Friedrichshafen: Doorzoeking van asielzoekerscentrum – Afrikanen opgepakt als drugsdealers

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij het doorzoeken van een asielzoekerscentrum in het Duitse  Friedrichshafen pakte de politie dinsdag negen zogenaamde “vluchtelingen” uit Gambia op. De mannen zouden vanuit het asielzoekersonderkomen in drugs gehandeld hebben.

Duits - Zuerst

Bij de actie, waaraan ook speurhonden van de drugsrecherche deelnamen, namen de politieagenten marihuana in beslag. Deze was buiten het onderkomen onder de grond verstopt. Tegen vijf van de verdachten werden arrestatiebevelen uitgevaardigd. Zij zouden de drugs o.a. aan minderjarigen verkocht hebben, deelde de politie mee.

Sinds afgelopen jaar kwam het steeds opnieuw van doorzoekingen van het asielonderkomen. Inmiddels werden er al twee “vluchtelingen” uit Gambia wegens drugshandel tot meerdere jaren gevangenisstraf veroordeeld. Hun landgenoten namen blijkbaar de drugshandel over en zetten deze voort.

Bron:
http://zuerst.de/2016

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Friedrichshafen: Doorzoeking van asielzoekerscentrum – Afrikanen opgepakt als drugsdealers

 1. Angie1968 zegt:

  Waarom, oh waarom laat je die Afrikanen ook uberhaupt toe? Het is allemaal opportunistisch crimineel achterlijk tuig. Dit zijn geen vlichtelingen!!! Schop ze uit je maatschappij voordat ze nog meer ellende aanrichten, zoals verkrachting, geweld en drugshandel. Weg met die lui, laat ze volgende verzuipen in de Middenlandse zee..

  Like

 2. joga zegt:

  Kan nooit waar zijn. Deze kansenparels doen zoiets niet.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  ‘tot meerdere jaren gevangenisstraf veroordeeld’ (?)
  Waarom niet uitgeleverd aan het moederland met tevens een aantekening ‘ongewenste vreemdeling’ om terugkeer te voorkomen.
  Nu blijven deze misdadigers die ‘meerdere jaren’ meeëten uit de Nederlandse staatsruif. Het meerdere jaren in een cel verblijven kost ook een grote som geld.
  En mocht Gambia de ‘vluchtelingen’ niet willen terugnemen kan daaraan verbonden worden dat er geen cent ontwikkelingshulp meer die kant op zal komen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Het zijn dus niet alleen smerige neuqnegerts, maar nog veel meer smerige verneuqnegerts. Een grote golf crimineel nageboorte overschot uit Afrika die niet komen om te werken, want dat kunnen helemaal niet, maar alleen om te profiteren en crimineel te zijn. Veel succes daar met pishoer Merkel in Germany.

  Like

 5. Jean zegt:

  Nu wordt nog maar ± 1% informatie a.g. die vreemdelingen vrijgegeven en het is al een Himalaya berg hoog ellende. De linkse maffia houdt zeer veel achter want moest dat uitkomen dan zouden de burgers ze levend opvreten.
  Laten we vooral niet uit het oog verliezen dat de grootste misdadigers liggen te parasiteren in dat EU gedrocht in Brusselallabath, zij en niemand anders halen die troep binnen puur voor eigen belang, dat gedrocht moet gesloopt worden en de grenzen gesloten worden zo niet wordt het nog veel erger, heel die reeds aanwezige troep terugsturen “zonder geld in de pocket”.

  Like

 6. Des duivels zegt:

  Het is toch ook niet te geloven. Sinds wanneer is het in Gambia oorlog en moeten de Europeanen deze minderwaardigheids bekleders uit dit land opvangen. Kots ziek wordt ik hiervan. Revolutie NU.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Waarom zo verbaasd? De grote hoax “Vluchtelingen” uit SyrAfrica? En wie pamperen ze hier? Alleen MEGA-DOMBO’S geloven in Sprookjes!

  Like

 8. Avidia zegt:

  De linksen zien in al die zoekers potentiële stemmers, nou, ze komen van een koude kermis thuis als het moordenaars en dieven blijken te zijn. Hoe kan een mens zo blind en doof zijn om op een linkse partij te stemmen, armoede, moord en doodslag, verkrachtingen staat ons te wachten.
  Ik zal mijn kat een hogere opleiding geven om mij te beschermen.

  Like

 9. ildiko zegt:

  In plaats van Frontex debielen het moet bewapende militairen oorlogs- schepen Europa bewaken, en geen luxe frontex taxis die nu alle illegalen dood gewoon naar Europa brengen. STOP DEZE WAANZIN.

  Like

 10. De Marine schepen moeten de zwartjes snel oppikken, want er zijn al haaien gesignaleerd in de Middellandse zee, JAMMER !!!!

  Like

 11. Lisa zegt:

  This happened in my street, fascinating how it is even relevant in other countries!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s