VIDEO Nigel Farage: Persconferentie Europees Parlement Straatsburg (06-07-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Wachteres” en “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nigel Farage. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Nigel Farage: Persconferentie Europees Parlement Straatsburg (06-07-2016)

 1. leefbarbaar zegt:

  Tijdens de vragen beschuldigt zo’n inkthoer meneer Farage van leugens tijdens de campagne. Geinig. Want wie publiceert al die leugens? Juiste; de oude media.
  Maanden lang overlaadde de Remainers de media met leugens. Wat ze allemaal netjes publiceerden.
  Net als bij ons. Is er hier 1 krant of TV-station dat het aftreden eist van Rutte? Nee dus.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Gelukkig, hij gaat niet weg, hij verlaat het ‘volk’ niet. Hij kiest alleen voor een meer normaal leven voor zichzelf en dat heeft hij ook verdiend. Ik ben zo blij dat hij ‘blijft’ en ik voel dat hij ooit misschien toch minister president zal worden van de UK. Wij, in Europa, hebben mensen zoals hij nodig, die moedig zijn, sterk zijn, maar vooral eerlijk, doortastend en niet bang.
  Natuurlijk heeft hij bewaking nodig, juist omdat hij rechtuit benoemd wat zo vuil en vies is in dit Europa en over de rest van de wereld, want de waarheid komt hard aan bij de leugenaars en de bedriegers, ze weerhoudt hen ervan om hun misleidingen als eerlijk te presenteren.
  Ik bid dat God hem mag beschermen en dat hij heel Europa zal helpen om onder het juk van de overheerser EU los te breken en dat de EU zijn langste tijd heeft gehad.

  NIgel zei dat hij ieder land wil helpen om los te breken van de overheersing en daar ben ik ‘happy’ mee. HIj is één man, één woord en hij zal dit ook doorvoeren. En al kost het, God weet hoeveel, om hem te beschermen: hij is het waard!

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik dacht het wel.
   Hij wilde gewoon weer eens afscheid nemen.
   Zo heeft iedereen zijn hobby.
   Oké, je schrikt wel even, maar dan moet je flink zijn en denken mij neem je er niet tussen ouwe Nigel!

   Like

 3. lilith zegt:

  Wat een verademing is zo’n persconferentie van Farage als je hem vergelijkt met die babbelende nitwit die wij hier hebben, Mark Knudde. Groot respect voor die man!

  Liked by 1 persoon

 4. Astrid zegt:

  Heerlijk, zo assertief en immer beleefd deze man toch altijd weer is. Ieder zichzelf respecterend land verdient een Nigel Farage. D.w.z., ieder land dat de democratie-ondermijnende elementen verafschuwt en die z.s.m. wil aanpakken. Laten we de komende verkiezingen dan ook vooral heel scherp kiezen, want de rot zit er goed in bij onze links-lullende en rechts-vullende volksverraders, die slechts de goedbetaalde baantjes najagen ipv de landsbelangen te dienen. Idem voor de commerciële Zorg en de Sociale Woningbouwsector: weg met al die quasi-balangrijke directeurtjes met hun riante salarissen. Vroeger hadden we daar ook geen noodzaak voor, dus ze zijn feitelijk volledig overbodig, maar wel heel schadelijk voor het systeem. Maar ja, de machtswellustigen van geest hebben vanuit ervaring goed geleerd ‘noodzakelijkheid’ te fingeren [9/11 en alle oorlogen door de VS veroorzaakt in het M.O., de mediacontrole/manipulatie, om afluisteren en andere vrijheidsbeperkende maatregelen op te kunnen leggen], en ze verzinnen wat af met hun wazige beleidjes en schaduwadministraties, waarbinnen graaien en andere vormen van corruptie welig kunnen tieren.

  We vechten feitelijk tegen lieden die puur op macht uit zijn, het interesseert ze geen reedt dat hun zieke geesten zoveel ellende en armoede veroorzaken. Ze teren het best op angsten aanpraten, trap er niet in!
  Ik begrijp wel waarom ze zo bezitterig zijn, ze zijn namelijk als de dood voor de dood, want dan is het met die machtspelletjes direct afgelopen, want het ‘zo beneden’ is niet bepaald gelijk aan het ‘zo boven’. De eersten zullen in het ‘zo boven’ daadwerkelijk de laatsten zijn, of liever gezegd: de laagsten. Het zijn zielen die extreem bezitterig, dwingend en dwangmatig zijn en dat is per definitie ‘lagere sferen’-territorium. Niets is bezit, alles is in tijdelijke bruikleen, inclusief je eigen fysieke lichaam. Benijd ze dus maar niet, want na de fysieke overgang zullen ze met alleen maar gelijkgestemden opgescheept zitten, dus veel vuurwerk, haat en nijd!

  Maar de komende decennia gaat er al met ze afgerekend worden. Het is Eindtijd, eindtijd der geloven, en daar reken ik ook het project ‘EU’ onder. Geloven die slechts tot doel hebben gehad om de massa te mangelen uit eigenbelang, maar sinds de komst van het internet laat de burger zich niet zo snel meer iets wijsmaken. Dus die macht van het volk moet zo spoedig mogelijk ingeperkt worden, dat had u vast al geraden.

  We zijn live getuige van de grote ontwikkelingen, wat ansich heel bijzonder is. Zo bijzonder dat vanuit andere oorden ook de aandacht op de planeet Aarde gericht is. Het menselijke [ego-] experiment staat op scherp, welke kant gaat het op? Gaat de Liefde of het bezitterige ego het winnen?

  Ik wens GB, en met name Engeland, waarmee ik me al heel lang sterk verbonden voel, alle succes en wijsheid toe, want de EU-dictators zullen er alles aan doen om Engeland dwars te gaan liggen. Want zo zijn ze: zeer kwaadaardig van geest.

  Britannia rule the waves! Fuck EU.

  Liked by 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  Geloof maar niet dat wij hier ooit een bindend referendum over een nexit zullen krijgen.
  In tegenstelling tot het VK moeten wij hier in Nederland opboksen tegen een levensgevaarlijk en buitengewoon invloedrijk conglomeraat van elitaire, (semi)aristocratische en democratie hatende Bilderbergers, graaiende nepsocialisten, die hun beginselen hebben verkocht voor de linzensoep van het grote geld en een stelletje onder het NWO Vaticaan resorterend Jezuitentuig, waarvan rastoneelspeler Timmermans, maar ook gewetenloze intriganten als Verhagen en Lubbers, deel uitmaken.
  Zij bepalen hier de koers van de overgrote meerderheid van politiek en bestuur en het apparaat van de topambtenaren, zij hebben de media in handen, zij hebben het onderwijs in handen en zij hebben het zelfs geflikt om in 2003 de protestantse en gereformeerde kerken in hun macht te krijgen.
  Achter de schermen zijn die lui absoluut gewetenloos en gaan zij letterlijk over lijken.
  Wij kunnen hier niets anders doen dan de ontwikkelingen in Frankrijk en Duitsland, waarvan wij economisch gezien gewoon een deelstaat zijn, af te wachten.
  In Frankrijk breekt binnenkort de pleuris uit en ook in Duitsland gist en broeit het.

  Wat anti-islamisme en euroscepticisme betreft lopen de Duitsers ongeveer 15 jaar op ons achter.
  Maar het Duitse bedrijfsleven, wat daar helemaal de dienst uitmaakt, zal naar alle waarschijnlijkheid die hele EU-handel opdoeken wanneer zij daar niks meer aan kunnen verdienen. En het Duitse volk slikt weliswaar veel meer van hun politici, en ook veel meer van de islamisten, dan wij, maar heeft helemaal geen zin in een nieuwe oorlog met Rusland. Daar krijgen zij de tegenwoordig zeer vredelievende Duitsers, die twee catastrofale verloren oorlogen achter de kiezen hebben, absoluut niet in mee. Wanneer de eurocraten daarop blijven aansturen wordt dat in Duitsland hun ondergang.

  De Fransen zijn de islamisten kotsbeu en ze zijn ook lang niet zo dociel als de Duitsers waar het hun politieke leiders betreft. Hollande, Sarkozy en de hele politieke elite daar proberen krampachtig de controle te houden, maar dat zal ze niet lukken wanneer zij naar de pijpen blijven dansen van de islamofielen en de eurofielen. Dan krijg je daar gewoon een volksopstand en de zoveelste omwenteling. Dat is sinds 1789 de cultuur daar.

  In ons land gebeurt dat niet, omdat bovengenoemde groepen hier veel te machtig zijn en in feite al meer dan 40 jaar helemaal de lakens uitdelen. En land en volk op vrijwel elk maatschappelijk gebied in een ijzeren greep houden..

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Taljaard.
  “In ons land gebeurt dat niet, omdat bovengenoemde groepen hier veel te machtig zijn en in feite al meer dan 40 jaar helemaal de lakens uitdelen.”
  Schrijf je.

  Kleine aanvulling mijnerzijds.
  Ik denk dat die groepen die macht zichzelf toe hebben kunnen eigenen, omdat de Nederlander macht bij bovengestelden als vanzelfsprekend en noodzakelijk ziet, en bovendien in belangrijke mate anti-revolutionair is. Maar daar moeten we ons niet in vergissen.
  De Nederlander zal bij lange na niet zo snel de barricaden op snellen als de revolutionaire Fransen, maar als hij het “in principe” niet meer met deze namaak-democratie ziet zitten zullen er dingen gaan gebeuren waar de machthebbers niet aan denken.

  Het is juist door die anti-revolutionaire geaardheid, die diep in onze genen zit, dat de machthebbers zichzelf in slaap sussen en denken ach ja, het is het volk maar…
  Maar, nogmaals in diezelfde genen huist ook die “principiële onverzettelijkheid welke in de eeuwen die achter ons liggen menig maal tot forse ongeregeldheden inclusief massale moord en doodslag hebben geleid.
  Dus, “in principe” pikken we heel veel maar als MEN over de schreef gaat dan wordt er “in principe” ook korte metten gemaakt.
  Ik ben er van overtuigd dat dat moment onafwendbaar op Nederland af gaat komen.
  Het wachten is inderdaad en zoals jij al aangeeft, op Duitsland.

  Like

 7. Jammer dat zo’n welbespraakte politicus naar de achtergrond is gewerkt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s