Facebook blokkeert Udo Ulfkotte vanwege zijn nieuwe boek

Screenshot_68

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen weken en maanden werd hier veel gepost over censuur bij Facebook etc. Sinds gisteren ben ik ook de klos. Ik had op mijn Facebook-pagina ongeveer 30.000 volgers (samen met de vrienden), ik heb dagelijks actuele berichten en vooral links en aanwijzingen altijd met bronvermelding geplaatst, in totaal vele duizenden stuks.

Enkele dagen geleden heb ik daar, samen met de voormalige politieman en bestsellerauteur Stefan Schubert, een nieuw boek over de delicten van “migranten” aangekondigd (“Grenzeloos crimineel”) en geïntroduceerd. Daarop werd ik eerst een dag geblokkeerd. Toen ik het nogmaals introduceerde, werd ik 3 dagen geblokkeerd en gisterochtend werd ik tot mijn verbazing nog een keer 7 dagen geblokkeerd en zou ik zelf niets mogen plaatsen. Vanaf 12.00 uur had Facebook mijn site volgens informatie van tientallen volgers helemaal offline gehaald met de aanwijzing “Helaas is deze inhoud op dit moment niet beschikbaar”.

En allemaal, omdat de voormalige politieman Stefan Schubert en ik een politiek niet correct boek op de markt gebracht hebben met de titel “Grenzeloos crimineel, wat de politiek en de massamedia voor ons verzwijgen over de delicten van migranten.”

Inhoud:

“Iemand moet de mensen daar buiten de waarheid vertellen!”

Nog nooit eerder hebben zoveel burgers een wapenvergunning aangevraagd. Nog nooit eerder hebben zoveel privépersonen een kluis gekocht. Nog nooit eerder hebben zich zoveel mensen aangemeld voor lessen in vechtsporten. En nog nooit eerder was pepperspray in het hele land uitverkocht. De mensen maken zich heel duidelijk zorgen om hun veiligheid. En terecht!

Het einde van de veiligheid!

Politiek en vooraanstaande media hebben met de veiligheid van de burgers gespeeld. Gewetenloos hebben de politiek verantwoordelijken de grenzen geopend en criminelen en terroristen het land binnengelaten. De ontwikkeling van de criminaliteit neemt bedenkelijke vormen aan. Langzamerhand begint het ook bij de laatste door te dringen: de staat kan zijn burgers niet meer beschermen.

Udo Ulfkotte en Stefan Schubert tonen aan hoe serieus de situatie in werkelijkheid is. Ze hebben informatie uit de meest verschillende bronnen beoordeeld, ook geheime documenten van veiligheidsdiensten ingekeken en met insiders en politieagenten gesproken. Het resultaat van hun onderzoek is beangstigend: de door migranten gepleegde delicten hebben ongekende dimensies bereikt.

Waarom de politie ons niet meer kan beschermen

Maar de politiek en de media proberen dit feit te verdoezelen: de herkomst van de daders wordt systematisch verzwegen. Statistieken worden vervalst en politieagenten worden in hun werk belemmerd en er wordt ongeoorloofde dwang op hen uitgeoefend.

Lees dit boek en praat er met uw vrienden, kennissen en collega´s over. Allen zo kunnen we het kartel van de zwijgers doorbreken.

Uit de inhoud:

 • Grenzeloos crimineel: de brute blik in de realiteit
 • Sharia: islamitisch recht op Duits grondgebied
 • De blik in de afgrond: waarom we op burgeroorlog lijkende toestanden zullen krijgen
 • De chef van de militaire geheime dienst waarschuwt: het Duitse leger wordt door radicale moslims als opleidingskamp misbruikt
 • CIA-rapport: de duistere kanten van de vluchtelingenstromen
 • De elites verlaten het land: ieder jaar keren ongeveer 150.000 leidende krachten en gekwalificeerde arbeiders Duitsland de rug toe
 • No-Go-Areas: de politie durft zich niet meer in deze wijken te begeven
 • Politie: clans van Libanezen hebben de oorlog aan ons verklaard
 • Seksmeute van Keulen: het SPD-zwijgkartel aan het werk
 • Ondanks officiële vonnissen: 600.000 afgewezen asielzoekers niet uitgezet
 • Situatierapport van de binnenlandse veiligheidsdienst: media geven data vervalst weer
 • Criminaliteit wordt steeds bruter: burgers en politie worden door de staat in de steek gelaten
 • Migranten organiseren zich in rockerclubs: “Osmanen Germania” willen Duitsland veroveren
 • De “Zwarte Oud en nieuw” maakte het mogelijk: landelijke censuur bij criminaliteit van vluchtelingen wordt ontmaskerd
 • Islamitische Staat: politiek laat radicale moskeeën al jarenlang ongemoeid

Overigens: Ook “Amazon” boycot het boek, het staat daar vermeld als “nog niet verschenen”. Dat alles slechts als aanwijzing. In de Bananenrepubliek Duitsland bestaat opnieuw censuur . . .

Oh ja: ik kan bij Facebook ook niet onder een andere naam inloggen, ik word onmiddellijk geblokkeerd. Het gaat dus om mijn persoon. En dat alles alleen maar opdat ik niet de vele mails van mijn 30.000 volgers kan beantwoorden waarom men niet meer op mijn Facebook-site komt. Ik heb ze niet verwijderd. Even voor alle duidelijkheid.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Facebook blokkeert Udo Ulfkotte vanwege zijn nieuwe boek

 1. Marc zegt:

  Dit is verschrikkelijk nieuws.

  Hoe organiseren wij ons tegen deze politiek-correcte overheidsterreur?

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Het links fascisme is de facto aan de macht. De waarheid moet uit alle macht verzwegen worden. Het lijkt wel alsof er doelbewust op conflict en burgeroorlog aangestuurd wordt. Europa moet dood. Islam moet overheersen. Het blanke ras moet weggevaagd. Het is de waanzin ten top. En de migrantenklootzakken blijvenaar komen…

  Geliked door 1 persoon

 3. FerdinandK zegt:

  Zo langzamerhand gaat het te ver. Censuur Ier weer en hoe.
  Is er geen alternatief voor Facebook.
  Heb mij daar inmiddels “afgemeld”.

  Like

 4. Dit kan haast niet anders ontaarden in een burgeroorlog. Je zal je met hand en tand moeten verdedigen, je gezin en bezittingen alles wat je lief is. IN EEN WOORD WACHELLIJK !!!!

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Verschrikkelijk wat een censuur!! Zodra je je verzet tegen de gevestigde orde, zal men alles doen om jouw je mond te snoeren! Hoe moet het Volk zich in hemelsnaam verdedigen??

  Like

 6. dutchdl zegt:

  Verschrikkelijk wat een censuur!! Zodra je je verzet tegen de gevestigde orde, zal men alles doen om jouw je mond te snoeren! Hoe moet het Volk zich in hemelsnaam verdedigen??

  Like

 7. sandra zegt:

  Ik wil dit boek graag kopen….

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Waarom staat dit niet in de Telegraaf ?
  Sorry, domme vraag.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Na al die Nare berichten, ook een “fijne”. De rammeldan is voorbij.
  Het volvreten kan beginnen.

  Like

 10. joga zegt:

  Wel eens gedacht aan het stemmen op de AfD? Anders is het in feite eigen schuld, oh wacht…….

  Like

  • exmarineman zegt:

   Vasten zoals we dat vroeger bij de katholieken hadden was echt vasten zoals het hoort. Elke dag minder eten dan normaal en geen vlees(waren). Die vastenperiode waren de 4 weken direct voorafgaande aan Kerstmis (zgn. adventsperiode) en de andere waren de 40 dagen startend op Aswoensdag tot aan Paaszondag. De laatste was omdat Jesus Christus voordat hij aan het kruis werd genageld ook 40 dagen vastte. Dat het later allemaal werd versoepeld o.a. vanwege de toen nog zware lichamelijke (hand)arbeid die door vele arbeiders moest worden verricht en het regelmatig ten koste ging van hun gezondheid, is weer wat anders. Wel bleef de basis overeind en op vrijdag was steevast voor iedere katholiek vlees verboden. Uiteraard weet 85% van de jongeren daar niets van, sterker nog ik denk dat 95% van de huidige Nederlandse bevolking daar niets (meer) van af weet, laat staan wat ook bij de christenen “vasten” betekent. Net zo goed alsdat de echte betekenis van bijv Kerstmis, Aswoensdag en Pasen “vergeten” is en het allemaal eet-/feestdagen zijn geworden m.u.v. Aswoensdag. Maar ja de ontkerkelijking in Nederland en Europa is een feit maar om nou dat zgn vasten van die moslims elk jaar weer opnieuw zo te promoten en “trots” op te zijn is belachelijk, idioot. Want echt vasten doen ze niet en dat ze overdag niet zouden kunnen werken of sporten is ook grote onzin. En het suikerfeest….ik denk er het mijne over……

   Like

 11. Ron zegt:

  “Oh ja: ik kan bij Facebook ook niet onder een andere naam inloggen, ik word onmiddellijk geblokkeerd”.

  Van te voren een prepaid simkaartje kopen (nieuw nummer), dit in het geval je telefonisch moet verifiëren.
  Even een VPN app downloaden en draaien. VPN ergens ver weg laten uitkomen.
  Account met valse gegevens aanmaken.
  Indien nodig in het land waar de VPN uitkomt eerst even in Google Maps een woonadres aanklikken en die adresgegevens invoeren.

  Verder internetadressen omleiden via bit.ly of verbasteren en later vertellen hoe te ontverbasteren.

  Ook meteen een account op concurrent VKontakte maken en hier op facebook veel reclame voor maken.
  Post op alternatieve webforums zoals deze links naar de nieuwe adressen inclusief concurrerende adressen en vermeld alleen in de alternatieve forums het verband met de oude naam of de titels van te publiceren boeken of PDF’s of zo.

  Het kost moeite, maar er is om blokkades heen te komen.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Daar gaat het niet om, beste Ron.
   Het gaat er om dat zelfs het IP-adres ofzo van Ulfkotte is door Facebook is geblokkeerd.
   Facebook gedraagt zich als een uber-gutmensh en meent dat Uifkotte het zwijgen dient te worden opgelegd vanwege de argumenten uit het artikel.
   Als een digitale god keert Mark Zuckerberg zich tegen de vrijheid van meningsuiting en manipuleert hij het publieke debat, “en hij zag dat het goed was”.
   Want Zuckenberg doet dit bij veel meer mensen met een uitgesproken mening tegen het EU/Merkel beleid t.a.v. de huidige wetteloze immigratie, waardoor er geen plaats in de EU is voor échte vluchtelingen.
   Ik ben benieuwd welk belastingvoordeel of ander zoenoffer voor Facebook door de EU daar tegenover staat.

   Like

   • Ron zegt:

    Beste Peter,
    Als het alleen het IP-adres is dat geblokkeerd is, dan is het gebruik van iedere willekeurige VPN of proxy-server al voldoende. Dan heb je namelijk automatisch een IP-adres in het land waar de VPN uitkomt of waar de proxy server staat. Dus niet meer je oude IP-adres, dus werkt die IP-blokkade niet meer.
    Ga nu toch eens die VPN’s gebruiken en besteed daar 6 euro tot een tientje per maand aan. Als je echt belangrijke boodschappen te vertellen hebt is dat bedrag het echt wel waard.

    Verder ben ik het met je verhaal eens.

    Like

   • Ron zegt:

    Peter,
    ik ben aardig goed op de hoogte op het gebied van IT.
    Als je mij iets kan melden dat je niet gepubliceerd krijgt op bijvoorbeeld facebook dan kan ik een paar methodes laten weten hoe het wel kan.
    De eenvoudigste is een lichte versleuteling van hyperlinks en kleine verbasteringen van teksten.
    Zo ben ik al vaker langs geautomatiseerde website filters gekomen. Veel fantasie gebruiken helpt.

    Like

 12. Pingback: Facebook blokkeert Udo Ulfkotte vanwege zijn nieuwe boek.. - VrijDenkersBlog (VDB)

 13. exmarineman zegt:

  Tja niet voor niets is FRONTEX opgericht en zijn er zoveel marineschepen actief in de Middellandse Zee…..oh ja op papier om de grenzen van de EU te BEWAKEN en illegale – jawel het staat er echt zo – immigratie te voorkomen. MAAR wat doen al die schepen vervolgens…ze pikken de vluchtelingen, men noemt ze nu drenkelingen, gewoon uit de bootjes op en brengt ze per luxe veerboot en/of cruiseschip naar Italie. En trots verteld men ons dat de route Turkije-Griekenland-Balkan zo goed als opgedroogd is en men blijft Erdogan lekker € 6,6 miljard geven….. En de pers schrijft vrolijk door: weer 200 mensen gered……

  Like

  • Wachteres zegt:

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/26142600/__Migranten_blijven_komen_naar_Italie__.html

   Migranten blijven komen naar Italië
   04 JUL 2016 Alexander Bakker

   Amsterdam – Er zijn het afgelopen half jaar 70.093 migranten aangekomen in Italië, net zoveel als in de eerste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. Het aantal mensen dat de illegale overtocht niet heeft overleefd is gestegen tot 2.896; fors meer dan in dezelfde periode een jaar eerder.

   De meeste mensen die de oversteek maken komen uit Eritrea (13%), Nigeria (12%) en Gambia (8%). Europese maatregelen hebben geen zichtbaar effect op de migratiestroom. Er is wel een missie om de ’buitengrenzen te bewaken’, maar voorlopig bestaan de successen van marineschepen -waaronder een Nederlands fregat- vooral uit het redden van duizenden migranten.

   Like

 14. fleckie zegt:

  Waarschijnlijk kan men dit boek gewoon bij de boekhandelaar bestellen, die het dan via de importeur Nilsson & Lamm importeert?

  Like

 15. Ron zegt:

  Beetje off-topic:
  Mogelijk spionage hardware in Intel processoren.

  Secret of Intel Management Engine by Igor Skochinsky https://www.slideshare.net/mobile/codeblue_jp/igor-skochinsky-enpub

  De publicatie staat bovenaan de webpagina en moet naar links worden geschoven voor volgende pagina’s.

  Like

 16. ildiko zegt:

  Er is niemand meer die in Frontex gelooft. Eigenlijk bedroog.

  Like

 17. Ad de Koning zegt:

  Het zal natuurlijk allemaal wel kloppen maar bij een ding wil ik toch even een kanttekening plaatsen, omdat ik veel bij Amazon koop ben ik meteen op hun Duitse site gaan kijken maar daar is het boek gewoon te bestellen en er staat zelfs boven “Bestseller” ter aanbeveling, tot nu toe heb ik boeken die ter discussie staan altijd moeiteloos bij Amazon kunnen kopen.

  Like

 18. sandra zegt:

  Bedankt!

  Like

 19. Jan zegt:

  Facebook smijt groepering van site die slachtoffers van moslimterreur helpen. Reden: steun is islamofobie.
  https://themuslimissue.wordpress.com/2016/08/02/facebook-bans-islamic-sex-abuse-support-group-for-islamophobia/

  Ik zou graag zien dat die rat Zuckerberg failliet ging of een kop kleiner gemaakt werd.

  Like

 20. 4sjun zegt:

  Dat bewerk je door de discussie buiten Facebook te laten plaatsvinden. Op straat, op de markt, in de kroegen op weblogs en op fora.. De wereld kan uitstekend zonder Facebook. Langs dezelfde weg zijn de kartelkranten van de MSM in zwaar weer gekomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s