Anti-ZP activisten willen Van Muiswinkel en supermarkten alsnog vervolgen voor discriminatie

Screenshot_74

OM zag geen zaak in blackface VARA-cabaretier

Meer dan achthonderd aangevers en de stichting Nederland Wordt Beter gaan in beroep tegen het besluit bedrijven en personen niet te vervolgen die door de uitbeelding van Zwarte Piet zich schuldig zouden maken aan groepsbelediging.

Post online

Zij vragen het gerechtshof in Amsterdam om het Openbaar Ministerie op te dragen alsnog ‘hoofdpiet’ Erik van Muiswinkel en grootwinkelbedrijven als De Bijenkorf, Blokker en Albert Heijn te vervolgen.

Het Landelijk Expertisecentrum Discriminatie van het OM seponeerde vorige maand de aanklacht wegens groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie. Volgens het OM is geen sprake van strafbaarheid van winkelketens. Dat geldt eveneens voor Van Muiswinkel. Hij heeft zich in het tv-programma met het uitbeelden van de figuur van Zwarte Piet ‘niet opzettelijk beledigend uitgelaten over een groep mensen wegens hun ras’, schrijft het OM.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, discriminatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Anti-ZP activisten willen Van Muiswinkel en supermarkten alsnog vervolgen voor discriminatie

 1. Hebben nou niet anders te doen die mierenneukers. Als ze het hier niet mee eens zijn flikker ze dan het land uit samen met de gelukzoekers. Wat kost dit niet aan geld en tijd.

  Like

  • Thom zegt:

   Ze hebben zeker nog wat anders te doen. De Zwarte Piet activisten die nu De Efteling aanklagen wegens racisme zitten hier ook achter. Dat heeft degene gezegd wiens Facebook pagina ze gebruiken. Als ze zo’n last hebben van hun eigen zwarte smoel, wat doen ze dan hier

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  Het moet toch potverdomme niet gekker worden! Kan iemand die linkse social justice warriors alstublieft tegen de muur aanzetten en afknallen. Wat verzieken die lui onze maatschappij met hun eindeloos gedram en gedrein! Nog even en er wordt opgeroepen tot genocide op de blanken om goed te maken voor alles in het verleden aangericht…

  Geliked door 1 persoon

 3. Charles zegt:

  Die “zeurpieten” en moslims willen gewoon ons aan hen laten aanpassen, de omgekeerde wereld dus.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Waar kan ik mohammedanen aanklagen voor het fundamenteel en bij herhaling kwetsen van mijn wet- en rechtsgevoel?

  Like

 5. elisah zegt:

  Dat ze maar eens aangifte van stalking en demonisering doen tegen die geobsedeerde zwartzeikers.

  Like

 6. Stápt-ie er uit, is het nóg niet goed! Die gasten zóeken gewoon wat!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  He’s my nigger!!!!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Mooi 800 aangegevers, dus die zijn bekend, gelijk het land uitzetten, ook met een nederlands paspoort. OPROTTEN !!!

  Like

 9. Qvic zegt:

  Wat zijn die anti zwarte piet gasten toch domme onwetende arrogante personen, die maar niet willen begrijpen dat het ware verhaal over Sinterklaas en zwarte pieten een rollenspel is van dat de dagen korter worden en helemaal niets met racisme of iets degelijks te maken heeft.
  Het is weer eens van: inspraak zonder inzicht = uitspraak zonder uitzicht.

  Like

 10. Dit geouwehoer is begonnen toen Afrikaanse vingermodellen massaal Europa binnentroomden en de witte mens daar iets van ging vinden.waardoor de Koewinsies en Sunnies, de Sultana’s en vele andere beroepsnegers zich plaatsvervangend op de televisie gingen schamen en omdat ze bang waren dat de wittemannen boos op ze werden dus dat verhaal vertelden dat die hun ouders vroeger al au hadden gedaan en dus nu niet meer nodig was. Dus dat ze eigenlijk best lief zijn maar dat de witteman dit misschien niet ziet door dat gevinger van die anderen, die Afrikanen. Ze hunkeren als het ware naar de liefde en waardering van de witteman. Heel simpel. Dus bij deze: Sultana en hoe jullie zwarte moppies allemaal heten, kom bij Daddy, we love you en wij vinden jullie echt geen Dobbernegers hoor!

  Like

 11. Harry zegt:

  Zou op zich niet zo erg zijn als die muizenwinkel veroordeeld wordt .
  Misschien snapt ie dan wie zijn vrienden NIET zijn .

  Hallo Erik , die zwarten zijn ondankbare onverbeterlijke krengen , gaat er nou nooit een lichtje branden ? Hoeveel keer moet je je kop stoten voordat je snapt dat je soms moet bukken ?

  Wat lul ik nou weer , ijdele hoop , natuurlijk .
  Links zijn is een psychisch defect .

  Kijk er niet meer naar op TV , ga niet naar voorstellingen , koop geen cd’s , ik ben er helemaal klaar mee , voor mijn part eten ze volgend jaar droog brood , al die politiek correcte krengen .

  Like

 12. Ik wist niet dat zwarte piet ook al een ras was 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 lol
  Wat een debiel volk zeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s