PvdA wil uitreisverbod voor Nederlandse Pegida-leider die in Bulgarije “jaagt op ´vluchtelingen´.”

Screenshot_60

(Door: Bas Paternotte)

‘Bewaking Europese grenzen geen taak van particuliere Nederlanders’

De Nederlandse Pegida-leider Edwin Wagensveld “jaagt” in Bulgarije op “vluchtelingen”. Dat onthulde de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” begin deze maand. De PvdA-fractie wil nu van minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) – wegens hartklachten op dit moment vervangen door Stef Blok (VVD) – weten of hij Wagensveld een uitreisverbod kan opleggen.

Op Facebook verschenen eind juni foto’s van Wagensveld samen met oud-Pegida voorvrouw Tatjana Festerling (foto boven). Samen met gemaskerde mannen hielpen ze naar eigen zeggen ‘vrijwillig, onbewapend en volkomen legaal’ de Bulgaarse grenspolitie en speurden ze naar ‘illegale indringers’ aan de Bulgaars-Turkse grens. De gemaskerde mannen behoren volgens de Duitse krant echter tot een pro-Russische Bulgaarse militie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Bulgarije, burgermoed, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op PvdA wil uitreisverbod voor Nederlandse Pegida-leider die in Bulgarije “jaagt op ´vluchtelingen´.”

 1. Harry zegt:

  Waarom mag je illegaliteit niet bestrijden ?
  Mag je alleen nog naar buitenland om met je kont in de zon te zitten ?
  Of “vluchtelingen” en illegalen te verwelkomen ?
  Is die overheid ( in ieder geval het rooie deel er van ) nou toch helemaal bedonderd ?
  Mag misdaad straks ook niet meer gemeld worden zeker ?
  Verkrachting neem je maar op de koop toe , had je maar geen vrouw moeten zijn ?
  Diefstal laten we ook maar lopen , we hebben het hier toch al zo goed en die mensen hebben haast niks ?
  Drugs handel is ook prima , die mensen werken tenminste ?
  Op die toer ?

  Zo zal het rooie gezwel wel doorrollen , het zwarte gespuis mag ook veelal al gratis reizen per trein .
  Zo worden de normen steeds verder opgeschoven . Alleen voor het islamitische en zwarte gajes .
  Als je blank bent , ben je de lul .
  Je moet overal voor betalen , je bek houden en werken voor de niksnutten .
  En je laten bestelen , enerzijds door het tuig , anderzijds door de overheid .

  En dat danken we allemaal aan het socialisme .
  Ik spring haast uit m’n vel !
  Komt dit uit de koker van Diederik en z’n trawanten ?
  Ik hoop dat die hele rooie boevenbende weggevaagd wordt bij de volgende verkiezingen .
  Het hele land naar de verdommenis geholpen en nu nog een grote bek ook ?

  Like

  • Leo zegt:

   Wie misdaad niet bestrijdt, pleegt het zelf. !!

   Like

   • Anneke zegt:

    De democratie KEELT zichzelf….Als alles maar wordt toegestaan / – toegelaten….Het hek is allang in alle vrijheid van de dam losgekoppeld. Illegaliteit; ach…wij mogen ons hier niet druk over maken. “Dit is VER BO DEN”.

    Like

   • Anneke zegt:

    De blanken, het meest gehate ras van deze tijd, van allertijden. “We zijn TE mondig, – rijk, te dit, te dat……Wat de merendeels blanke elite achter de schermen vergeet….Van het blanke ras kunnen zij op-aan. Wij blanken betalen ons al tijden suf aan de ons opgelegde financiële – / belasting lasten. Wij moeten met z’n allen de samenlevingen draaiende houden ‘op een gezonde’ wijze. Terwijl legio BLANKEN financieel in het NAUW zijn gedreven. Sinds 2008 is het CRISIS….Sinds 2009 is EUROPA in crisis. Exact een jaar later de Oceaan overgewaaid, naar de Europese regionen. Het financieel moordende virus !!! ! !!! MAMMON een bacterie, gekweekt door kapitaal-laboranten.

    Like

 2. Angie1968 zegt:

  Je moet toch op een of andere manier dat gespuis buiten de deur houden. Frontex doet het niet, hoor! En onze leiders al helemaal niet, open grenzen weet u wel. Wat wil je dan, dat burgers zich laten overspoelen door een invasie van overlast veroorzakende asieleisers die hier gewoon niet horen!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Je moet ook niet geloven wat kranten schrijven !!

  Like

 4. Ik had het intussen al gelezen. Tja, wat moet je daarvan zeggen?
  Ik ga Edwin natuurlijk niet afvallen ten gunste van deze of gene minister van dit nepkabinet en een uitreisverbod is vanzelfsprekend absurd -van iemands bewegingsvrijheid hebben ze àf te blijven, tenzij hij een concrete misdaad tegen deze of gen op zijn geweten heeft. Punt. Maar dat wil niet zeggen, dat ik op zichzelf achter deze “Bulgaarse” actie van hem sta: Het zal mij wórst wezen, wat hij met die vluchtelingen doet (of niet doet) maar ik zeg bij deze nog maar eens, dat ik zéér, zéér verbitterd ben, dat achteraf bekeken Pegida Nederland drie maanden in de ‘zomerstop’ is gedonderd omwille van dit soort……nee, geen solo- maar dúo-optredens van hem! Hij beslist, wie er mag spreken en wie niet, maar zelf wenst-ie kennelijk constant in de schijnwerpers te staan, GVD! Zómerstop. Maar níet voor hem.
  Nee, ik kán hier niet om juichen: Ik ben bitter, bitter teleurgesteld. Ik heb tranen in mijn ogen, terwijl ik dit schrijf, ongelogen!
  Ze kunnen momenteel nóg zoveel beweren van Lutz Bachmann, maar dít heeft-ie bij mijn weten toch nog niet geflikt!
  En, alle hardnekkige bewonderaars hier, praat het nu maar weer goed en maak jezelf maar wijs, dat hij het voor Pegida NL doet, en stá maar weer te juichen als hij over een paar maanden weer per gratie Gods aantreedt……Ik wou, dat ik het óók kon, dan voelde ik me op dit moment vast veel gelukkiger, maar, het is pure onmacht: Ik kán er gewoonweg niet positief tegenaan kijken.
  Pegida NL zou álles voor me geweest zijn, àlles, maar dít……Ik zal maar niet méér zeggen……

  Like

  • Op deze manier wordt de serieuze boodschap van Pegida naar de verdommenis geholpen door er een circusvertoning van te maken die hij beter aan de professionals over kan laten zoals Geer & Goor of PeterRRRR, Maar misschien is ie in voor een leuk baantje straks onder Juncker en is ie alvast wat aan het timmerfranzen.

   Like

 5. Uitreisverbod ? heeft of had die Akse dat ook niet gekregen ????

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Natuurlijk wil de PvdA een uitreis verbod, de linkse asielindustrie verdient goud aan die asielmulanten.

  Like

 7. Rapunzel zegt:

  Ik zie liever dit dan die halve zolen die naar Italië afreizen om daar rapefugees te “redden” uit kniediep lauw water.
  Al die “hulpverleners” lopen in een hazard suite met handschoenen en mondkapjes, dat is niet voor niks natuurlijk maar als de rapefugees uw nieuwe buurmannen zijn of in een AZC zitten mogen ze gewoon vol in je gezicht hoesten en daar krijg je dan geen open TBC, Hepatitus A t/m Z of schurft van.

  Stukje is ook getikt door Bas Paternotte die vanaf dag 1 al duidelijk maakt dat hij liever een horde baardmannen ziet wildpoepen op de Neude dan dat die vreselijke rascisten van Pegida door “zijn” Utrecht lopen.
  Een vriendin herrinnerde me er gelukkig aan dat Utrecht toch al vergeven is aan de hufterclub van de clitknippers en dat is ook zo. Het eerste wat je ziet als je de stad in rijdt is een spuuglelijke haathut.

  Nou veel plezier ermee Paternotte, had ik al gezegd dat je hier niet om aardappelen hoeft te komen when the shit hits the fan? Bij deze dan.

  Liked by 1 persoon

 8. Rapunzel zegt:

  Ik was er bijna bij laatste keer in Breda, bij Pegida. 2 minuten te laat en toen mocht ik niet meelopen. Ben ik erachteraan gehobbeld, uiterst leerzaam.
  Er kwam een “gematigde” mocro uit een winkel vlak na Pegida gepasseerd was, zegt de mocro tegen zijn zoontje van een jaar of 8: “als iemand ooit iets tegen jou zegt van islam dit of dat, meteen kapotsteken, meteen kapotsteken!” Dit was geen baardjurk maar een “gewone” gladgeschoren mocro in spijkerbroek. Zo ziet u maar weer, er is maar 1 islam en dat is de slechte.

  Zo’n 40-50 omstanders konden meegenieten van dit gebeuren, laat ons bidden dat ze genezen zijn van islamofiel;)

  Liked by 1 persoon

 9. Rapunzel zegt:

  Overigens stond ik dichtbij genoeg om Edwin te horen zeggen dat áls er iets gebeurt in NL in die drie maanden dat er dan binnen 48 uur een Pegida demonstratie is in een Nederlandse stad.
  Of dat nuttig is vind ik de vraag want heb het wel gehad met stille tochten, je suis Charlie, beertjes bloemen en lichtshows maar ik wil het wel gezegd hebben.
  Dat klonk niet als iemand die er schijt aan heeft wat er hier gebeurt.

  Like

  • Heeft U dat VK interview gelezen….?

   Like

  • En trouwens, “schijt hebben aan wat er hier gebeurt is dan ook weer het andere andere uiterste, maar hij is duidelijk teleurgesteld in het verloop van de gang van zaken hier en zou daarom dit ‘blok aan zijn been’ maar wat graag overdragen aan een capabele opvolger (die er nu eenmaal in dat “klote-Nederland” óók al niet voorhanden is, hoe jammer toch!) zodat hij zich weer volledig op de Duitse zaak zou kunnen concentreren.
   Als U dat een gezonde basis vindt om een beweging te leiden, ga gerust uw gang, maar ik zie een duidelijk verband met die drie maanden durende ‘zomerstop’, die voor hem, zoals nu blijkt, niet bedoeld is als adempauze, maar om zijn handen vrij te hebben om zelf in de schijnwerpers te treden…..eh…..met z’n tweeën dan.
   Tja, daar kun je die lastige, Nederlandse aanhang, die ook al maar niet wil groeien, niet bij gebruiken, hè……
   En zeg nu zelf: Hééft Bachmann dit tot nu toe geflikt? Zou Michael Stürzenberger dit ooit flikken? Twee maal néé!

   Like

 10. Bas zegt:

  Het komt straks nog zo af, dat Wagensveld asiel moet aanvragen in Rusland omdat hij het niet eens is met het beleid van deze regering.wegens beperking van zijn democratische vrijheid. Hij zou dan de eerste vluchteling van eigen bodem zijn. Een unicum in deze tijd.,

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Zou diezelfde PvdA maar eens gaan pleiten voor een Inreisverbod voor niet-Nederlanders uit islamitische en Afrikaanse landen…… Zouden ze die regering van Libië maar eens vertellen dat ze die bootjes uit hun havens moeten tegenhouden dat zou beter zijn, Maar nee, dat zal wel niet passen en daar hebben ze ook de hersens – voor zover nog aanwezig – niet voor.

  Like

 12. Wat is daar nu mis mee, die doet zeer goed werk. Laat die Judassen van de PvdA zich daar eens niet mee bemoeien.

  Like

 13. Rapunzel zegt:

  Nee, het is voor mijn lichamelijke alsook geestelijke welzijn beter als ik de Volkskrant ongelezen laat.
  Na de martelhoax van Hoedeman, die er nog steeds leugens zit te fabrieken zover ik weet is de Volkskrant af.
  Het verbaast me hooglijk dat u blijkbaar de Volkskrant nog als betrouwbare nieuwsbron ziet.
  Maar hé, ze zullen bij de redactie daar vast op tompoucen trakteren als het ze lukt tweespalt te creëren.
  Zo’n interview een beetje manipuleren, het nét anders verwoorden dan dat het gezegd is, laat dat maar aan de Volksverlakkerskrant over. Ik geloof er ongelezen niks van.

  Ik neem Edwin ook niks kwalijk, het is niet alsof hij met zijn reet op Ibiza zit te zuipen.
  Mooie kans weer voor de PVDA om zichzelf compleet voor gek te zetten met hun idiote uitreisverbod.

  Nee hoor, ik wens Edwin een goede reis en een behouden thuiskomst. Ik hoop dat ie er mooi weer bij heeft en dat ze elke dag uit eten gaan, dat kan daar namelijk voor niks of een beetje.

  Maar misschien kan ik er gewoon beter tegen als andere mensen plezier hebben.

  Like

  • Droom maar lèkker verder!
   Er is een naam voor dit verschijnsel: Iets met sektarisme of zo……
   Je hebt al je hoop op iemand gevestigd……En dan blijf je je uit alle macht aan hem vastklampen, wat hij ook doet of laat….Omdat je bang bent om ín te storten, als je het niet doet!
   Ik neem het U niet kwalijk, want dat heb ik óók zo gekend. Maar een mens is nooit te oud om te leren.
   Je kunt ook je eigen koning zijn, weet U……

   Like

 14. Rapunzel zegt:

  Doe anders ff niet zo neerbuigend Theresa.
  Ik heb Edwin niet maandenlang opgehemeld als was hij de Messias, dat deed jij, zolang je je zin kreeg.
  Dat hij nu het nuttige met het aangename verenigt in het gezelschap van een leuk vrouwtje zit mij niet dwars, jij schreeuwt er moord en brand over.
  Houd dus die psygologie van de koude grond maar weg van mij, ik stort niet zomaar in. Edwin Wagensveld die op vakantie gaat, ik heb wel voor hetere vuren gestaan.
  Ook meer te doen dan me daarover druk te maken gelukkig.
  Kan het iedereen aanbevelen.

  Like

  • Als hij nou maar tenminste op vakantie was gegáán…….
   En “ophemelen als was hij de messias….?” Daar herken ik mezelf niet in, het spijt me.
   Dat heb ik nog nooit gedaan, bij niemand. Juist daarom kan ik er rond voor uitkomen, dat ik nu zo vreselijk teleurgesteld ben.
   Misschien heb ik de bewéging wel opgehemeld. Dat kan klóppen: Dáár had ik alles voor willen doen. Maar dat werd me al niet vergund, omdat ik niet in de organisatie zat.
   En dan ook nog maandenlsng in de zomerstop gedumpt worden, en alleen maar mogen juichen over de beelden, die hij van hun ‘heldendaden’ naar facebook stuurt…..Nee, dat gaat helaas tegen mijn natuur in.
   Maar ga niet suggereren, dat ik hem of welk mens van vlees en bloed dan ook, ooit opgehemeld heb alsof hij de Messias was, want dat is gewoon niet waar! Dan kun je echt nog beter jezelf afvragen, waarom je nú zo kritiekloos bent. Want dat is evenzeer opvallend, ik zeg het maar even.

   Like

  • @Rapunzel:Ik ontdekte je onterechte aantijging -want dat ís het- pas laat op de avond, toen ik eigenlijk al te moe was om er nog voldoende adequaat op te reageren, zoals eigenlijk nodig geweest zou zijn, maar hij schrééuwt gewoon om een nadere toelichting, dus bij deze., want ik laat me zoiets niet aanwrijven:
   Jij kunt nergens, maar dan ook nergens hard maken, dat ik Edwin ooit ergens opgehemeld zou hebben als was hij de Messias! Haal mijn comments van de afgelopen tijd erbij, als je ze kunt terugvinden. Haal mijn artikelen erbij voor mijn part. Blijkt dat ergens uit? Nee. IK weet wel uit mijn hoofd, dat ik het voorlaatste -dat van Pegida-Almere- heb besloten met de zin “Wie zou dat tenslotte níet willen doen, voor Pegida?” maar dat sloeg dus doodgewoon op de bewéging, níet op de woordvoerder of welke persoon van vlees en bloed dan ook. De beweging, het stréven, is datgene, wat je in vervoering brengt, waar je bij zou willen horen, waar je alles voor zou willen doen. De mensen, die er achter staan niet. Je kunt best waardering hebben voor wat ze doen en voor de manier, waaróp ze het doen, maar dat houdt beslist niet in, dat je er geen eerlijk gemeende kritiek op kunt hebben, als die manier-waarop je niet bevalt. Ik weet best, dat de goegemeente dan meteen weer de neiging heeft om te beginnen van: “De beste stuurlui staan aan wal…..enz.” maar wie dat zegt, staat er niet bij stil, dat dat “aan wal staan” vaak genoeg geen vrije keuze is, dat die “beste stuurlui” daar allerminst vrijwillig staan. Ik heb dat vanaf het begin af aan ervaren, als ik na afloop van een demo wéér alleen op het station stond, voor mijn gevoel naar huis gestuurd tot de volgende keer, omdat je nu eenmaal niet in de organisatie zit en er officieel verder niets mee te maken hebt. Dat ze mijn artikelen begonnen over te nemen ging aanvankelijk buiten mij om maar ik was er blij verrast over, omdat het dan kennelijk een bijdrage aan de beweging, lees wel, de BEWEGING werd, snap je? Voor de beweging zou ik alles gedaan hebben!
   Dus dat stemt vriendelijk jegens degenen, die het voor het zeggen hebben en die hetgeen je schrijft blijkbaar bruikbaar vinden.. Maar wie dan ook daarom ophemelen als as hij of zij de Messias? Never! Ik geef hierbij zelfs toe, dat ik jaloers op ze ben, dat ik hetzelfde zou willen doen als zij, voor Pegida. Ja, dat geef ik toe! Ik zou óók op die manier naar buiten willen treden,uitdragen, dat ik er achter sta en dat naar buiten toe! Temeer, omdat ik er langzamerhand voor mezelf helemaal niet meer van overtuigd ben, dat ik dat niet zou kunnen: Geef mij een behoorlijke aanloop en ik kan, zij het op mijn manier, alles! En als je dan moet merken, dat ze je wel een eindje tegemoet willen komen, maar dat het dan op een zeker moment is: Stop, on-uitgesproken omdat je niet in de organisatie zit, dat je om die reden niet eens elke keer mag spreken, ja,ik geef ronduit toe, dat dat een zéperd is: Wéér naar de zijlijn gedirigeerd. Daar gá ik niet huichelachtig over juichen, nee, omdat ik dat niet als rechtvaardig beschouw, denk daarover, zoals je wilt, maar het is zo! Als ik íets ophemel, is het de beweging, het streven, dat iets van ons allemaal zou moeten kunnen zijn en als ik dan moet zien, dat één persoon, al is hij 100 keer de organisator,alles aan zichzelf trekt èn aan één andere persoon, die hij toevallig adoreert, en dat de rest er uiteindelijk alleen maar bij mag staan en juichen om die twee, ja, dan knapt er iets in me en dan kan ik niet doen of ik daar achter sta!
   Maar beschuldig mij er niet van, dat ik wie dan ook ooit opgehemeld zou hebben als ware hij de messias, want dat is een uit de lucht gegrepen belediging jegens iemand, die Veel meer voor de BEWEGING had willen doen, NIET voor een MENS in kwestie!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s