Fransen en Italianen komen massaal in opstand tegen politieke elite

Screenshot_14

Het zoveelste door de media genegeerde miljoenenprotest in Parijs.

(Door: “Xander”)

Italiaanse anti-EU partij al maanden nr. 1 in peilingen – Impliciet dreigement premier Renzi: Omvallen Italiaanse banken zal Deutsche Bank meesleuren en Europees financiële systeem doen instorten – Franse politie ‘nu al machteloos’ tegen massale volksprotesten.

Van de meeste van onze apathische landgenoten hoeven we helaas niets te verwachten, dus moet onze redding van de in de maak zijnde Europese Superstaatdictatuur uit het flamboyante zuiden komen. De voortekenen dat de gewone man eindelijk in opstand gaat komen tegen de Europese politieke en bankenelite zijn het sterkst zichtbaar in Frankrijk en Italië. Massale protesten en stakingen ontregelen al wekenlang het openbare leven in Frankrijk, en in Italië is de eurokritische Vijf Sterren Beweging van Beppe Grillo in vier peilingen naar de eerste plaats gesneld. Grillo wil een referendum over het Italiaanse lidmaatschap van de eurozone organiseren.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, dictatuur, EU-critici, Eurofielen, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Italië, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Fransen en Italianen komen massaal in opstand tegen politieke elite

 1. BertG. zegt:

  Zo’n foto zou ik nou wel eens willen zien van een Pegida Nederlands bijeenkomst.
  Dan kan je mij er tussen vinden.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Dat iis beslist “Sonja goed nieuws Show”. De toestand van de Italiaanse banken laat overduidelijk zien dat de hele EU-idee met een munt en de Schengen akkoorden waren plannen die geboren waren in zieke geesten gevuld met drugs seks & Roch ’n Roll. Maar vooral met LSD en wiet,die besprenkelt waren met liters van alcohol. Natuurlijk doen de hoofd bobo’s zoals Juncker, Guy Verhooftstad, Angela Merkeliters met haar bedrijfspoedels Mark Rutte, Timmermans, en Pechdrol in hun broek. Hun droomkasteel valt in diggelen.
  Dat de Fransen nu eindelijk in opstand komen, was te verwachten. Ze hadden tot nu toe zeer lange adem..Maar het is bekend dat als de Fransen denken dat de grens is bereikt bestormen ze de Bastille en zingen La Marseillaise :
  Allons enfants de la patrie,
  Le jour de gloire est arriv?
  Contre nous de la tyrannie
  L’?tendard sanglant est lev?
  Entendez vous dans les campagnes,
  Mugir ces f?roces soldats?
  Ils viennent jusque dans nos bras
  Egorger nos fils, nos compagnes!

  Geweldig woorden die bijzonder toepasselijk zijn voor deze tijd

  Like

 3. Sjaak zegt:

  NEDERLAND ONTWAAK !!!!!

  Drie pensioenfondsen moeten nu al korten

  AMSTERDAM – Drie kleine pensioenfondsen moeten dit jaar al korten op hun pensioenen. Dit raakt ongeveer 9000 deelnemers en vijfhonderd gepensioneerden, meldde De Nederlandsche Bank (DNB) donderdag.
  Er hangen al enige tijd nieuw pensioenverlagingen in de lucht. De toezichthouder heeft de afgelopen maanden van wel 183 fondsen herstelplannen moeten beoordelen.
  Pensioenfonds Accountancy
  Welke drie fondsen nu precies moeten korten, bracht DNB niet naar buiten. Maar één daarvan kwam onlangs zelf al met het onheilspellende nieuws. Het Pensioenfonds Accountancy (PFA) gaat de opgebouwde pensioenen flink verlagen. Deelnemers leveren gemiddeld straks bijna 150 euro pensioen per jaar in. Bij het fonds zitten echter vrijwel geen mensen die nu al gepensioneerd zijn.
  Verreweg de meeste fondsen hadden voor dit jaar nog geen kortingsmaatregelen opgenomen. Maar mede door de extreem lage rente staat de pensioensector er financieel niet goed voor. DNB zei in mei al dat er volgend jaar voor 1,8 miljoen Nederlanders een beperkte korting op hun pensioen dreigt, als de situatie bij de pensioenfondsen de komende tijd niet verbetert.

  Like

 4. Klinkt mij als muziek in de oren.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Hoe sneller de EUSSR omdonderd hoe beter het is voor de burgers.
  De EUSSR leiders hebben gefaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s