Een baby genaamd Mohammed

Screenshot_66

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Laten we gewoon eens beginnen met een zogenaamd positief nieuwsbericht. “Welt-online” bericht vandaag heel blij over een kleine “babyboom” in het zogenaamd vergrijzende Duitse land van het jaar 2015. In het bericht is sprake van bijna 23.000 meer baby´s, die, naar men zegt, door veel mensen “bejubeld” zouden worden. Ook de minister van Familiezaken uit het platte noorden ziet zichzelf in haar anders eveneens zeer platte politiek eindelijk een keer bevestigd. Kleine, schattige baby´s – wat prachtig, zou je kunnen denken. Eindelijk krijgen de “Duitsers” weer meer kinderen. Als daar maar geen adder onder ´t gras schuilt. Want de meeste van deze baby´s zijn niet, om het mild uit te drukken, afkomstig uit onze cultuurkring, maar – de welwillende lezer vermoedt het al: uit de Oriënt, het Morgenland en Afrika. En dat is pas het begin.

Pas later in het artikel op “Welt-online” komt dan het springende punt:

Verleden jaar kwamen er meer dan een miljoen mensen naar Duitsland, vooral mannen. Bevolkingswetenschappers weten dat hun vrouwen in het thuisland wachten op het sein om na te reizen. Weldra zullen ze komen, en we kunnen er van uitgaan dat er dan een echte babyboom zal plaatsvinden. Het zullen baby´s van Arabische nieuwe burgers zijn. Het Wij zal opnieuw veranderen. Dramatisch.

Dus – nu is de aap eindelijk uit de mouw. Op de immigratie-tsunami van 2015 zal, zoals verwacht, een nog grotere geboorte-Jihad volgen, die analoog zal plaatsvinden aan de zich sowieso verder voortzettende “permanente immigratie” – in zekere zin als een allegorie. Rechtstreeks vanuit de levens-vijandige Arabische woestijn in de knuffelende Duitse sociale stelsels. Ook islamitisch gesloten huwelijken met meerdere vrouwen zijn immers ondertussen van bovenaf “gelegitimeerd”, zoals het voorbeeld van een 24-jarige “werk zoekende” meubelmaker uit Kosovo laat zien, die sinds zijn 15e levensjaar al zeven kinderen van twee vrouwen de zijne noemt – en van wiens jongste kind Ismail niemand minder dan de Duitse president Gauck de “peetoom” is. De vrome jonge man weet gewoon hoe men volgens de koran en desondanks comfortabel kan leven. Absoluut een “voorbeeld” voor zijn geloofsbroeders.

Zo zal onze maatschappij in de nabije toekomst vast en zeker duidelijk “verjongen”, tot zeer veel genoegen van onze groene en linkse, meestal kinderloze, medeburgers, politici en journalisten – die het immers altijd “zo goed” met ons voor hebben. In niet weinig grote Duitse steden staat de naam “Mohammed” op allerlei mogelijke schrijfwijzen sowieso toch helemaal bovenaan in de namenlijst.

Voor alle andere bio-Duitsers betekent dit in uiteraard eens te meer niet veel goeds. Het is immers met de hier opgegroeide en gesocialiseerde Turken van de derde generatie tegen alle integratie-ideeën in een drogbeeld geworden. Hoe zal het zich dan wel niet met de echte “hardcore”-moslims ontwikkelen, die meestal uit landen komen die je het “voorportaal van de hel” zou kunnen noemen?

Zoals eens de Nederlandse diplomatenvrouw Betsy Udink in haar persoonlijke ervaringsbericht “Allah en Eva” zo raak heeft beschreven. Haar vraag aan de katholieke bisschop in Multan (Pakistan), Dr. Andrew Francis, hoe hij persoonlijk de toekomst van de moslims zou zien, beantwoordde deze als volgt:

“De mensen hier gaan met elkaar om als beesten. Ze staan niet eens aan het begin van de civilisatie.”

Nu weten we in ieder geval wat er op ons afkomt. Neem dus maar afscheid van je vertrouwde en geliefde Duitse vaderland. Het zal in het vervolg het thuisland van Mohammed en diens talrijke afstammelingen zijn . . .

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Een baby genaamd Mohammed

 1. koddebeier zegt:

  Tja, en neten worden ook luizen !

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Oh fijn, de barbaren fokken als konijnen. En die gaan in de toekomst onze ouderen verzorgen? En gij geleuft het? Tegen die tijd hebben onze oudjes al een spuitje gehad, of worden ze op andere manieren in hun leven beknot. Ze zullen echter niet door die fijne allochtone nieuwkomers verzorgd worden, hoor! Die geven geen zak om ons. Die nemen hier alleen de boel over

  Like

  • mahoog zegt:

   Ouwe Mart zag het aankomen ,de vrouwe wou toen een ander manneke,dus Martje moest pleite.Ik was machinist op buitenlandse schepen en verzeilde in Brasil na vele omzwervingen en woon daar al 35 jr.De meesten hier hebben geen idee wat er afspeeld in europa.. ikke wél dus erg blij dat het zo gelopen is .

   Like

 3. Mirjam zegt:

  Laten we hopen dat de AFD te Duitsland snel een Dexit referendum kan bewerkstelligen. Het roer moet om. We worden overspoeld door moslims en hun ontembare vruchtbaarheidsdrive.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Achterlijkheid doet geen pijn maar verslaafd aan perverse barbarij is dodelijk.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ach, hoe mag je nog tégen deze cultuur verrijking zijn…

  Like

 6. elisah zegt:

  Dit is allemaal zo geforceerd, overdreven en tegennatuurlijk, om de oorspronkelijke bevolking te negeren en proberen weg te fokken. Het is bewust uitlokken van ernstige problemen en tevens misdadig te noemen.

  Like

 7. Elena zegt:

  Dat achterlijke islamitische volk, kan maar één ding…kinderen verwekken.
  Over 60 a 70 jaar bestaan er geen Europeanen meer, zullen die ratten tot hun dood moeten werken.
  Immers….pensioenen en/of AOW is er niet meer , dan moeten zij nog meer mensen importeren..minsten 3 a 4 X zoveel dan de bevolking telt, om van de werkenden te leven.
  Islamieten zijn niet zo voor werken…wordt het toch nog een leuke boel in Duitsland.
  Er zal geen ontwikkelingshulp zijn voor de vele islamieten..immers de werkenden zijn wereldwijd uitgestorven.
  Jammer dat ik tegen die tijd niet even kijken kan om te weten hoe dat daar gaat…lol.
  Zo zal de mens zich zelf vernietigen…..hoera !!! voor de aarde.
  Aan het uitsterven van de mens…is niets verloren.

  Geliked door 1 persoon

 8. hslot4 zegt:

  Begint al jong dat handje ophouden heeft allah ze geleerd

  Geliked door 1 persoon

 9. fransdewit zegt:

  Onze weldoeners zullen over een jaar of 20 wel spijt gaan krijgen, maar het is al veel te laat. Laten we maar uitsterven dan. Ik zal nooit willen leven onder zulk vunzig volk. Ben bang dat er weer eens een kernbom moet vallen. Hoe erg het ook is. Weg met dat gajes

  Like

 10. Duitsland verandert in een enorme legbatterij van moslima’s, die continu aan het bevallen zijn.
  Vooral als er sprake kan zijn van meerdere vrouwen bezitten. Wat zullen die een hoge kinderbijslag scoren.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  En hier is het echt niet anders! Fokverbod voor moslims aub!

  Geliked door 1 persoon

 12. Hendrik zegt:

  Ik vergrijs liever als dat we hier islamiseren, al dat geld wat de overheid in west europa spendeert aan immigranten kan beter gebruikt worden om de autochtone mensen te ondersteunen in het krijgen en opvoeden van kinderen. Ik wil die moslimbagger hier echt niet!

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Dat denk ik ook, als het makkelijker gemaakt wordt om meerdere kinderen te hebben zal men zich over vergrijzing geen zorgen hoeven te maken.
   Als het financieel te permitteren is en het beter te combineren is met werk, zouden meer kinderen geboren worden, maar toch doen ze dat bewust niet. Vaak worden de grotere gezinnen zelfs afgeschilderd als a-sociaal!
   Tevens worden we geïndoctrineerd en gek gemaakt met verhalen over overbevolking, roofbouw op de aarde en de ecologische voetafdruk (op school moeten de kinderen die zelfs berekenen bij aardrijkskunde) etc, dat we in west Europa alleen maar bang gemaakt worden en als onverantwoordelijk neergezet worden bij het krijgen van meerdere kinderen.
   Die moslims maken zich nergens druk om en handelen alleen volgens een religie die agressief en primitief te noemen is en dan gaat men zulk soort volk binnen halen om de vergrijzing tegen te gaan?????
   Laat me niet lachen….wie proberen ze dat wijs te maken????

   Like

 13. boorzalf zegt:

  Ik heet ook mohammed, leuk hee!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 14. Hans zegt:

  En die baby’s mogen er dan schattig uitzien.
  Oh onschuldig babytje. Lief! Met die donkere oogjes.
  Niet dus. Ze zijn behept met genen en celkernen gemoduleerd door 38 generaties inteelt, perversie en agressie.
  De vatbaarheid om straks terreurdaden te plegen en het volledig gebrek aan emphathie is dus al voorgeprogrammeerd.
  En iedere fokker weet dat, gedragskenmerken worden net zo goed overdragen als uiterlijke kenmerken.
  Dat geldt voor dieren.
  Dat geldt voor mensachtigen.
  Dus de toekomst is hoe dan ook verziekt.

  Geliked door 1 persoon

 15. Thoth zegt:

  Hebben wij in Nederland ook. Vooral jongeren van Marokkaanse afkomst zijn oververtegenwoordigd in de jeugdcriminaliteit. Ten opzichte van autochtone jongeren van 12 tot en met 17 jaar registreerde de politie in 2005 VIJF keer zo veel processen-verbaal per 100 Marokkaanse jongeren(..) Verder hebben Marokkaanse gezinnen ong. de helft (48%), méér dan 3 kinderen. Nou reken het maar uit… over 50 jaar. Dat krijg je als de ‘vrijheid’ van godsdienst hebt. Dan zijn wij ongelovigen, christenen en joden die onder de zoden moet liggen. (CBS 2009)

  Klik om toegang te krijgen tot Cijfers_Culturelediversiteit.pdf

  Like

 16. Pingback: Islamitische immigranten veroorzaken geboorte-exploties! | eunmask

 17. Ien zegt:

  Dat gebeurt hier net zo goed. Ik roep al een paar jaar: kinderbijslag ALLEEN voor de eerste twee kinderen

  Geliked door 1 persoon

 18. Ien zegt:

  ik zeg al zolang: stop met kinderbijslag ná het tweede kind. Wat nu in Duitsland gebeurt geldt evengoed voor Nederland. Fokken laten we aan de konijnen over.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s