Duitse Spoorwegen bevestigen: mensen met een donkere huidskleur mogen gratis reizen!

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuwe regeling van de Duitse Spoorwegen maakt het voor mensen met een donkere huidskleur en licht-getinte mensen mogelijk om gratis met de trein te reizen, terwijl blanke mensen nog steeds gewoon moeten betalen. Dat bevestigen de Duitse Spoorwegen op vragen van een klant.

De klant van de Duitse Spoorwegen, Peter S., vertelt op pi-news.net over zijn waarnemingen in het treinverkeer. Net als veel anderen is hij er dagelijks getuige van hoe conducteurs de reizigers in twee groepen indelen volgens ras-criteria.

Enerzijds “licht-getinten” en personen met een donkere huidskleur. Als deze personen geen Duits spreken of doen alsof de taal niet te kunnen spreken, gelden ze als “asielzoekers” en worden of helemaal niet gecontroleerd, mogen zonder boete bij het volgende station uitstappen of ze krijgen een speciaal ticket dat recht geeft op gratis verder reizen.

Anderzijds de blanke mensen. Voor hen gelden duidelijk hardere regels. Ze worden regulier gecontroleerd, moeten hun persoonsgegevens opgeven als ze geen kaartje bezitten en krijgen een boete.

In een antwoord aan de klanten bevestigen de Duitse Spoorwegen dat ogenschijnlijke “migranten” en “asielzoekers” niets hoeven betalen. Hoe donker de huid en het haar moet zijn om als zodanig erkend te worden, blijkt echter niet uit het schrijven.

Peter S. is het hier niet mee eens.

“Wat mij betreft is dat een duidelijk geval van discriminatie van de autochtone bevolking. Ik word als tweederangs reiziger behandeld. Enerzijds betaal ik sowieso al voor een jaarkaart ongeveer € 900,-, anderzijds betaal ik een boete zodra ik deze vergeet. Die “licht-getinte” reizigers kopen vaak sowieso geen kaartje en hoeven in dit geval geen boete betalen.”

Hij kondigt aan een brief te schrijven aan het landelijke antidiscriminatie bureau.

“Onafhankelijk daarvan roep ik iedereen op om een ongelijke behandeling niet gewoon maar te accepteren! Iedereen kan een brief of een E-mail schrijven. Men moet de aandacht vestigen op deze ongelijke behandeling in het openbaar vervoer, in de overheidsinstellingen, op de woningmarkt en in de scholen. Het kan niet zo zijn dat ´vluchtelingen´ en ´migranten´ beter behandeld worden dan de autochtone, belasting betalende bevolking.”

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Duitse Spoorwegen bevestigen: mensen met een donkere huidskleur mogen gratis reizen!

 1. Pingback: Duitse Spoorwegen bevestigen: mensen met een donkere huidskleur mogen gratis reizen!

 2. Jean zegt:

  Van “discriminatie” gesproken…
  Waarom die negers gratis en wij betalen?
  Die negers hebben hier niets te zoeken en moeten dus heel snel verwijderd worden richting Afrika want “wij hebben ze echt niet nodig”.

  Like

 3. Thom zegt:

  Ik weet niet of die conducteurs wel willen dat ze gratis reizen. Ze hebben waarschijnlijk liever geen klap voor hun bek of een mes tussen hun ribben van zo’n halve wilde en doen daarom misschien maar net of ze blind zijn.
  Ik persoonlijk zou ook denken, voor die paar centen van de spoorwegen laat ik me door dat gespuis niet invalide maken. Zoek daar maar een ander voor en zet er militairen bij. Zo’n conducteur moet zich zeker door dat tuig kapot laten beuken en als ze uit de trein stappen staan de linkse zotten te zingen: “Welkom, welkom in mijn land, neem alles Heer, het behoort U toe”.

  Like

 4. Links heeft, voor zover ik me herinneren kan, altijd op haar achterse benen gestaan, zodra er volgens haar sprake was van ‘discriminatie.’ Ze hadden geloof ik het idee, dat dat alleen de zwarten en de bruinen kon overkomen.
  Maar t.a.v. de blanken kan er opeens niet genoeg gediscrimineerd worden! Het wordt tijd, dat er met name eens een paar GL’ers en D66 ‘ers het haasje zijn: Wedden, dat ze dan omdraaien als een blad aan de boom?!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Diskriminatie door blanken mag niet want dat staat in hun wetten.
   Diskriminatie door niet-blanken mag wel want die houden zich niet aan wetten.
   Diskriminatie door moslims moet want dat staat in hun koran.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Hoppa! Hier de oplossing:

  En dan alsmaar roepen: ‘Iek nie pekrijb’
  De autochtone dames kunnen gewoon een boerka over hun kleding aantrekken; dat doet ook wonderen.
  En heren kunnen natuurlijk ook in een boerka kruipen; niemand die hen controleert.
  ‘Mach nie van allah, ieke moesliem!’

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Dat idee hadden wij ook al @Tistochwat.

   Gratis reizen door Duitsland: jezelf zwart verven en dan erg gebroken Duits praten.

   We kunnen zelfs voor niks naar een demonstratie van Pegida in Dresden.

   Zou je als donker gekleurd of licht getint persoon ook gratis in een hotel mogen?

   Misschien kunnen we dat gezamenlijk doen, jij hoeft dan niet te rijden. 😉

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 5 juli 2016 om 11:34

    Ik heb alvast een paar potjes aangeschaft:

    En ik ben bezig met het naaien van een boerka. Ik had nog een paar oude tafelkleden op zolder liggen.

    😉

    Like

 6. Zijn wij misschien krankjorem, je geloofd je eigen ogen niet wat hier staat. Zouden ze dat hier ook in Nederland gaan doen. Onze asiel/gelukzoekers of getinte die niet Duits spreken mogen gratis reizen en de Duitsers moeten gewoon betalen.

  Like

 7. Peter selie zegt:

  Maar ze leveren wel een tegenprestatie n.l. ze bevuilen en slopen de treinen, waarvan dan de betalende blanken de rekening mogen betalen!

  Peter Selie

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Discriminatie? Geen gepast onderscheid maken. Gewenst? Nee helemaal niet!! Gaat dit zo door? Ja reken daar maar op? Binnenkort wordt ons de les gelezen door de buitenstaander. Met dank aan alles wat zich links noemt. Links trekt zich namelijk niets aan van wat Jan_Simpel vindt.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Dus etnisch profileren mag dus wel.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  UHH, hoe zat dat nu met dat profileren ??

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Hoe meer ze schelden, hoe meer ze vernielen, ze krijgen uiteindelijk OVERAL hun zin in. En geloof me ze zijn echt nergens gelukkig mee. Stoer doen wordt wel beloont maar niemand moet ze uiteindelijk. En dan kunnen ze tegen elkaar beginnen die hufters

  Like

 12. Pingback: Duitse Spoorwegen bevestigen: mensen met een donkere huidskleur mogen gratis reizen! – Maatschappelijke (r)evolutie

 13. Pieter zegt:

  Dan moet je niet gek opkijken als ze zich straks als verwende kleuters gaan gedragen.
  De inburgering is met deze stupide actie al tot een mislukking gedoemd.

  Like

 14. elisah zegt:

  Bah, walgelijk, die Duitsers worden met de dag gekker.
  Als asielzoekers dan gratis mogen reizen, geef ze tenminste een speciale treinpas met foto om te reizen.
  Het kan niet zo zijn dat alles wat gekleurd is of buitenlander is ook alles gratis krijgt.
  Vrouwen kunnen misschien een sjaaltje om hun hals dragen, als ze de trein instappen doen ze het om hun hoofd als hoofddoek, en hoppa, geen Duits meer spreken en lekker gratis reizen.

  Like

 15. Bas zegt:

  Zouden er ook richtlijnen zijn, hoe donker ?

  Like

 16. Rocket zegt:

  Ik ben volledig akkoord met het gratis treinritje voor die illegalen! Zolang ze onderweg naar hun eindbestemming Afrika maar niet terug afstappen !!!

  Like

 17. Yvonne zegt:

  Zo krijgt de trrm “zwartrijder” wel een héél aparte betekenis.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Nou, hier word ik pas echt misselijk van, onbegrijpelijk, die Duitsers sporen echt niet, ze hebben eigenlijk nooit gespoord, het is echt een achterlijk volk, ze weten echt niet wie ze zijn, ze zijn alles kwijt. Ze hebben van alles uitgehaald, niets lukte, en nu dit, niets meer mee te maken hebben, LINKS laten liggen, mooie dubbele uitdrukking, weg met alles wat LINKS is.

  Like

 19. Avidia zegt:

  Het is echt te gek voor woorden, in wat voor tijd leven we nu, wij worden gediscrimineerd. Ik snap nergens iets meer van, waar leven we in??? In landen die z.g. asielzoekers voorop stellen, wat hebben zij ooit iets voor het land gedaan??? Hebben zij rechten door b.v. belasting betalingen??? Ik roep iedereen op geen belastingen meer te betalen, het gaat allemaal naar de gelukzoekers, en zij krijgen alles wat jullie kinderen niet krijgen, sorry voor de tegenstanders, ik ben voor RECHT. is :-} Rechts!!!!

  Like

 20. iemand zegt:

  Er worden duizenden en nog eens duizenden huizen gebouwt, met subsidie van de overheid (=ons belastinggeld), de huren zijn bijzonder laag.

  Voor iedereen? Nee. Niet voor ons. Voor buitenlanders. Nederlanders hoeven niet te reageren.

  Nederlandse zwervers hoeven niet aan te kloppen voor ‘bed bad en brood’, dat soort luxe is er alleen: voor buitenlanders. Niet voor ons. Belastingbetalers.

  Gratis zorg. Gratis openbaar vervoer. Gratis leven. Wie? buitenlanders. Op wiens kosten? de belastingbetalers. En wie worden er dan ‘racsisten’ genoemd? Wij….. omdat we durven opkomen voor onze rechten.

  FUCK de linksfascisten. de europese corporate fascists, en de islamfascisten.

  Like

  • elisah zegt:

   Er zijn mannen die na een scheiding van ellende maar in een caravan gaan wonen, omdat er geen betaalbare huurwoningen te vinden zijn.
   Er zijn vrouwen die na een scheiding samen met de kinderen hun woning uitgezet worden, omdat het een gezinswoning is, vervolgens worden er asielzoekers in de woning geplaatst.

   Like

 21. Pingback: Duitse Spoorwegen bevestigen: mensen met een donkere huidskleur mogen gratis reizen! - Ik zeg NEE tegen EU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s