Canada neemt Joden-moordenaar in bescherming

Screenshot_25

Hof weigert beroep te behandelen

Helmut Oberlander, die heeft toegegeven dat hij lid was van een Einsatzkommando tijdens de oorlog, heeft donderdag van het Canadees gerechtshof in Ottawa een flinke steun in de rug gekregen. Het hof weigert een beroep van de overheid te behandelen, waardoor Oberlanders Canadese staatsburgerschap niet meer in gevaar lijkt te kunnen komen.

Post online

De nu 92-jarige Oberlander wordt al twee decennia door de overheid achtervolgd. Hij verzweeg namelijk bij zijn emigratie in 1954 en naturalisatie in 1960 dat hij lid van een Einsatzkommando was geweest. Deze groepen moordden in Oost-Europa achter het front tienduizenden Joden, communisten, partizanen, intellectuelen en zigeuners uit. Oberlander stond op de lijst van meest gezochte oorlogsmisdadigers van het Simon Wiesenthal Centrum.

Helmut Oberlander was in 1941 in  Oekraïne aan een Einsatzkommando verbonden. Hij verklaarde later, toen zijn daden bekend raakten, dat hij slechts als tolk werkzaam was geweest en nooit aan moordpartijen had deelgenomen.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Canada, cultuurrelativisme, Holocaust, Hypocrisie, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Canada neemt Joden-moordenaar in bescherming

 1. Angie1968 zegt:

  Hebben meer landen gedaan na WO2. In Z.Amerika stikt het nog steeds van de ex-nazis. Die lui ontsnappen altijd aan rechtsvervolging. Beter is je te concentreren op de nazis van tegenwoordig, de Moslims. Dring die terug naar hun zandbak en laat ze daar wegrotten, voordat ze de rest van de wereld.naar de knoppen helpen.

  Like

 2. Hoe is dit mogelijk, waarom hangen ze deze klootzak niet op. Op de Chinese manier, stapeltje tegels waarop hij net strak staat. Iedere paar uur een tegen verwijderen, lekker langzaam tot dat hij blij zal zijn dat hij uiteindelijk stikt. Wreed maar wel rechtvaardig, voor zo’n vuilak.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Canada moet van deze vent zijn staatsburgerschap afpakken. Maar dat zal uitsluitend symbolische waarde hebben. Hij is een schoolvoorbeeld voor het feit dat gerechtigheid niet bestaat. Hij heeft zelfs als geschenk lange leven gekregen. Andere mensen die nooit een vlieg kwaad doen creperen al halverwege hun vijftigste of zestigste (en vaak ook veel jonger). Ze krijgen verschrikkelijke ziektes, komen om in een verkeersongeval of worden op brute wijze vermoord. In het algemeen nazi’s hebben zeldzame talent om bijzonder lang te leven. Ze hebben geen dag wroeging, slapen op rozen en leiden prachtleven.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als je de islam rugdekking en alle kansen geeft te penetreren in de Canadese samenleving dan is dit slechts een rimpeltje in een oceaan vol storm.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Ik wil niet de advocaat van de duivels spelen, maar als een jongen van 15 in de laatste weken van de oorlog in dienst trad dan is die jongen nu een man van van 86 jaar. Is hij ouder dan zou hij wellicht bewust zich kunnen hebben aangemeld. Alle jongens van 15 werden in de laatste weken van de oorlog verplicht om deel te nemen, de meesten hadden geen keuze. Stel dat hij nu 90 is dan was hij in de laatste week van de oorlog ca 19 jaar, dat is nog steeds geen leeftijd waarop iemand een weloverwogen politieke beslissing kan maken.

  Ik begrijp heel goed dat de aller laatste kleine visjes uit de nazi-vijver er ook aan moeten, alleen moet het een keer afgelopen zijn. Er zijn veel mensen fout geweest, sommigen zijn terecht gesteld, sommigen hebben een straf gehad, anderen zijn na de oorlog met een flinke som geld ondergedoken in Zuid Amerika of kregen een mooie aanstelling bij een defensie programma van de Amerikanen. Het allergrootste gedeelte van de schuldigen is nooit bestraft en dat kan ook niet. Die misdaden van toen zijn zo groot dat het niet meer te bestraffen is.

  Laat maar zitten!

  Nu in 2016 zijn er nieuwe oorlogsmisdadigers die ergere misdaden plegen en tot nu toe is er nog bijna niemand gestraft. Ik zeg dat het beter is om al die nazi-mannetjes van in de negentig te laten wegrotten in hun smerige luier. Het wordt tijd dat het fascisten-tuig van 2016 wordt aangepakt! Alle moslims die het kalifaat aanhangen en steunden zijn schuldig en moeten ter verantwoording worden geroepen, zo snel mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s