VIDEO Pat Condell: “We hebben onze democratie gered”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres” en “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Pat Condell: “We hebben onze democratie gered”

 1. VIDEO Pat Condell: “We hebben onze democratie gered” Tja een goed begin is het halve werk, laten we vooral niet te vroeg juichen. Nederlanders hebben nog wel eens de neiging om het allemaal wat rooskleuriger in te zien dan de andere Europese volkeren mijns inziens. Denk vooral aan de Oranje gekte die de kop opsteekt bij een EK of WK…

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De afvallige jeugd, we hadden ze harder en beter moeten opvoeden en minder verwennen.
  De meeste ouders hebben ‘krom’ gelegen om ze te laten studeren, maar waarderen ze het ????

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het probleem, beste Koddebeier, is dat diezelfde ouders zich niet hebben bezig gehouden met wát hun kinderen studeerden. Hebben het school- en universiteitsbeleid overgelaten aan PvdA, D66, GL en meer van die subversieve organisaties.

   Het is als geld storten op de rekening van een autohandelaar, zodat ie een leuk autootje zal leveren voor je kind, en je vervolgens niet meer interesseren voor wat ie dan wel gaat leveren. Dan kan je erop wachten dat je belazerd wordt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 3. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Pat Condell tell its clearly!
  ==================

  Like

 4. Avidia zegt:

  Prachtig!!!! Hij spreekt de waarheid volgens mij. De arrogantie vanuit Brussel maakt mij misselijk. Wie denken ze wel dat ze zijn, als je ze bekijkt die arrogante koppen, zo van: wij weten het beter, hangt mij de keel uit. Mij een beetje vertellen wat ik wel of niet mag, hoeveel geld ik aan dat zooitje daar besteden moet??? Ik weet het wel beter te besteden. Allemaal stemmen op meneer Wilders, UIT DE ARROGANTIE van de EU, we weten niet wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt, stuk voor stuk denken die mensen in Brussel ons de baas te zijn, hun wil op te leggen, nou, ik luister er niet naar, ik doe precies wat ik zelf wil, maar het aanzien van dat zooitje en wat er besproken wordt maakt mij opstandig. Waar is onze vrijheid gebleven??? Waarom moeten wij naar dat ongekozen zooitje zeer overdreven hooghartige overbetaalde mensen moeten luisteren, het riekt naar Nazie. We hadden het zeer goed zonder die EU, we handelden er op los, en nu moeten wij gehoorzamen aan een ongekozen EU die ons door de strot geduwd is? Ik doe niet mee! Ik hoop velen van jullie ook niet. groetje van een rebelse!!!!

  Like

 5. Hansfree zegt:

  Ik heb reeds lang een huizenhoog respect voor Pat Condell, en het wordt alleen maar hoger.

  Ik heb nog even wat andere dingen op m’n lever, als ik mag: nogmaals wil ik nadrukkelijk de tip geven dat Breitbart.com voor de gemiddelde lezer op E.J.Bron een heel waardevolle nieuwsbron kan vormen, met een lezersschare die groeit als kool. Zowel de US-editions als de London edition zijn zeer de moeite waard, met name ook om het zeer zinnige commentaar vanuit de hele wereld onder de artkelen. Er staat nu weer een heel verhaal over Geert Wilders op, zie http://www.breitbart.com/london/2016/07/07/geert-wilders-breitbart-peoples-wisdom-islam/ met daaronder vooral een heel goed commentaar van ene ‘Space Cowboy’.

  Dat specifieke commentaar raakt aan wat mij al een tijd dwarszit m.b.t. het imago van de PVV. Ik vind dat de PVV, lees onze hooggewaardeerde Geert, duidelijker moet maken dat de PVV strijdt voor het behoud van onze westerse vrijheden, INCLUSIEF een tolerantie voor een gezonde diversiteit aan culturen in onze samenleving. Het gevaar is juist, dat er één vreselijke ‘monocultuur’ in opkomst is, die deze tolerantie absoluut niet kent. Dus misschien zou Geert er verstandig aan doen om niet tégen de multiculturele samenleving te ageren, maar juist voor het behoud er van te pleiten. In een gezonde, leefbare mate, natuurlijk, waarin een ieder vrijgelaten wordt. Is dat nou een gekke gedachte van mij?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Bij Geert is genoeg en voldoende tolerantie voor een diversiteit aan culturen in onze samenleving. Waar hij geen tolerantie meer voor heeft is de overdrevenheid waar de andere partijen in doordraven wat betreft deze diversiteit. Hij heeft niets tegen andere culturen, maar wel tegen culturen die haat, dood en verderf als iets normaals ervaren en andere mensen hiermee willen opzadelen en naar willen omturnen.

   Het heeft te maken met ‘goed’ en ‘kwaad’. Hij tolereert en respecteert iedereen, zolang ze, ieder voor zichzelf, ook andere mensen respecteren, tolereren en zich gedragen. Dat maakt dat een eventuele multiculturele samenleving functioneert. De islam is gebaseerd op de koran en in deze koran wordt haat, overheersing en dood gepredikt tegen iedereen die een ander geloof heeft, want dat zijn de vijanden van hun allah en van hun profeet Mohammed. Anders gelovigen moet met doden en niet tolereren etc.
   Dus het is geen religie van de vrede, maar van de haat en de dood, wat iedereen er ook van mag denken. Dit ‘geloof’ vindt men onder moslims en men kan van deze groep zeggen, dat ze over het minste tolerantie niveau van de hele mensheid beschikken ten opzichte van anders gelovigen en andere ‘rassen’. Maar zelfs onder hun eigen volk, hun eigen familie, hun eigen kinderen en hun gelijken, kennen ze het respect en de tolerantie voor elkaar niet. Ze volgen de wetten van de koran, of deze nou normaal te noemen zijn of niet. Alleen dat al, is de waanzin ten top. Islam betekent letterlijk onderdrukking/overheersing. En voor die overheersing moet ieder mens wijken, zelfs hun eigen kinderen, vrouwen en familie. Alle mensen zonder uitzondering.

   Ik vind het dan ook niet gek dat, gezien alles wat er in de wereld gebeurt waar moslims door hun ‘religie’ aan schuld hebben, en hun disrespect voor alles wat niet verenigbaar is met hun ‘geloof’, dat Geert en andere mensen een grens hebben getrokken voor hun eigen tolerantie met deze ‘bevolkingsgroep’ en hiervoor ook 0.0 tolerantie kan opbrengen.
   Sterker nog, de islam hoort niet in deze wereld. Want als we ooit in vrede met elkaar willen leven, dan moet de ‘wil’ en de ‘bereidheid’ daartoe, er bij iedereen inzitten. En dat is totaal niet het geval bij de moslims.
   Nogmaals: Geert heeft niets tegen multiculturisme, als iedereen in vrede en respect met elkaar wil leven. Maar hij heeft we een grondige hekel aan mensen die anderen willen overheersen, vermoorden en onderdrukken, van welk ‘ras’ dan ook.

   Like

 6. Mirjam zegt:

  Het was zelfs vroeger leuker met de munt die we hadden. Het was een avontuur om naar een ander land te gaan en daar dan te moeten ‘handelen’ met een andere munt, zoals de DM of Bfr.. Zo erg was het ‘vroeger’ niet. We waren ook niet tevreden, maar we wisten in ieder geval bij welk land dat we hoorden, en dat is nu een eenheidsworst. Bovendien is het mis gegaan toen alles maar luxueuzer werd. De mensen kregen alles voorgedaan en alles aangereikt en alles was en is mogelijk. Dat mag misschien wel makkelijk zijn, maar het maakt iedereen zo lui dat niemand de moeite meer hoeft te doen om iets voor mekaar te krijgen. We worden gepamperd, maar tegelijkertijd wordt er daardoor ‘over’ ons beslist en niet ‘met’ ons beslist. Dit is de sluipmoordenaar van de EU: het paternalisme. De insteek hoe de elite in Brussel de burgers van Europa monddood hebben gemaakt. De democratie hebben vermoord.

  ‘Ze’ zorgden voor grote welvaart, voor een gevoel van tevredenheid en luxe, maar onderhands waren ze bezig met de mensen monddood te maken en de democratie af te schaffen. Ze willen één superstaat, met één super-regering, Europa moet één natie worden dat heerst over de rest van de wereld. Hitler ten top! De Tweede Wereldoorlog ten top, en raad eens welk land het voortouw daartoe neemt en de regie voert over deze ‘superstaat’? Juist: DUITSLAND. Waar laat me dat toch ook weer aan denken? Juist: 1939-1945. Het is ze toen niet gelukt en het zal ze nu weer niet lukken. Of beter gezegd: het zal ze NOOIT lukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s