Nigel Farage: Brexit-tegenstanders dreigden met verkrachting

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

Wiens geestelijke kind de ware tegenstanders van Brexit zijn en hoezeer ze door haat geleid worden, blijkt uit een voorval in Engeland. Enkele uren nadat de parlementariër van Labour, Jo Cox, neergestoken en doodgeschoten werd, dreigde een rapper in Engeland de voorzitter van UKIP, Nigel Farage, ermee zijn jonge dochter door een grote groep islamitische migranten te laten verkrachten, bericht de Britse krant “Express”.

De rapper Lunar C., wiens werkelijke naam Jake Brook is, twitterde: “Hier is een foto van mij en mijn vrienden op weg naar de dochters van Nigel Farage.” Volgens zijn aankondiging zou symbolisch de hele groep op de foto seks met de dochters van de UKIP-voorzitter moeten hebben. De beide meisjes zijn 9 en 15 jaar oud.

Screenshot_46

De rapper uit Bradford in Engeland verontschuldigde zich later voor zijn opmerking en verwijderde de tweet.

Nigel Farage heeft op grond van zulke bedreigingen tegen hemzelf en zijn gezin vandaag zijn functie als partijvoorzitter van UKIP neergelegd.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, Eurabië, EUSSR, Groot-Brittannië, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Nigel Farage, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, UKIP, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

33 reacties op Nigel Farage: Brexit-tegenstanders dreigden met verkrachting

 1. Tja, dat verandert de zaak wel, natuurlijk Althans…….
  Laat ik het zó zeggen: Als het de eigen familie betreft, is zo’n stap altijd wel te begrijpen. Maar een gunstige zaak, dat zo’n ordinaire rapper al een politicus op de knieën krijgt, is het natuurlijk níet.
  Dat tuig kent nu z’n macht, zogezegd!
  Toch maar goed, dat Geert geen kinderen heeft!

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Toch maar goed, dat Geert geen kinderen heeft!”

   Geert zal het onder de huidige omstandigheden niet verantwoord vinden om aan kinderen te beginnen. Zijn hele leven wordt verziekt door het moslimtuig. En dat van zijn vrouw ook. Noem dat maar goed.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • Dat heeft hij dan ook al eens zelf laten vallen, mijnheer Köhler.
    Ik geef toe: Het woord “goed” is hier ongelukkig gekozen, dat geef ik toe. Maar hoe dan ook is hij in dát opzicht tenminste niet chantabel.
    Ik hoop echter wel, dat hij blijft beseffen, hoezeer Krysztina voor hem haar gewicht in goud waard is! Ik bedoel, de verleiding kan dan wel eens om de hoek liggen, met aantrekkelijke medewerksters zoals Fleur en dergelijke….Maar goed, dat die intussen zelf getrouwd èn moeder is, want Krysztina, die zoveel voor Geert heeft moeten opgeven, verdient zoiets niet, dat blijf ik zeggen.

    Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dapper he? Eerst dreigen en dan zeggen dat je het beter niet had kunnen zeggen. Is dat een definitie van lafheid of stomheid?

  Geliked door 2 people

 3. Geronimo zegt:

  Ik kan het begrijpen, alhoewel het moment erg ongelukkig gekozen is. Te snel. Overigens zie ik helemaal niet in waarom met die beslissing deze dreiging op hem en zijn gezin nu daadwerkelijk zou zijn afgenomen. Het smerige van heel het verhaal is dat de verenigde eurofiele media het nu met graagte zo voorstellen dat Nigel één van de Brexit-ratten is die het zinkende Engelse schip thans gauw gauw en schaamteloos als echte lafaards verlaten, uit schrik voor de economische ineenstorting. Zo hoorde ik het vandaag op de radio.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Inderdaad zo werd hij “gekruisigd” door de media…..eerst actief zijn voor de Brexit en dan na de winst weglopen voor de gevolgen er van….. Maar dat is typisch voor de linkse pers en het is hier in Nederland ook gebeurt met de winnaars van ons eigen referendum. En je ziet wat ons kabinet er mee doet…… ipv opstappen en de wet uitvoeren blijven ze lekker zitten en sterker nog ze negeren de wet en gaan gewoon door….oh ja eerst onderhandelen en dan 2 of 3 woordjes, zinnen veranderen en dan is het opeens “acceptabel:” net zoals met de Grondwet en Lissabon… …. NEE, dan moet er eigenlijk een nieuw referendum komen en aan ons de wijzigingen worden voorgelegd…

   Like

 4. fransdewit zegt:

  Ik vond het al zo raar dat die zich terug trok, daar is die helemaal de man niet naar. Ik had persoonlijk die rapper opgezocht met een stelletje potige knapen en had hem van achteren flink zeer laten doen. Maar wel zonder getuigen

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Ik snap de hele overheid in Engeland niet dat ze deze dreiging zo maar naast zich neerleggen. En meneer mag verder zijn ‘rapliedjes’ blijven zingen, met zijn allochtone asielzoekende vrienden.
  De omgedraaide wereld, waarin het slechte wordt beloond en het goede bestraft wordt.

  Ik had dat ‘mannetje’ lekker met zijn vrienden voor een paar jaar achter slot en grendel gesloten, zodat ze eens over hun ‘smerige’ gedachten konden nadenken. En ze ook eens flink aan het werk gezet, zodat ze wisten wat echte ‘smerigheid’ was: bijvoorbeeld iedere dag de rioleringen schoon maken.

  Like

 6. GT zegt:

  Wanneer pakken we de wapens op, en vegen we heel Europa schoon, wanneer!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Anja Oudenes zegt:

  Ik begrijp dit niet !!!Nigel heeft echt alles gegeven ,kan dit hele achterlijke Europarlement zo onder de tafel lullen,inclusief die altijd dronken zool Juncker .Denk dat niet alleen zijn kinderen zijn bedreigd maar hijzelf misschien ook ?? Door moslims en vooral door links (Remain?) Of de Eurocommissie zelf ? Obama ? Onze super Islamieitische wereldleider ? Dit stinkt,hier zit echt veel meer achter !! Kijk naar zijn ogen zeg ik altijd maar (verdrietig ),en kijk ook eens naar de ogen van Hillary Clinton (spychopaat ) Zij stort ons regelrecht in een WO 3!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Farrage is gewoon een goed mens die verbijsterd is over de orkaan van geweld die hem overspoeld. Hij lijdt daar enorm onder en wil zijn gezin niet in gevaar brengen.
   Hij is nu eenmaal geen ijskoude beroepspoliticus zoals het rapaille dat wij in den Haag hebben.
   Cameron bijvoorbeeld heeft schijt aan zijn gezin als het er op aankomt ziet hij alleen zichzelf. Hulde voor Farrage!!!

   Like

 8. Jean zegt:

  Dat er stront aan de knikker zat was me al vanaf sec 1 duidelijk, reeds geschreven in vorige reacties. De jas aan de kapstok hangen is niet ‘zomaar’ iets voor Nigel.
  Waarom is dat krapuul van vreemde origine nog niet van het eiland geflikkerd? Ach ja, hij moet het vuile werk van de linkse lafaards opknappen.

  Like

  • Thom zegt:

   Gewoon wat drugs in zijn achterwerk stoppen en op het vliegtuig naar de Filipijnen sturen. De nieuwe president Duterte maakt alle criminelen en figuren die verband houden met drugs gewoon af. Hij was burgemeester van Davao-city (1,5 miljoen inwoners) en heeft daar massa’s criminelen over de kling gejaagd. De Filipijnse middenstand heeft hem massaal als president gekozen om schoon schip te maken. De criminelen zijn zo bang voor hem, dat veel criminelen zich na zijn benoeming vrijwillig hebben gemeld om gevangenisstraf in plaats van de doodstraf te krijgen. Ze konden zichzelf aangeven en dan kregen ze straf, werden ze gepakt dan volgt de doodstraf. De grootste criminelen gaven zich meteen na zijn benoeming vrijwillig aan.

   Like

 9. Japio zegt:

  Dat hele rappers-zooitje is één grote klacht tegen de blanke mens. Als je echt niks meer kan dan ga je rappen. Nog nooit zo een domme onzinnige vorm van muziek gehoord.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Ik heb altijd gezegd, Japio: “Rap is de kunst van de talentlozen.”
   Als ze konden zingen, zouden ze wel zingen, in plaats daarvan zoeken ze hun toevlucht in zingzeggen; als ze konden dichten, zouden ze wel dichten, maar metrum klopt bijna nooit, dus van gedicht is geen sprake; en tenslotte, als ze konden rijmen zouden ze wel rijmen, maar de meeste van hun teksten rijmen niet. Het is driemaal niks. Maar dat past bij de niks-generatie.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 10. elisah zegt:

  De carriere van die klote-kl(r)apper moet onmiddellijk afgelopen zijn, ik hoop toch dat hij hiervoor zwaar gestraft gaat worden.
  Geen wonder dat Farage besloten heeft te stoppen, wie weet wat hij nog meer over zich heen gekregen heeft.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2016/07/04/kees-verhoeven-d66-politieke-pyromaan-nigel-farage-vlucht-weg/

  Kees Verhoeven (D66): Politieke pyromaan Nigel Farage vlucht weg
  ‘Ik vind het uitermate laf’
  04-07-2016, 15:50 Tags: Brexit, D66, Kees Verhoeven, Nigel Farage

  De leider van het Britse UKIP, Nigel Farage, heeft maandag zijn ontslag ingediend. Farage leidde de Britten via een referendum uit de EU. Volgens D66 Kamerlid Kees Verhoeven is er nu geen plan meer hoe het verder moet en verlaat Farage het brandende schip.

  Ach, hadden we iets anders van D66 verwacht? Het brandende schip, wel ja ….

  Geliked door 1 persoon

  • pietjemol zegt:

   Farage had geen macht in Engeland en zou sowieso de Brexit dus niet geleid hebben. Dus die D66 man is of incapabel of probeert er weer een politiek slaatje uit te slaan door de waarheid geweld aan te doen.

   Like

 12. Sabeltant zegt:

  De verloedering van het westen houdt gelijke tred met de door links geimporteerde niet westerse allochtonen. Als we ons niet gaan verdedigen tegen dit soort links geweld dan zal Europa vervallen in een anarchie. We gaan het nog meemaken politiek geweld geinspireerd door de islam. Wie niet voor ons is is onze vijand die mag met alle middelen worden bestreden. Verkrachting en de dood is een legitieme oplossing voor linkse extremisten.
  Je zou toch haast hopen dat deze rapper, of beter nog zijn vriendin, een keer flink wordt toegetakeld?

  Like

 13. Jan van Eechoud zegt:

  Steeds meer krijg ik de aandrang mensen te gaan haten, ipv alleen ideeën ….

  Geliked door 1 persoon

 14. Marc zegt:

  Vastgesteld moet worden dat het politiek proces in Engeland met dit dreigement de facto is verstoord. Die gast moet daarom veroordeeld worden tot ten minste 10 jaar cel.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Dat vind ik vreselijk voor Farage, maar des te meer reden om te zeggen dat Farage veel meer tegen die vervloekte mohammedanen had moeten vechten.
  Geert Wilders wordt ook bedreigd en kan niet eens een normaal leven leiden zonder beveiliging. Stel dat hij het dan ook maar zou opgeven?

  Nu weten die smerige mohammedanen dat ze een politicus op de knieën kunnen krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Petra DeBoer zegt:

  Geert Wilders heeft in een interview al eens gezegd dat als hij en zijn vrouw kinderen zouden hebben hij dit nooit had kunnen doen.

  Nigel Farage loopt net als Geert Wilders met allemaal beveiligingsmensen om zich heen meldde gisteren iemand van Geen stijl op twitter. Toen Nigel in Volendam was had hij zes beveiligers bij zich en toen de mannen van Geen stijl in GB waren had Nigel acht beveiligers. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij zijn “leven terug” wil en zich terugtrekt voor zijn gezin.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Ik ben geschokt, Farage was mijn favoriet, ik genoot van zijn redevoeringen, een geweldig spreker. Wat verschrikkelijk, wat moeten wij nu zonder hem??? We hebben nu geen stem meer in die verschrikkelijke EU, wat zullen ze blij zijn dat hij weg is, ba, ba, en nog eens ba!!!!! Alles is verloren.

  Like

 18. Antivenin zegt:

  Spuit Elf doet ook enthousiast mee met moddergooien: http://www.telegraaf.nl/binnenland/26143300/__Rutte__Brexit_lijkt_een_spel__.html

  De eurofielen zijn druk bezig om het Brexit ongedaan te maken/langzaam dood te laten bloeden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Antivenin 5 juli 2016 om 06:13

   [quote] Premier Mark Rutte vindt het schandalig dat Nigel Farage is opgestapt als leider van de eurosceptische Britse partij UKIP, [/quote]

   En JIJ moet gewoon je kop houden, smerige, zakkenvullende, graaiende leugenaar! Je stort ons in het verderf met je stinkende praktijken en dat kan je nog niets schelen ook!
   Gewetenloos monster!

   Like

 19. Als het je gezin treft, kies je eieren voor je geld.

  Like

 20. Weemaes Maggy zegt:

  Verhofstadt…wat zegt ge nu????
  Is het nu zo ‘incredible’ dat Farage ontslag nam. U moest zich schamen voor uw reactie…En wie is de grootste geldwolf…toch gij zeker..U doet er best aan om u zo niet belachelijk te maken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s