Islamorganisaties in Duitsland eisen dat het einde van de ramadan, het Suikerfeest, een wettelijke feestdag moet worden

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Punctueel aan het einde van de islamitische “vastenmaand” ramadan hebben meerdere Duitse islamorganisaties geëist dat deze dag een wettelijke feestdag in heel Duitsland moet worden. Aiman Mazyek, de voorzitter van de Centrale Raad van de moslims in Duitsland, onderstreepte deze eis tegenover de tv-zender n-tv.

Duits - Zuerst

Voor hem zou de invoering van de eis een belangrijk symbool van integratie zijn, benadrukte Mazyek.

In de deelstaten Hamburg en Bremen is men al een stap verder. Daar zijn de islamitische feestdagen aan het einde van de ramadan, Id al-Fitr (Suikerfeest), het Offerfeest en Asjoera al wettelijke feestdagen. In beide steden kunnen moslims die dagen onbetaald vrij nemen. De islamitische leerlingen van de scholen in Hamburg en Bremen hebben deze dagen geen les.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op Islamorganisaties in Duitsland eisen dat het einde van de ramadan, het Suikerfeest, een wettelijke feestdag moet worden

 1. Feniks zegt:

  Dat is helemaal geen integratie maar anti-integratie en onbeschaamd schofferen van de Joods Christelijke origine van Europa.

  Geliked door 3 people

 2. Wat dacht je van het antwoord: “Sodeflikker een eind op?” (Naar Verweggistan, bijvoorbeeld.)

  Geliked door 3 people

 3. Angie1968 zegt:

  Eisen, eisen, eisen…Zo gaat dat altijd met het Islamitisch tuig. Als ze in aantallen groot genoeg zijn, gaan ze de boel overnemen en de oorspronkelijke bevolking terroriseren, knechten, uitzuigen en judassen. Europa, waarom heb je dit minderwaardige kutvolk, deze wolven in schaapskleren uberhaupt binnen gehaald?? 1400 jaar is dit barbaarse schorem buiten ons continent gehouden (grotendeels) en nu laat je dit schijtvolk hier de boel overnemen….WAAROM?IN GODSNAAM WAAROM?

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   Het oorspronkelijke volk wordt toch al volop geterroriseerd, geknecht en gejudast en uitgezogen. Lees maar wat Annabel Nanninga hieroverschrijft op “Post Online” over die geterroriseerde oma. Ze worden nog geholpen ook door Rutte, Samsom , Pechtold en Buma en niet te vergeten Roemer en Klaver.

   Like

  • Jan zegt:

   Deze mensen zijn gevaarlijk omdat ze alles stiekem doen. Dat zie ik in mijn buurt ook met die smerige Turkse kinderen die ons pesten. Gister waren ze weer bezig met 5 van die laffe Turkse jongetjes.. stokken en andere attributen naar boven op ons balkon gooien… En nog lachend naar boven kijken met hun smerige smoel. Ik mag het niet zeggen wat ik denk..maar ik weet wel wat ik met zulk Turks tuig moet doen!

   Like

   • Anneke zegt:

    Voel met je mee….Heb nu twee-jr. bezeten Ottomanen naast me. De wijkagent is ee aantal keer door mij ‘aan z’n arm getrokken’. Heeft foto’s genomen van de poepluiers in m’n achtertuin…Nu is het redelijk vol te houden, máár de spanning is zeker niet weggewaaid.

    Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Dat is geen integratie maar desintegratie!
  De islamisering van Duitsland gaat door, begrijp de Duitsers niet meer…

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Zes grote Canadese steden hebben gezamenlijk een manifest ondertekend, afgelopen maandag 4 july, voor hun gemeenten
  , waarin “islamophobie” wordt veroordeeld.
  Deze steden zijn: Toronto, Montreal, Vancouver, London, Windsor en Calgary.
  Dit initiatief is een gevolg van de oproep van de Nationale Raad van Moslim in Canada, die de toename van islamophobe akties afwijst.
  Deze islam-organisatie zegt dat de talrijke “incidenten” het karakter hebben van HAAT niet alleen tegen moslims, maar vooral tegen de jeugdige moslima,s.
  Door dit manifest te tekenen beloven deze steden alles te doen om islamophobie tegen te gaan en ook om allerlei programma,s op-te-starten om dit proberen te reduceren.
  Moslims die zeggen dat zij slachtoffer zijn geworden van “anti-muslim-daden” kunnen klachten indienen en kunnen eventueel indien nodig geldelijke compensatie krijgen .
  http://lesobservateurs.ch/2016/07/06/six-grandes-villes-canadiennes-sengagent-a-censurer-critique-de-lislam-musulmans/

  ONDERTUSSEN HOUDT DE ISLAMOFIELE PREMIER VAN CANADA, TRUDEAU EEN “zaligmakend” TOESPRAAKJE over het einde van de rammeldan en spreekt uit dat een-en-ander goed is verlopen ? ! ! ?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Sorry, ik was vergeten hij kan ,.t ook in het Engels, ik bedoel die toespraak, ik bedoel die “prietpraat”, ik bedoel…….het lijkt Rutte wel………………

   Like

   • elisah zegt:

    Christianfobia en Jewfobia zijn ze vergeten…..is dat geen discriminatie?

    Like

   • Cathja zegt:

    Wereldwijd worden de bedjes voor de moslims gespreid, rollen de lopers uit, en buigt het klootjesvolk als knipmessen.
    Walgelijk wat Canada nu weer heeft gedaan. Pamper ze nog maar meer, dan voelen ze zich nóg machtiger!
    Er kan wel eens een tijd gaan aanbreken dat we met z’n allen het liefst onder de grond zouden willen kruipen om zo te ontkomen aan die barbaren en hun dominantie! Onderschat de islam niet!! Ze zijn niet uit op wereldvrede, maar -overheersing. De tekenen wijzen erop dat de touwtjes overal strakker worden aangetrokken. Overal lees je dat moslims ‘dit en dat eisen’, en vaak krijgen ze hun zin.

    We mogen wel van elke dag genieten die we nog in relatieve vrijheid door kunnen brengen. Er gaan beslist andere tijden aanbreken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach Canada is een groot land met veel bossen.
    Wat dat er mee te maken heeft weet ik niet maar het is nu eenmaal zo.

    Waar het nog heel lang kan duren voor de Canadezen eindelijk door hebben dat er achter elke boom een moslim op ze staat te loeren.

    Waarschijnlijk zullen ze dan alle bomen omhakken.

    Like

 6. Mirjam zegt:

  Als je in Nederland kijkt naar de lijst van officiële feestdagen, dan zie je dat bij de overige feestdagen de islamitische feestdagen nu naast de Nederlandse feestdagen staan:

  Oudejaarsdag 2016 31 december 2016 zaterdag Week 52 178 dagen
  Drie Koningen 2016 6 januari 2016 woensdag Week 1 –
  Carnaval 2016 7 t/m 9 februari 2016 zondag t/m dinsdag Week 5 / 6 –
  Valentijnsdag 2016 14 februari 2016 zondag Week 6 –
  Witte Donderdag 2016 24 maart 2016 donderdag Week 12 –
  Zomertijd 2016 27 maart 2016 zondag Week 12 –
  1 April 2016 1 april 2016 vrijdag Week 13 –
  Dag van de Arbeid 2016 1 mei 2016 zondag Week 17 –
  Dodenherdenking 2016 4 mei 2016 woensdag Week 18 –
  Moederdag 2016 8 mei 2016 zondag Week 18 –
  Ramadan (Begin) 2016 6 juni 2016 maandag Week 23 –
  Vaderdag 2016 19 juni 2016 zondag Week 24 –
  Ramadan (Einde) 2016 4 juli 2016 maandag Week 27 –
  Suikerfeest 2016 5 t/m 8 juli 2016 dinsdag t/m vrijdag Week 27 –
  Offerfeest 2016 11 september 2016 zondag Week 36 67 dagen
  Prinsjesdag 2016 20 september 2016 dinsdag Week 38 76 dagen
  Dierendag 2016 4 oktober 2016 dinsdag Week 40 90 dagen
  Wintertijd 2016 30 oktober 2016 zondag Week 43 116 dagen
  Halloween 2016 31 oktober 2016 maandag Week 44 117 dagen
  Sint Maarten 2016 11 november 2016 vrijdag Week 45 128 dagen
  Sinterklaas 2016 5 december 2016 maandag Week 49 152 dagen

  Het ergste hierbij is, dat de Joodse feestdagen, ondanks het feit dat de Joden hier veel langer in ons land geïntegreerd waren en gewoon tot onze Christelijke bevolking behoorde, totaal niet op deze lijst staan. Ze hebben het recht ertoe wel verdiend. ZIJ zouden naast die van ons hun plekje moeten hebben en niet de islamitische.

  Like

  • elisah zegt:

   Als er te veel feestdagen zijn wordt het onwerkbaar.
   Laat de feestdagen vrij om te kiezen voor mensen met elke religie, ieder zijn meug.
   Christenen vrij met Kerst en Pasen, de andere religies mogen dan ook hun dagen kiezen, dat lijkt me toch het eerlijkst en geeft het minste gezanik.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam op 6/7 om 22:54

   Kunnen we geen klacht indienen bij de overheid? Discriminatie van onze Joodse landgenoten mag niet. Tegenwoordig wordt overal aandacht aan besteed, dus deze onvolkomenheid moet ook aandacht krijgen! En laten ze niet aankomen met het kulverhaal dat de Chinezen ook niet vermeld staan, want dat slaat nergens op. Net wat u zegt, de Joden zijn altijd een belangrijk deel van onze samenleving geweest. Ze horen er helemaal bij. Dat kun je niet van elke bevolkingsgroep zeggen.

   Geen vermelding van Joodse feestdagen? Dan ook niet meer van islamitische!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja Cathja, de Christelijke godsdienst is de basis van de Nederlanders en, niet om zo solistisch te zijn, er is nooit een andere religie geweest in ons land, welke naast de onze stond of erkend werd als bij ons horend. De Joodse religie is echter, al eeuwen lang in ons land en heeft zich nooit de titel van ‘bij ons horend’ toegeëigend, ondanks dat ze wel bij ons hoorden.
    De islam is pas in ons land in opkomst, of beter gezegd, dringt zich aan ons op, terwijl er van wederzijds respect geen sprake kan of ooit zal zijn, daarvoor is de inhoud van ons geloof te verschillend van dat van de islam. Het Joodse geloof ligt heel dicht bij het onze, het gaat over liefde en respect, terwijl, zoals we allen weten, de islam over dood, verovering en verderf gaat. Dit hoort niet bij ons land, hoe ruimdenkend we ook mogen zijn en hoe we ook de ander zijn geloof willen respecteren.
    Ik gun ieder zijn meug, Elisah, en zijn eigen geloof. Zolang je er iemand anders niet bewust pijn meedoet en de ander ook zijn geloof gunt, is alles oké.
    Maar als het je opgedrongen wordt om maar één geloof te accepteren als ‘het’ geloof, omdat dit met geweld wordt opgedrongen, dan accepteer ik dit niet en met mij niemand.
    De islam hoort niet bij ons, hoort bij niemand, omdat het alleen op haat is gebaseerd. De islam hoort in de hel. En voor de hel horen er geen feestdagen te bestaan.

    Like

   • Driek zegt:

    Cathja zegt: Discriminatie van onze Joodse landgenoten mag niet. Tegenwoordig wordt overal aandacht aan besteed, dus deze onvolkomenheid moet ook aandacht krijgen!

    Beste Cathja, het interesseert Joden geen bal, die maken zich daar helemaal niet druk over. Trouwens het Joodse geloof is geen ‘bekeringsgodsdienst’. Joden willen met rust worden gelaten.

    Like

 7. Cathja zegt:

  Foute boel dat er al deelstaten zijn die zich hebben laten intimideren door die islam-aanhangers. In plaats van pal te staan voor de van oorsprong christelijke tradities, komt men de moslims in steeds meer eisen tegemoet.
  Totdat alles islamitisch is geworden.
  Dan volgt er een periode waarop de moslims gaan eisen dat meer en meer christelijke tradities in de ban worden gedaan. En ook dan zal men de moslims gehoorzamen, anders komt er trammelant!

  Mensen, wat zijn we al een eind op weg v.w.b. de islamisering van Europa! Is er dan geen enkel land waar de overheid duidelijke grenzen durft te stellen, en moslims ook eens iets durft te verbieden? Wat te denken van het z.g.n. ‘offerfeest’? Wat is er te feesten als je dieren op een misselijkmakende manier afslacht? Dat is in ons beschaafde werelddeel toch verboden?

  De duisternis valt over Europa. En zeer velen die maatregelen zouden kunnen treffen laten dit gebeuren. Wij en onze kinderen/kleinkinderen worden van onze vrijheid en levensgeluk beroofd, zonder dat overheden ingrijpen.
  Wat is er in hemelsnaam met mensen aan de hand, dat ze doof en blind zijn voor het naderende onheil?

  Like

  • elisah zegt:

   Dat ze eerst maar eens aandacht besteden aan de acceptatie van Christenen in moslimlanden, als dáár alles in orde is, het wettelijk geregeld is en er volledige acceptatie is van andere religies, slecht dán kunnen we verder praten over wettelijke feestdagen voor moslims. Het kan niet altijd maar van één kant blijven komen, voor wat hoort wat!

   Like

 8. ongesgoolde zegt:

  Scusi maar kan het niet laten.
  Zie het als een box partij tussen man en vrouw maar dan in het groot.
  En dames, bevalt die feminien ingerichte maatschappij nog steeds?

  Like

 9. Elena zegt:

  Zullen we wedden..dat het de islamieten gaat lukken een wettelijk geregelde dag vrij te krijgen?
  Duitsland buigt al voor de islam…overige Westerselanden zullen spoedig volgen.
  Hopelijk heb ik het mis. zoniet? is het hek van de dam.
  Brussel zal het Europa gaan verplichten een “suikerfeest “te houden.
  Moge allen die hier voor zijn…per direct suikerziekte krijgen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Dat wordt dan wel weer een flinke aanslag op de zorgkosten, @ Elena! 😉 Stel je voor dat ze wérkelijk allemaal suikerziekte zouden krijgen…..!

   Like

 10. Ron zegt:

  Ha ha ha. Laten die islamieten het dan eerst maar er over eens worden welke dag dat is.
  Het turkse suikerfeest is op een andere dag dan het marokkaanse suikerfeest. Misschien is er nog wel een derde of vierde variant ergens in de wereld.

  Als je de vrije dag op het turkse suikerfeest geeft zijn de marokkanen beledigd en vrij op het marokkaanse suikerfeest levert beledigde turken op.
  Bij een derde variant zijn marokkanen en turken beiden beledigd, want ieder vindt zijn eigen groep het belangrijkst.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja!
   En dan heb je ook nog de sjiieten die willen niet op een en dezelfde feestdag met de soenieten. Dus dat wordt dan ook een aparte feestdag.

   Ja, als je met moslims wat wil moet je er rekening mee houden dat het niet elke dag feest zal zijn maar elke dag oorlog!

   Like

 11. johan zegt:

  En de uitkomst is weg zijn de christelijke feestdagen de schilderijen de beelden en leven we volgens de sharia, bedankt; linkse extremistische neo fasist, politiek correcte politici, media, BNers zij zijn de NSBers van de toekomst.

  Like

 12. Het woordje vragen hebben die tering moslims bewust niet geleerd, het woord eisen staat bij hun bovenaan.

  Like

 13. Jean zegt:

  De dag dat de laatste achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamiet van het grondgebied geflikkerd zal zijn dan zal die dag als een super feestdag genoteerd én gevierd worden.
  Die rotzooi islam komt ons werkelijk de strot uit, nergens mag die smeerlapperij erkent worden maar wel overal verdreven worden want die beesterij gaat voor de ondergang van onze westerse ‘seculiere’ beschaving en elke westerse knuffelaar van die smeerlapperij zal beschouwd worden als onze vijand en dus ook bestreden worden zoals die perverse smeerlapperij.

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  ‘Allâh sieht alllesch!’

  Ja, an me hoela! Die zogenaamde ‘vastenmaand’ let wel zogenaamd! Die ramadan is een zuip vreet en neukfestijn geworden omdat Allah gedurende de nacht niets ziet. Overdag, tijdens daglicht houdt de moslim zich keurig aan de vasten, zelfs geen water wordt er gedronken. Maar als de zon onder is gaat de moslim uit zijn bol met overdadig eten, alles drinken wat Allah verboden heeft en tot diep in de nacht is men bezig met het buitenechtelijke uitspattingen. En waarom alleen gedurende de nacht, welnu Allah ziet dan niets, dan kan men doen en laten wat men wil.

  Like

 15. Bas zegt:

  Suiker schijnt zeer slecht voor de gezondheid te zijn.

  Like

 16. Patrick zegt:

  Give them whatever they want they take over already stupid politics

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s