Politie Düsseldorf: Steeds meer seksaanvallen op kinderen

Screenshot_42

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Wat wij al maandenlang, gebaseerd op de realiteit, voorspellen, wordt nu door een al midden juni rondgestuurde interne mail van de politie van Düsseldorf bevestigd, die in het bezit is van “BILD”. Daarin beschrijft een voor seksuele delicten verantwoordelijke agent een “enorme toename” van verkrachtingen en seksueel misbruik van kinderen in zwembaden door “grotendeels immigranten”. Er staat o.a. letterlijk in de mail: “Het KK 12 stelde een enorme stijging van het aantal seksuele delicten vast. Vooral de delicten verkrachting en seksueel misbruik van kinderen in zwembaden leggen hier gewicht in de schaal.” Omdat de daden bijna uitsluitend in groepen begaan zouden worden, zou de opheldering bijzonder moeilijk zijn.

De collega´s krijgen in de mail opdracht om in het vervolg zeer nauwkeurig te werk te gaan. In alle gevallen zou een volledige opname van de persoonsgegevens moeten plaatsvinden: telefoonnummer, daadwerkelijke verblijfplaats, gesproken taal. Verder moeten er foto´s en beschrijvingen van kleding en vooral van lichamelijke kenmerken gemaakt worden.

Dat dit gebeurt, zou daarvoor toch ook al heel normaal geweest moeten zijn, zou je aannemen. Blijkbaar was dat niet het geval als dit nu extra benadrukt moet worden. Maar vermoedelijk gaat het hier net zo als met de voor het gezonde mensenverstand logische handeling van het zogenaamde “etnisch profileren” – dus de doelgerichte politiecontrole op grond van gelaatstrekken, huid- of haarkleur, omschrijvingen van de daders, die immers door het links gestoorde, hersenloze deel van onze samenleving per se als “institutioneel racisme” wordt gekwalificeerd.

Politiek en media doen daarbij ook nog steeds hun best om de zaken te relativeren. Na een seksuele overval op een 14-jarig meisje door twee Afghaanse “bescherming zoekenden” in het avonturenbad in Norderstedt in de deelstaat Schleswig-Holstein, ging het minister-president Torsten Albig (SPD) in de eerste plaats niet om het leed van het kind, maar om het feit hoe deze groep mensen, waaruit deze perverse daders afkomstig zijn, in het openbaar wordt waargenomen: “Ik vind elke soort van seksuele overvallen ondraaglijk. Het is echter belangrijk dat we nu geen beelden produceren die het gevoel aan de publieke opinie geven dat we alleen nog maar te maken zouden hebben met verkrachters of met seksuele overvallen”, aldus Albig.

En ook al kunnen we dagelijks van nieuwe overvallen lezen en ook al ziet de politie dit als noemenswaardig probleem, nog steeds wordt in de linkse systeem-pers bijna naar bevestigingen gezocht dat alles in orde zou zijn, dat er geen toename van het aantal van deze daden zou zijn – vooral niet sinds de bondskanselier Duitsland overstroomt met verkrachters en pedofielen. Dat is minstens net zo ondraaglijk en met het oog op de reeds misbruikte vrouwen en kinderen en op de toekomstige slachtoffers gewoonweg immoreel.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Politie Düsseldorf: Steeds meer seksaanvallen op kinderen

 1. Marc zegt:

  De oplossing zou moeten worden gevonden in het zwemmen in besloten clubs. Dan zou je volgens vaste afspraken het zwembad afhuren.

  Je zou ook gewapende vaders en moeders mee kunnen sturen.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  En ongetwijfeld wordt dit weer zwaar onder de pet gehouden door de politiek correcte imbecielen die ons besturen. En zo wordt het maar steeds onveiliger in het westen, zonder dat iemand maar aandacht besteedt aan de autochtone burger en zijn/ haar kinderen. Tijd voor een revolutie, want zo kan het niet langer!

  Geliked door 1 persoon

 3. Geert zegt:

  volgens de leer van de koran vinden kinderen vanaf 9 jaar dit geen probleem, zij ervaren dit als normaal

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, zoals wij dit al vaker hebben aangetoond, heeft de islamisering van Europa al lang plaatsgevonden.De overheden doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te negeren en in sommige gevallen zelfs te stimuleren! De volksverraders vinden dus schijnbaar dat aanrandingen en verkrachtingen bij de “culturele verrijking” horen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Als ze ooit aan mijn kinderen komen snij ik ze open en voer ze aan de varkens. Levend.
  Nadat ik ze, eveneens, onverdoofd, want halal, gecastreerd heb.
  De groen linksers en ander rood tuig wat daar nog ‘cursussen over onze normen en waarden’ tegenover wil stellen, horen eveneens in de gierput.
  MENSELIJKHEID KAN JE NIET LEREN.
  ZE ZIEN TOCH DAT ZO’N KIND NIET WIL?
  ALS JE DAN NIET STOPT KAN JE JE NIET MEER VERSCHUILEN ACHTER DE ISLAM
  WANT: ANGST, PANIEK, TRANEN, SCHREEUWEN, AFKEER HEBBEN BIJ ALLE RASSEN DEZELFDE BETEKENIS!
  ZIT MAAR ÉÉN DING OP: UIT EUROPA EN
  ***WEG MET DAT MENSELIJK AFVAL***

  Geliked door 2 people

 6. Drs.P. zegt:

  En de ouders dan van die kinderen??
  Ik zou een wapen kopen en in hetzelfde zwembad gaan kijken, vallen ze weer meisjes lastig dan hele groep afknallen, stelletje tering parasieten!!

  Geliked door 4 people

 7. Pingback: Politie Düsseldorf: Steeds meer seksaanvallen op kinderen

 8. Jean zegt:

  Laat die rotzooi niet toe in de zwembaden en andere gelegenheden dan is dat probleem gratis opgelost. Wordt dat niet toegepast dan een goede raad: ga er niet naartoe, de veiligheid van onze kinderen is veel belangrijker dan zwemmen of dansen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Dit kon iedere idioot voorspellen, dat onze kinderen niet meer veilig in onze maatschappij zijn. Grenzen open en jubelen, moslims kom maar binnen met je vervloekte koran en kom maar zwartjes uit Afrika, onze Marine vaart ze al tegemoet. Fijn beschermd door onze Marine worden ze aan land gebracht. Bestaat echt onze regering uit een stelletje randdebielen NIET TE GELOVEN !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  DIT IS MEER DAN WALGELIJK !!

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Hans dat is ook mijn idee.
  Je kinderen zijn je heilig daar moeten ze van afblijven.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Als ik dat allemaal lees en hoor dan Op Een Vandaag van vanavond werd een interview gegeven met een politieagente uit Bochum die een boek schreef over haar werk. Het boek (een best seller) gaat voornamelijk over het werken onder migranten met Islamitische achtergrond. Ik volg de mediaberichten over Duitsland en er kruipt bij mij het gevoel dat de regering van Angela Merkel (of iedere andere toekomstige regering met politiek-correcte signatuur) is heel fout bezig. Zodra de gewone Duitsers het idee zouden vatten dat hun regering is een soort zwakke moderne Weimar Republiek, die de interessen van de (Islamitisch en Afrikaanse) vijand dient en niet van het Duitse volk, zal er in deze machtsvacuüm heel snel een nieuwe Frei Korps ontstaan die de eer van Duitsland (kan ook gewapend verzet) zou willen herstellen. Ik bekijk vaak Duitse video’s over migranten en asielzoekers en ik voel de onderaardse diepe haat geleidelijk vaker naar boven borrelen. Het kan best zijn dat steeds meer mensen hunkeren naar een sterke man die zonder schroom zal schreeuwen : Die Große Zeit ist jetzt angebrochen…Deutschland is nun erwacht!. Er zouden gewapende aanvallen op migranten en asielzoekers worden gepleegd Tweede mogelijkheid kan zijn dat een groep officieren van de Bundeswehr (met behulp van politie) een coup zal plegen en het land onder militair gezag zal brengen. De regering zal naar huis worden gestuurd en worden vervangen door een administratieve regering.
  IK HEB HET GEVOEL DAT DE DUITLSAND ZOALS WIJ DIE NU KENNEN, IS IN GROOT GEVAAR.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Thomasson.
   Je hebt het helemaal door. Gewoon nog even wachten en het zal zo ver zijn.
   Duitsers komen traag op gang, maar als ze een maal op drift zijn gaan ze ook als ’n allesvernietigende machine te keer…

   Like

 13. Pingback: Politie Düsseldorf: Steeds meer seksaanvallen op kinderen – Maatschappelijke (r)evolutie

 14. bokito zegt:

  als ik zo een hufter zou betrappen dan is hij dood en ik begin bij zijn kleine teen met een hamer niet te groot en zo ga ik naar boven

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  De klootzakken daar die kinderen in Düsseldorf seksueel misbruiken in zwembaden lijken haast waardige opvolgers van Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, te wezen! Alleen doodde hij na zijn verkrachtingen al zijn slachtoffers met messen, bijlen, scharen of een ijzeren staaf en daarbij kon Kürten vast heel goed schieten met pistolen!
  Ik zou gaan wensen dat hij in een gereïncarneerde vorm terug kwam en dat tuig daar aanviel om ze de heren in te slaan maar NIET om hun bloed letterlijk te drinken daar Peter Kürten dan meteen gruwelijke maagpijn hiervan kreeg! Daarbij gaan de autochtoonse Duitsers vast en zeker een keer eigen rechter spelen en dat kan ik ze verre van kwalijk nemen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jules Vismale Peter Kurten de wampier van Dusseldurf hoeft echt niet terug te keren. Wij hebben hier al gekken en psychopaten meer dan zat. Wie is werkelijk pathologisch ziek is de Duitse regering die dat allemaal toelaat. Wie legt ze iets in de weg om deze viezeriken bij de kraag pakken en ze per direct deporteren? Smijten ergens in Afrika of een stiekeme overeenkomst met Rusland sluiten en deze zooi naar de Goelag sturen? OPGERUIMD STAAT NETJES

   Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Een variant op een thema.
  Niet alle moslims zijn verkrachters maar vrijwel alle verkrachters zijn moslims. Dus…
  Nog een variant op een ander thema
  De goeden moeten onder de kwaden lijden.
  Ergo ALLE MOSLIMS het land uit.
  Dat moet omdat het kwaad zit in de ISLAM en dan met name wat de KORAN voorschrijft.
  Als verkrachters tewerk gaan volgens de leer van de islam moeten we allen die die leer aanhangen beschouwen als medeplichtigen.
  Medeplichtigen zijn volgens de wet medeschuldig.
  De uitzetting kan en moet beginnen. NU !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 17. Nico Kleijn zegt:

  In de ogen van moslims zijn die meisjes (en jongens ook uiteraard) ongelovigen en daar mag je mee doen wat je wilt. Op termijn zal men er genoeg van hebben en zullen alle moslims met geweld worden gedood / gedeporteerd worden. Bedenk daarbij dat er geen goed bestaan want er is maar één islam en die is uit op wereldheerschappij, op wat voor manier dan ook. Ze hebben het al eerder geprobeerd!

  Like

 18. Thomasson zegt:

  Eigenlijk hebben de moslims het erg makkelijk met ons. Wij worden geleid door politieke geschifte zombies die het vermogen om te denken zijn allang kwijt geraakt. Ze hebben nog niet begrepen dat aardig zijn voor een moslim is net als een vriendschap sluiten met een cobra of een krokodil

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s