Europa . . .

Screenshot_52

“Eens was er een tijd dat de mannen van Europa heel anders geantwoord zouden hebben op de verkrachting van hun vrouwen door binnendringers.”

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Europa, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Europa . . .

 1. Angie1968 zegt:

  Die tijd komt hopelijk weer terug.

  Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Ik weet het niet. Toen Milosevic in Servië aan de macht kwam maakte hij de fout om Slovenië en Kroatië aan te vallen en verspeelde daardoor in Europa veel krediet.
   Feit is dat toen hij Kosovo wilde zuiveren van het moslimgedoe hij enorm veel medewerking kreeg vanuit de Servische bevolking. Dus ik denk, dat ons volk te slap is, maar in Servië vlogen ze er een paar jaar geleden toch zo maar in. Het zou dus misschien zomaar kunnen bij een leiding van bovenaf.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Thom, met toestemming van bovenaf is het leed hier snel geleden. En dat geldt ook voor de rest van Europa. Wat mij betreft staat er een leider op. Dan kunnen we gelijk beginnen. Dan sturen we alle dhimmies en overige Gutmenschen gelijk mee met die horde subhumanen. Dan krijgen we weer wat levensruimte.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Nog niet zo lang geleden waren de meisjes en jongen vrouwen zelf nog mans genoeg om verkrachters tegen te houden. Op deze foto van ca 75 jaar geleden hielden ze verkrachtende moslims en negers ook op armlengte afstand. Tsja, als je dan niet luisteren wilde kreeg je van deze dames een enorm pak slaag. Vervolgens kreeg je van hun mannen ook nog eens een pak slaag met een goedkeurende blik van de toekijkende politie.
  Vervolgens werden deze verkrachters op de trein gezet en gingen op kamp om therapeutisch hun normen en waarden een beetje bij te schaven. Het werkte bijzonder goed. Wat mij betreft mogen ze dat “op kamp” gaan per direct herinvoeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   Joannes den Hollander zegt: Vervolgens werden deze verkrachters op de trein gezet en gingen op kamp om therapeutisch hun normen en waarden een beetje bij te schaven. Het werkte bijzonder goed. Wat mij betreft mogen ze dat “op kamp” gaan per direct herinvoeren.

   Dus, beste Joannes, u wilt weer terug naar het Nationaal Socialisme van Adolf? Naar dat tuig van de richel dat toen aan de macht was? U wilt weer de concentratiekampen in ere herstellen? Nu, laat ik u vertellen, mijn beste, die tijd was nog veel verschrikkelijker dan nu. U kunt zich daar geen voorstelling van maken. Wel ja, toe maar, met opgeheven arm de Hitlergroet brengen, u lijkt wel niet wijs. Ik had u hoger ingeschat.
   En U denkt dat een opvoedingskamp zal helpen om dat schorem bij te schaven? Neen, vergeet het maar, het is uitschot van de bovenste plank. Het is de hoogste tijd dat we die verfoeilijke moslims keihard het land uit sodemieteren, dat lijkt me een veel beter plan. Doch het klootjesvolk stemt straks weer op dezelfde partijen die ons land verder de afgrond in werken. Ondanks dat onlangs gehouden referendum trekken die corrupte bewindslieden zich niets van ons aan. Ik heb de moed allang opgegeven.

   Like

  • Ik twijfelde even of je, in verband met het kampgebeuren hierboven, een overheid de macht zou moeten geven om dit soort misdadigers om zeep te brengen. Normaal gesproken niet maar dit is een oorlogssituatie. (Misschien nog) niet volgens het recht van dit land maar volgens het natuurrecht. Aangevallen worden door indringers, die ook nog eens door je eigen volksvertegenwoordigers gesteund worden zodat de bevolking niet beschermd wordt waartoe deze overheid wettelijk si verplicht, is een oorlogssituatie en heeft tot gevolg dat het volk het recht heeft om zich te verdedigen met alle middelen. Dus ook met een nekschot, een spuitje, via een scherpschutter of de guillotine. En als iemand het industrieel wil doen of in een arena met leeuwen en gladiatoren is het wat mij betreft en in het kader van zelfverdediging van een volk toegestaan. Andere mensen willen er misschien liever over praten of nou-nou-nou-nou vingerwapperen en vele christenen zullen protesteren vanwege damals in Rome met die leeuwen. Er zijn vele onschuldigen door het zwaard gevallen maar dat betekent niet dat je het gebruik van het zwaard moet afzweren.

   Like

 3. Hendrik zegt:

  Ik denk dat we heel snel zo moeten gaan reageren anders is het hek van de dam

  Like

 4. We kunnen beter een hoog hek om Nederland Heen zetten, na eerst alle gelukzoekers eruit getrapt te hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s