VIDEO: tuig is heer en meester in Amsterdam-Noord, bejaarde vrouw geterroriseerd

(Door: Annabel Nanninga)

Oma Reintje wil niet weg, maar is wanhopig en niemand doet iets

De niet aflatende terreur die de bewoners van met name de wijk Banne in Amsterdam Noord nu al maanden teistert, heeft een nieuw dieptepunt bereikt: bij een bejaarde vrouw worden nu zomaar, omdat het kan, de ruiten ingegooid door het tuig, dat geen strobreed in de weg gelegd wordt door de politie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: tuig is heer en meester in Amsterdam-Noord, bejaarde vrouw geterroriseerd

 1. elisah zegt:

  Wat een stelletje lamzakken…”het gebeurt na 5 uur”….die pipo heeft het buskruid niet bepaald uitgevonden.
  Ja, dat weet toch iedereen dat die dingen na 5 uur gebeuren, zorg dan dat er na 5 uur toezicht is in de wijk! Jongeren die betrapt worden terwijl ze rottigheid uithalen moeten meteen bezoek krijgen plus een uitgaansverbod waar ook iid controle op is, niet thuis, dan strafmaatregelen.
  Is het trouwens niet een tijd dat er mensen opstaan die de boel daar eens flink onder handen nemen?
  Zij opereren in groepen, zorg dan dat je groep veel groter is en jaag ze eens flink wat angst aan.
  Hebben de huizen van die aso’s soms geen ruiten?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Elisah U spreekt over “jongeren” die betrapt worden terwijl ze rottigheid uithalen enz. Deze “jongeren” doen het niet zomaar. Ze worden geïnstrueerd. Ze krijgen hun instructie van dezelfde personen die de terreuraanslag in de Bataclan in Parijs hebben geïnitieerd de aanslagen in Brussel, die achter ISIS en andere islamitische terreurorganisaties financieren enz. De enige wat wij moeten zeggen is:

   WE WANT OUR COUNTRY BACK!!!!,

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Allemaal de straat op met een honkbal knuppel om eens lekker sportief bezig te zijn in de open lucht .

  Like

  • Steven zegt:

   Maar dan is er ineens wel POLITIE voorhanden om mensen te vervolgen wegens bedreiging. Al moeten ze het leger erop af sturen..om blanken aan te pakken, is er altijd WEL genoeg personeel!!

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Mens sana in corpore sano

  Honkbal is een goede sportieve bezigheid de oog hand coördinatie word stevig bevordert en het hele lichaam is actief .

  Like

 4. Ja, dit is Nederland uit de boze. Angsthazen in de gemeente, alles moet zo soft mogelijk. Die bende eens een flink pak op hun flikker geven, lijkt wel of de doodstraf er op staat. Wat een LULHANNES BURGEMEESTER VAN DE LAAN !!! doe er eens iets aan voor dat je je geld in je zak steekt. Politie krijgt vooral opdrachten NIET TE HARD ZIJN VOOR ZE, pak die gummi knuppel eens en ram er eens een keer op los, vooral op de knieschijven en de rekening van het ziekenhuis de ouders laten betalen. Kan de chirurg er ook nog iets aan verdienen.

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Ik word zo moe en verdrietig van dit soort berichten… Waar gaat het toch heen met ons landje…

  Like

 6. Cleo zegt:

  Amsterdam is hopeloos verloren met al decennia van die rooie wegkijkers in het openbaar bestuur! ‘Van niks , komt niks’. Nog triester is dat de elitaire Amsterdamse bestuurskliek ook nog de toon mag zetten in het landelijke openbaar bestuur… Zo wordt de rotzooi ten gevolge van consequent wegkijken, bagatelliseren, verantwoordelijkheden ontwijken, misplaatst vergoeilijken, totale passiviteit een landelijke chaos!

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Ik weet dat mijn woorden zouden klinken als puur nonsense voor veel oren. Maar mensen die nauwgezet het nieuws volgen (buiten de PRAVDA media) zouden toch in de gaten krijgen dat er in de laatste 10 jaar een vorm van ETNISCHE ZUIVERING aan de gang werd gezet. Autochtone Nederlanders en niet moslims vallen ten prooi aan de gestaag groeiende Islamitische bevolking in de islamitische enclaves. Alle wijken in de Randstad met sociale woningen zijn al islamitische enclaves. Zodra de moslims in een bepaalde wijk het idee krijgen dat ze de meerderheid vormen, wordt het proces van etnische zuivering aan de gang gezet. De imams in de moskeeën spreken met de ouders en de ouders dragen hun tienerkinderen op zoveel mogelijk Nederlanders weg te treiteren. MOSLIMS WERKEN ALTIJD MET MINDERJARIGEN DAT DOEN ZE IN HUN EIGEN LAND EN ZE DOEN HET HIER.
  Dat is een waarheid als een koe. Ik hoop dat de politiek-correcte moderne Musserts van deze tijd zouden het snel begrijpen. NEDERLAND IS IN GEVAAR

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Straatschoffies..?? Crimineel tuig, wat hoognodig heropgevoed moet worden! Pak ze op en zuiver de buurt van deze jeugdige terroristen. Het is toch te zot voor woorden dat er ijskoud tegen bewoners gezegd wordt: “als je de ramen laat repareren, gooien we ze zo weer kapot’? De knuppel mag wel eens even in de nekken van dat geteisem gelegd worden. Met huisbezoeken en zalvende woorden verandert er niets; sterker nog, we worden om ons softe beleid geminacht en uitgelachen.

  Nederland verloedert in sneltreinvaart! Ik had nooit gedacht dat dit land zó ten nadele zou veranderen. Straks is er niemand meer veilig in zijn eigen huis. En wat dan?
  De overheid maakt zich schuldig aan het verwaarlozen van haar burgers. Zij hebben de plicht -staat in onze grondwet- om ons te beschermen. Daarvoor hebben ze de middelen. Althans, die zouden ze moeten hebben. Door ons aan ons lot over te laten en niet in te grijpen, worden we door onze eigen regering verkocht en verraden!

  De smeerlappen wonen dus echt niet alleen in Amsterdam.

  Geliked door 1 persoon

 9. Zou het dan eens niet tijd worden dat wij die klote moslims er zelf uit gaan rammen. Want daar zal het eigenlijk langzamerhand wel op neer gaan komen.

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Als je die gelovige honden niet verjaagt gaan ze als roedels in de buurt op jacht.
  Zo ontstaan nieuwe achterbuurten en een nieuwe onderklasse.
  Leer van Israël hoe je daar mee om moet gaan. Naastenhaat los je niet alleen op met naastenliefde.

  Geliked door 1 persoon

 11. witte raaf zegt:

  En volgens Van der Laan wonen er alleen maar lieve mensen in Amsterdam,toch!!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ik heb zielsveel medelijden met dit arme vrouwtje!!!

  Zij is nog een van onze echte ouderwetse Nederlanders die hun hele leven gezorgd hebben voor hun gezin en dat onder heel wat slechtere omstandigheden als de burgers van Nederland in de eenentwintigste eeuw!
  En nu wordt ze geterroriseerd door vuil vies, smerig uitschot dat hier helemaal niet zoeken heeft!!!
  Het is toch een grote gore tyfusschande dat deze vrouw, die niemand kwaad doet en gewoon rustig wil leven… en als het kan ook ’n klein beetje genieten van haar oude dag, zo ontzettend gemeen uit haar woning wordt gepest!!!
  Wat doet de overheid??? Helemaal niks, ze praten gewichtig met de “jongeren”, en ze schakelen ’n stel psychologen in.
  Iedereen weet dat dit ongelofelijk domme verwaten gedrag helemaal niks zal uithalen.
  Dit smerig getriefel luistert en leeft alléén naar en volgens de wet van de sterkste…

  In ieder geval zal deze tragedie, en al die talloze andere tragedies die Nederlanders moeten ondergaan onder de terreur van beruchte mocro-indringers en alle andere nationaliteiten die hier uitsluitend zijn om ons te beroven en te verkrachten, er voor zorgen dat wij in staat zullen zijn de corrupte politici, de laffe politie en de verraders van links te vernietigen, waarna wij schoon schip kunnen maken in Nederland.

  De absurde rechtszaak tegen Wilders tekent de hele situatie!!!!

  Er uit met dat tuig!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. C.A.Barstow zegt:

  Geen politie aanwezig, nee natuurlijk niet, door al die bezuinigingen is er te weinig personeel, of ze durven niet, zeg het maar.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Natuurlijk grijpt de politie niet in.
  Het gemeentebestuur is doodsbang dat daardoor de vlam in de pan slaat in het multi-etnische kruitvat dat Amsterdam door hun eigen schuld is geworden. Niet alleen Amsterdam trouwens.
  Daarom, en alleen daarom, wordt er niet opgetreden.
  In plaats daarvan laat men zulk tuig, in het kader van ”het bewaren van de orde, de vrede en de rust” en ”de-escaleren”, vrijwel ongestoord hun gang gaan.
  Want, oh, oh, er zouden wel eens massale rellen van kunnen komen.
  En dan komt dat jarenlang door hen geknuffelde mosseltuig voor de hele wereld aan de dag wie en wat zij eigenlijk zijn. En…dan speel je het onechte kind van satan en beelzebub, Geert Wilders, in de kaart. Dat mag en dat kan dus absoluut niet.

  En aan een paar bejaarden, die toch niet links stemmen, geen enkele actieve bijdrage meer leveren aan het verwezenlijken van hun multiculturele Utopia, en die hen op termijn alleen maar geld kosten, is in hun ogen niets verloren. Klein offertje maar voor het linkse elitaire D’66, GL en PvdA-schorem. En wanneer je toevallig naast bejaard ook nog eens Joods bent kun je het helemaal wel schudden en beter naar Israel emigreren. Maar dan moet je natuurlijk niet in een ”door deze zionistische schurken- en apartheidsstaat stuk bezet gebied” gaan wonen. Want dan misgunnen ze je zelfs je AOW-tje nog!
  Daar komt nog bij dat de linkse brulapen-brigade de politie om het minste of geringste direct van ”racisme” en ”etnisch profileren” zal beschuldigen, en wanneer het uit de hand loopt ”moord!” gaat krijsen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s