Hilversumse burgemeester Broertjes (PvdA) houdt logeerpartijen en dialogen met reljeugd

Screenshot_85

Pieter Broertjes (ook PvdA . . .)

(Door: Annabel Nanninga)

Dialoog mensen, dialoog

Pieter Broertjes (PvdA, beloningsbaantje voor PvdA-campagnevoeren tijdens zijn Volkskrant-hoofdredacteurschap) krijgt het reltuig in zijn gemeente maar niet onder controle. Toen hij laatst zowaar enige realiteitszin toonde en stelde dat de overlast door losgeslagen moslimjongeren (‘boefjes’, voor Volkskrantlezers en PvdA-stemmers) direct verband hield met ramadan, de vastenmaand voor bezinning en spiritualiteit van de religie van de vrede.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hilversumse burgemeester Broertjes (PvdA) houdt logeerpartijen en dialogen met reljeugd

 1. C.A.Barstow zegt:

  Nog zo’n hersenloze naïeveling, nog meer van dit soort volksverraders en we staan niet meer op de rand van de afgrond, dan pletteren we naar beneden.

  Like

  • exmarineman zegt:

   we zijn al bezig met het naar beneden vallen alleen hebben velen het nog niet in de gaten. Maar het zwarte gat is zo diep dat een aantal wel al tegen de zijkant is gebotst en al pijn voelt maar we zijn nog niet op de bodem……

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Kleine correctie: meneer Broertjes werd burgemeester als beloning voor het haat zaaien, demoniseren en helpen vermoorden van meneer Fortuyn.
  Overigens was de smeerlap welkom in Hilversum, dus ik gun ze heel veel Marokkanen. Meer, meer, meer, als het ware.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Leefbaard Ze zijn allemaal smeerlappen. Alle politieke partijen hielpen bij het demoniseren, haat zaaien, en andere activiteiten die – indirect – hielpen de levensloop van Pim Fortuyn te verkorten. Wie kan zich niet herinneren de video waarin Pim Fortuyn riep ..Äls mij iets gebeurt” https://www.youtube.com/watch?v=vbcuyUVb-nY
   Dus ook meneer Broertjes.zit gebakken bij. Burgemeester Broertjes gaat op zijn achterpootjes staan om zijn moslims te paaien …Maar WAAR IS ZIJN VERONTSCHULDIGING AAN DE GETROFFEN SLACHTOFFERS? WORDEN ZIJ OOK UITGENODIGD VOOR LOGEERPARTIJEN EN EEN DIALOOG? Wie compenseert de schade die ZIJN VRIENDEN hebben veroorzaakt? Maar Nee! En daar is burgemeester Broertjes niet anders dan de rest van zijn ambtgenoten …Hij ziet de hardwerkende burgers als een pinautomaat waar men belastinggeld kan uittrekken om voer en verzorging te kopen voor zijn islamitische troetelbeestjes. .

   Like

 3. elisah zegt:

  Kinderachtige man, hij begrijpt niks van die jeugd en volgens mij, als hij kinderen heeft, is hij hoogstwaarschijnlijk een afwezige en ongeïnteresseerde vader geweest.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Mijnheer Broertjes heeft nog niet geleerd dat moslims paaien staat gelijk aan lief zijn voor een cobra….Hij zal je altijd bijten!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s