Gezinnen reljongeren uit Ede bekend bij gemeente

Screenshot_15

(Door: “Bolo”)

“Wel bekend, maar nog steeds niet tegen opgetreden, typisch Nederlands…..”

De meeste Marokkaanse jongeren die begin mei betrokken waren bij de rellen in de Edese wijk Veldhuizen zijn afkomstig uit gezinnen die bekend zijn bij de gemeente vanwege diverse problemen. In totaal zijn zestig jongeren gezien en herkend bij de ongeregeldheden rondom de sluiting van een ontmoetingsruimte aan de Lindenhorst.

Het gemeentelijk sociaal interventieteam heeft in de weken daarna dertig van hen thuis bezocht. Om deze jongeren, allen in de leeftijd van 16 tot 20, zijn de zorgen het grootst.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gezinnen reljongeren uit Ede bekend bij gemeente

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Volgens mij is de gemeente Ede, in navolging van onze nationale “theezetter”, Dhr. Job Cohen, gezellig thee gaan drinken met de ouders van deze bandieten. Er zal een hoop geleuterd zijn, maar er zal NIET opgetreden worden, mark my words. Alle moslims in Nederland, zijn door de verraders van de politiek, van “links tot rechts”, bestempeld als HERRENVOLK, en beter volk dan eigen volk. Alleen de PVV staat buiten dit gore volksverraad!

  Like

 2. Leuk, dat ze dat allemaal zo precies weten te vertellen! Kunnen ze nu meteen ook even vertellen, waarom er dan nog steeds niet ingegrepen is?
  Zo direct heeft het op voorhand met resolutie 1743 te maken: De móslims nergens in dwarszitten, dus ook niet in hun streven, ‘ongelovigen’ te kwellen!
  Vergezocht en paranoïde? Mogelijk. Als je dat soort vermoedens wilt ontzenuwen, begin dan als bestuurlijke/uitvoerende macht eens, er voor de autochtónen te zijn!

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Allemaal denaturaliseren en uitzetten. Dit minderwaardig ondankbaar schorem hoort niet thuis in een beschaafde samenleving. Terug naar het Rif-gebergte en nooit meer in ons mooie landje binnenlaten. Net als als die Syriegangers trouwens…

  Like

 4. elisah zegt:

  Kan die lijst niet lekken?
  Dan weten de mensen waar ze moeten zijn om hun schade te verhalen!

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. Ron Soeverein Mens zegt:

  Als dit bekend is dan is het oppakken van de gehele familie en op deportatie zetten naar Marokko en afnemen van het Nederlandse paspoort en nationaliteit en markeren als persona non grata. Maar eerst de schade verhalen op de complete families. Of Marokko ze wel of niet terneemt is niet ons probleem als ze het land zijn uitgezet.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Waarom er NIET tegen opgetreden wordt is slechts een open deur intrappen. Na de almaar voortdurende import van moslims uit Noord Afrika, het schorum word onze kant op gestuurd in opdracht van de E.U., en de motie Halsema, alsmede de intentie van Den Haag om moslims te beschermen is de Hel losgebroken in Nederland. De strop is al aangetrokken om onze nek, en als wij zelf niet terug gaan vechten is ons lot bezegeld. Meer kan er niet over gezegd worden !

  Like

 8. Pieter zegt:

  Stuur de hele bende naar kampen voor asocialen, maar laat ze wel eerst de schade betalen.
  O nee, shit, kan natuurlijk niet : hunnie hebben een schaamtecultuur volgens D66 rechters.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Incidenteel, incidenteel, incidenteel…..Dat willen de media en politici ons nog steeds doen geloven. Maar gelukkig gaan er meer hersenen, ogen en oren actief worden. G’d dank…..Zo zien we dat de leugen wordt ‘ingehaald’ door de realiteit. De eeuwen durende wedloop tussen realisme en fantasie is de laatste tijd op vele ‘punten’ een VERLIES (aan het worden) voor het bedrog.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Gat in de markt… een theewinkel vlak bij het stadhuis!
  Flink wat stoelen natuurlijk en maar slurpen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s