“Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht om mijn vrouw te doden”

Screenshot_76

Jumaah K.: Was ervan overtuigd dat zijn vrouw hem bedroog. . .

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Duitse Regensburg is een proces begonnen tegen een 32-jarige “asielzoeker” die ervan verdacht wordt zijn vrouw vermoord te hebben. “Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht om mijn vrouw te doden”, zou de aangeklaagde Jumaah K. tijdens zijn verhoor gezegd hebben, berichtte het persbureau dpa. Waarom hij in de gevangenis zou komen, zou hij niet hebben begrepen.

Junge Freiheit

Jumaah K. zou er volgens de aanklacht van overtuigd geweest zijn dat zijn 26-jarige vrouw en moeder van drie kinderen hem bedroog. In november verleden jaar zou de destijds 31-jarige zijn vrouw daarom in het Beierse Laaber hebben gewurgd. Na zijn daad had Jumaah K. zichzelf in begeleiding van zijn driejarige dochter aangegeven. De kinderen waren op het moment van de misdaad eveneens thuis. Het is niet duidelijk of ze de moord gezien hebben.

De “asielzoeker” was samen met zijn vrouw en de kinderen in de leeftijd van drie tot acht jaar sinds begin september ondergebracht in Laaber. Het proces wordt vandaag voortgezet en het vonnis zal op 22 juli verkondigd worden.

Bron:
https://jungefreiheit.de
(h/t A.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht om mijn vrouw te doden”

 1. Hans zegt:

  Taakstrafje en veel begeleiding
  Als het aan de groen-linkse rechters ligt.
  Tis tenslotte maar een vrouw!

  Like

  • ………wat je van die linksen gewoon niet snápt, hè; wat je to-taal niet van ze SNAPT!!!
   De hele 20ste Eeuw door aren z i j het, die op de barricaden gingen voor de gelijkberechtiging van man en vrouw, iets, waarvan ze met name praktisch alle kèrken beschuldigden, het tegen te werken -wat trouwens meestal zo wás- vervolgens zetten er móslims voet aan wal en…..enfin…..
   Benieuwd wanneer we dát nou nog eens haarfijn uitgelegd krijgen!

   Geliked door 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  Iedereen word geacht de wetten van het land te kennen en op te volgen, dit is geen excuus, maar het zal wel door de rechter als verzachtende omstandigheid worden meegerekend.

  Like

 3. Harry zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat we dat soort imbecielen in onze samenleving binnen laten stromen ?
  En hoe is het mogelijk dat er een hele nieuwe lichting NSB-ers heeft kunnen groeien die dat gedrag normaal vinden en faciliteren ?
  En die de bezorgde burgers voor van alles uitmaken .

  Ruim HEEL die islamitische rotbende op !
  En die bijbehorende trifle ook .
  VOORDAT het te laat is !

  Like

 4. Lee zegt:

  Aan een hoge boom hangen voor een week, op de kop welteverstaan.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Er is maar één oplossing voor dit stuk tuig: een lange gevangenisstraf opleggen, kinderen bij pleeggezinnen onderbrengen of bij familie in het herkomstland, en na het eindigen van de straf uitzetting naar zijn land van oorsprong, en nooit meer terugkeren. Hij is te stom om te begrijpen waarom men heeft gearresteerd, dus wat moet je met zo iemand in de beschaafde wereld?

  Wegwezen!

  Like

  • Anna zegt:

   Cathja ik ben het helemaal met je eens: maar dit noemt men in Europa nu ” vrijheid van godsdienst” …
   Ook het trouwen van 4 vrouwen van een islamiet valt hieronder…..
   De overheid is er om de goede burgers te beschermen tegen dit soort tuig maar de overheid is totaal niet opgewassen tegen deze idiote religie die onvrede en haat en agressie met zich meebrengt.
   Nu zijn eigen vrouw morgen zijn buurman die een hond uitlaat……

   De overheid zou de Koran eens moeten lezen, wij doen dat wel maar zij durven dit niet….
   Wij hebben een overheid zonder visie en kennis, op en van de islam….. Ze zijn heel dom!!!!
   Onze democratische wetten zijn totaal niet bruikbaar voor mensen met dit soort achtergronden…….
   De overheid is bang van de harde werkelijkheid ze kruipt in haar schulp en doet niets, met de gedachte het zal mijn tijd wel duren…….
   Ik ben bang dat we al te laat zijn dat het inmiddels een onomkeerbaar proces geworden is……

   Like

 6. Angie1968 zegt:

  En het sneue is dat miljoenen van zijn soortgenoten net zo denken en doen. Vanaf de geboorte gemarineerd in vrouwenhaat, jodenhaat, christenhaat, homohaat etc..En dat krijg je er ook niet meer uit, ook al zet je er 10 psychologen op. Het beste is uitzetten en nooit meer laten terugkomen.

  Like

 7. Marc zegt:

  Zo zie je maar weer wat het gevaar is barbaarse culturen gelijk te stellen met daadwerkelijke beschaving!

  Like

 8. Ze begrijpen het echt niet. Dit soort achterlijke moslims horen niet in onze maatschappij thuis, omdat ze de barbaarse manier van leven erop na houden. Alles volgens hun heilig duivels boek.Hiermee brengen ze onze samenleving in gevaar. Wie beschermd ons eigenlijk, ik zie nooit blauw op straat en zelf mag je het niet. Je zou ze moeten kunnen aanklagen.

  Like

  • Harry zegt:

   Ik verloot een prima fles wijn voor wie er als eerste in slaagt om Samsom dit te laten snappen .
   En een hele doos voor degene die Pechtold een dosis gezond verstand toe kan dienen .

   Like

 9. elisah zegt:

  Onkruid moet je verdelgen.

  Like

 10. aegoliuscs zegt:

  Waarom vertrek je met je gezin naar het christelijk Avondland, dat gelukkig en nochtans de sharia niet heeft ingevoerd.

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Achterlijk islamitisch volk begrijpt wel meer niet.
  Vergeleken met islamitische landen staan wij toch vreselijk veel verder op de evolutieladder.
  Wat een barbaars volk is het toch. Totaal geen greintje civilisatie.

  Like

 12. wauso zegt:

  Toch heeft die man een punt !
  Het is hun Cultuur. En dat vrouwen daar kennelijk gedood mogen worden is niet aan ons om daar een oordeel over te geven. O.K. Hij doet deze moord in Duitsland, maar dat maakt volgens de islam niets uit. M.a.w. er zit een Cultuuromslag aan te komen waar de ‘LinksKnechten’ en de Politieke Elite alsook nog zo’n 70% van de stemmers voor kiezen.
  In Europa kiest men voor 70% voor deze Cultuuromslag van dood en verderf door de islam. Daar hoort ook steniging en op andere wijzen doden van vrouwen en homo’s bij !
  We stonden er allemaal bij en 70% had er geen problemen mee en keek weg.
  In mijn optiek is die 70% hieraan schuldig en niet de moslim !
  De moslim is in mijn optiek iemand die geestelijk Achterlijk is. En in Duitsland alsook hier kiest men voor deze Achterlijkheid. U mag van mij dan ook stellen, dat die 70% nog Achterlijker zijn als die moslim !

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   U heeft een punt. In ons parlement stemden met uitzondering van de PVV alle partijen voor de motie van GroenLinks voorzitter Halsema, dat de islamisering niet tegengewerkt mocht worden. Die parlementsleden zijn inderdaad nog achterlijker dan moslims. Toch worden ze weer gekozen en maken uit wat er met Nederland gebeurt. Deze kiezers zijn dus inderdaad achterlijk, nog achterlijker dan moslims.

   Like

  • elisah zegt:

   Nou mag de familie van de vrouw nog wraak nemen, dat hoort er ook bij….

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Nee geen punt hun cultuur in hun land niet in ons land, daar behoort hij zich aan ONZE wetten te houden.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Je kunt alles wel toestaan of goed vinden onder het mom van ‘anderen keuren dit goed’, maar er is zoiets als goed en slecht en daar valt niet aan te tornen, wie zich daar ook aan schuldig maakt of niet.

    Deze persoon heeft weer een voorbeeldfunctie van ‘hoe het niet moet’ en van ‘slecht’ en dat is goed in die zin, dat iedereen die dit leest en nog verschil kan maken met zijn of haar verstand, wat ze ook verder mogen denken, inziet met wat voor een achterlijke ideologie en ‘cult’ aanhangers en volgers wij hier van doen hebben en zich een tweede keer bedenkt om zich hierbij aan te sluiten. Kortom: dit niet wil en afwijst.
    Niemand heeft het recht een ander mens het leven te nemen, omdat hij of zij vindt dat dat zomaar mag. Hoe gek kun je zijn? Hoe duivels kun je zijn? Dus, nee, dit valt niet te tolereren.

    Dit artikel las ik zojuist over moslim terroristen die zich beklagen over hun behandelingen in een gevangenis, waar ze separaat zitten op de afdeling speciaal voor terroristen.
    Ze vonden dat ze onterecht teveel controle kregen en gecheckt werden. Een onderzoeker van de universiteit vond het weer te onmenselijk en dacht dat het een averechts effect zou hebben. Hoe gek kun je zijn?

    Zes gedetineerden die vastzitten op de terreurafdeling van de gevangenis in Vught, hebben een manifest geschreven van 32 pagina’s met klachten over het strenge regime. Advocaat André Seebregts bevestigt een bericht daarover van het AD.

    De terroristen vinden dat ze te veel gevisiteerd worden. Als zij bijvoorbeeld de gevangenis verlaten om naar de rechtbank te gaan, moeten ze hun kleren uittrekken voor een controle. Bij terugkomst worden ze opnieuw gevisiteerd.

    Daarnaast vinden de gevangenen dat het versturen van brieven te lang duurt. Het kan volgens hen weken duren, doordat de brieven uitgebreid worden gelezen en geanalyseerd. Verder mogen de gevangenen onder meer niet alleen op de gang blijven en hangen er overal camera’s met microfoons.

    Volgens Seebregts zijn er nu gesprekken over het regime met de gevangenisdirectie. Het ministerie van Veiligheid en Justitie bevestigt in het AD dat er gesprekken zijn, maar zegt dat het manifest niet de aanleiding daarvoor is.

    Eerdere klachten

    Het is niet de eerste keer dat er wordt geklaagd over het regime op de Terroristen Afdeling van de gevangenis in Vught.

    “Je wordt behandeld als een straathond”, vertelde Moussa L. vorig jaar over de afdeling waar hij heeft vastgezeten. “Je wordt continu gefouilleerd. Je wordt continu in de gaten gehouden. Alle gesprekken worden afgeluisterd. Er hangen camera’s in elke hoek. We zijn niet eens veroordeeld en we worden behandeld als de grootste criminelen van Nederland en de wereld.”

    Radicalisering

    De terreurafdeling in Vught opende in 2005. Aanvankelijk werden terroristen in gewone gevangenissen opgesloten, maar er kwamen signalen binnen dat zij andere gevangenen ronselden. Daarna werd besloten om de terreurverdachten samen op te sluiten.

    Vorig jaar waarschuwde onderzoeker Daan Weggemans van het Centre for Terrorism & Counterterrorism van de Universiteit Leiden al dat het strenge regime averechts kan werken. Volgens Weggemans is het gevaarlijk, omdat gedetineerden daardoor juist een bevestiging van hun ideeën kunnen krijgen

    Like

 13. Aad den Haan zegt:

  “Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht om mijn vrouw te doden”,
  Hoe achterlijk moet je zijn om zo iets te kunnen denken.
  Moet wel de verderfelijke indoctrinatie van de achterlijke doctrine islam zijn.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  En dat soort onderontwikkelde met een IQ van een pinda (sorry pinda’s) halen we in grote getalen binnen.

  Like

 15. Jean zegt:

  Laten we er alles aan doen dat die bom ontploft voor eind 2016 en met bom bedoel ik wel degelijk “islam”, een ontploffing die dan helemaal opgeruimd wordt tot nergens nog fracties van terug te vinden zijn.
  Bah wat walg ik van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.

  Like

 16. Karen zegt:

  Waarom accepteren we wel min of meer dat ze westerse vrouwen en kinderen aanranden en verkrachten, westerse mensen intimideren, mishandelen, homo’s en Joden wegpesten en waarom zouden we dan niet accepteren dat ze hun eigen vrouw(en) doden?
  Moet een mohammedaanse vrouw wel en een westerse mens/vrouw niet beschermd worden? Is een mohammedaanse vrouw meer waard dan een Westerse? Dit lijkt m.i. op discriminatie.

  Like

 17. C.A.Barstow zegt:

  “Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht om mijn vrouw te doden”

  death penalty!!!

  met groet,
  een absoluut voorstander van de doodstraf.

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Zo eentje wordt dus een “toekomstige” Duitser genoemd.
  Heeft wel vreemde ideeën over Recht. Maar hij bedoelt natuurlijk het recht dat hij meent te hebben gezien vanuit zijn :”Levens-handleiding” de korhaan.
  En die gaat boven de Duitse/of EU-wetten.
  Dat is ze nou eenmaal van jongs-af-aan ingeprent. Je zoudt beter kunnen zeggen:die achterlijkheid zit in hun genen.
  Meneer was totaal overstuur dat hij werd gearresteerd, HAD NIETS VERKEERDS GEDAAN………………….

  “Habe vom Recht Gebrauch gemacht, meine Frau zu töten”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s