Middellandse Zee: 4500 “vluchtelingen” op één dag

Screenshot_77

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse kustwacht heeft samen met hulporganisaties en marineschepen uit EU-partnerlanden alleen dinsdag al 4.500 “bootvluchtelingen” uit de Middellandse Zee gered. In totaal zouden de schepen in het zeegebied tussen Italië en Noord-Afrika binnen een dag 30 keer in actie zijn gekomen, deelde de kustwacht ´s avonds mee.

De grootste actie zou gegolden hebben voor een nauwelijks zeewaardige boot, waarop 435  “migranten” – onder hen 124 vrouwen en 18 kinderen –  de gevaarlijke overtocht naar Europa gewaagd zouden hebben, werd er in de verklaring gezegd. In totaal vijf schepen van de Italiaanse kustwacht zouden “vluchtelingen” hebben opgepikt. Ook schepen van EU-partnerlanden en hulporganisaties zouden migranten te hulp zijn gekomen, die zich deels in rubberboten op zee gewaagd zouden hebben.

(gedeelte van een artikel uit de “Tiroler Tageszeitung”)

______________________________________________________________

Terwijl de Duitse “kwaliteitspers”, voor zover zij überhaupt nog over de dagelijks landende hordes jonge mannen bericht die door de halve wereld door tig vreedzame landen naar ons toekomen, “mensen die bescherming zoeken” enz. noemt, komen de geluksridders bijvoorbeeld in een artikel in de Engelse “Daily Mail” zelf aan het woord. Daarin geven de “vluchtelingen” openlijk toe uit zuiver economische redenen “op de vlucht” te zijn. Het artikel over de door de EU ingestelde veerdienst voor economische migranten kan hier, inclusief veel foto´s, worden nagelezen.

En aan deze invasie zal nooit een einde komen. Tot het jaar 2100 zal de bevolking van Afrika op grond van een volledig onverantwoorde en aan zichzelf te wijten bevolkingsexplosie verviervoudigen naar 4,4 miljard mensen. Uit peilingen blijkt dat 38% van de Afrikanen zich in Europa wil vestigen, zodat de Europeanen zich kunnen verheugen in een miljard nieuwe burgers alleen al uit Afrika.

Europeanen vormen wereldwijd nu al een etnische minderheid. Ze zullen eerder op de korte dan op de lange termijn ook minderheden in hun eigen landen worden om daarna als volkeren uit de geschiedenis uitgeroeid te worden. In dit verband verwijzen we naar het artikel “Wat is ´volkerenmoord´ volgens de VN-definitie?”.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Middellandse Zee: 4500 “vluchtelingen” op één dag

 1. Astrid zegt:

  Het houdt niet op, niet vanzelf….

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Niet meer oppikken dan is het zo afgelopen, ze nemen het risico toch bewust omdat ze weten dat ze toch gered worden en anders terugbrengen naar de kust waar ze opgestapt zijn dan is het probleem ook gauw opgelost.

  Like

 3. Jan D. zegt:

  Maar van Turkije naar Griekenland is iets minder geworden,hulde aan onze groote EU leiders.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Een oud gezegde luidt; De wereld draait maar om twee dingen, namelijk om het geld en om de vrouwen. En met bepaalde vingerbewegingen word dat duidelijk gemaakt. En laat dat nou net ook de reden zijn waarom die gelukszoekers allemaal zo nodig van uit Afrika naar ons willen komen. Voor het geld (lekkere vette uitkeringen) en voor de vrouwen (verkrachten). En o ja, ik vergeet er nog eentje. Ze willen in heel Europa de Islam CQ de Sharia mogelijk maken, en alles en iedereen zal daar voor moeten wijken. En Frontex zou de buitengrenzen van de E.U. gaan bewaken. Maar wat doet Frontex ? Een veerdienst opzetten voor al die Afrikanen die naar ons willen komen. Als het zo voortaan moet…..Dag, Europa, het duurt niet zo lang meer, of je heet voortaan Erabia !

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  de reddingsboten kunnen de opgeviste gelukzoekers afzetten op de kust van Marokko en Algerije.
  Hun levensonderhoud kan makkelijk worden betaald door Kuwait, Qatar en Saudi Arabie

  Like

 6. Jean zegt:

  Blijkbaar de best draaiende business in Europa met steun van die EU misdaadorganisatie…
  Wie steekt het meeste geld in de pocket?

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Zij die dit allemaal faciliteren zijn de hoofdschuldigen.
  Denk daarbij o.a. aan de zwaar gestoorde NL-narcist timmerfranzzzzz met zijn jankende toespraak.
  Het hele addergebroed in Brussel en dat zijn alle EU trekpoppen/trekvogels waaronder ook het Europarlement en de ambtenaren die orkestreren deze hele nachtmerrie voor ons!!
  Maar de nL-ers zijn gigantische gsm/tablet-zombies-geworden en zijn niet meer uit die roes te krijgen. Wanneer gaan we met miljoenen europeanen naar brussel voor bijltjesdag????

  Like

 8. Zolang de EU qua immigratie zo’n machteloze corrupte bende blijft, zal Brussel geconfronteerd blijven worden met referenda als DEXIT, FREXIT, ÖXIT, NEXIT enzovoort. Gewoon een dikke middelvinger voor Brussel en zo hoort het ook!

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  De ”goalkeepers” die op de meeste marineschepen staan zijn meer dan afdoende.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Weet u nog dat defensie het zo zwaar heeft vanwege bezuinigingen??
  En toch vaart onze marine daar als een ferry rond om zoveel mogelijk moslims te importeren. Kost dat nou per dag? Hoeveel kogels kun je daar van kopen?

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Dit is gewoon afgesproken werk,met als doel….1 wereldbank …1wereldregering ….1 wereldreligie
  (we weten inmiddels welke) met aan het hoofd de paus!(vaticaan) Ze doen er allemaal aan mee.
  ALLEMAAL! en na de verkiezingen neemt de volgende het stokje over om de agenda verder
  af te werken!!! …..WORDT WAKKER!!!!!!!!!!!

  Like

 12. Waar blijven die gelukzoekers allemaal ? Italië zal langzamerhand ook tjokvol zitten. Je verneemt niets over uitzetten. Waar betalen die Italianen dit van als de banken daar ook failliet zijn ?

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Enige oplossing, grenzen dicht en laten weten dat het einde oefening is. Bovendien ook niet meer gaan ‘redden’, want ze komen inderdaad bewust ‘omdat het kan’ en ze weten dat ze worden opgehaald. En als het enkelen toch nog lukt om de grens te bereiken, terugbrengen en dit blijven doen. Gevangenisstraf geven voor diegenen die zich illegaal toch nog weet door te sluizen en terug naar hun landen. Dit was de basis gedachte en die is nog steeds de beste,
  De Balkanlanden hebben het begrepen en de stroom is grotendeels opgedroogd en voor diegenen die het nooit zullen begrijpen en toch komen, die worden opgepakt, gevangen gezet en gedeporteerd.

  Als men dit een tijdje doet en de aandacht er blijft bijhouden, dan zien ze dat het zinloos is en komen niet meer. Maar zelfs als ze niet meer komen, de grenzen dicht blijven houden.

  Like

 14. Jan zegt:

  Laat ze allemaal naar de bodem van de zee zinken! En wat jammer dat er geen witte haaien zwemmen als zij te water raken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s