam is nu juist het directe gevolg van het buigen voor die islam…
  Hoog tijd voor verandering…. “MINDER-MINDER-MINDER-MINDER-MINDER-MINDER-MINDER”

  Like

 8. Helena zegt:

  Goed voorstel Angie 1968, geef het door aan de organisatie 🙂

  Like

 9. elisah zegt:

  Ik vrees dat de heren maar eens creatief moeten worden, er valt heus wel iets te bedenken waardoor de buren minder lol hebben van hun gedrag.

  Like

 10. Hendrik Edel zegt:

  onmiddellijk de nederlandse nationaliteit ontnemen van alle gezins- en familieleden gelijktijdig overgaan tot uitzetting naar marokko met aantekening in marokkaans paspoort dat zij zich nooit meer op nederlands grondgebied mogen bevinden.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Sinds Cohen is er blijkbaar nog niets veranderd in die stad.

  Toen al moesten enkele honderden autochtonen uit Amsterdam verdwijnen vanwege de moslim [=marokkaanse] terreur. Cohen vond dat die mensen [vanwege hun lage milieu] niet pasten in onze fijne multiculturele samenleving.

  Het is hier al eerder genoemd, maar wat is er op tegen als deze terroristen in de dop – want dat zijn het – met het gezin waar zij uit voortkomen – het land worden uitgezet?

  Desnoods kan de familie eerst gedreigd worden dat dit gaat gebeuren als ze hun kinderen niet onder de duim houden.

  Is dat wettelijk gezien niet mogelijk? Dan wordt het tijd dat de wet wordt aangepast.

  Weer een goede reden om uit de EU te stappen.

  .

  Like

 12. Marc zegt:

  Einde rechtstaat? Dan eigen richting!

  Like

 13. Felix zegt:

  Het verraste mij om op MSN dit artikel te lezen. Normaal gesproken zeer politiekcorrect. Misschien een “turning point”? wie zal het zeggen…

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Het lijkt als of de huidige politici hebben uitsluitend een luisterend oor voor de islamitische gemeenschap. Zij laten hun eigen mensen aan de kant liggen. Vreemd genoeg stemmen wij iedere 4 jaar opnieuw op dezelfde mensen die vijandig tegen hun eigen stemmers zijn. Nog erger is dat ALLE TRADITIONELE PARTIJEN TONEN DEZELFDE VIJANDIGHEID- NIET ENKEL DE LINKSEN.

  Like

 15. Hendrik zegt:

  Oppakken en een nekschot, geen vorm van rechtspraak dat is veel te duur voor deze parasieten.

  Like

 16. watgoedgmailcom zegt:

  Ik stel voor dat we hen net de dood bedreigen, de ruiten ingooien, hun familie achtervolgen en in de bak gooien, martelen etc. Oog om oog tand om tand

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s