VIDEO: Schuimbekkende Timmermans explodeert voor orgastisch Europees Parlement

Screenshot_80

“Frenske” Timmermans in z´n jonge jaren . . .

(Door: “Van Rossem”)

Na alle enorme electorale klappen en aankomende referenda die de Europese Unie de afgelopen maanden om de oren kreeg, kon het ingekakte zootje inteken-en-weer-opzouten-tuig in Brussel wel een goeie peptalk gebruiken. Dus waren ze allemaal present om aan te horen hoe Prins Frenske d´n Eerste Vice-voorzitter heel dramatisch acteert alsof het Europees Parlement een representatieve democratie is. (video onder de “Lees verder”)

Lees verder>>>
h/t “Wachteres”
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Eurofielen, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO: Schuimbekkende Timmermans explodeert voor orgastisch Europees Parlement

 1. Tistochwat zegt:

  Jankende KLOOTZAK! MIJ imponeer je niet met je theatrale grote muil!

  Wanneer lees je dit nou eens? En geef er eens commentaar op, weerzinwekkende zakkenvuller?
  Wat sta je eigenlijk altijd vreemd met je reet naar achteren te oreren? Ga eens wat meer rechtop staan, joh! Het lijkt wel alsof je letterlijk in je broek staat te schijten.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Nu ik tóch bezig ben, lees dan ook de verhaaltjes over je vriendjes maar:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-1/
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-2/

  Like

 2. Leo zegt:

  Dit stuk STRONT probeert Nigel Farage te immiteren in de hoop op succes en schouderklopjes
  te ontvangen voor zn eigen bestwil.

  WAT een narcistische LUL !!

  Like

 3. Hans zegt:

  De hysterie.
  DIT IS NOU POPULISME!!!!!!!!!!!
  TEN TOP !!!!!!!!!!!!!
  Knettergek.
  Hij lijkt godver zuiver op die imam die riep dat de inteelters onze vrouwen moeten nemen “we will give them fertility”
  De smeerlap.

  En dan dat accent.
  Hij praat Noord en Zuid Londons door elkaar
  = Doodzonde in de UK
  Man wat heeft die zich voor lul gezet
  En daarmee Neederland.
  Maar goed.
  Daar is toch niet veel meer aan verloren.
  Dankzij de linkse landverraders.

  Like

 4. ’t Was te wensen, dat-ie zo tekeer ging over de júiste dingen.

  Like

 5. Harry zegt:

  Dat lulverhaal van Timmermans maakte op mij de indruk van een soort wanhopige poging om de kikkers weer in de emmer te krijgen .
  Wat een irritante vetklep , die vent !
  Ongeveer een derde tot een kwart van de bankzitters gaf een staande ovatie , de rest was kennelijk niet helemaal overtuigd .
  En , dat Jean Claude Juncker niet wegloopt voor de problemen , vind ik niet zo verwonderlijk , hij drinkt zich voortdurend moed in , maar hij zuipt zó veel dat ie waarschijnlijk helemaal geen idee meer heeft waar het over gaat .
  En het feit dat je kennelijk ongestraft een heel werelddeel naar de verdommenis kan helpen , zonder consequenties , zal hem daarbij sterken .

  Hoe is het GVD allemaal mogelijk ?

  Like

 6. Bas zegt:

  Frans is helemaal over de rooie, hij mag wel uitkijken voor zijn rikketik.

  Like

 7. s.breget zegt:

  Daar krijg je rillingen van van afschuw.

  Like

 8. wauso zegt:

  Dit GeenStijl verhaal is dus hetgeen ik al eerder verklaarde onder de rede van Frenske Timmerfrenske. Hij is de gehaaidste van ze allemaal. Eerst de Pluchepakkers als verantwoordelijke Godenzonen betitelen en daarna Zuipschuit juncker in den Hemel prijzen ! Door de Hemelpraat blijft men over Juncker de zuipschuit praten, want Timmerfranske vertelde (omgedraaid) precies wat er mis was met Juncker !
  Die Timmerfranske heb ik zo door, dat komt misschien omdat we bijna buren zijn !

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  De uitzinnige manier van redevoeren doet me denken aan iemand. Ik kom er maar niet op wie. Iemand?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Duchesne zegt:

  Vol walging het beeld gezien en het geluid gehoord, onder welke steen hebben ze deze grafdruil gevonden? Nu schaam ik me pas echt want als dit het beste is dat dit land heeft om ons te vertegenwoordigen……de kwijl van het slijmen kwam tegen de lesn van de camera, hoe laag kun je zinken.
  En dit soort beslist over ons leven en toekomst??? Echt ff niet dus.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Ik kan de video niet zien, heeft iemand de link misschien?

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Timmerfrans, smerige zakkenvullende landverradende reet likker, ik wordt niet koud of warm van je schreeuwerige gejank.
  Een plek in de toekomstige geschiedenis boekjes heb je al, en wel als volksverrader die na het ineenstorten van de EUSSR overal werd uitgekotst.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Wat een zielenpoot zeg? Het is overduidelijk dat de man is doodsbang over de kans dat zijn paradijs vol in Straatsburg zal in diggelen vallen. Dat de poten onder zijn EU-stoel zouden worden gezaagd. En dan? Wie is hij dan? Hij is niet de enige die in deze slangenkuil is bang. Ze zijn allemaal bang ..Onze “vertegenwoordigers” schijten in hun broek van angst. Ik zet het woord “vertegenwoordigers” expres met aanhaaltekens. Deze mensen vertegenwoordigen niemand behalve zichzelf ..hun (vaak) corrupte carrière …hun astronomische salaris ..Belastingvrij …De kansen om snel rijk te worden met niet al te hard werken. Men kan best begrijpen dat deze lui zijn van plan te verdedigen wat ze met Fortuna hadden gekregen. Dat geldt ook voor de aanstormend jong politiek talent die zit te trappelen om in deze glazen droompaleis binnen te komen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Frans Timmermans had beter acteur kunnen worden. Hij staat graag in de schijnwerpers en geeft dan een hele theatrale optredens ten beste. Het leven als EU ambtenaar doet hem lichamelijk geen goed: hij wordt steeds dikker en zou beter af zijn als hij het gratis eten in het excellente restaurant in het gebouw van de EU te Brussel, waar je zelfs champagne kunt drinken of andere ‘dure’ alcohol houdende dranken, zoveel als men wil, wat vaker liet staan. Dit zou niet alleen zijn figuur, maar ook de besluitvorming inzake belangrijke zaken binnen deze EU elite, ten goede kunnen komen.

   Zijn riante jaarsalaris van rond de 300.000 euro per jaar – de vele extra bonussen en toeslagen niet eens mee gerekend – valt ook niet te versmaden en hij is dus duidelijk overbetaald voor het ‘werk’ dat hij doet.
   Het ergste is eigenlijk nog wel, dat hij zo onoprecht is en gewoon in lijn met dat wat de EU wilt, en dus niet de burgers van Nederland of Europa, zijn zegje doet. Weer iemand waar we totaal niets aan hebben dus en die zo van zichzelf vervult is dat hem dat ook niet interesseert. Als spreekt hij duizend talen, dat maakt niets uit, want hij ‘zegt’ toch niet.
   Als NIgel Farage zijn mond opendoet, dan luistert iedereen, omdat hij iets te ‘zeggen’ heeft: namelijk de waarheid! En hij staat voor wat hij zegt.
   Als Frans Timmermans zijn mond opendoet, dan is het overduidelijk een optreden uit La Traviata gemixt met Das Boot en na de laatste buiging, verlaat hij het podium helemaal vervult van zichzelf en heeft hij weer een paar duizend verdiend. Een hoop gebakken lucht, zonder zuurstof. Nutteloos en overbodig. Zelfreflectie zou hij eens moeten toepassen, misschien zou het hem kunnen helpen om zich te schamen voor zijn eigen ego.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Mirjam
    Prima geschreven commentaar. Verder zegt u : “Her ergste is eigenlijk nog wel, dat hij zo onoprecht is” …enz. Sinds wanneer staat de PvdA voor oprechtheid? de PvdA en oprechtheid staan lijnrecht tegenover elkaar? Natuurlijk staat Timmermans in een lijn met wat de EU wil en niet de burgers van Nederland of Europa. DE EU IS ZIJN WERKGEVER EN DE EU VULT ZIJN BANKREKENING …De man is al een miljonair…Die geen belasting op zijn salaris hoeft te betalen (wat andere miljonairs wel moeten doen). Wie zijn wij? Wie is Nederland? Of Europa? Die kunnen, zoals een goede Hagenees zou zeggen, …De tyfus krijgen. .Ze schuiven niets ..dus ze zijn ook niet interessant. Natuurlijk is Timmermans iemand waar wij niets aan hebben! ..Hij staat aan de kant die hem betaalt …Niet aan ons kant ..Al wordt zijn astronomische salaris onder andere uit het zweet, hard werken en tranen van de Nederlanders, die hij minacht – net als de rest van zijn champagne zuipende matties. Niet enkel hij is nutteloos ..De hele slangenkuil waar hij zich bevindt, is niet enkel nutteloos, MAAR BEGINT ZELFS GEVAARLIJK TE WORDEN. Gevaarlijk voor ons en nog gevaarlijker voor onze kinderen en kleinkinderen. Hoe sneller het wordt ontmanteld des te beter.
    WE WANT OUR COUNTRY BACK!.

    Like

 14. Marc zegt:

  Ik kan die joker echt niet aanhoren. Geen schrink die hier nog wat aan kan repareren.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  2020
  De protocollen van Bilderberg zijn openbaar gekomen.
  Willem Alexander is afgezet en het vermogen van de voormalige koninklijke familie is geconfisceerd. Wij heten ”Volksrepubliek der Nederlanden.” De MP is voortaan ook (roulerend) staatshoofd en de handelsmissies worden overgenomen door een daarvoor aangestelde staatssecretaris van buitenlandse handelsbetrekkingen. De Nederlandse vlag is Oranje, Wit, Blauw. En over het volkslied wordt nog gedebatteerd. ”Wilt heden nu treden” schijnt de beste kansen te hebben. Maar ook de eerste 4 verzen van Ps. 75 in de oude berijming, en een vertaalde versie van ”die Stem” zijn nog in de running.

  Timmermans is door de VS op verzoek aan Nederland uitgeleverd.
  Hij is aangeklaagd wegens volksverraad en oneigenlijke verrijking en hoort 10 jaar tegen zich eisen. Van Baalen is aangeklaagd wegens oorlogshitserij en ook volksverraad en zal naar verwachting minstens 15 jaar moeten brommen. Sophie in `t Veld krijgt een boete van F 250.000, wat omgerekend in oude euro’s neerkomt op drie keer zoveel. Judith Sargentini is spoorloos verdwenen. Vermoedelijk ergens ondergedoken. Jan Kees de Jager moet voor een onderzoekscommissie verschijnen en het ziet er naar uit dat hij daarna zal worden aangeklaagd wegens het opzettelijk verspillen van Nederlands belastingeld, hetgeen ook neerkomt op volksverraad. Wouter Bos heeft de wijk genomen naar China. En alle fractieleden, statenleden en wethouders van zowel de PvdA als D’66 mogen 10 jaar lang geen politiek meer bedrijven of stemmen. Het CDA, de CU en de VVD hebben hun gelederen moeten zuiveren van eurofiele en islamofiele elementen en de SP is ernstig vermaand waar het dit laatste betreft. GL is helemaal verboden, evenals DENK.

  Martin Schulz heeft in Duitsland levenslang gekregen, dus eigenlijk is de Nederlandse rechtspraak nog opmerkelijk mild, temeer daar Mario Draghi in Italie ter dood is veroordeeld.. Verhofstadt is op straat door een woedende menigte gelyncht..
  Barosso heeft zelfmoord gepleegd en Van Rompuy is wegens een diepe depressie in een kliniek in Zwitserland terecht gekomen. Er loopt echter een Belgisch uitleveringsverzoek tegen hem.
  Juncker is overleden aan een leverkwaal.

  De islam is in Nederland tot een criminele en terroristische organisatie verklaard.
  Alle moskeen zijn gesloten en verzegeld en iedere meerderjarige moslim heeft een loyaliteitsverklaring aan de grondwet te ondertekenen. Weigert men dan volgt uitzetting.
  Islamitisch onderwijs is eveneens verboden en op alle andere scholen voor het voortgezet onderwijs geldt de minimale standaard van de oude MULO voor het MBO en de HBS voor het HBO.Het vakonderwijs van de LTS/MTS wordt opnieuw ingevoerd. Tevens dient het geschiedenisonderwijs de holocaust verplicht aan de orde te stellen en wordt objectieve voorlichting over de reden van het islamverbod opgelegd.
  Universiteiten vallen, naast het ministerie van Onderwijs, ook onder de supervisie van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Subversieve en ondermijnende activiteiten en leringen, die aan het culturele marxisme zijn gelieerd worden uitgezuiverd.
  Discriminatie op grond van ras, geslacht en seksuele geaardheid blijft verboden en hier zal voortaan ook echt toezicht op worden gehouden, ZONDER POLITIEKE VOORKEUREN..

  Asiel wordt slechts verleend aan diegenen, die in hun thuisland echt en bewezen moeten vrezen voor hun leven en alleen op strikt persoonlijke basis. Buitenlandse militaire missies worden nog slechts ondernomen wanneer dit het Nederlandse belang dient of wanneer Nederlandse burgers gevaar lopen. Dubbele paspoorten zijn verboden. Greenpeace heeft hetzelfde vonnis gekregen als de islam en alle subsidies voor wat voor politieke actiegroepen dan ook zijn stopgezet.
  Zorgpremies zijn inkomensafhankelijk gemaakt en de hypotheekaftrek beperkt zich voortaan tot een maximum van F 200.000/ E 600.000.
  De NS is weer een staatsbedrijf dat valt onder het ministerie van Verkeer en Waterstaat en dat zich laat adviseren door vakmensen en echte ingenieurs,.
  En de vriendschap met Israel wordt weer in ere hersteld.

  Zo zou ik het heel graag zien.
  En misschien gebeurt dit ook nog wel.

  Like

  • Timmerfranz zou het geweldig vinden als Zijn volk dit nieuwe volkslied uit volle borst voor Hem zou zingen, elke dag, bij het ontbijt en voor het slapen gaan. En dan met het woord ‘zandwoestijn’ in vers 4 met liefde gegalmd. Jammer dat Hem een ander lot is beschoren.

   Psalm 75 vers 1

   U alleen, U loven wij;
   Ja wij loven U, o HEER;
   Want Uw naam, zo rijk van eer,
   Is tot onze vreugd nabij;
   Dies vertelt men in ons land,
   Al de wond’ren Uwer hand.

   Psalm 75 vers 2

   Als ik ’t ambt ontvangen zal,
   Wil ik, volgens eed en plicht,
   Altoos recht doen in ’t gericht.
   Land en volk was in verval;
   Maar zijn pijlers steld’ ik vast,
   Tegen woed’ en overlast.

   Psalm 75 vers 3

   Tot het dom en dwaas geslacht
   Zeid’ ik: “Wees niet zinneloos”;
   Tot de snoden; “Weest niet boos,
   Dat gij hoornen, sterk van kracht,
   Woedende naar boven steekt,
   En met stijven halze spreekt.”

   Psalm 75 vers 4

   Geen geval, geen zorg, geen list,
   Oost, noch west, noch zandwoestijn,
   Doet ons meer of minder zijn:
   God is rechter, die ’t beslist;
   Die, als aller Oppervoogd,
   Deez’ vernedert, dien verhoogt.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @TALJAARD Prima voorspellingen. Maar ik denk persoonlijk dat veel van wat u voorspeelt later zal uitkomen dan 2020. Namelijk, na een bloedige burgeroorlog. Deze oorlog zal niet over heel Nederland woedden, maar in enclaves, hele steden of dorpen die door moslims zijn geleidelijke geïslamiseerd. Hele regio’s in bijvoorbeeld Groningen en Friesland, inclusief de Wadden eilanden, zouden er weinig van merken. De hevigste gevechten zouden plaats vinden in de Randstad. Slachtoffers worden autochtone Nederlanders en niet moslims. Mensen die te arm, te oud of gehandicapt zijn om op tijd te vluchten. Mensen die door de huidige Woonwet ze bijna geen vrijheid meer biedt te ontsnappen. Het is bekend dat alle redelijk betaalbare sociale woningen worden door moslims geconsumeerd. Ze verspreiden zich razendsnel, als een olievlek, alle kanten op ..Ook naar randgemeenten en dorpen. Hun slachtoffers zouden worden gegijzeld en de rest weten wij via ISIS praktijken.

   De top bobo’s zouden na de burgeroorlog NIET WORDEN BERECHT OF GESTRAFT. Deze mensen zouden weten wanneer ze hun biezen moeten pakken en vluchten. De plannen staan nu al klaar en het geld is ook beschikbaar. Op het moment, dat wij zouden voor leven en dood vechten, zouden EU viezeriken en politiek-corecte multiculturele NSB’ers allang weg zijn. Ze zouden zitten onder een parasol op het strand in de Bahama’s, Grand Cayman of een van de Virgin eilanden. Lekker genieten van hun punch rum of Jack Daniels. De bank die hun poen herbergt is om de hoek. LA VITA E BELLE.
   Enkel de kleintjes zouden voor het gerecht verschijnen ..de trawanten van de grote multi-culturele jongens. Ik geloof wel dat zij zware straffen zouden krijgen.

   Net als na de Tweede Wereldoorlog zal het land in een puinhoop verkeren en er zal een wederbouw starten. Vooral de dijken ouden de eerste aandacht moeten krijgen. VOOR MULSIMS ZOU HIER GEEN PLAATS MEER ZIJN. Ze mogen naar Raqqa, de Rif en overal waar de Islamitische zon schijnt. GENOEG IS GENOEG. Wat toekomstige asielzoekers betreft …zo min mogelijk!!!! En zeker niet uit islamitische landen ..mits ze christenen zijn. Er zal voor alle vluchtelingen een regel gelden …De eerste criminele wetovertreding zal tevens ook de laatste zijn. Ze worden per direct terug gedeporteerd ..als worden ze in hun land van herkomst ge-vierdeeld.

   Like

  • Marc zegt:

   @Taljaard

   Fantastisch nieuwsbericht. Het zou allemaal zo maar kunnen gebeuren. Overigens, moet asiel niet pas verleend worden als niet alleen gevreesd moet worden voor het eigen leven, maar zou tevens aangetoond moet worden welke moeite de persoon in kwestie zelf heeft gedaan de toestand in zijn eigen land te verbeteren. Dan gaat het niet alleen om waarborging van vrijheid van meningsuiting, maar vooral geboorteplanning. Want, ten alle tijden moet duidelijk zijn dat een volk eerstverantwoordelijke is voor de situatie in eigen land: niets van wat daar misgaat kan zomaar op conto van het Westen of andere culturen geschreven worden.

   Overigens, over die Nederlandse vlag in 2020, moet rood niet gewoon rood blijven? De kleur oranje verwijst naar het Huis van Oranje. En die was nu juist net afgezet. Bij mijn beste weten heeft de huidige driekleur uitsluitend betrekking op het Nederlandse volk.

   Like

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ Thomasson zegt:
  6 juli 2016 om 20:52

  Zo te zien (zoals ie erbij staat) heeft ie al in z’n broek gescheten.

  Like

 17. Zou hij met een soort orgasme bezig.

  Like

 18. Jean zegt:

  Waar gaan we het schavot plaatsen waarop die griezelige onbetrouwbare smeerlap zijn kopje zal rollen?
  Uiteraard dadelijk gevolgd door merkel (brrrrrrr), juncker (braak), dracula (griezel), verafstoot (griezel), kapo schulz (brrrrr) , theyssen (brrrrr) enz. enz. zolang tot die hele bende Europaverraders een kopje kleiner gemaakt zijn, die rotkoppen geven we aan de zwijnen dan hebben ze tenminste toch nog voor iets gediend.

  Like

 19. Wachteres zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4334656/2016/07/06/Timmermans-oogst-staande-ovatie-met-emotionele-speech-in-Straatsburg.dhtml

  Timmermans oogst staande ovatie met emotionele speech in Straatsburg

  “We wisten al dat Frans Timmermans een gevoelsmens is, maar zelden heeft hij zich zo laten gaan als vanmiddag in het Europees Parlement. Aan het einde van een gortdroog debat in Straatsburg over het werkprogramma van de Europese Commissie voor volgend jaar borrelden alle emoties van de afgelopen Brexit-weken kennelijk opeens naar boven bij de Eurocommissaris.

  Timmermans oogstte een staande ovatie van de meeste Europarlementariërs en luid boegeroep van een minderheid”.

  Zo interpreteert Trouw de toespraak van Timmerfrans en de reactie van de Europarlementariërs.

  Ach, konden we van Trouw anders verwachten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s