Gelukt! Hoe de Pensioen Unie ongelezen werd geïntroduceerd

Screenshot_16

Het is u mogelijk ontgaan, voor de Brexit is grote en ingrijpende EU-regelgeving rondom het EU grijpen in pensioenen tot stand gekomen, en in afwachting van het Brexit-referendum geheim gehouden. Tot nu. En nu is in werkelijk geen tijd hieronder de handtekening van de Nederlandse regering gezet.

Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft woensdag ingestemd met nieuwe, internationale richtlijnen voor pensioenfondsen.

Vervolgens staat er in het stuk van Nu.nl overigens aardig wat misleiding, Nederland krijgt door deze IORP-regels niet meer, maar juist minder inspraak over de 1400 miljard euro Nederlandse  pensioenen – over onze toekomst dus.

Het hele doel van IORP2 is uiteraard EU-breed te gaan integreren met de Pensioenen en dat betekent uiteraard minder Nederlandse inspraak. En met deze IORP-richtlijn wordt weer een flinke stap genomen om 1400 miljard euro aan pensioenen uit de handen van de Nederlanders te wrikken.

En fouter nog: de handtekening is hier op basis van misleiding  ondergezet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, D66, dictatuur, EUSSR, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, socialistisch idealisme, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Gelukt! Hoe de Pensioen Unie ongelezen werd geïntroduceerd

 1. Angie1968 zegt:

  Het einde van EU is nabij. En in een laatste poging nog wat geld in een failliete boel te pompen, hoopt men dat einde af te wenden. Dit alles verbaast mij niets. Maar wat mij wel verbaast is de gedweee, kritiekloze manier waarop onze volksverlakkende lapzwans politici hieraan mee werken.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Angie: 10.59. uur. De lapzwans politici, zijn niet meer dan marionetten, Angie.
   Zij voeren uit wat Bilderberg, en de NWO, en de geldplutocratie van Goldman Sachs, Soros, en de Rothschilds hen influisteren. Dan spreken we, met name, over de partijen: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU. Ook de EUSSR is een orgaan in handen van Bilderberg,NWO, en de geldplutocratie. Het is een groot complot.

   Like

 2. exmarineman zegt:

  Daarom moet er niet alleen een Nexit komen, maar moet tegen dit besluit ook onmiddellijk een rechterlijke procedure worden ingezet. Want zowel het kabinet alsook de 2e kamer heeft hier GEEN mandaat voor van het volk laat staan de deelnemers en eigenaren van deze gelden/pensioenpotten, want het is geen gemeenschapsgeld en er heeft geen onteigening plaatsgevonden. Daarnaast is dit besluit/beslissing in strijd met het VN-Handvest want zo’n zwaarwegende beschikkingsoverdracht resp soevereiniteitsoverdsracht heeft de instemming van het volk nodg via een referendum. Zoals al gezegd heeft men geen mandaat en dat kan ook niet anders want dit onderwerp is nooit in verkiezingstijd ter sprake geweest en staat ook in geen enkel verkiezingsprogramma van de diverse partijen, noch in de coalitie-akkoorden. Dat er bovendien ook nog eens zeer grove misleiding en geheimhouding heeft plaatsgevonden richting zowel 2e kamer maar nog belangrijker richting de volkeren van Europa en ook voor het Britse referendum geeft al aan dat het allemaal op zeer ondemocratische wijze totstand is gekomen. Derhalve is de gang naar de rechter gerechtvaardigd, helemaal nu het zelfs zo blijkt te zijn dat juist 1 van de grootste landen binnen Europa m.n. Duitsland is gevrijwaard…….

  Welke advocaat of organisatie durft dat aan???? Of wellicht een aantal deelnemers en gepensioneerden die hun eigendom verkwanselt hebben zien worden….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ exmarineman om 11:00

   Volledig met u eens! Hier moet tegen opgetreden worden! Beseffen de Nederlanders eigenlijk wel wat er is gebeurd? Vast niet, want in welke krant konden we dit lezen? Is er een bericht over geweest op TV? Niet gehoord en gezien.

   Bijzonder smerig! Hufters zijn het, allemaal!

   Like

 3. Zoals verwacht. De schijnheilige vertoning van het Rutte kabinet, nog even voor hij oprot ons pensioen verpesten. Moet je niet nog even lachen ROTTIGE RUTTE ?????????

  Like

 4. Ron Soeverein Mens zegt:

  Aangezien het, neddrerlandse, volk gelukkig voetbal, Verstappen en pijltjes gooien pas echt belangrijk vindt en de media hierin volledig napraat kan ditzelfde volk alleen maar blij zijn dat de neddrerlandse pensioenfondsen in het buitenland worden ondergebracht. Hopelijk wordt de ruim 1400 miljard euro goed besteed in Griekenland, Turkije, Marokko etc. Daar weet de bevolking dit extra geld wel te waarderen. Hopelijk gaan volgend jaar daarom de pensioen premies in neddrerlandse verder omhoog zodat wij die arme mensen daar kunnen blijven helpen. ( SARCASME! !!). ZOLANG WIJ DE STRAAT NIE OPGAAN MET 10.000 EN MEER VERDIENT DE neddrerlandse bevolking NIET BETER!!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Ron Soeverein Mens: 11.33. uur. We zullen met miljoenen de straat op dienen te gaan, Ron. Maar ik vrees dat dat NIET zal gebeuren, met de schapenmentaliteit van de meeste Nederlandse kiezers. Ik zie het somber in.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Vuile schoften! Smerige dieven! Zó intens gemeen wat hier is gebeurd, en WIJ, de burgers, en EIGENAREN van al het bijeen gespaarde geld, wisten dit niet!
  Democratie? Een grote leugen!
  Jetta Klijnsma? Een verschrikkelijk mens, die met open ogen de Nederlandse burgers bedondert!

  Echt, ik heb er geen woorden voor hoe ongelofelijk smerig ik dit alles vind!

  Nederland moet UIT de EU, en ons opgespaarde pensioengeld moet weer terug, en onder toezicht van NL komen te staan. Ons geld mag NOOIT in andere landen worden uitgedeeld! WIJ hebben hiervoor gewerkt en gespaard. Het is ONS geld, waar geen enkele lidstaat recht op heeft!

  Bah, wat een smerige landverraders zitten er in Den Haag!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Cathja: 11.33. uur. De laatste zin, Cathja! Dat is wat er gaande is! Buiten de PVV, laten de rest van de partijen ons zwaar boeten!

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Weten we het nog? Wij waren te dom om iets te snappen van het associatieverdrag met de Oekraïne, maar onze volksvertegenwoordigers zetten er hun handtekening onder, zonder het gelezen te hebben.
  Nu dit pensioenverdrag weer. De NSB zet zijn handtekening eronder, Omtzigt roept eens wat vanuit het eurofiele CDA en niemand weet wat dit betekent voor ons pensioen.
  Wat ik wel weet, wanneer wij een Nexit willen, wordt ons oude dag gegijzeld door het tuig in Brussel. Blijkbaar heeft men in Brussel begrepen dat het dreigen met hel en verdoemenis, wanneer een land weer zelfstandig wil worden, niet afdoend is.
  Nu wordt de keus voor een Nexit een keus voor een oude dag bij de voedselbank.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  en dan dit…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/totaal_idioot_dit.html
  Willen uitleg over iets waar ze al mee ingestemd hebben? Lust u nog peultjes…

  Like

 8. Thoth zegt:

  Een paar dagen geleden, toen het op GeenStijl werd geïntroduceerd, heb ik al mijn oudere broer en zuster er van op de hoogte gebracht. Ze kijken wat ze er aan kunnen doen. Ik heb tegen hun gezegd, een Nexit. Weg met die oude partijen, die allemaal Eurofiel zijn, ‘godsdienst’ vrijheid en een tomeloze integratie…

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/het-pensioendrama-is-nog-niet-over-brussel-rolt-juridisch-mijnenveld-uit/

  Het pensioendrama is nog niet over: Brussel rolt juridisch mijnenveld uit, Klijnsma knikt mee

  De mogelijkheid om misstanden bij je pensioenfonds bij de rechter aan te vechten wordt minimaal.

  Wie dacht dat alle lijken inmiddels wel uit de kasten gekomen waren, zit er helaas stevig naast. De kleine lettertjes van het nieuwe EU-pensioenakkoord lijken de grootste gevolgen te hebben voor iedereen die zijn appeltje voor de ouderdomsdorst veilig wil opbergen in een pensioenfonds.

  Dit soort fondsen gaan al niet altijd even kosher om met uw geld, maar worden daarbij nog enigszins in toom gehouden door de relatief strenge regels in Nederland wat betreft pensioenen: er mag over het algemeen alleen belegd worden in zaken die weinig risico met zich meedragen.

  Helaas hebben niet alle EU-lidstaten zulke strenge wetgevingen. Een verhuizing van uw fonds is dan ook aantrekkelijk voor het bestuur daarvan – want meer mogelijkheden tot lucratieve maar risicovolle beleggingen – maar afschrikwekkend voor u. Op dit moment kunnen leden daartoe bezwaar aantekenen bij een Nederlandse rechter, waarbij zoals gewoonlijk zal worden bekeken of dit verzet gegrond is. Onder de nieuwe regels heeft een rechter in het land van bestemming (zeg: Bulgarije) daar echter het laatste woord over, wat betekent dat verontruste spaarders daar moeten aankloppen voor een rechtszaak.

  Like

 10. Ron Soeverein Mens zegt:

  Wat wij ook kunnen doen is om vanaf morgen massaal bij de politie aangifte te doen van diefstal van ons pensioengeld door jette kleinsma en het kabinet rutte zonder dat wij het volk hiervoor toestemming hebben gegeven. Als het bij Wilders kan voor, minder minder minder, dan kunnen en mogen wij dit ook andersom toepassen! !!

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Heel vervelend om gelijk te krijgen .

  Like

  • Harry zegt:

   Dacht eerlijk gezegd : “dat bestáát niet , dat ze ons zó iets flikken” !
   Was ik toch nog te optimistisch .

   Het is GVD nog werkelijkheid geworden ook, dat stomme wijf kan niet eens fietsen , maar miljarden verkwanselen gaat haar prima af !

   Je zou ze toch allemaal verzuipen in de hofvijver ?

   Like

 12. paulzwueste zegt:

  Rij dat gedementeerde inteelt-wijf met rolstoel en al de vijver in…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s