Asielgarantie: Enorme hoeveelheden valse Syriërs – een falen van de staat

Screenshot_39

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Uit berichten van Frontex blijkt dat veel “asielzoekers” die zich voordoen als Syriërs in werkelijk helemaal geen Syriërs zijn. Hoewel drie vierde deel van de “asielzoekers” geen identiteitspapieren kan laten zien, wordt dit in feite niet gecontroleerd. Dat is een totaal falen van de staatsautoriteiten.

Contra magazine

Wie bij zijn asielaanvraag aangeeft Syriër te zijn, heeft bijna 100% kans erkend te worden. Dat is voor veel mensen uit andere landen, zoals Marokko, reden genoeg om zich uit te geven als staatsburger van Syrië. Uit een nog in het jaar 2015 uitgevoerde steekproef in Griekenland bleek één op de zeven “Syriërs” eigenlijk helemaal geen te zijn. Van de Marokkanen gaf 40% aan uit Syrië afkomstig te zijn.

Het bericht van Frontex dat dit onthulde, werd om politieke redenen achtergehouden. Per slot van rekening moest het beeld van honderdduizenden “vluchtende” Syriërs mediaal in stand gehouden worden om zodoende de golf aan hulpvaardigheid te laten bestaan. Ook al berichtten vele media (hier) erover hoe de asielautoriteiten misleid werden, van politieke zijde gebeurde er zo goed als niets.

Terwijl het in ieder geval bij de Arabisch sprekende mensen eenvoudig zou zijn om door middel van een linguïstische test vast te stellen waar ze vandaan komen. Want elke Arabischtalige regio heeft eigen dialecten. Moeilijker wordt het dan vooral bij minderheden zoals de Koerden.

Toch blijkt hieruit hoe door veel mensen het asielsysteem rigoureus misbruikt werd ten koste van de echte vluchtelingen. Ze nemen namelijk iedere bron in beslag die eigenlijk bestemd zijn voor werkelijk vervolgde mensen en niet voor mensen die via deze omweg een verblijfsvergunning te pakken willen krijgen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Asielgarantie: Enorme hoeveelheden valse Syriërs – een falen van de staat

 1. Angie1968 zegt:

  En dat is dus ook de reden voor die ongebreidelde influx. Er is geen selectie aan de poort! Er zitten zelfs Albanezen en Marokkanen tussen en een heleboel zwarten. Je moet ze uberhaupt niet binnenlaten. Uitsluitend opvang in de regio in goed uitgeruste kampen in safe areas.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ze falen in alles. Ze moeten die valse Syriërs op de kermis zetten, da kunnen we prijs op ze schieten.

  Like

 3. Pingback: Asielgarantie: Enorme hoeveelheden valse Syriërs – een falen van de staat | eunmask

 4. Pingback: Asielgarantie: Enorme hoeveelheden valse Syriërs – een falen van de staat – Maatschappelijke (r)evolutie

 5. volksrechter zegt:

  Dit is op Maatschappelijke (r)evolutie herblogd.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Het is niet alleen zo dat op deze manier het asiel systeem rigoureus misbruikt wordt, zoals in dit artikel wordt gezegd, maar de waarheid is dat de overheden het systeem willens en wetens hebben laten misbruiken door niets te checken en dit nog steeds niet doen.Je kunt die zogenaamde ‘vluchtelingen’ dan ook niets verwijten, want het werd hen in de schoot geworpen en ze werden zonder controle zomaar binnen gelaten. Ze zouden gek zijn als ze daar niet van ge- en misbruik zouden hebben gemaakt en nu nog, want het is nog steeds hetzelfde.

  Nu komen de Afrikanen naar onze Noordelijke landen in Europa. De overheden weten dat ze geen recht op asiel hebben, maar niemand houdt ze tegen. Is dat dan niet het grootste verraad dat de overheden de burgers en hun eigen landen kunnen aandoen? Zeer zeker.
  Maar de Eurofiele plak waar ieder land schijnt onder te zitten, voorkomt dat landen voor zichzelf denken en zich uit die doctrine bevrijden, door de grenzen dicht te gooien, wát Brussel er ook van mag vinden. Gewoon de grenzen dicht gooien en niemand meer erin. De simpelste oplossing die er is, maar waar niemand zich aan waagt. Daarom moeten we de overheden blijven confronteren met het feit dat we dit gebeuren niet meer willen en dat de grenzen ECHT dicht en een opnamestop moet doorgevoerd worden. Ze komen nu al over de Brennerpas, terwijl de bedoeling was dat dit voorkomen zou worden. Het moet stoppen. Niemand wil dit meer.

  Like

  • Anneke zegt:

   De Euro-fielen zijn enorme debielen……Zwaar geestesziek…..Dus totaal arbeidsongeschikt…”Oh nee, nee, nee ze zijn feitelijk dienstknechten van de 666-gangsters”.

   Like

 7. ronald zegt:

  Ik ken een asielzoeker die zich uitgeeft als Syriër maar in werkelijkheid een Pakistaan is die Arabisch spreekt. Zijn huidskleur zou hem kunnen verraden maar nee. De controle is naïef en slap.

  Like

 8. Thom zegt:

  De schrijver snapt niet eens dat hij niet meer of minder is dan een geïndoctrineerde linkse die denkt dat hij rechts is. Europa moet net zoveel asielzoekers opnemen als Saoedi-Arabië, niet meer en niet minder. Wat hier zit moet allemaal terug naar huis of naar Hongarije. Daar kunnen onze minder, minder, minder ook allemaal heen. Daar zal Viktor Orban ze wel buitenzetten want die laat zich geen knollen voor citroenen verkopen zoals Rutte en Dijkhof hier.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Wisten we helemaal nog niet toch als “dom” volk?????????

  Like

 10. Ik kan er niet bij dat mensen die in hun eigen land vervolgd worden of moeten vluchten voor de oorlog pas 20.000 kilometer verderop veilig zouden zijn terwijl er vluchtelingenkampen op een steenworp afstand zijn gebouwd. Ook is het moeilijk te pruimen dat ze als gewoon mens die in hun land gemiddeld 1 dollar per dag verdienden 20.000 dollar spaarden om de smokkelaars te betalen en daarbij ook vaak nog een nog groter bedrag in de kontzak hebben zitten zoals ze in Denemarken merkten toen de arme vluchtelingen werden gefouilleerd om te kijken of ze iets bij konden dragen aan hun sprookjesvakantie. En de klapper is wel dat ze gewoon naar dat levensgevaarlijke land van hun op vakantie gaan zo gauw de verblijfsvergunning of het Nederlandse paspoort er is. En die verblijfsvergunning is heel simpel te krijgen want je krijgt vanzelf te horen welke groep er voorrang krijgt. Het beste kun je je verkleden als christelijke Syriër die homo heeft met een rolstoel en een diploma oogchirurgeren voor worteltrekkers. En dat wordt dan allemaal geloofd en gecontroleerd door de kleuters die wij hier de macht op een of andere manier hebben verleend om iedereen voor de gek te houden. Man, man, man, man.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, het is om beroerd van te worden, die schunnige incompetentie.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Breinbrouwsels 4 juli 2016 om 07:18

   En als twee oude mensen af en toe bij elkaar gaan eten om hun eenzaamheid wat te verdrijven, staat meteen de Stasi op de stoep om hun AOW af te pakken.
   Want dat soort ‘criminaliteit’ moet je natuurlijk meteen de kop indrukken.

   Geliked door 1 persoon

 11. witte raaf zegt:

  http://mobiel.nujij.nl/politiek/syrische-vluchtelingen-krijgen-turkse.36469792.lynkx

  Zo komt Turkije van zijn vluchtelingen af,
  Even een Turks paspoort geven en dan hoppa visumvrij naar Europa,en met een beetje geluk toetreding tot de EU ,is hij er mooi vanaf en dan niet te vergeten dat hij ook ondertussen nog even z’n zakken goed gevuld heeft!

  Like

 12. john zegt:

  En wat doen we er zelf aan ? In NL stemmen op rutte, in Duitsdland op merkel in Frankrijk op holland. In Vlaanderen op de n B a . Die zorgen er wel voor dat onze miljarden over de balk terecht komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   John neem jij de betekenis van het woord STEM FRAUDE cq…VERKIEZINGSFRAUDE eens in gedachten. Het tellen van onze stemmen verloopt al tijden NIET vlekkeloos. Wie moet winnen, die zal overwinnen….De slinkse politieke bende is ON BE TROUW BAAR. Specifiek diegenen achter de schermen, van het politieke toneel.

   Like

 13. Mirjam zegt:

  Vandaag in het nieuws dat men 15.000 woningen gaat bouwen voor de asielzoekers. Een groot gedeelte voor de gezinnen en de rest voor alleenstaanden die een verblijfstatus hebben. Daar zullen onze burgers die al heel lang op de wachtlijsten staan, zeer blij mee zijn. Bovendien vraag ik me af waarom de regering dit doet, wanneer ze zelf aangegeven hebben, dat alle ‘vluchtelingen’ maar tijdelijk verblijf hebben in ons land en als de ‘oorlogen’ voorbij zijn, ze weer terug naar hun landen gaan? Het ‘teruggaan’ of ‘gestuurd worden’ is sowieso niet iets waar überhaupt over gepraat wordt/werd. Je hoort er niets over, totaal niets.

  Daarnaast was er een bericht over de inadequate en slechte verzorging van ouderen in de zorgcentra. Berichten over subsidies die niet meer worden verstrekt voor speciale projecten die nodig zijn. Alles zo contraire tot wat ik zojuist schreef over de ‘woningen in aanbouw’.
  Het is gewoon een schandaal dat dit zomaar uit de pen een regering komt, zonder dat ze rekening houden met hun ‘eigen’ volk. Nederland gaat sociaal de verkeerde kant op en is asociaal bezig door het hele sociale stelsel, dat speciaal bedoeld was voor de Nederlandse welvaart naar een evenwichtig level voor iedere burger te brengen, naar de knoppen te laten gaan.

  Ze misbruiken ons belastinggeld, zonder democratisch overleg met burgers, om hun eigen projecten te financieren en dat is ronduit ‘ziek’ te noemen. Ziek in de zin, dat de waarden en normen in alles wat ze doen, ver te zoeken is. Alle burgers, zonder uitzondering, willen dat de buitenlandse ellende eindelijk weg is, en daar is waar ze hoort, in de landen waar de ellende vandaan komt. Daar moet het worden opgelost, niet hier. Want we zullen nooit alles goed voor die mensen kunnen maken hier, maar wel alles naar de knoppen laten gaan, door deze ‘kip zonder kop’ hulpverlening te blijven hanteren, voor ons eigen volk. Zij horen dáár.

  Like

 14. Marc zegt:

  Soevereiniteit aan het volk; Recht in eigen hand!

  Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  NIEMAND maar dan ook werkelijk NIEMAND van Afrika of midden oosten nog binnen laten, probleem opgelost. In Afrika is er meer vrije ruimte dan hier.
  Politiekers die ons geld verknoeien aan dat vreemd zootje ongeregeld moeten politiek afgestraft worden desnoods opgesloten worden want het zijn misdadigers, ze stelen ons geld om het aan vreemden te geven. FOUT FOUT FOUT FOUT FOUT.

  Geliked door 1 persoon

 16. witte raaf zegt:

  Off topic maar breaking news:
  Nigel Farage stapt op!!

  Ik weet even niet wat ik ervan moet denken maar eerst boem boem Boris en nu Farage!
  Ik vind het kiezersbedrog!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Bedrog, misleiding en zo blijft het maar eindeloos doorgaan.

   Like

  • Jean zegt:

   Ik heb zo een raar voorgevoel bij het ontslag van beide figuren, m.i. is hun leven bedreigd door linkse misdadigers…..
   Dat uitzoeken zal net verlopen zoals het uitzoeken van de corruptie bij de Clintons in Amerika, ook dat is noppes…..
   De postjes en de poen daar is het bij het zootje om te doen.

   Like

 17. sammy zegt:

  de bedoeling is het omvolken van Europa. naar een makkelijk hanteerbaar onmondig en slaafse samenleving en dan samen smelten met de islam kan makkelijk er zijn genoeg Marokkanen hoeren.

  Like

 18. N.E. Derlander zegt:

  En de (politiek) verantwoordelijken? Wordt het weer “Wir haben dass niet gewusst”?

  Maart 2017…………….

  Like

 19. Marc zegt:

  Er zitten vooral Libanezen tussen.Vier maanden terug was er een reportage waarin een Libanees aangaf dat Libanezen uiterlijk niet verschillen van Syriërs, dat ze dezelfde taal spreken, en daarom niet van elkaar te onderscheiden als ze ook nog eens hun paspoort weggooien en beweren Syriër te zijn. Deze Libanees stelde dat als het in dit tempo door zou gaan, binnen het jaar heel Libanon (4 miljoen inwoners) leeg zou zijn.

  Like

 20. Hoewel drie vierde deel van de “asielzoekers” geen identiteitspapieren kan laten zien, wordt dit in feite niet gecontroleerd. Tja dat zal wel de bedoeling van hogerhand zijn, paspoorten en identiteitsbewijzen worden gewoon weggeflikkerd of een vals Syrisch paspoort voor een paar knaken gekocht, alles is mogelijk aan de waanzinnig drukke controleposten. Geloof dat de controlerende ambtenaren aan de EU grenzen het afdoen met nattevingerwerk. De Europese burgers worden op een verschrikkelijke manier in het pak genaaid door de nationale overheden, want ‘k geloof dat het een beoogde invasie van asieleisers en schijnvluchtelingen is om zo Europa te destabiliseren, zodat de EU leiders een totalitaire staat gaat maken van het o zo mooie beginsel van een EU zonder Schengenakkoord en de verrotte Euro. De verrotte Euro is nog eens 10% ondergewaardeerd door de gore hufters zoals Duisenberg, Kok en die glimlachende klootzak van Zalm…

  Like


 21. Meesterbrein achter aanslag luchthaven Istanboel werd jarenlang beschermd door EU

  Dinsdagavond werd de luchthaven Atatürk in Istanboel getroffen door een aanslag, waarbij 45 doden vielen en 239 mensen gewond raakten. Alle bevindingen wijzen erop dat de terreurgroep IS achter de aanslag zit, verklaarden onder andere premier Binali Yildirim en minister van Binnenlandse Zaken Efkan Ala.

  Regeringsbronnen melden dat de drie daders afkomstig waren uit Rusland, Oezbekistan en Kirgizië. Het vermoedelijke brein achter de aanslagen, de Tsjetsjeen Ahmed Chataev, blijkt jarenlang te zijn beschermd door Europa. >>>> http://www.ninefornews.nl/meesterbrein-achter-aanslag-luchthaven-istanboel-werd-jarenlang-beschermd-door-eu/

  Like

  • elisah zegt:

   Daar kan je je zich toch vreselijk kwaad om maken!
   Het Europese hof en Amnesty zijn regelrecht schuldig aan de dood van 45 mensen, ze hebben de aanslag 100% gefaciliteerd!

   Geliked door 1 persoon

 22. Mirjam zegt:

  Zo’n mensen komen hier al met leugens binnen, en krijgen alles wat de staat maar voor ze over heeft en dat is een heleboel. Maar ze hebben er door het bedrog al sowieso geen recht op. Waar is de controle?

  Like

 23. elisah zegt:

  Als het te veel werk is om uit te zoeken wie iemand is en waar hij vandaan komt, dan is het misschien wel beter dat er bedrijven zijn die zich daar in specialiseren.
  De mensen die ze dan in dienst hebben kan je zien als een soort detectives die speuren naar verdachte personen die de boel belazeren.

  Like

 24. aegoliuscs zegt:

  Ik zocht naar een karikatuur over Merkel als engel met vleugels. U begrijpt het: niet gevonden.

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Vertel me nou nog is één keer waar de staatsautoriteiten niet in falen, ik kan er maar niet op komen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s