Veel jonge meisjes Keulen-stijl aangerand door allochtone jongeren op Zweeds festival

Screenshot_40

(Door: Bert Brussen)

Sommige slachtoffers 12 jaar oud

Zeker 20 jonge meisjes tussen de 12 en 18 jaar oud zijn slachtoffer geworden van een groepsaanranding door allochtone jongens tijdens een festival in een Zweeds park bij Karlstad. De vrouwen zouden onder andere zijn gekust en gezoend tegen hun wil en werden bij hun borsten en billen gegrepen. Het zou bij de verdachten gaan om ‘minderjarige alleenstaande asielzoekers’, zo melden enkele Zweedse media.

Veel andere Zweedse media echter houden krampachtig vast aan ‘jonge mannen’. In Zweden is het bij zowel politiek-correcte media als bij de politie zelf gebruikelijk om geen etnische achtergrond van verdachten te noemen. Als richtlijn heeft de Zweedse politie dan ook dergelijke signalementen niet aan de pers door te geven of alles in een doofpot te stoppen. Ook wordt etnische achtergrond zelden bediscussieerd door zowel politie als politici.

Er zijn echter nog voldoende Zweedse media die wel hun journalistieke taak doen en gewoon berichten wat er valt te berichten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Veel jonge meisjes Keulen-stijl aangerand door allochtone jongeren op Zweeds festival

 1. Hendrik zegt:

  Weg met ons blanken!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Dit is tahharush, moslimaanranding in het openbaar. Gangbaar in het MO, maar zwaar ontkend en gebagatelliseerd door regressief links in het westen. Dus dames: armbandjes om en armlengte afstand houden, hoor!

  Like

 3. Marc zegt:

  Waar blijft die bewapende burgerwacht?

  Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Of, Waar blijven de burgers die zelf gewapenderhand hier een EIND aan maken ?
   Denk dat dit veel beter werkt.
   Gewoon DOEN !!

   Hep scheidt aan de overhijt, zuhh hebbuhh het ook aan jau .

   Van de overheid en hun organen hoeft u niets, maar dan ook NIETS te verwachten .!

   Like

 4. hendrikush zegt:

  Deden ze dat nou ook in hun eigen land; is het daar ook de gewoonte?
  Of werden ze daar in elkaar geslagen door de omstanders?

  Like

 5. elisah zegt:

  Die Zweden blijken niet in staat te zijn om deze jonge asielzoekers een behoorlijke cursus/opvoeding in omgangsvormen te geven, of ze gedegen voor te lichten over hoe sociaal en fatsoenlijk met elkaar om te gaan in de Zweedse maatschappij.
  Wie niet leren wil moet maar voelen, dit gedrag moet heel zwaar afgestraft worden, omdat er massaal slachtoffers vallen en de grens al lang is overschreden.

  Like

  • Anneke zegt:

   Te socialistisch, het Zweedse politieke beleid. Een grote dolle trol van de NWO-verraders. Socialisten en islamisten zijn puur de gangsters van het 666-beest.

   Like

 6. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat wij “recht” in eigen handen gaan nemen want hetgeen er nu voor doorgaat om ons te beschermen valt zwaar tegen, ze zijn bezig met rotzooi te beschermen en ons in de ellende aan ’t drukken net zoals die EU misdadigers, “zij de lusten en wij de lasten”.
  Zelden tot nooit een grotere bende misdadigers gezien dan die EU misdadigers die tot overmaat van ramp ook nog decadent parasiteren op diegenen die ze aan de vreet houden.
  WALGELIJK & MISDADIG.

  Geliked door 1 persoon

 7. Je wordt er ook letterlijk en figuurlijk zat van. Het lijkt wel of ze in Zweden stront in hun ogen hebben, ik neem aan dat er wel getuigen zullen zijn. Iedere keer dat ze aan een meisje/of vrouw zitten met een betonschaar een vinger afknijpen net zolang tot ze nog Lepra stompies over hebben.

  Like

  • Jean zegt:

   Marian, ik zou niet alleen aan vingers denken om af te knippen….., andere ledematen hebben voorrang….

   Like

  • Thom zegt:

   Die meiden hebben niet naar het Hoofd van de Politie geluisterd. Ze hebben uiteraard de door hem aanbevolen armbandjes met de tekst: “Niet aanraken s.v.p. “niet aan gehad. Dan vraag je er natuurlijk om. Hoe kan iemand met het benul van een mongool waar een welkomstorkest voor staat te zingen dat hij zo welkom is nou snappen, dat er grenzen zijn?

   Like

 8. aegoliuscs zegt:

  Wat kunt u anders verwachten wie de persgecontroleerd en wel door Anna Cecilia Malmström?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik weet niet of ik deze foto mag plaatsen, want hij is meer dan schunnig, maar ik denk dat Anna Cecilia hier elke nacht van droomt. Ik heb deze lekkere dropstaaf speciaal voor haar opgezocht:

   Like

   • elisah zegt:

    Gatverdarrie, hij kan altijd nog op de kermis gaan staan…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Het is zelfs voor hem elke keer weer een verassing…!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Als-ie iets naar voren buigt, kan-ie zichzelf nog lekker verwennen ook.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dit is nu het prototype van de “HOOGOPGELEIDE VLUCHTELING”!!!
    Waardoor onze mensen die al jarenlang op een wachtlijst staan geen huurwoning kunnen krijgen. Waar onze mensen die jarenlang hebben gewerkt en betaald minder pensioen door krijgen Waardoor de dochters van onze mensen door worden aangerand!
    Dood aan de politici die ons volk dit hebben aangedaan!!!

    Like

  • aegoliuscs zegt:

   EJ. Bron is van deze wereld, hoor.

   Stamboom of slechts boomstam?

   Like

 9. Geheim rapport Duitse politie: golf seksueel geweld door immigranten in Düsseldorfse zwembaden
  Slachtoffers veelal minderjarig, daders werken in groepen, twee verkrachtingen >>>> http://nieuws.tpo.nl/2016/07/04/geheim-rapport-duitse-politie-golf-seksueel-geweld-door-immigranten-in-dusseldorfse-zwembaden/

  Like

 10. Geert zegt:

  Ja moet je maar geen hoerige kleding aandoen, dit is vragen om problemen.

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Er kan nog meer bij,
  Jij bent welkom, heel griezelig filmpje met geluid en dat zegt helemaal alles:

  Like

  • elisah zegt:

   Het lijken wel hondsdolle beesten, zoals ze tekeer gaan.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Ze zijn volledig geschift die achterlijke negerts, laag IQ en daardoor geen geweten, waarbij ze ook nog niets in de weg wordt gelegd in Italie!!
    Trouwens, alles loopt volgens plan, dus doorlopen maar mensen, niets aan de hand!!!
    Op een gegeven moment worden het er zoveel dat je ze alleen nog maar met een machine geweer kunt uitroeien zonder herladen, want mob’s van een paar honderd man doe je niets tegen, zelfs als buurt niet en het (ze) komen eraan om te halen waar ze “recht” op hebben??? Maar zombie NL-land slaapt rustig verder

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s