Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert

Screenshot_34

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Heel lang hebben politici en vooraanstaande media ons belogen en beweerd: de massale immigratie van cultuurbarbaren uit Afrika en de Oriënt zullen ons vrede en welvaart brengen. De realiteit? Migrantencriminaliteit wordt een alomtegenwoordig probleem.

Kopp-Online

Omdat migrantencriminaliteit werd genegeerd, hebben onze politici geen nieuwe gevangenissen gebouwd. Per slot van rekening sukkelden ze ons in slaap met de bewering dat de criminaliteit zou afnemen. Nu moeten onze gevangenissen wegens instortingsgevaar ontruimd worden – ze zijn net zo bouwvallig als onze wegen, scholen, kleuterscholen en universiteiten, waarin gewoon niets meer geïnvesteerd wordt.

En heel langzaam wordt ook de laatste zich ervan bewust: ondanks alle sussende leugens van onze politici luidt de waarheid dat de migrantencriminaliteit explodeert.

We zouden nu wegens de exploderende migrantencriminaliteit meer cellen nodig hebben, we hebben er echter minder. En dat niet alleen: de criminele migranten worden ook steeds agressiever, ze zijn “een uitdaging voor het gevangeniswezen”.

Zelfs op ooit vreedzame plaatsen zoals zwembaden is men tegenwoordig bang voor Oriëntaalse seks-gangsters die geen respect voor onze cultuur hebben. En in Chemnitz kon een politieagente een Pakistaanse seks-gangster onlangs alleen met een doelgerichte trap een aanval op haar onderlichaam afweren – een blijkbaar pijnlijke integratiecursus. De straffen voor geïmmigreerde seks-gangsters zijn ongelooflijk mild. Een Eritreeër, die een 17-jarige in een parkeergarage in Bad Oldesloe wilde verkrachten, hoeft maar enkele uren taakstraf te verrichten – dat was het. Dat verspreidt zich onder criminele immigranten.

De Duitse Stedenbond wil het probleem op interessante wijze oplossen: gewoon van veel “vluchtelingen” politieagenten maken. Daarover kun je alleen nog maar je hoofd schudden. Terwijl “asielzoekers” of “licht getinten” in onze speeltuinen drugs aan kinderen verkopen, zichzelf in speeltuinen voor de ogen van kinderen aftrekken en conductrices uit de trein willen gooien (“Jij hoer, jij bent respect aan ons verschuldigd”), willen we onze veiligheid aan migranten toevertrouwen?

In Passau hebben “asielzoekers” onlangs nog een conciërge bijna doodgeschopt en hem daarna in de Donau gegooid. Als Duitsers een “asielzoeker” bijna doodgeslagen en de Donau gegooid zouden hebben, dan zouden alle politici nu op pelgrimstocht naar Passau gaan en optochten met kaarsjes organiseren – maar bij een Duits slachtoffer? Dan kijkt men gewoon de andere kant op. Hoe gek zijn wij eigenlijk?

Tegenwoordig worden vrouwen in hun eigen huis door migranten verkracht – en de vooraanstaande media en de politici kijken de andere kant op. Een Turk foltert een gepensioneerde, die hem had gewezen op het rookverbod, met een strijkbout, brandende kaarsen en een mes in haar intieme gebied dood – en tegelijkertijd bejubelen zowel politici als de vooraanstaande media in koor de geïmmigreerde “verrijking”. Kan het nog krankzinniger?

Bijna iedere Duitse stad kent inmiddels “Afrikaanse seksmaniakken”. En in bijna iedere Duitse stad zijn bejaarden, die zich alleen nog maar met een rollator kunnen voortbewegen, bang voor criminele migranten. En hoe reageren onze politici? Burgemeesters adviseren vrouwen tegenwoordig gewoon niet meer alleen de deur uit te gaan.

Vroeger heeft Duitsland grondstoffen geïmporteerd om er producten van te maken die in de hele wereld gewild waren en veel geld opleverden. Tegenwoordig importeert Duitsland criminelen en terroristen, die geen enkel ander land wil hebben.

En omdat we in Duitsland nu steeds meer criminele moslims hebben, worden in onze gevangenissen steeds meer islamwetenschappers aangesteld. Hoe lang zullen de mensen dit alles nog accepteren? Hoeveel willen we nog voor criminele buitenlanders uitgeven? Iemand moet de mensen de waarheid vertellen. En die luidt: onze politici en toonaangevende media zijn verantwoordelijk voor grenzeloze criminaliteit.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert

 1. Angie1968 zegt:

  Europa wordt rijp gemaakt voor een burgeroorlog. Dit kan gewoon zo niet verder.

  Like

 2. Pingback: Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert - Ik zeg NEE tegen EU

 3. Pingback: Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert – Maatschappelijke (r)evolutie

 4. Pingback: Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert

 5. wauso zegt:

  Like

 6. elisah zegt:

  In Nederland willen ze gevangenissen gaan sluiten wegens onder bezetting, het zou slim zijn om die plaatsen te verhuren aan de Duitsers die cellen tekort komen, want dan valt er aan die ellende tenminste nog wat te verdienen…

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Ja, dat heb ik ook al gedacht nadat bekend werd dat een gevangenis in Berlijn overvol is.

   In elk geval is het zeer triest wat er in Europa gebeurd aan criminaliteit door asielzoekers, gelukzoekers, illegalen en moslims.

   Like

  • Goed idee! Waarom stuur je geen mail aan Justitie?
   Ik meen het hoor, zonder dollen: Ik zou niet weten, waarom dat niet zou kunnen!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Wat we dan verdienen is dat die ellendelingen vanuit Duitsland hier de boel, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler, komen verzieken en wij moeten zorgen dat zij terug naar hun landen gaan, wat waarschijnlijk weer niet gebeurt. Zo hebben wij ze geladen. Dus echt niet!

   In Duitsland, net als in elk ander land van Europa waar het nodig is, moeten de burgers ook de straat op om te protesteren tegen het asielbeleid van de regering. Uitwijzing van buitenlanders, terug naar hun landen, grenzen dicht en totale asielstop. Dat is wat er moet gebeuren. En niet verplaatsing van land naar land, hoe ‘goed’ ook bedoeld.
   Terug met die handel, terug met de gelukzoekende verkrachters en moordenaars die we allemaal niet willen en geen immigrant meer erin!

   Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DeutschMerkelland kan mij persoonlijk niets schelen, zij het dat het grootste deel van onze grenzen verbonden zijn! En deze criminaliteitsgolf vroeg of laat ook ons land zal overspoelen!

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Ik hoop het niet voor haar en de CDU/SPD. Als ik er ook maar een klein beetje last van heb verhaal ik het 100 voudig op hun en hun aanhang. Oog om oog tand om tand. Daar zijn ze bij de CDU toch zo dol op?

   Like

 8. Maar hoe lang duurt het dan nog voor we eindelijk iets krijgen te horen over uitzettingen van de gelukzoekers. Of hebben advocaten zich erop gestort om dat tuig hier te mogen laten blijven. Wat ook weer zo eindeloos gaat duren.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Steeds vaker zie ik reacties met de voorspelling dat het op een burgeroorlog uitdraait. Hoe bereiden we ons daar op voor?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. hslot4 zegt:

  @ Theresa en Elisa jullie zijn een beetje slecht geinformeerd .
  Het vullen van gevangenissen hier in Nederland gebeurde al met buitenlanders aangezien er een leegstand was.
  En wat er zat was 85/90 procent zwart of buitenlander 64 man op een afdeling waarvan 13/14 Nederlanders.
  Kortom alle nederlandse gevangenen konden op een verdieping in een vleugel de rest van het pand zou dan leeg staan.
  Hoe los je dat op ? nou met immigranten de belasting betaler betaalt wel.
  Nu worden de gevangenissen omgebouwd tot AZC zie Pi Alphen .
  Maar ook dat ging fout waarom ?
  Ja je gelooft het niet zelfs daar richten die zandnegerts nog schade aan en strippen ze de bajes leeg
  ‘Asielzoekers roven gevangenis-azc Alphen leeg’
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/wir_schaffen_das.html

  Like

 11. Jan zegt:

  Tiroler sportzaak weigert burkawijven in zaak:

  Pertisau liegt malerisch eingebettet zwischen den Bergen des Tiroler Karwendelgebirges und des Rofans. Viele Touristen kommen jedes Jahr in den Ort am Achensee – darunter auch Urlauber aus dem arabischen Raum, vornehmlich aus den Golfstaaten.

  Dem Inhaber eines Pertisauer Sportmodengeschäfts sind Burkaträgerinnen ein Dorn im Auge. Nicht nur Hunde, sondern auch vollverschleierte Frauen sind bei Sport Wöll ausdrücklich nicht erwünscht, wie Aufkleber an der Eingangstür veranschaulichen. “Das bleibt da kleben, solange ich lebe”, erklärt Hubert Wöll (Bild) am Donnerstag gegenüber dem KURIER. “Ich muss den Frauen ja ins Gesicht schauen können, wenn sie sich ein Rad leihen.”
  ….
  http://m.kurier.at/chronik/oesterreich/burkaverbot-tiroler-sporthaendler-verbietet-verhuellten-frauen-zutritt/209.810.978

  Like

 12. Jan zegt:

  Weer een ‘asielzoekerscentrum’ in brand

  Brand in Asylunterkunft Gößweinstein : Keine Hinweise auf ausländerfeindliche Tat

  Brandfahnder der Polizei sind nach dem Brand einer Flüchtlinsgunterkunft in Gößweinstein vor Ort und machen sich nun auf die Suche nach der Brandursache. Noch ist unklar, was das Feuer ausgelöst hat. Von D. Possoch und C. Schindhelm

  Bisher hat die Polizei allerdings keine Hinweise darauf, dass es sich um eine ausländerfeindliche Tat handeln könnte.

  https://asylterror.com/2016/08/20/brand-in-asylunterkunft-goessweinstein-keine-hinweise-auf-auslaenderfeindliche-tat/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s