VIDEO Geert Wilders: Racisme in de Efteling? Laat ons met rust!

Actiegroep Stop Oppressive Stereotypes heeft een brief gestuurd aan de directie van de Efteling omdat daar uiterst kwetsende en racistische attracties zouden zijn. Efteling liefhebber Geert Wilders wordt er moe van.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Geert Wilders: Racisme in de Efteling? Laat ons met rust!

 1. Buitenstaanders zijn bezig onze normen waarden te veranderen. In hoeverre wordt dit toe gelaten. Als dit ze niet bevalt rotte ze toch gewoon op. Dit is Nederland ONS LAND !!!

  Like

 2. Pingback: VIDEO Geert Wilders: Racisme in de Efteling? Laat ons met rust! - Ik zeg NEE tegen EU

 3. Floris zegt:

  Suffe reporter en montage! Wilders gaf een mooie correctie op de vraag. De Fata Morgana is een afspiegeling van het sprookje 1001 nacht, dus vandaar de slaven en bedelende figuren. De Droomvlucht is een compleet andere attractie met trollen en elfen. Die Wilders weet wel waar hij het over heeft. Ten aanzien van het onderwerp: De term racisme is volledig uitgehold en heeft totaal geen waarde meer. Hoe meer het geroepen wordt, des te minder betekenis krijgt het. Wat een sneu volk is het zeg die dat continu roepen

  Like

 4. Pete zegt:

  “Wij vinden het zeer problematisch dat kinderen geïndoctrineerd worden door dergelijke stereotypen aangezien kinderen makkelijk beïnvloedbaar zijn en beschermd zouden moeten worden voor dit soort negatieve beelden,” aldus de actiegroep”

  Was wel effe lachuh !!!! En dat zeggen beledigde negers ?? Of licht getinte mensen, oftewel mensen met een kleurtje… diep en diep beledigd door het uitvergroten van (allerlei !! ook van blanke mensen) stereotypetjes in een pretpark.

  Ze ontkennen hun eigen roots… Een cultuur die ze zo graag al duizende jaren zorgvuldig in stand willen houden.. Alleen de botjes in de neus ontbreken.. (zijn nu goudkleurige kraaltjes en spiegeltjes)
  Of willen ze dat graag vergeten en de geschiedenis herschrijven ?

  Dat van die “indoctrinatie” houden we erin.. Generatie op generatie, laagbegaafde losers en criminelen, 13 jarige alleenstaande moeders, uitkeringstrekkers, enz. enz.
  Dus dat ‘beschermd” moet worden, is een hele goeie.. Afpakken die kinderen en een gedegen opvoeding geven (-: bij voorkeur calvanistisch 🙂 het aanleren van verantwoordelijkheid, dicsipline, ‘mijn en dijn’ bijbrengen.. (kan nog wel een uurtje doorgaan)

  Weet zo ookwel een bevolkingsgroep (zeer laagbegaafd) op te noemen die indoctrinatie als levenstaak heeft gemaakt voor hun kinderen.
  En ze laat veranderen (zo’n 30 %) in “orgastische, door religie bedwelmde” moordmachines. Door de toespraken, de jankgebeden, het inpompen van haat.(vrij naar Joost N.)
  Maar daar hoor je onze dappere hypocriete, racisme bestrijders niet (nooit) over…

  Ze maken zich wel druk over de pedagogische inzichten van witte kinderen..

  Weet het.. Is zwaar racistisch.. Geert kan dit niet zeggen !
  Maar moet maar eens wel gezegd kunnen worden..

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “Gekken, die overal racisme in zien.”

  Helemaal mee eens, Geert; het loopt de spuigaten uit met die gekken!

  Like

 6. Elena zegt:

  Wat een werkschuwe achterlijke barbaren om overal racisme in te zien.
  Ik word zo stilletjes aan, zelf racistisch door die lui.
  Bovendien hebben zij gedreigd, actie te ondernemen naar de Efteling.
  Waar blijft de politie om bij hen aan te bellen voor een gesprek?
  Oh wacht…..durft de politie alleen bij de blanke Nederlanders.
  Racistische schijtlaarzen zijn die lui van de politie.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Wat langzaam duidelijk wordt is dat deze zogenaamd beledigde kleurlingen zich steevast richten op kinderlijk vermaak dat zogenaamd racistisch zou zijn.
  Ze verschuilen zich achter het aanpakken van volwassenen maar in werkelijkheid vermoorden ze de onschuldige sprookjeswereld van het kind.

  We kunnen daar niet hard genoeg op reageren!!!
  Geen verraad in de vorm van : “ach ja, Zwarte Piet is niet zo belangrijk en De Efteling kan wel wat wijzigen…” want alles wat we toegeven zijn we kwijt en zal dat ongedierte er alléén maar toe aansporen om nòg verder te gaan…
  Bovendien worden onze kinderen het directe slachtoffer!!!

  Daarom weg met die kleurlingen!!! Het land uit!!!!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Je kunt in de Efteling nog beter Geert Wilders tegenkomen dan al die vreselijke “anti-racisten” van de ziekmakende actiegroep! Ik zou hem zelfs graag ontmoeten en Wilders mededelen dat ik de linkse bestuurders in Nederland en Europa, die totaal zijn doorgeschoten met het misbruiken van de termen racisme, fascisme, xenofobie, populisten enz. gewoon een stelletje blauwe jakhalzen (geestelijk bedoeld) vind! Zij verloochenen al tijden hun eigen soort en gaan vreemden constant voortrekken terwijl deze daar vaak verre van dankbaar voor zijn!
  Tenslotte hebben we hier toch al decennia’s veel allochtonen en kleurlingen binnen gelaten en hun laten meeprofiteren van onze welvaart. Maar zodra je hen teveel gaat verwennen worden ze steeds hebberiger, egoïstischer, lastig, ontevreden, veeleisend, ondenkbaar en verwachten zij dat ze blijkbaar overal hun zin in krijgen!
  Dus nog even aan de racisme-oproepers: Stop dus, als je nog over wijsheid bezit, onmiddellijk met je gekkigheid over zogenaamd racisme of anders worden jullie dadelijk zo gehaat bij tallozen hier op deze site en daarbuiten dat ze jullie dadelijk nog blauw gaan verven en hierna de Efteling uitschoppen, gelijk naar de blauwe jakhals!

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Stel dat Geert Wilders nou eens de Nederlandse “dramaserie” getiteld: Efteling TV: Het Mysterie van…, had gezien dan had hij vast gemerkt dat daar geen enkele vorm van racisme (?)in voorkwam maar wel een blonde jongedame met blauwe ogen en dus meer Germaanse trekken bezat!
  In deze, overigens grappige, films helpt het meisje Iris van Elfen, die in de Efteling werkt, samen met haar vriend Milo Torenvalk en zijn vader Andor (afkomstig uit deze bekende sprookjeswereld) om mysteries omtrent de bekendste sprookjes op te lossen. Ze lijkt daar meer succes in te hebben dan de stoere Milo en andor al arresteert de laatste constant de verkeerde personages, net zoals de twee stuntelige detectives Jansen en Janssen in Kuifje regelmatig doen.
  Iris, wiens echte naam ik uit privacyredenen liever niet vermeld, vindt ik eigenlijk nog wel de leukste figuur uit deze films al houdt ik niet erg van het geacteerde Nederlands dat ze daarin praten. Ze is een prachtige blonde meid om te zien (net zo oud als mijn oudste achternichtje), een eigenwijze maar doortastende jongedame en ze ziet er echt geweldig uit in haar lichtblauwe sprookjeskostuum en hoge laarsjes.
  Ik vond een bepaalde scène uit één van deze afleveringen ook geweldig om te zien waarin Iris door Andor, een stevige gebouwde kerel die recht-door-zee is, gered (?) werd van een heks. Andor nam namelijk Ilse over zijn rechterschouder heen en droeg haar weg uit de tovergrot al zat hij er nogal naast wat het mysterie betrof.
  Niettemin hoop ik wel dat Iris alleen in het sprookjesbos géén wolf of hond met hondsdolheid tegenkomt of Hugo van den Loonsche Duynen, de kapitein van de Bokkerijders. Deze laatste zou Iris vast ook erg graag op een soortgelijke manier ontvoeren en haar daarna in zijn villa gaan knevelen, haar handen op haar rug vastbinden en een touw om haar armen heen en voeten aan elkaar. En dan probeert Hugo misschien wel om Iris als lokaas te gebruiken om Milo en Andor in de val te lokken hoewel ik best in de Efteling graag een echte wolf tegenkomt die alleen géén oma’s of Roodkapjes lust!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s