Artikel 242 Wetboek van Strafrecht

Screenshot_9

(Door: “mr”)

Hij die door geweld of een andere feitelijkheid of bedreiging met geweld of een andere feitelijkheid iemand dwingt tot het ondergaan van handelingen die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt als schuldig aan verkrachting gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie . . . (tenzij hij een moslim is en hij het doet uit geloofsovertuiging, dan krijgt hij juist geld toe en medelijden van de vijfde categorie).

Door:
“mr”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Artikel 242 Wetboek van Strafrecht

 1. Dit naar Zweeds of Duits tolerantiebeleid ?

  Like

 2. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Eerste straf voor seksdelict nieuwjaar Keulen
  2 uur geleden

  KEULEN – Een rechtbank in Keulen heeft een 21-jarige Irakees veroordeeld tot een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf wegens seksuele delicten tijdens de viering van de jaarwisseling het centrum van Keulen. Het is de eerste veroordeling voor een seksueel vergrijp tijdens de rumoerig verlopen viering.

  De politie in de Duitse stad honderden aangiften van vrouwen die tijdens de jaarwisseling op het plein voor het centraal station van de stad waren lastiggevallen, beroofd en aangevallen.

  De Irakees werd bestraft op basis van het jeugdstrafrecht. Hij had een vrouw beetgepakt en in het gezicht gezoend en gelikt. De vrouw was op dat moment door diverse mannen omringd.

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is het Strafrecht van Hollandistan!

  Like

 4. Vooral de rechtsongelijkheid is tenenkrommend, de magistratuur geeft heel milde straffen aan de islamofascisten die het op “onze” vrouwen hebben voorzien, denk alleen maar even terug aan het islamitische tuig (Loverboys) welke op zoek zijn, het ronselen van gewillige slachtoffers die een tikkie mentaal gehandicapt zijn voor prostitutie doeleinden…

  Like

 5. Ron Soeverein Mens zegt:

  Hij die mijn vrouw en mijn dochters met geweld verkracht wordt door mij persoonlijk na opsporing on verdoofd gecastreerd met een bot keukenmes. Dit staat in mijn wetboek.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Het is de hoogste tijd om af te rekenen met al diegenen die zich schuldig hebben gemaaktmaken aan Artikel 242 Wetboek van Strafrecht. Nergens in dat artikel staat dat er uitzonderingen gemaakt worden op grond van afkomst, seksuele geaardheid, religie of cultuur.

  Dus……

  Like

 7. Ads.postbus@hotmail.com zegt:

  Dit artikel wordt door de rechters met voeten getreden. BAH BAH BAH

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ze zijn niet jarig als ik belaagd word, ik heb een zeer agressieve kat in huis, die mij verdedigd met zijn leven.

  Like

 9. In dit achterlijke land moet je erg vergaan met bewijsvoering. Daarom zijn de meeste mensen het zat en handelen liever zelf af, groot gelijk maaaar wel strafbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s