Ook Noorwegen sluit de grenzen – en dan is het stil!

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Er komen nog maar weinig “asielzoekers” naar Noorwegen. Tegen de beweringen van veel politici en journalisten in dat men machteloos zou zijn tegen de migrantenstroom, bewijzen steeds meer landen in Europa hoe eenvoudig het is – als men maar wil! Nadat Hongarije al in de herfst van afgelopen jaar met zijn grenshek de juiste weg is ingeslagen en de Oost-Europese landen dit voorbeeld snel zijn gevolgd, begint nu ook tot andere delen van Europa het gevaar van de ongecontroleerde massa-immigratie door te dringen:

Blick

Dit jaar zijn er bijvoorbeeld nog nooit zo weinig “asielzoekers” naar Noorwegen gekomen als in 20 jaar. Zoals de migratieautoriteit dinsdag meedeelde, kwamen er tot eind juni 1.678 “migranten” naar Noorwegen. Vorig jaar nam het land in totaal 31.000 “asielzoekers” op.

Drastische afname van immigratieprikkels

Reden voor de afname is volgens de “Tiroler Tageszeitung” dat “de reis naar het noorden vanwege de vele grenscontroles moeilijker geworden is”. Bovendien heeft Noorwegen de prikkels voor de “asielzoekers”, die overwegend economische en zelden oorlogsvluchtelingen zijn, drastisch gereduceerd: “Vooral de uitkeringen voor arbeidsongeschiktheid, ziekte en de pensioenen zullen verlaagd te worden. De minister van Arbeidszaken ziet hierin de mogelijkheid ´vluchtelingen´ te motiveren om te gaan werken.”

Na de verlaging van de minimale financiële garantie voor “asielzoekers” in Opper-Oostenrijk was de verontwaardiging bij de rood-groene immigratiefanatici groot: zullen zij nu ook verontwaardigd zijn vanwege Noorwegen?

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Noorwegen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ook Noorwegen sluit de grenzen – en dan is het stil!

 1. Het wordt stil aan de overkant, En waar een wil is, is ook een weg.

  Like

 2. Pingback: Ook Noorwegen sluit de grenzen – en dan is het stil!

 3. Mirjam zegt:

  Als er niets te ‘halen’ valt, zullen ze ook niet komen. Soberheid is het beste.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Twee “asiel-zoekers” worden uit asiel-Kerk meegenomen om te worden uit-gezet.

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Ik word zo blij van dit soort berichten. Het is alsof de schellen eindelijk van de ogen vallen. En nu moeten nog veel meer landen volgen. De asiel-tsunami uit Derde Wereldlanden moet gestopt worden. Anders gaat Europa naar de knoppen. Kijk naar Zweden en Duitsland… Kijk naar de ellende, de criminaliteit, de onveiligheid.. En denk eraan, als die domme kloothommels allemaal hier blijven, gaan ze ons sociale zekerheidsstelsel volledig om zeep helpen. Ze zijn als een rattenplaag.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Angie Europa is al naar de kloten door die massa parasieten, hoogtijd om bestrijdingsmiddelen tegen parasieten te gaan gebruiken zoals grenzen sluiten, draadomheiningen met 220V, politie met geladen wapens en bezemwagens in te zetten.
   Gelukkig kijk ik nooit naar voetbal maar via het nieuws moet ik toch bepaalde beelden slikken, mijn kleinzoon vertelde me dat het over het E.K. gaat??? Ik dacht eerder aan A.K. waarbij A staat voor Afrika…, man man man en zeggen dat daar mensen met verstand naar kijken?????????

   Like

 6. Pieter zegt:

  Mooi, maar we zijn er nog lang niet. Nu langzaam het land leegpompen van islamieten. Durf toe te geven dat islamitische import een fout is en dat net als in een slecht huwelijk, tot ontbinding van de ongezonde relatie moet worden overgegaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Vooral de uitkeringen voor arbeidsongeschiktheid, ziekte en de pensioenen zullen verlaagd worden,ook van autochtonen ? anders,.zou eerst de grenzen sluiten,de criminelen het land uit,en dan pas nadenken over uitkeringen verlagen,maar ja wat komt zal toch blijven komen en misschien is het ook wel het beste.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Uitkeringen aanpassen naar het aantal jaren dat is bijgedragen aan de sociale verzekeringen. Nul jaar gewerkt: nul procent uitkering. 40 jaar gewerkt: 100% uitkering. En baseer het bijstandsniveau op het land van herkomst.
   Niet luisteren naar het gekerm van de zieligheidsprofeten.

   Like

 8. Komt er al een Volksbegeren over de verplichte herkeuring van de asielzoekers die de laatste, zeg maar 100 jaar, hier binnen zijn gekomen en de 2e paspoorters? Bij de beroepsmatige rugpijnlijers die met een paar miljoen man in de Wet Arbeids Ongeschiktheid zaten kon het ook.

  Like

  • En dan ook een voor zwartepietenhaters, gelukzoekersondersteuningsprotestanten, de halal- en kosherslachtclub en shariabevoorrechters. Doe trouwens dan ook maar voor de rest van Nederland. Een soort plechtige communie maar dan via een ballotagecommissie. Eed van trouw dus aan Het Volk, er is maar 1 (één) (katholieke, vanwege grootje) God en Geert is zijn profeet en voor de rest de vinketering en het land uit.

   Geliked door 1 persoon

 9. Lee zegt:

  Ze moeten gewoon de regels voor gezinshereniging verscherpen naar 5 jaar wachten. Dan laten ze het wel uit hun hoofd om huis, haard, vrouw en kinderen in oorlogsgebieden achter te laten. Lafaards!

  Like

 10. Paul55(realist:) zegt:

  Politiek bedrijven met gevoel heeft nog nooit wat opgeleverd!

  Like

 11. Pingback: Ook Noorwegen sluit de grenzen – en dan is het stil! - Ik zeg NEE tegen EU

 12. Jules Vismale zegt:

  In Noorwegen lijken de asielzoekers dus ontdekt te hebben dat je daar niet constant Boter-kaas-eieren kunt blijven spelen en soms denk je dat alle ellende omtrent de massa-immigratie een soort van déjà vu (de ervaring iets mee te maken waarvan men tegelijkertijd de indruk heeft het al eerder te hebben meegemaakt, terwijl men weet dat dit alleen niet het geval is) was en godzijdank gaat mislukken! Nog heel even en dan gaan in heel Europa de grenzen wederom dicht, net als vroeger, maar blijft het licht der hoop gewoon branden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s