Rutte koopt wederom tijd in uitslag Oekraïne-referendum: 4 maanden om precies te zijn

Screenshot_72

(Door: Bas Paternotte)

Niet-ratificeren blijkt wat minder ‘zonneklaar’ dan in april

De Tweede Kamer debatteerde dinsdagavond met minister-president Mark Rutte over de uitkomsten van de Europese Top eind vorige maand. Eén van de onderwerpen was de uitslag van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne.

Tijdens het debat op woensdag 13 april over die uitslag zei Rutte:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Rutte koopt wederom tijd in uitslag Oekraïne-referendum: 4 maanden om precies te zijn

 1. Rutte doet wat hij wil en wij zijn weer de pineut. Die man is gewoon ongeloofwaardig.

  Like

 2. Harry zegt:

  Dat is nou het voordeel als je een minister-president hebt die z’n werk serieus neemt , het duurt allemaal wel even , want eerst moet de onderste steen boven komen .
  Vraag me alleen af hoe diep ie aan het graven is .

  Alleen zo jammer dat ie bij beslissingen ten aanzien van de EU bende WEL heel besluitvaardig schijnt .
  Hij is er nog niet aangekomen of hij heeft alweer getekend .

  Dat tijdrekken en traineren zou je ook als een vorm van terreur kunnen zien .
  Terreur van de “eigen” “elite” tegen het “eigen” volk .
  Wat voor straf staat daar ook alweer op ?

  p.s. Hoe zit dat nou toch met dat vliegtuig boven Oekraine , Rutte ?
  En dat pensioengeld waar niemand aan mocht komen ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Ronduit schandalig zoals Rutte zich gedraagt. Hij speelt met de gevoelens van zeer veel Nederlanders, die een associatieverdrag met Oekraïne (zeer corrupt zooitje daar!) niet wilden. Nu verschuilt hij zich achter de ‘Brexit’; dat heeft heel wat tijd gekost (zogenaamd). In werkelijkheid weet meneer niet hoe hij dit varkentje moet wassen. Ik vermoed dat hij ervan uitgaat dat tijdens het zomerreces hem wel iets geniaals zal invallen, waarmee hij het Nederlandse volk voor de zoveelste keer om de tuin kan leiden.
  Ik geloof niet dat dit gaat lukken, heer Rutte!

  Het is een vreemde gang van zaken. Over dit verdrag had allang een uitspraak gedaan kunnen zijn, want er is inmiddels tijd genoeg verstreken. Het zullen maanden worden..
  Over de overheveling van onze pensioenpot naar Brussel hoefde meneer niet zo lang na te denken. Slechts 12 uurtjes waren voldoende om daarna te tekenen bij het kruisje..

  Ik eis dat deze onbetrouwbare en ongeloofwaardige premier opstapt. Hij minacht het volk, en dat valt hem zwaar aan te rekenen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Jaag die lul toch naar Schiermonnikkenoog met enkel zijn onderbroekske aan, misschien ziet hij dan de realiteit, daar zal hem duidelijk gemaakt worden dat politiekers de wil van het volk moeten respecteren en uitvoeren zo niet ziet het er niet goed uit voor die lul.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jean op 6/7 om 10:04

   Op Schier zitten ze echt niet op hem te wachten, beste Jean. Een tijdje eenzame opsluiting is misschien een beter idee om hem weer bij zinnen te brengen.
   Die man is volledig van het pad af…

   Like

 5. Angie1968 zegt:

  Rutte is een leugenachtige, lafhartige klootzak. Reken maar niet dat hij de uitslag zal respecteren. Hij loopt straks keurig in de pas vd EU. Zoals totally totally totally te verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk.V zegt:

  De tekening laat precies zien wat Rutte eigenlijk voortdurend doet: de wensen van het volk dat hem aan de macht hielp negeren (onder het tapijt vegen)
  Natuurlijk wil de man niets doen met de uitslag van het referendum over de Oekraïne! Hij is immers totaal pro EU en daarom conformeert hij zich zonder morren aan elk besluit uit de EU dat bij hem op het bureau belandt.Hij hoopt dat door zijn treuzelen de mensen vergeten waartegen zij gestemd hebben.Volksverlakkerij in optima forma dus.

  Marx vertrouwt op zijn verbale talenten en zijn joviale uitstraling: wie zou onze opgeruimde, communicatieve premier nu echt in het nauw willen drijven in de Tweede Kamer? Buiten Wilders eigenlijk niemand..
  Rutte kan zich uit nagenoeg elke benarde situatie uit praten. Niet dat hij daarbij veel zinnige argumenten aanvoert, maar zijn woordenstroom is zo geconstrueerd dat de indruk wordt gewekt dat hij inhoudelijk iets te zeggen heeft. Deze techniek verschaft Rutte de ruimte die hij voor zijn ontsnappingsmanoeuvres nodig heeft. Bijna niemand kan door het keuvelende ,wollige stijltje heen prikken.
  Ook Ruud Lubbers beheerste deze versluierende techniek perfect. Maar wie lang genoeg luistert, kijkt en nadenkt kan niet anders dan tot de conclusie komen dat wij zelden zo’n Eerste Minister hebben gehad die zo volkomen voor ”Brussel” opkwam en de belangen van zijn eigen volk in de uitverkoop deed..

  Geliked door 1 persoon

 7. Paul55(realist:) zegt:

  Als we de wet nu intrekken ben ik mijn entreeticket naar brussel kwijt!

  Like

 8. Jade zegt:

  Jammer, Renee de Haan is net overleden…
  Anders kon ze een mooi lied voor hem zingen.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Het volk is er zo langzamerhand van overtuigd dat Rutte de meest onbetrouwbare MP is die er ooit is geweest…
  Een minister-president die helemaal NIETS doet voor het belang van het volk, maar continu bezig is met zijn eigen privé-belang.

  Rutte is een grote smerige leugenaar die allang de toezegging in zijn binnenzak heeft dat hij Euro-commissaris wordt als hij zich goed blijft gedragen (volgens EU-normen…).
  Het enige voordeel van Rutte is dat hij zo voorspelbaar is…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s