Merkel-republiek Duitsland: De countdown naar de burgeroorlog begint

Screenshot_29

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Nog nooit eerder hebben zoveel Duitse burgers een wapenvergunning aangevraagd. Nog nooit eerder hebben zoveel privépersonen kluizen gekocht. Nog nooit eerder hebben zich zoveel Duitse burgers aangemeld voor cursussen in vechtsporten. En nog nooit eerder was pepperspray in Duitsland uitverkocht. De countdown begint.

Kopp-Online

Deze opsomming van verschillende beelden zou nog eindeloos voortgezet kunnen worden. Ze leveren allemaal een deprimerend totaalbeeld: de mensen zijn blijkbaar bang. En niet alleen voor inbraken en roofovervallen.

Instinctief voelen veel burgers dat de gelukkige tijd van welvaart, vrede en vrijheid door onze politici op gewetenloze wijze op het altaar van grootheidswaanzinnige doelen werd vergokt. Zogenaamd zijn de “asielzoekers” van nu de geschoolde arbeidskrachten van overmorgen – deze door de vooraanstaande media verbreide leuzen om vol te houden worden door steeds minder mensen geloofd. Want hetgeen de burgers op dit moment met “asielzoekers” meemaken, veroorzaakt duistere vermoedens: velen leren “asielzoekers”eerst kennen door hun eisen. Steeds meer door criminaliteit.

De waarheid luidt: met de vele “asielzoekers” hebben we criminaliteit geïmporteerd. Islamitische Jihadisten, die ongecontroleerd binnenkwamen, plannen moorddadige huisbezoeken, waarvoor ook Duitse veiligheidsautoriteiten bang zijn. Dat is de ene kant.

De andere? Onze vrouwen zijn er tegenwoordig bang voor het slachtoffer te worden van seksuele overvallen door jonge Oriëntaalse mannen. De rechters laten hen vaak met de meest milde straffen weer lopen. Tegen en Syriër, die in een zwembad in Düsseldorf een 14-jarige seksueel lastigviel, zei een rechter, die het bij een waarschuwing liet,  onlangs: “Vrouwen betasten kan echt niet. Ik wil u hier nooit meer zien.” En mannen worden door “asielzoekers” overvallen en beroofd. Zulke meldingen lees je zo vaak, dat je het overzicht verliest.

Het ooit zo vreedzame Duitsland wordt nu razendsnel een complete brandhaard. Heel erg gedupeerd: weerloze oude mensen die men gemakkelijk kan overvallen.

In het multiculturele Duisburg-Marxloh, ooit het Duitse voorbeeldproject, werd onlangs een 91-jarige vrouw net haar rollator voor de derde keer door “jongeren” overvallen en beroofd – dat interesseert de vooraanstaande media en de politici niet.

Zelfs in de voedselbanken, waar in Duitsland de armsten van de armen vroeger vreedzaam verzorgd werden, moet tegenwoordig op steeds meer plaatsen de politie voor orde zorgen. Veel vrijwilligers willen daar niet meer werken, omdat “asielzoekers” volgens berichten in lokale media hen het leven tot een hel maken. En vanwege de “asielzoekers” worden bij veel voedselbanken de spullen nu gerantsoeneerd, net als in de oorlog. Zelfs bij een multiculturele voetbalwedstrijd staan Duitse scheidsrechters tegenwoordig doodsangsten uit.

Iemand moet de mensen de waarheid vertellen: de politiek en de media hebben met hun veiligheid gespeeld. Gewetenloos hebben deze spelers met open grenzen en de import van criminelen alles op één kaart gezet – en verloren. De ontwikkeling van de criminaliteit en de barbaarse verruwing waren hiervan de eerste signalen.

Langzamerhand begint het ook bij de laatste te dagen: de staat kan ons burgers niet meer beschermen. Politici zien nu heel langzaam in: mensen met een lichte huid worden in Duitsland steeds vaker “met blikken gedood”. Hoe moet dat allemaal verdergaan? En waar zal het toe leiden? Duidelijk is: de politiek en de media hebben ons lange tijd veel over de grenzeloze criminaliteit in Duitsland verzwegen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Merkel-republiek Duitsland: De countdown naar de burgeroorlog begint

 1. Geronimo zegt:

  “Wat je zaait, zal je oogsten”. Correcte spreuk. De oogst komt inderdaad angstwekkend dichterbij.

  Like

 2. sjuad kirosati zegt:

  Een geweer is toch voldoende mevrouw hokus pocus nick name Merkel om te leggen?

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan moet het wel een [goede] scherpschutter zijn, geloof maar dat ze ‘omgeven’ is door ‘lijfwachten’

   Like

   • Tijdens mijn dienstplicht schoot ik als scherpschutter op 1000 meter de linker teelbal van een vlieg af terwijl die bekkenbodemoefeningen stond te doen. Ja, tijdens het neer laten dalen dus. Ze zijn nog steeds als de dood voor me, die vliegen. Dus als je het doel even omrekent naar de afmetingen van Mevrouw kom je op 420.000 kilometer. Flauwtje von ein Cent, also.

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Breinbrouwsels 3 juli 2016 om 22:09

    [ quote] Dus als je het doel even omrekent naar de afmetingen van Mevrouw kom je op 420.000 kilometer. [/quote]

    Dus vanaf de maan is het doelwit nog goed te raken. Ik vind dat een knappe prestatie! 😉

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Maan

    Liked by 1 persoon

   • @Tistochwat 4 juli 2016 om 15:46
    Klopt, maar Mevrouw is natuurlijk wel een knap doel.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   sjuad kirosati 3 juli 2016 om 18:12

   Liked by 1 persoon

   • Geweldig, ik hoefde geen diploma’s op te sturen, meteen aangenomen. Bedankt voor de link!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Goh.

    Ik wil mijn winkelwagentje wel vol hebben hoor.

    Kun je ook korting krijgen als je er meer dan 1 besteld.
    Zo ja, dan wil ik een bijzonder mooie, donkerharige, luipaard of panterachtige huurmoordenares in een nauwsluitende, weinig verhullende, oogverblindende borst- en rugloze jurk met een roze Luger…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 4 juli 2016 om 20:15

    Zoiets als Emma Peel?

    Liked by 1 persoon

   • Henk zegt:

    Aardige omrekentabel. $10.000,00 is toch wel iets minder dan €74.036,00? Of is de dollar ineens explosief gestegen in waarde?

    Like

  • bigljohn zegt:

   Wel een safari-geweer meebrengen waar stropers mee op olifanten en nijlpaarden gaan jagen. Eer er een kogel met voldoende vuurkracht door dat dikke varken van een Merkel heen dringt…..Zij is immers ook zo dik en log als een nijlpaard.

   Like

 3. teun van beek zegt:

  Het ooit zo vreedzame duitsland????
  Ik heb beelden gezien uit de UK, daar is het echt heel erg.
  Ik heb het niet over migranten of kleurlingen, maar over moslims de publieke ruimte in bezit nemen…….nee niet vreedzaam!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Het lot is onomkeerbaar. Als je probeert je volk te vermoorden door haat, barbarij en vernietigingsdrang te importeren, zal het volk uiteindelijk terugslaan. Niemand laat zich willoos naar de slachtbank brengen. De islamitische hordes en de retro-afrikanen zullen desnoods met geweld verdreven moeten worden. En onze leiders berecht voor hoogverraad.

  Like

 5. Jean zegt:

  Hetgeen ik al jaren propagandeer wordt nog steeds niet goed opgevolgd daarom mijn smeekbede nogmaals: “Koop geen kranten zodat ze failliet gaan dan stoppen de leugens en het goedpraten van barbaren vanzelf”.
  Straf politici af die kranten steunen met belastinggeld want dat doen die politici toch maar voor eigen propaganda voor 99,99% Linkse propaganda.

  Liked by 2 people

  • elisah zegt:

   We hebben al jaren geen krant meer, de helft staat vol met sport-onzin waar ik niet om gevraagd heb en voor de rest hebben ze maar heel weinig te melden.

   Like

 6. Drs.P. zegt:

  De Europese slinkse gestoorde natte droom: het mengen van culturen.
  Maarrrrrrrrrr helaas, alle mogelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat men geen culturen kan vermengen en zeker niet de blanke hardwerkende wat willen bereiken cultuur met een achterlijke luie criminele laag IQ fucknegert cultuur. En dan nog zeker geen pislam met wat voor andere godsdienst dan ook!! Laat de Duitsers de CDU maar aanvallen, congressen verstoren, etc., etc. want dat zijn de meehuilers de mede schuldigen van pishoer merkel.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Burgeroorlog zal ONS worden opgedrongen! Dit allemaal georganiseerd, door Bilderberg, Soros, Goldman-Sachs, Rothschild, en de NWO! De uitvoerders zijn dan: de verstokte, stiekeme communiste Merkel, de RODEN der EUSSR, o.l.v. de Führer Juncker, en Gauleiter Schulz, en de laffe politieke partijen, van christen-democraten, en liberalen, die HUN STEUN hieraan verlenen. Dat is er gaande in mijn optiek!

  Liked by 1 persoon

 8. Drs.P. zegt:

  Ook in NL, gewoon schijt hebben aan de bevolking, maar er worden steeds meer mensen wakker, lees de reacties maar op onderstaand artikel, hangen moeten ze die lokale “machthebbers”:
  http://www.geennieuws.com/2016/07/inwoners-van-drachten-worden-uit-paradijs-gejaagd/

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Ja mijn advies: aan een terminaal persoon als je toch ten dode ben opgeschreven. om dat wijf mee te nemen, het geeft je 3 voordelen. 1 Je zal als held bewaard blijven in de geschiedenis boekjes 2 ze kunnen jou toch niet meer berechten en 3 wij zijn verlost. Onze dank zal groot zijn.

  Liked by 2 people

 10. Pingback: Merkel-republiek Duitsland: De countdown naar de burgeroorlog begint – revolutieblog

 11. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/opinie/wij-britse-academici-blijven-vechten-voor-het-europese-ideaal~a4330847/

  Honderden Britse academici zien geen probleem in de EU …. Integendeel …

  Honderden academici uit Verenigd Konkinkrijk spreken zich vandaag in de onderstaande brief in de Volkskrant uit vòòr Europese samenwerking en de EU.

  “Wij, ondergetekenden van deze brief, willen u graag laten weten dat wij net zo betrokken zijn bij de Europese Unie als uw Nederlandse lezers. Wij zijn en blijven absoluut toegewijd aan de Europese Unie als een orgaan dat sociale rechtvaardigheid en samenwerking kan bewerkstelligen.

  Wij zijn ontdaan over de uitkomst van het Britse referendum, en hebben het gevoel dat onze normen en waarden verraden zijn. We hopen dat het Britse parlement alsnog bij zinnen komt. Het referendum is niet rechtsgeldig, maar slechts adviserend.

  Wij vragen u om geen druk te zetten op Nederlandse politici om te komen tot een snelle beslissing over uittreding. We geloven nog steeds dat er hoop is”..

  Verbijsterend dat intellectuelen de EU nog steeds zien als een mooie Europee droom, die goed uitwerkt voor ons allemaal.

  Een orgaan dat sociale rechtvaardigheid en samenwerking kan bewerkstelligen.

  Brexit verraadt de Britse normen en waarden …. o help, je zou maar opgezadeld zitten met intellectuelen die geen bal snappen van wat er eigenlijk gaande is in de EU.

  Zou het in de rest van Europa anders zijn? Ik denk het niet!

  Like

  • Cees zegt:

   Ik heb al jaren het idee dat we veel te veel intellectuelen hebben,ik ben 58 en kan me niet heugen ooit iets goeds cq opbouwends van een intellectuee te hebben bemerkt.Afzeiken gaat ze enorm goed af,werken is ze vreemd,leer eens een vak en doe wat voor je land ipv dat eindeloze gelul

   Liked by 1 persoon

 12. Perfide Albion zegt:

  En terecht! Het CDU en de SPD zijn criminele organisaties. Ontmantelen en afstraffen…

  Like

 13. Jan zegt:

  Wat Merkel aangaande de ‘vluchtelingencrisis’ goed doet

  Liked by 1 persoon

 14. In Duitsland ben je ook niet meer zo veilig, maar zij kunnen zich nog wel het een en ander aanschaffen, wat hier verboden is. Wij zullen moeten improviseren.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Ik was vanaf 28 juni t/m 1 juli 2016 op vakantie geweest in Duitsland en ik heb daar in steden zoals Berlijn, Karlsruhe, Freiburg, Stuttgart, Mannheim, Heidelberg, Ulm, Koblenz, Trier, Bonn, Hannover, Kassel, Göttingen, Hamburg, Bremen, Cuxhaven enz. op zich geen last gehad van alle gehate en opgenoemde groeperingen maar juist meer van vertraagde treinen, grote verkeersdruktes, bedelaars, autochtonen en allochtonen in gescheurde jeans, grote mensenmassa’s en ik stond er van te kijken dat de treinconducteurs nog flexibel waren als het om mijn vouwfiets ging.
  Zo bezocht ik in Berlijn de Gedenkstätte Plötzensee (een gevangenis) en de Bendlerblock (of Gedenkstätte Deutscher Widerstand) waar in WO II talloze anti-nazistische Duitsers e.v.a. zijn geëxecuteerd. In de Bendlerblock werd Claus von Stauffenberg (1907-1944), de kolonel die op 20 juli 1944 Adolf Hitler wilde doden met een bom, gefusilleerd en ik zag daar toen tientallen Duitse schoolkinderen rondlopen die alles over de geschiedenis van Stauffenberg en het Duitse verzet meekregen.
  Er waren in WO II tientallen Duitse verzetsgroepen actief geweest die helaas niet met elkaar konden samenwerken en ongetwijfeld elkaar eveneens in een burgeroorlog hadden afgemaakt. In Plötzensee bevind zich echter een stenen huis met twee kamers met in de rechterkamer een documentatie-ruimte over al degenen die daar gevangen zaten en werden terechtgesteld.
  In de linkerkamer hangt in het plafond een stalen balk met daaraan vijf ijzeren vleeshaken, dat waren er ooit acht geweest, waar de medestanders van Stauffenberg (Erwin von Witzleben, Erich Hoepner, Paul von Hase, Peter Graf von Wartenburg, Helmuth Stieff, Robert Bernardis, Albrecht von Hagen, Friedrich Karl Klausing, Wilhelm Leuschner, Ulrich-Wilhelm Graf Schwerin von Schwanenfeld, Ulrich von Hassell, Josef Wirmer, Erich Fellgiebel, Paul Lejeune-Jung, Helmuth von Moltke, Julius Leber, Carl Goerdeler e.a.) allemaal aan werden opgehangen nadat zij hierna in 1944 door de nazi-rechter Roland Freisler van het beruchte Volksgerichtshof dood waren veroordeeld!
  Een jaar daarvoor werden echter een aantal andere anti-nazistische Duitsers van ‘Die Rote Kapelle’ daar in Plötzensee op 5 augustus 1943 onthoofd onder de guillotine die ooit in datzelfde kamertje stond en dat waren ongeveer 17 mensen, dertien vrouwen en drie mannen, (Cato Bontjes van Beek, Stanislaus Wesolek, Emil Hübner, Adam Kuckhoff, Frida Wesolek, Ursula Goetze, Maria Terwiel, Oda Schottmüller, Rose Schlösinger, Hilde Coppi, Klara Schabbel, Else Imme, Eva-Maria Buch, Anni Krauss, Ingeborg Kummerow en Liane Berkowitz) en zij waren ter dood veroordeeld door de even beruchte collega van Freisler, de minder bekende nazi-rechter Manfred Roeder van het Reichskriegsgericht (RKG)!
  (P.S. Dit verhaal van mijn reactie over dit artikel van E. J. Bron wordt nou zo lang en uitgebreid dat ik het in tweeën deel om het enigszins leesbaar te houden).

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Toch weet ik zeker dat als al deze verzetsrijders in deze tijd hadden geleefd zij al dat linkse uitschot in de Europese regeringen en de gehate “asielzoekers, vluchtelingen, islamterroristen en criminele allochtonen) net zo fel hadden verfoeid, gehaat en bestreden als het nazisme! Die Rote Kapelle had echter helaas de grote fout gemaakt om de gehate dictator Jozef Stalin in het geheim te steunen en hij daar later geen greintje dankbaarheid voor kende! Als zij namelijk verwachtten dat ze bij een bezoek aan Stalin werden overladen met geld, medailles, bloemen, cadeau’s, bonbons, taarten enz. waren ze allang voor het vuurpeloton beland of naar Siberië verbannen!
  En ik was bij mijn bezoek ook opgelucht dat ik bij de l Reichstag in Berlijn die afschuwelijke Angela Merkel niet zag! Zij was vast door haar “beschermengelen” overhoop geknald en ik zou liever Marinus van der Lubbe hebben aanschouwd die dat in 1933 in brand zou hebben gestoken!
  Wat echter goed opviel was dat tijdens het voetballen daar in Duitsland overal Duitse vlaggen bij huizen uit het raam wapperden en zelfs op fietsen! een dat laten zij zich niet door hun buitenlandse vijanden of in de regeringen ooit verbieden of afnemen en wat mij betreft schieten zij hun belagers, als die hen aanvallen, dan maar bij een eventuele burgeroorlog in Duitsland met hun wapens in diens achtersten!

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘DIE ROTE KAPELLE’ is o.a. het boek van Gilles PERRAULT,, uitg. Torenboeken, isbn 90 6047053X , de geschiedenis van Het Rode Orkest,de spionage-organisatie die een beslissende rol speelde in de nederlaag van ..nazi-Duitsland’…… Op pag.141 bijv. Door Kathe kent Moskou het probleem van de schaarste aan arbeiders, dat de plannen van Hitler dwarsboomt, en de middelen die men overweegt om ze het hoofd te bieden: het bezette deel van EUROPA tot slavernij dwingen. Kleefpleister weet alleen: het aandeel dat elk land moet leveren, WAAR ze in Duitsland te werk gesteld zullen worden,en een zeer belangrijke inlichting- welke industrieën voorrang zullen krijgen. Hij zal spoedig merken hoe moeilijk het is deze werkkrachten te werven en hoe ontzaglijk groot het aantal is dat onderduikt. DAT is belangrijk.!………..op pag.147: een zog. verslag door iemand meteen opdracht naar Kiev in de Oekraine was gestuurd en op 29 en 30 september 1941 heeft gezien hoe -33.771 joden-mannen, vrouwen en kinderen -werden vermoord bij Babi Jar; hij heeft met afgrijzen gezien hoe ze aankomen tussen de zandduinen, een bundeltje in de hand,hoe ze aan de kant an de weg gingen zitten wachten tot ze gehaald zouden worden, terwijl de stormvlaag die hun broeders wegmaaide het verstrijken van de tijd scandeerde als de slinger van een klok-33.771 menselijke wezens vermoord in 48 uur; het toppunt van de nazigruwel, een volstrekt record, dat nooit werd geëvenaard door de dodenfabrieken van TREBLINKA en AUSCHWITZ, zelfs niet in de tijd dat ze het hoogste rendement opleverden.DAT heeft Ludwig Kainz gezien en hij voelt nu reeds wat de dichter Jevtoesjenko twintig jaar later zal schrijven Onkruid suist gedempt op Babi Jar, Dreigend staan de bomen, alsof e vonnis wijzen. Ik heb mijn hoofd ontbloot, De stilte schreeuwt mij aan, en langzaam aan voel ik mijn haar vergrijzen. Ik ben een schreeuw in duizendvoud-geen kik. Schreeuw maar eens om hoeveel duizend doden?…Ellke oude man hier neergeknald ben ik. …..Ik ben ieder kind her neergeschoten. Geen vezel in mijn lijf zal dit vergeten.<<<<<<<<<<<<

   Like

   • fleckie zegt:

    DE..MOFFEN..beweerden toch met een grote bek[grosse Schnauze}dat ze’ zu WEIHNACHTEN kommen Wir zuruck mit dem neuen WAFFEN”. ……….’DE geallieerden op de rand van de ondergan’, …..HET HAIGERLOCH PROJECT’, is een boek v.d.schrijver IB MELCHIOR uitg Elsevier, A’dam/Brussel. Isbn 9010023265…………
    Januari 1945. In Europa woedt de oorlog op zijn hevigst;in Azie moet de grote krachtmeting nog komen…Het is historisch gezien een feit dat de eerste gure maanden van 1945, terwijl het DERDE RIJK wankelde,een groep Duitse geleerden en partijleiders koortsachtig werkte aan de voltooiing van een supergeheim,zwaarbewaakt project,dat verborgen was in het complex van grotten bij het Duitse plaatsje HAIGERLOCH in het Zwarte Woud:een project dat zonder enige twijfel een andere uitslag aan de oorlog zou hebben gegeven-terwijl WASHINGTON en LONDEN hoogstwaarschijnlijk gereduceerd zouden zijn tot een radioactieve puinhoop. Een laatste bezeten poging tot het perfectioneren en uiteindelijk tot ontploffing brengen van de…nazi-atoombom……………….
    HET…HAIGERLOCHPROJECT………………….De reden waarom ze niet geslaagd zijn is altijd een mysterie gebleven. De nazi’s beweerden dat ze over enkele van de beste geleerden ter wereld konden beschikken , dat ze volop …URANIUM..hadden en dat ze, in het bezette NOORWEGEN, de enige fabriek ter wereld die ..’zwaar water produceerde in hun bezit hadden. Hoe dicht waren ze het succes genaderd? Waarom faalden ze? …..In deze razend spannende oorlogsromans heeft IB Melchior ruimschoots geput uit zijn eigen ervaringen bij de contraspionage tijdens de oorlog en het resultaat is een zeer realistisch en knap geschreven boek.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< STOP VERBLIJFT 24 TOT 28 FEB MAYEN OSTBAHNHOFSTR DAN OVERPLAATSING BINNENLAND STOP EVACUATIE NOODZAAK STOP …EU-LE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 17. elisah zegt:

  Er blijken op de middelbare school heel wat scholieren hun reis naar Berlijn geannuleerd te hebben, ouders maken zich gewoon zorgen over de veiligheid in Duitsland.

  Like

 18. Anneke zegt:

  De democratie heeft zelfmoord gepleegd en is nu stervende…

  Like

 19. Pingback: Facebook blokkeert Udo Ulfkotte vanwege zijn nieuwe boek | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s