Opmerkelijk: Jaarlijkse pro-Hezbollah manifestatie in Londen stuit op een wit-blauwe muur pro-Israëlactivisten (+video)

Screenshot_65

(Door: “Brabosh”)

Elk jaar heeft in de Britse hoofdstad Londen op ‘Al Quds Dag’ ( = het Arabisch voor Jeruzalem) een manifestatie plaats van de Libanese terreurorganisatie Hezbollah en dat was dit jaar op 1 juli eveneens het geval.

Echter, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, toen de pro-Jihadisten telkens  ongestoord door de hoofdstad marcheerden, hadden de Britse Zionisten dit jaar gezorgd voor enkele verrassingen… Wat leek te beginnen met enkele manifestanten getooid met Israëlische vlaggen, later stuitte de pro-Hezbollah manifestatie op een wit-blauwe muur van pro-Israël fans.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Eurabië, Groot-Brittannië, Hezbollah, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

4 reacties op Opmerkelijk: Jaarlijkse pro-Hezbollah manifestatie in Londen stuit op een wit-blauwe muur pro-Israëlactivisten (+video)

 1. Thoth zegt:

  Eindelijk…, mooi man. 🙂 Btw., ik heb toen ook meegedaan met een Pro-Israel manifestatie op de dam in A’dam!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Hoe is het mogelijk! We komen weer op voor Israel! Het is nog mondjesmaat, maar het begin is er! Het is toch ook niet te geloven dat het ultieme ‘geloof’ vd haat, respectloosheid, onderdrukking en algehele kwaadaardigheid en achterlijkheid, zoveel ruimte krijgt. Moet je die walgelijke spandoeken alleen al zien! Als Mein Kampf verboden is, dan dit toch ook!

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Ik mis 9 crussaders in full blown gear te paard nou dat zou epic geweest zijn ✠✠✠✠✠✠✠✠✠

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s